- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.061
Dorti yarın önce gidip yine beta yapıcam ona göre gidip gitmeyeceğim belli olacak
canım bakabıldınmı benımtakvıme .merakla beklıyorum:18:
Canım baktım şimdi senin normal yaşın 37 çin yaşın 38 iki türlü takvim var dedimde bu bildigimiz çin takviminde ocak ayı erkek diger çin takviminde ocak ayı kız ... Ben bizim bu bildigimiz çin takvimini uygulamıştım
canım bakabıldınmı benımtakvıme .merakla beklıyorum:18:
23 09 1976 erkek bebek ıcın ıstıyorum sana zahmet olacak canım sagol
sen hangısını uyguladın.senın uyguladıgına gore bana kızmı erkekmı cıkıyor
canım sen +1 mi ekliyorsun ben eklemeden bakıyorum eklediğimde bizde kimse doğru çıkmıyorda sende tuttumu pekiCanım ben bizim bu sitelerde çıkan çin takvimi varya onu uygulamıştım ... Senin için o takvimde erkek çıkıyor sen şu an hamilemisin
rabiacım sen şu kadınlar kulübünün en başında tablo gibi olan değilde yaş ve altında aylar yazıyor onamı bakıyosun arkadaşım ona bende baktım 10 kişiden 9 u tutuyor benimde etrafımda herkes hamile.test ettim.tablo şeklinde olandan daha güvenilir geldi bana.sen o takvimdenmi bahsediyosun.
neyse ben çin takviimine pek inammıyorum dok.tavsiyelerine uyacağım gerisi allaha kalmış bende akıntı başladı yaa salı yum.günümdü biraz koyu kıvamlı ama pek uzamıyor akıntı kaç gün önce başlıyor sizde bilgisi olan varmıEvey canım yaşıma 1 ekliyorum onu zaten vermiş oldugum sitelerde otamatik hesaplıyor ... Bu şekilde yaptım hepsi tutdu ...
neyse ben çin takviimine pek inammıyorum dok.tavsiyelerine uyacağım gerisi allaha kalmış bende akıntı başladı yaa salı yum.günümdü biraz koyu kıvamlı ama pek uzamıyor akıntı kaç gün önce başlıyor sizde bilgisi olan varmı
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamile kalırsın ve oglun olur ...
çok sağol sen de erkek istiyordun galiba
pardon senin bir kız bir erkekti değilmi çocuklar
şimdi ben çin takvimine bir ara çok takmıştım kime baktıysam tutuyordu ee bende abla çok hamile kaldıkları belli olunca hemen bakardık ben kızıma 24 yaşında ağustosta kaldım kız doğruydu abalalarıma baktım doğru yanlız doldurduğunuz yaşa bakacaksınız sen şimdi eylül 76 yılından 2013 eylülde 37 oluyorsun ocak: Kız:.. subatKız.. mart..Erkek nisan.Kız mayısKız haziranKız temmuzErkek ağustosKız diye bakıyorum ben artı yaş eklenince tutmuyor baktıklarımda ama ben yinede pek inanmıyorum buna
Herseyin çoğu zarar ilişkiden yarım saat önce yapılırsa pek zarar vereceğini düsünmüyorum sürekli değil tabi bende öyleyim geçen ay fitil kullandım onunda faydası varmış erkek bebek için bunların tutma olsılıgı zaten %70 gibi %100 tutacak diye bir şey yok sağ sol olyına inanmıyorum ben derin ilişki ile diz dirsek pozisyonu deneyeceklerim bakalım dualarimiz bir erkek bebek için hee ablamın iki oğlu var o geçen bana biz 14. Gune kadar korunmadık sonra korunduk dedi ama eşi çok soda hastası ve asla ceşme suyu icmezler ve enişte üç erkek kardeş ve hepsinin cocuklaida erkek dk.ablama senin kız olma ihtimali çok zayıf dedi erkeğin genlerinden demış benim eşimde iki erkek kardeş eşinizin erkek kardeşi varmı kardeşlerindeki çocuk cinsiyetleri nedir
Canım ben bizim bu sitelerde çıkan çin takvimi varya onu uygulamıştım ... Senin için o takvimde erkek çıkıyor sen şu an hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?