Süper Anneler - 2011

canım bakabıldınmı benımtakvıme .merakla beklıyorum:18:

Canım baktım şimdi senin normal yaşın 37 çin yaşın 38 iki türlü takvim var dedimde bu bildigimiz çin takviminde ocak ayı erkek diger çin takviminde ocak ayı kız ... Ben bizim bu bildigimiz çin takvimini uygulamıştım

sen hangısını uyguladın.senın uyguladıgına gore bana kızmı erkekmı cıkıyor

canım bakabıldınmı benımtakvıme .merakla beklıyorum:18:

rabiacım sen şu kadınlar kulübünün en başında tablo gibi olan değilde yaş ve altında aylar yazıyor onamı bakıyosun arkadaşım ona bende baktım 10 kişiden 9 u tutuyor benimde etrafımda herkes hamile.test ettim.tablo şeklinde olandan daha güvenilir geldi bana.sen o takvimdenmi bahsediyosun.

23 09 1976 erkek bebek ıcın ıstıyorum sana zahmet olacak canım sagol

şimdi ben çin takvimine bir ara çok takmıştım kime baktıysam tutuyordu ee bende abla çok hamile kaldıkları belli olunca hemen bakardık ben kızıma 24 yaşında ağustosta kaldım kız doğruydu abalalarıma baktım doğru yanlız doldurduğunuz yaşa bakacaksınız sen şimdi eylül 76 yılından 2013 eylülde 37 oluyorsun ocak: Kız:.. subatKız.. mart..Erkek nisan.Kız mayısKız haziranKız temmuzErkek ağustosKız diye bakıyorum ben artı yaş eklenince tutmuyor baktıklarımda ama ben yinede pek inanmıyorum buna

Canım ben onu görmüş olabilirim ama şu an hatırlayamıyorum google yazınca çıkıyorya çin takvimi diye ben ona bakmıştım ama o takvimleri uygularken bazılarının yaşına bir yaş bazılarının yaşına iki yaş konulması gerekiyor onuda dikkate al.. Bunu içinde yabacı siyeler var cihinese age diye yazınca siteler onları türkçeye çevirip okuyabilirsiniz

Evey canım yaşıma 1 ekliyorum onu zaten vermiş oldugum sitelerde otamatik hesaplıyor ... Bu şekilde yaptım hepsi tutdu ...

Evey canım yaşıma 1 ekliyorum onu zaten vermiş oldugum sitelerde otamatik hesaplıyor ... Bu şekilde yaptım hepsi tutdu ...
neyse ben çin takviimine pek inammıyorum dok.tavsiyelerine uyacağım gerisi allaha kalmış bende akıntı başladı yaa salı yum.günümdü biraz koyu kıvamlı ama pek uzamıyor akıntı kaç gün önce başlıyor sizde bilgisi olan varmı

Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamile kalırsın ve oglun olur ...

Hayır çin takvimine hamile kaldığın aya bakacaksın ve ocak ve şubat doğumlular iki yaş diğerleri bir yaş ekleyecek. Ve ben daha hiçbir yerde çin takvimi doğduğu aya bakılacak birşey görmedim. Emin olun hiçbiriniz benim kadar araştırmamıştır. Hiç bakmadımsa 100 kişiye baktım. Şimdi sizde baktığınız kişilere bu şekilde bakın.

Arkadaşlar birde diyorlarki işte düşüklerden yada dogumlardan sonra hemen hamile kalınırsa kız bebek olurmuş ... Ben dogum yaptım bebegim büyük oldugu için ... Siz ne düşünüyorsunuz bu kanu hakkında...birde rus takvimi hakkında...

ben 38 yasıma bakıyorum.37 ye baakmıyorum.ıste ben hep 39 yaşa bakıyordum.bır sıte var oraya mesaaj attım bana 38 yasına bakacaksın dedıler.ozaman ocak subat erkek dıyor.ama 39 a bakarsak kz cıkıyor bende bunu anlayamadım

valla şöyle söylıyım benım kayınvalıdem kayınpederın ıkıncı eşi ılk esı ölünce evlenmıs kaynanamla
ılk esınden 7 oğlu bırkızı kayınvalıdemdende 3oğluvar
eltılerımın cogunun mutlaka ogluda kızıda var
1 eltımın sadece 2 oglu var
1 eltımınde benım gıbı ıkı kızı var oda benım gıbı ucuncuyu dusunuyo
yanı bızde erkek bol ama:)benımde annemın 2 oglu ıkı kızı var
rabbım nasıp ederse belkı benımde bı oğlum olur nebılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…