- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.021
iyi geceler ben yeniyim bu topikte .... uyuyamadım nete bakayım dedim bende bu ay hamile kalmak istiyorum allahıma çok şükür bir kızım var erkek olması için yöntem varmı diye bir bakayım dedim neler var neler yum.günü karbonatlı duş yok sağa yat yok yok sola hangisi doğru bilmem kızda sık ilişki .erkekte seyrek. eşin kahve içsin.şu pozisyon doğru hepsini ezberledim ama allahın dediği oluyor geçen ay tam yum.günümde bunları deniyerek ilişki olacaktı yum.tarihini yanlış hesaplayınca atladım şimdi tekrar salı gecesini bekliyorum takvimler 21ini gösteriyor 21ine girdiğimiz gecemi yoksa 22sinemi yum.günüm çok akışkan uzayan sıvı geliyor o gecemi yarın gecemi düşün düşün kadınız işte 40 tane soru aslında ne olacak kız erkek ne fark eder diyorum ama deli gibi erkek bebeğim olsun istiyorum 3 gün sonra bunların hepsini deneyeceğim duş falan bakalım tutturabilecekmiyim çin takvimi yaş eklemeden 32 ocak erkek diyor kızımda tuttu ablalarımdada bakalım namazımızı kılıp duamızı edip yum günü tek ilişki eğer ogünse tabiii gerisi güzel mevlamdan...
Rabia ben 3 kızımdada hiç orgazm olmadım söylediğin kitabı bende okudum. Bana Dr mutlaka orgazm olman lazım demişti erkek çocuk için. Benim amcamın hanımı denemiş aynı yöntemle iki oğlu oldu. Kime söyledimse hepsininde oldu dedi. Hatta onlar yumurta takibi filan nedir bilmezlerde. Şimdi bizde neye inanacaz anlamadım gitti. Bu arada çok sancım var düşük olacak sanırım
Kızlar genelde böyle kanamalı sorunu olan hamlelerin bebeği kız oluyormuş doğrumu sizce. Çevrenizden gördüğünüz duyduğunuz varmı?
banada geçen ay oldu aynısı yum.tarihim yarın diye o güzel akıntıyı gördügüm halde yapmadım ertesi günü yaparim devam etmedi kesik bembeyaz su gibi yapışkan olmayan akınti oldu ertesi gün birde yumurta akı gibi geldiği gün sol tarafımda bir yar zong zong ağrıdı gecede ateş bastı olçtüm 36.8 derece yanaklarım oldu kıpkırmızı evde test yapmadım herhalde o gün yumurtladım sıvı yum.gün gelirmis catlamada aynıymış zatan ikiside bilmiyordum bencanım benimde yumurta akı gibiyken denemedik sabahı bekledim dr takibindeydim çünki sabaha doğru akıntı sıvıya dönmüştü dr baktığında yumurtan çatlamış dedi hemen deneyin dedi...testlere takılma...kendini dinle yumurta çatladığı zaman belde ve kasıklarda ağrı oluşuyo...senin çocuk durmları nedir tatlım...benm 3 kızım var benim bu ay ilk denememdi bakalım regl olcakmıyım...
canım benimde yumurta akı gibiyken denemedik sabahı bekledim dr takibindeydim çünki sabaha doğru akıntı sıvıya dönmüştü dr baktığında yumurtan çatlamış dedi hemen deneyin dedi...testlere takılma...kendini dinle yumurta çatladığı zaman belde ve kasıklarda ağrı oluşuyo...senin çocuk durmları nedir tatlım...benm 3 kızım var benim bu ay ilk denememdi bakalım regl olcakmıyım...
Hoşbulduk şimdi benaslında bunu 4.5 gündür yapıyorum zararı varmı bilmiyorum ama yinede deniyorum bir kaba 2 su bardağı kadar ılık su koyup bir yemek kaşiğı kadar tepeleme değil az koyup eritiyorum şırıngaya çekip malum bölgeye biraz sokup suyu salıyorum taki su bitene kadar dok.y spermi alkali ortamda daha hızlı gidiyormuş hemen ölmüyorlarmışya ondan kadın sıvısı asidikmiş xler seviyormuş bu ortamı birde ph8.22 olan bir su var yaklaşık 20 gündür onu içiyorum ama duş olayı bana mantıklı geliyor birde ilişkiden yarım saat önce yapacağım tam akıntımın olduğu günçok uzun sürede yapmayın ama ne olur ne olmaz şu bioritm olayı nedir yaa hangi bilgileri vermem lazım banada bakarmısınız
canım benimde 2 kızım var allah hepimizinkini bağışlasın inşallah birde 12 haftalıkken karnımda kalp atışları duran bir hamilelik geçirmiştim kürtajla aldılar onun cinsiyetini bilmiyorum ama sanırım oda kızdı çünki hamileliğimin erken devresinde bulantılarım başlamıtı
ben ikinci kızımı sanırım tam yum gününde yaptım çünki göğüslerde inanılmaz bir ağrı vardı ve çok afedersiniz ilşki sırasında yumurtalıklarımda ağrı hissediyordum ama ilşkiden sonra soluma yatmıştım bilinçli bir şekilde sebep şuki ablamın kayın validesi orgazm olma ve soluna yat demişti ablama o ay ikimizde kıza hamile kaldık :) tam tersini söylemiş demekki uyuz kadın :) bu arada kızımın gözleri mavi ailede hiç mavi gözlü yok bizim bi telefonumuz vardı karanlıkta mavi ışık yanıp sönüyordu ilşki sırasında ona baktım gözleri mavi olsun diye bebeğimin aynı kadın onuda söylemişti bi o tuttu :) ilşki sırasında gözünü alan renkten oluşurmuş bebeğin göz rengi gerçi rabbimin taktiri belki bu sadece sebep olabilir sizde bilin belki işinize yarar diye düşündüm
hanzadeciğim inşallah hayırlısıyla gönlündekini alırsın kucağına
bu arada 3 gündür yumurtluyorum sanırım testler pztf ve 3 gündür göğüsler sol yumurtalık ağrıyor az önce test yaptım yeni silikleşti test bi deneme dahamı yapsam gerçi bi arkadaş yapma demişti ama yinede bi hiç dürdüyo ne dersiniz napayım
canım güldürdün beni çok tatlısınzaten olay o 3 gün içinde yum oluşmaya başlıyo olgunlaşıp çatlıyo ve o:24 saat veveve olay bitti....hadi geçmiş olsun darısı maya tutmazsa gelecek aya....banada uyuz bir cadı kadın ateşli kadının kızları olurmuş demişdi e 4 sene önce böyle sanal yardımlaşmalar ,netler yok bende kadına uydum 3. canım kızım dünyaya geldi....deliler gibi bir oğlişim olsun istiyorum hemde çok...hayırlı ,sağlıklı,ve bir paşa ...allahım topikdeki oğliş isteyenlere sana ve banada versin inşanlahhh...ne zormuş oğlan doğurmakkkkk
canım benimde yumurta akı gibiyken denemedik sabahı bekledim dr takibindeydim çünki sabaha doğru akıntı sıvıya dönmüştü dr baktığında yumurtan çatlamış dedi hemen deneyin dedi...testlere takılma...kendini dinle yumurta çatladığı zaman belde ve kasıklarda ağrı oluşuyo...senin çocuk durmları nedir tatlım...benm 3 kızım var benim bu ay ilk denememdi bakalım regl olcakmıyım...
canım eski topik yazılarında bu karbonatlı uygulama gebelik olmazsa 1,2 aya kalmadan mantar oluşumuna sebebiyet veriyor eskilerden deneyimler var ...sonra mantarlı rahim kıza çok müsait bir ortam oluşturuyor bende çok hassasımdır mantardan korkuyorum...temkinli olmak istiyorum kaş yaparken göz çıkarmıyayım...ne zormuş beeee OĞLUMMMM GEL ARTIKIN...oğlum demesi bile güzeeeeeel....
Herseyin çoğu zarar ilişkiden yarım saat önce yapılırsa pek zarar vereceğini düsünmüyorum sürekli değil tabi bende öyleyim geçen ay fitil kullandım onunda faydası varmış erkek bebek için bunların tutma olsılıgı zaten %70 gibi %100 tutacak diye bir şey yok sağ sol olyına inanmıyorum ben derin ilişki ile diz dirsek pozisyonu deneyeceklerim bakalım dualarimiz bir erkek bebek için hee ablamın iki oğlu var o geçen bana biz 14. Gune kadar korunmadık sonra korunduk dedi ama eşi çok soda hastası ve asla ceşme suyu icmezler ve enişte üç erkek kardeş ve hepsinin cocuklaida erkek dk.ablama senin kız olma ihtimali çok zayıf dedi erkeğin genlerinden demış benim eşimde iki erkek kardeş eşinizin erkek kardeşi varmı kardeşlerindeki çocuk cinsiyetleri nedir
amiiiiin duysun sesimizi rabbim
sağlıklı sıhhatli tekiz ikiz hatta 3 üz erkek evlatlar nasiip etsiiin
Herseyin çoğu zarar ilişkiden yarım saat önce yapılırsa pek zarar vereceğini düsünmüyorum sürekli değil tabi bende öyleyim geçen ay fitil kullandım onunda faydası varmış erkek bebek için bunların tutma olsılıgı zaten %70 gibi %100 tutacak diye bir şey yok sağ sol olyına inanmıyorum ben derin ilişki ile diz dirsek pozisyonu deneyeceklerim bakalım dualarimiz bir erkek bebek için hee ablamın iki oğlu var o geçen bana biz 14. Gune kadar korunmadık sonra korunduk dedi ama eşi çok soda hastası ve asla ceşme suyu icmezler ve enişte üç erkek kardeş ve hepsinin cocuklaida erkek dk.ablama senin kız olma ihtimali çok zayıf dedi erkeğin genlerinden demış benim eşimde iki erkek kardeş eşinizin erkek kardeşi varmı kardeşlerindeki çocuk cinsiyetleri nedir
Canm kitabın adı marifetname internetthn bir araştır istersen yazıyor...
Bencede testte inanma yada testin + çıktığı gün yoğun akıntın oldumu cinsiyet olarak sorarsan hanı o akıntı varya y spermler bunu seviyormuş daha da hızlanıyorlarmış eğer 4 5 gunlük cinsel perhiz olduysa kısmet yumurrta hücresi 24 saat canlı kalıyormuş oncesi bekleyen spermler çatladığı an hemen kabul edermiş doktor olduk valla okuya okuyabu arada ben yumurta akı gibiyken denedim bilnçsizliktenmidir yoksa ilk defa kaygan sıvıyı görmenin heycanındanmıdır yoksa kocamın tepemde beni beklemesindenmidir böyle oldu eğer tutarsa yani hamile kalırsam ne olur acaba fikri olan varmı
ilşkinin ertesi gün testte pozitifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?