- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.041
amin canım namaz vaktide geldi ...namazları kılıp birbirlerimize dualar edelim allahım sağlıklı çocuklar nasip etsin...birde ahlaklı akıllı aslanlar nasip etsin ...
Evet okudum bende başladım yaklaşık bir aydır saka marka su iciyorum ve hergün limonlu soda alkali durumunu biliyordum deneyeceğiz kısmet salı gününü bekliyorum 14. Günüm iki aydır o günde yum.oluyor ama evde test yapmadım hiç akıntım su anda daha donuk uzamıyor karın ağrım hafifgögüste şişlik yok henüz salı yum.inşallah çarşamba doğalgaz döşeteceğim eve ustalar gelecek gerçi tek petekler ve kombi takılacak ama kendimi dinlemem lazım yaaa. Allah herkese gönlüne göre versin''''http://www.kadinlaricin.net/hamilel...masi-olasiligini-artirmak-icin-ne-yapmali.htm
erkek çocuk isteyenler bunu bi okuyun
Kızlar teşekkür ederim bana yazdıklarınız için. Şimdi bende sübyan var benim erkek bebeklerim düşüyor. Bununla birlikte 3 olacak. Diğerlerine yaptığımız tahlillerde erkek olduğu çıkmıştı. Büyük ihtimal buda öyle olacak. Ama takdir Allah'ın yapacak birşey yok
Kızlar teşekkür ederim bana yazdıklarınız için. Şimdi bende sübyan var benim erkek bebeklerim düşüyor. Bununla birlikte 3 olacak. Diğerlerine yaptığımız tahlillerde erkek olduğu çıkmıştı. Büyük ihtimal buda öyle olacak. Ama takdir Allah'ın yapacak birşey yok
Arkadaşlar limanlu soda demişsinizde benim akkıma geldi ben son ogluma hamile kalmadan önce her gün limonlu soda içiyordum tabi bunu zayıflama için yapmıştım...
Muska yaptırmışlar bana takıyorum ama herşey Allahtan. Tahlil işine gelince ben ilk üçüzlere hamile iken biri iki aylık biri dört aylık karnımda öldü. O sıra benim dr bir hastası vardı 12 düşük yapmış en son bunu tüm hocalarına götürmüş bakmışlar düşük bebekler hep erkek sonra aşılama ile kız olmuş yaşamış. Bana dediki senin iki erkek biri kız kız gayet sağlıklı ama erkekler öldü doğumda patalojiye gönderelim hem cinsiyet kesin belli olur hemde ölüm sebebini anlarız. Aynen yaptık sonra 4 yıl sonra yine hamile kaldım 3 aylık düşük oldu kürtajda parça alındı oda erkek çıktı sonra yine birtane oldu oda aynı şekilde. Şimdiki çok küçük patalojiye gidermi bilemem. İşte bana tanı ozaman konuldu.
esınde ıcıyormuydu peki.baska neler hatırlıyosun canım.senın kac cocugun var
Canım benim eşim zaten sürekli soda içiyor hatta meyve sularına meyveli sodalara çok düşkündür susadıkca su yerine soda içiyor
Canım benim eşim zaten sürekli soda içiyor hatta meyve sularına meyveli sodalara çok düşkündür susadıkca su yerine soda içiyor
Canım ben çin takvimini uygulamıştım kendimce yaş olayını iyi ayarla mesela son ogluma hamile kaldıgımda 27 28 29 yaş agustos ayı erkek bebekti ben bu ay şçerisinde hem adet olup temizlendikten sonra ilişkiye girdim adetten hemn sonra başdım ilişkiye ne zman denk gelirse yaptık ... Orgazım olmadım kesinlikle hiç bir ilişkimde ve hep sağ tarafıma dönüp yattım .... Tabi Rabbim nasip etmeseydi olmazdı yine ...
Canım ben çin takvimini uygulamıştım kendimce yaş olayını iyi ayarla mesela son ogluma hamile kaldıgımda 27 28 29 yaş agustos ayı erkek bebekti ben bu ay şçerisinde hem adet olup temizlendikten sonra ilişkiye girdim adetten hemn sonra başdım ilişkiye ne zman denk gelirse yaptık ... Orgazım olmadım kesinlikle hiç bir ilişkimde ve hep sağ tarafıma dönüp yattım .... Tabi Rabbim nasip etmeseydi olmazdı yine ...
sen erkekmı kızmı ıstıyırsun canım.hangısı ıcın yöntem denıyosun
çın takvımınden anlıyosun ozaman.ben yaş konusunda tereddutteyım.sana zahmet banada bakarmısın.ben 1976 dogumluyum 37 yasındayım ben.ama orda 38 emı bakmalıyım 39 amı bakmalıyım ocak ayı ıcın yardımcı olurmusun bana
Canım iki türlü çin takvimi var sen gün ay yılmolarak taz dogum tarihini bakayım
ozaman sen yumurta takıbı falan yapmadın.yanı burada herkes yumurtlama gununu bulup o gun deneme yapıyor.senın kac cocuk var canım
Canım bu yumurlama olayını ben buraları okuy a kadar inanın bilmiyorsun son çocugum hamile kadıgımda ögredim ...bu arada benim iki dogumumu ebru saraç yaptırdı muhteşem bi dr ama şu an ankarada degil istanbula gitti gittigi içinde anatolyada koytrollerimi oluyordum mehtap hanıma ... Ben mehtap hanıma sordum yumurtlama günleri ilişki olursa olan olma ihtimali varmı diye kadın kesinlikle böyle bir şey yok dedi ... Ben iki kızıma yumurtlama günlerimde hamile kaldım dedi tabi kadın bir de dediki adetten sonraki 2 hafta çok önemli hamile kalmak için.ben öyle yaptım dedi ....ebru saraça sordum yumurtlama günleri ilişki erkek olma ihtimali biraz daha yüksek dedi... Aukadaşlar tahdir işte çok du edin içten bir şekilde
Canım iki türlü çin takvimi var sen gün ay yılmolarak taz dogum tarihini bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?