- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.001
Rabia neden ilişki sırasında orgazm olma dedin. Erkek bebek için bilakis önce kadının orgazm olması çok iyi dendi
Canım ben bu şekilde biliyorum bunu uygulayp tutan bir kaç tane arkadaşımda var tabi bunlara bende dahilim... Belki okumuşsundur ibrahim hakkı hz kitabındada yazıyor...
Çok geçmiş olsun sanada canım rabbim tekrar yaşatmasın...
Caım peki senin bebegin neden öldü birde kaç haftalıktı ??? Doktorum 2 yda üç ay korunmamı söyledi daha sonra hamile kalabilirsin dedi ben önümüzde üç ay içerisinde inşallah düşünüyorum baklım ne zman nasip olursa...
Canım senin oğlun var mı? sende mi orgazm olmamayı öneriyorsun? bende olmamak gerek diye biliyorum ama forumdaki arkadaşlar olunca vajinanın phnın arttığından y spermlerinin daha hızlı hareket ettiğini söylediler.
canım ya sana zahmet benım bıorıtmımede bakarmısın
benım dogum tarıhım 16 agustos 1983
esımın 5 aralık 1982
ılk kızımın dogum gunu 26 eylül2006
ıkıncı kızımın 25 şubat 2012
hazıran temmuz gıbı hamılelık planlıyorum bakarsan cook sevınırım
Canım benim bir kızım bir oglum var 1 ay öncesine kadarda 5 aylık hamileydim karnımda öldü bebegim oda oglandı ... Kızım yeni evlendigim zaman oldu oldu her ilişkide orgaz ım olunuyordu sonra benim yigenim bana orgazım olamamn gerektigini söyledi bende ikisindede uyguladım... Tabi her şey Allahtan biz sadece kendimizce bir şey yapıyoruz işte...
Rabia ben 3 kızımdada hiç orgazm olmadım söylediğin kitabı bende okudum. Bana Dr mutlaka orgazm olman lazım demişti erkek çocuk için. Benim amcamın hanımı denemiş aynı yöntemle iki oğlu oldu. Kime söyledimse hepsininde oldu dedi. Hatta onlar yumurta takibi filan nedir bilmezlerde. Şimdi bizde neye inanacaz anlamadım gitti. Bu arada çok sancım var düşük olacak sanırım
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın. 16 hafta bitmişti canım. Nedeni bilinmiyor ortada hiç bir neden yoktu herkes bana kızdı kızını kucağına aldın kaldırıp indirdin ondan oldu dediler doktora sordum alakası bile yok dedi. Ne bilim zaten tuaf bi doktordu. Başlarda çok iyiydi kızımın doğumunuda o yaptırdı sonra adam yoğunlaşınca ağzından cımbızla laf alır oldum sonrada doktorumu değiştirdim.
3 ay dediyse 3 ay bekle canım allah tekrar yaşatmasın hakkında hayırlısı olsun.
Kızlar o zaman ben şöyle bir sonuç çıkardım bayanların orgazm olduktan sonra salgıladığı sıvılar kişiye göre değişkenlik gösteriyor kimisininki phı yükseltiyor kimisininkide düşürüyor işte o sıvının phının yüksek olması için bizimde vücudumuzun alkali olması gerekiyor diye
Canım her keste farklı oluyor demekki ... O kadar çok yöntem varki kisinde tutmuş kimisinde tutmamış ...takdir Allahtan
Rabia ben 3 kızımdada hiç orgazm olmadım söylediğin kitabı bende okudum. Bana Dr mutlaka orgazm olman lazım demişti erkek çocuk için. Benim amcamın hanımı denemiş aynı yöntemle iki oğlu oldu. Kime söyledimse hepsininde oldu dedi. Hatta onlar yumurta takibi filan nedir bilmezlerde. Şimdi bizde neye inanacaz anlamadım gitti. Bu arada çok sancım var düşük olacak sanırım
Canım aynenn bende kendimi çok suçladım benim var çocugum onu kalıdır indir acaba ondanmı oldu oldu diye ama doktorlar kesinlikle kabul etmediler ... Agır kaldırmaktan olmaz olsaydı kanaman olrdu dediler ... Ama işte insan düşünmeden edemiyor... Hayırlısı bakalım ben hemn istiyorum bu sefer olmaz inşallah... Birde çocugu karnında ölüen kadınlara muska yaptırıyorlar ben onuda taşıcam inşallah üstümde...
Evet canım aynen öyle ama kalbin durup ölmesiyle alakası bile yokmuş. İnşallah canım allah aynı acıları bır daha yasatmasın. Bende çok inanırım duaya muskaya vs ama istanbulda yaptırabileceğim kimse yok((
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ... Benim yengemin bir çocugundan sonra karnında peş peşe altı tane çocugu öldü ...hiç bir dr tahlil falanda ismemiş sonra benim eşimin annesi yengeme bu muskayı yaptırdı ve çok şükür bir kızı oldu ...
Canım rus takvimi ve çin takviminede bak istersen ... Takdir Allahtan .. .bende nacizane sana bildiklerimi yazayım ilişki esnasında orgazım olma birde sağ tarafına dönüp yat ...inşallah her şey gönlünce olur...
Canım doğum günleri ve son adet tarihinin bilinmesi bioritimde bir işe yaramıyor önemli olan ilişki günlerini bilmek. Kızlarına hamile kaldığın tarihleri kesin olarak hatırlıyorsan geriye dönük olarak tutup tutmadığına bakalım
Haziran ayı için bioritimin: 1-5 kıza yatkın, 6-20 erkeğe yatkın, 21 ve sonrası kıza yatkın canım
Temmuz ayı için bioritimin: 15- 26 arası erkeğe yatkın canım diğer tarihler kıza yatkın.
Canım ben bu şekilde biliyorum bunu uygulayp tutan bir kaç tane arkadaşımda var tabi bunlara bende dahilim... Belki okumuşsundur ibrahim hakkı hz kitabındada yazıyor...
adı ne o kıtabın canım ben hıc duymadım tam olarak ne yazıyor acaba söylermısın kısaca
evet o zamanda oldu parmak arasında uzuyordu akıntım fakat ov. Testi tam koyu göstermiyordu yani negatif gibiydi ertesi gün akıntım sıvı parmak arasında uzamayan bir akıntıya dönüştü yani dün gece. Bugün ov. Testi yaptım testim pozitif kopkoyu ama akındı busaferde tutmuyor sani sıvımsı neden acaba böyle oldu içime kurt düştü acaba ben yum. Gününde ilişkiye girmedimmi pöööff acaba bu akşammı denesem birde sipermler ne durumdadır acaba neyapsam ne yapsam ne yapsam
Kızlar o zaman ben şöyle bir sonuç çıkardım bayanların orgazm olduktan sonra salgıladığı sıvılar kişiye göre değişkenlik gösteriyor kimisininki phı yükseltiyor kimisininkide düşürüyor işte o sıvının phının yüksek olması için bizimde vücudumuzun alkali olması gerekiyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?