- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.601
pembe biberon koruyucu mu ??kızım 3 yaşında hala biberon kullanıyoruz, hiç böyle bir şey duymamıştım Allah 'ım görmemişin bir kızı olmuş demesinler sonraa:)))
gelincikk yavrum birden kizin olacak gibi geldi bana zaten nickini her gordugumde kizin oldugunu animsaatti hep bana
hislerim bir bende yanilir bugun ne hikmetse bahtaniyeler promosyona dusmus disneyin
nasil olduysa maviliyi aldim aniden icim cok ferahti rabbim yerinde kullandirsin insallahh
gelincikk yavrum birden kizin olacak gibi geldi bana zaten nickini her gordugumde kizin oldugunu animsaatti hep bana
hislerim bir bende yanilir bugun ne hikmetse bahtaniyeler promosyona dusmus disneyin
nasil olduysa maviliyi aldim aniden icim cok ferahti rabbim yerinde kullandirsin insallahh
kıss canımm benim benim için içinden ne geçiyor 1 çocuğum var 2 aynı yoksa farklı cinsiyetmi diye sorsam ayıp olurmu tatlım yaaa lütfen gecenleri söle
ay kıyamamm inş gönlündekı olur canımm bolbol dua et
bende onu beğendimmmmmmmmmm
eyvahhhhhhhhhh kız olursa bebek anlaşılan kokoş olacak annesinin sayesinde
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol canım daha ortada 2,yok ama 1 aya kadar düşecek yollara rabbim verirse sen çin takvimine inanıyormusunnn
görünüş çok güzel :)) damacanaya elbise giydiren Türk kadını, biberona giydirmez mi heeeççç??
ben kullanamam öyle şeyleri gittiğim yerde unutur gelirim kesin, koskoca bebek çantamı unutmuşum bir yerde, çantamız yok artık,içinde ne vardıysa onunla beraber yok çanta :2:527:eşim Nisa yı da unutma da gerisi önemi değil diyor
yok canım ya inanan vardır belkı ama ben hiç inanmıyorum çin takvımıne bakmadım bıle
dıyet falan yapıyomusun erkekmı istıyon sen
çin takv.göre tutanlarınki tutmayanlardan fazla çevremde küçük bi arasturma yaptım diyete gelince bütün gıdaları tüketmeye çelışıyorum erkek olsun istiyorum ama rabbim ilerde sen de kız olaydın dedirtmesin inş. ondan korkuyorumm bio raytm a baktı bi arkadaş oda var bilirsinn ..yumurtlamadan hemen sonra olursa erkek diyolar ama
bide bende yu8murta tembelliği dedi dr 6 içinde kesin olur dedi ama şüpheli durumum stresliyim bayay sormaaaaa. ya sen canımm????
ben yorumcuya ve bioritime baktım 2side kız dedi tabii allah bılır biz sadece kendımızce uğrasıyoz
amın zaten dua ederken illa dıye istemem asssla rabbım hakkımda hayırlıysa gönlümden gecenı ver dedim hayırlı olmamış neye yarar
stres yapma ovulasyon testı al bence
ben dıyet yaptım şuan hamıleyım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?