Süper Anneler - 2011

Rabia neden ilişki sırasında orgazm olma dedin. Erkek bebek için bilakis önce kadının orgazm olması çok iyi dendi

Canım ben bu şekilde biliyorum bunu uygulayp tutan bir kaç tane arkadaşımda var tabi bunlara bende dahilim... Belki okumuşsundur ibrahim hakkı hz kitabındada yazıyor...

Canım ben bu şekilde biliyorum bunu uygulayp tutan bir kaç tane arkadaşımda var tabi bunlara bende dahilim... Belki okumuşsundur ibrahim hakkı hz kitabındada yazıyor...

Canım senin oğlun var mı? sende mi orgazm olmamayı öneriyorsun? bende olmamak gerek diye biliyorum ama forumdaki arkadaşlar olunca vajinanın phnın arttığından y spermlerinin daha hızlı hareket ettiğini söylediler.

Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın. 16 hafta bitmişti canım. Nedeni bilinmiyor ortada hiç bir neden yoktu herkes bana kızdı kızını kucağına aldın kaldırıp indirdin ondan oldu dediler doktora sordum alakası bile yok dedi. Ne bilim zaten tuaf bi doktordu. Başlarda çok iyiydi kızımın doğumunuda o yaptırdı sonra adam yoğunlaşınca ağzından cımbızla laf alır oldum sonrada doktorumu değiştirdim.
3 ay dediyse 3 ay bekle canım allah tekrar yaşatmasın hakkında hayırlısı olsun.

Canım benim bir kızım bir oglum var 1 ay öncesine kadarda 5 aylık hamileydim karnımda öldü bebegim oda oglandı ... Kızım yeni evlendigim zaman oldu oldu her ilişkide orgaz ım olunuyordu sonra benim yigenim bana orgazım olamamn gerektigini söyledi bende ikisindede uyguladım... Tabi her şey Allahtan biz sadece kendimizce bir şey yapıyoruz işte...

Rabia ben 3 kızımdada hiç orgazm olmadım söylediğin kitabı bende okudum. Bana Dr mutlaka orgazm olman lazım demişti erkek çocuk için. Benim amcamın hanımı denemiş aynı yöntemle iki oğlu oldu. Kime söyledimse hepsininde oldu dedi. Hatta onlar yumurta takibi filan nedir bilmezlerde. Şimdi bizde neye inanacaz anlamadım gitti. Bu arada çok sancım var düşük olacak sanırım

Canım doğum günleri ve son adet tarihinin bilinmesi bioritimde bir işe yaramıyor önemli olan ilişki günlerini bilmek. Kızlarına hamile kaldığın tarihleri kesin olarak hatırlıyorsan geriye dönük olarak tutup tutmadığına bakalım

Haziran ayı için bioritimin: 1-5 kıza yatkın, 6-20 erkeğe yatkın, 21 ve sonrası kıza yatkın canım
Temmuz ayı için bioritimin: 15- 26 arası erkeğe yatkın canım diğer tarihler kıza yatkın.

Kızlar o zaman ben şöyle bir sonuç çıkardım bayanların orgazm olduktan sonra salgıladığı sıvılar kişiye göre değişkenlik gösteriyor kimisininki phı yükseltiyor kimisininkide düşürüyor işte o sıvının phının yüksek olması için bizimde vücudumuzun alkali olması gerekiyor diye düşünüyorum.

Canım aynenn bende kendimi çok suçladım benim var çocugum onu kalıdır indir acaba ondanmı oldu oldu diye ama doktorlar kesinlikle kabul etmediler ... Agır kaldırmaktan olmaz olsaydı kanaman olrdu dediler ... Ama işte insan düşünmeden edemiyor... Hayırlısı bakalım ben hemn istiyorum bu sefer olmaz inşallah... Birde çocugu karnında ölüen kadınlara muska yaptırıyorlar ben onuda taşıcam inşallah üstümde...

Canım sen kaç ahaftalık hamilesin inşallah öyle bir şey olmaz bol bol yasin suresini oku ve dua et üzülme hiç

Evet canım aynen öyle ama kalbin durup ölmesiyle alakası bile yokmuş. İnşallah canım allah aynı acıları bır daha yasatmasın. Bende çok inanırım duaya muskaya vs ama istanbulda yaptırabileceğim kimse yok ((

Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ... Benim yengemin bir çocugundan sonra karnında peş peşe altı tane çocugu öldü ...hiç bir dr tahlil falanda ismemiş sonra benim eşimin annesi yengeme bu muskayı yaptırdı ve çok şükür bir kızı oldu ...

Demek ki muska ise yaramıs canım inşallah sende de işe yarar

sagol canım ama cook sasırdım topıkte herkes orgazm olmaktan yana erkek bebek için ama ılgınçmıs
ben kızlarımda orgazm olmamıstım belkı tesadüftür ama olmamıstı

allah hayırlısını nasıp etsın ınsallah ama kötü düşünme canım belkıde düşük olmaz dua edelımde takdır allahtan

yook canım aslında ılk kızımda 31 aralık 2005 tı ama ıkıncısını net bılmıyorum
ben ıkı kızımdada adet sonrası korunmayı bıraktım ve bıdaha adet olmadım yanı hemen hamıle kaldım
bıde planlı oldukları için sık ilişki oldu ıkısındede
yanı buyuzden bu yumurta takıbı işi bana mantıklı gelıyo ama kısmet tabıykı

Kızlar benimde bio ritmime bakın lütfhnn 28.12.1983benim dogum tarihim 16.5.1985 eşimin dogum tarihi ocak şubat ve mart ayları için gebelik ..

iyi geceler ben yeniyim bu topikte .... uyuyamadım nete bakayım dedim bende bu ay hamile kalmak istiyorum allahıma çok şükür bir kızım var erkek olması için yöntem varmı diye bir bakayım dedim neler var neler yum.günü karbonatlı duş yok sağa yat yok yok sola hangisi doğru bilmem kızda sık ilişki .erkekte seyrek. eşin kahve içsin.şu pozisyon doğru hepsini ezberledim ama allahın dediği oluyor geçen ay tam yum.günümde bunları deniyerek ilişki olacaktı yum.tarihini yanlış hesaplayınca atladım şimdi tekrar salı gecesini bekliyorum takvimler 21ini gösteriyor 21ine girdiğimiz gecemi yoksa 22sinemi yum.günüm çok akışkan uzayan sıvı geliyor o gecemi yarın gecemi düşün düşün kadınız işte 40 tane soru aslında ne olacak kız erkek ne fark eder diyorum ama deli gibi erkek bebeğim olsun istiyorum 3 gün sonra bunların hepsini deneyeceğim duş falan bakalım tutturabilecekmiyim çin takvimi yaş eklemeden 32 ocak erkek diyor kızımda tuttu ablalarımdada bakalım namazımızı kılıp duamızı edip yum günü tek ilişki eğer ogünse tabiii gerisi güzel mevlamdan...

canım benimde yumurta akı gibiyken denemedik sabahı bekledim dr takibindeydim çünki sabaha doğru akıntı sıvıya dönmüştü dr baktığında yumurtan çatlamış dedi hemen deneyin dedi...testlere takılma...kendini dinle yumurta çatladığı zaman belde ve kasıklarda ağrı oluşuyo...senin çocuk durmları nedir tatlım...benm 3 kızım var benim bu ay ilk denememdi bakalım regl olcakmıyım...

bencede haklı olabilirsin 3. kızımda bende bu yazıyı okumuşdum orgazm olmadım ve kızım ....değişgenlik gösteriyor bizim gibilerde kadının tatmini erkek bebeke sebep olabiliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…