Süper Anneler - 2011

amin canım namaz vaktide geldi ...namazları kılıp birbirlerimize dualar edelim allahım sağlıklı çocuklar nasip etsin...birde ahlaklı akıllı aslanlar nasip etsin ...

Evet okudum bende başladım yaklaşık bir aydır saka marka su iciyorum ve hergün limonlu soda alkali durumunu biliyordum deneyeceğiz kısmet salı gününü bekliyorum 14. Günüm iki aydır o günde yum.oluyor ama evde test yapmadım hiç akıntım su anda daha donuk uzamıyor karın ağrım hafifgögüste şişlik yok henüz salı yum.inşallah çarşamba doğalgaz döşeteceğim eve ustalar gelecek gerçi tek petekler ve kombi takılacak ama kendimi dinlemem lazım yaaa. Allah herkese gönlüne göre versin''''

Canm ben bu ümmü süpyanı büyük bir alime sordum kesinlikle böyle bir şey yok dedi ... Ama sen umudunu kaybetme bunun için muska yapılıyor o muskadan yaptır be dokuz ay üzerineden hiç çıkartma ... Bebek doguncada 40 gün bebge takıyorsun...

Düşük yapılan bebege cinsiyet tahlilini doktor mu istedi siz mi istediniz?
Birde o nasıl bir tahlil. Otopsi gibi mi yapılıyor nasil anlaşiliyor erkek bebek olduğu?

Arkadaşlar limanlu soda demişsinizde benim akkıma geldi ben son ogluma hamile kalmadan önce her gün limonlu soda içiyordum tabi bunu zayıflama için yapmıştım...

Muska yaptırmışlar bana takıyorum ama herşey Allahtan. Tahlil işine gelince ben ilk üçüzlere hamile iken biri iki aylık biri dört aylık karnımda öldü. O sıra benim dr bir hastası vardı 12 düşük yapmış en son bunu tüm hocalarına götürmüş bakmışlar düşük bebekler hep erkek sonra aşılama ile kız olmuş yaşamış. Bana dediki senin iki erkek biri kız kız gayet sağlıklı ama erkekler öldü doğumda patalojiye gönderelim hem cinsiyet kesin belli olur hemde ölüm sebebini anlarız. Aynen yaptık sonra 4 yıl sonra yine hamile kaldım 3 aylık düşük oldu kürtajda parça alındı oda erkek çıktı sonra yine birtane oldu oda aynı şekilde. Şimdiki çok küçük patalojiye gidermi bilemem. İşte bana tanı ozaman konuldu.

canım nasıl oldun kanama devammı edıyor.yarın kacda gıdeceksın doktora

Canım benim eşim zaten sürekli soda içiyor hatta meyve sularına meyveli sodalara çok düşkündür susadıkca su yerine soda içiyor

Canım ben çin takvimini uygulamıştım kendimce yaş olayını iyi ayarla mesela son ogluma hamile kaldıgımda 27 28 29 yaş agustos ayı erkek bebekti ben bu ay şçerisinde hem adet olup temizlendikten sonra ilişkiye girdim adetten hemn sonra başdım ilişkiye ne zman denk gelirse yaptık ... Orgazım olmadım kesinlikle hiç bir ilişkimde ve hep sağ tarafıma dönüp yattım .... Tabi Rabbim nasip etmeseydi olmazdı yine ...

çın takvımınden anlıyosun ozaman.ben yaş konusunda tereddutteyım.sana zahmet banada bakarmısın.ben 1976 dogumluyum 37 yasındayım ben.ama orda 38 emı bakmalıyım 39 amı bakmalıyım ocak ayı ıcın yardımcı olurmusun bana

ozaman sen yumurta takıbı falan yapmadın.yanı burada herkes yumurtlama gununu bulup o gun deneme yapıyor.senın kac cocuk var canım

sen erkekmı kızmı ıstıyırsun canım.hangısı ıcın yöntem denıyosun

Canım benim bir kızım bir oglum var şükürler olsun hamileydim oglum olucaktı nasip olmadı karnımda ölü ben hep iki erkek iki kızım olmasını istemişimdir bakalım nasip inşallah rabbim gönlüme göre verir...

Canım iki türlü çin takvimi var sen gün ay yılmolarak taz dogum tarihini bakayım

ozaman sen yumurta takıbı falan yapmadın.yanı burada herkes yumurtlama gununu bulup o gun deneme yapıyor.senın kac cocuk var canım

Canım bu yumurlama olayını ben buraları okuy a kadar inanın bilmiyorsun son çocugum hamile kadıgımda ögredim ...bu arada benim iki dogumumu ebru saraç yaptırdı muhteşem bi dr ama şu an ankarada degil istanbula gitti gittigi içinde anatolyada koytrollerimi oluyordum mehtap hanıma ... Ben mehtap hanıma sordum yumurtlama günleri ilişki olursa olan olma ihtimali varmı diye kadın kesinlikle böyle bir şey yok dedi ... Ben iki kızıma yumurtlama günlerimde hamile kaldım dedi tabi kadın bir de dediki adetten sonraki 2 hafta çok önemli hamile kalmak için.ben öyle yaptım dedi ....ebru saraça sordum yumurtlama günleri ilişki erkek olma ihtimali biraz daha yüksek dedi... Aukadaşlar tahdir işte çok du edin içten bir şekilde

evet haklısın hersey rabbımın takdırı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…