Süper Anneler - 2011

pembe biberon koruyucu mu ?? kızım 3 yaşında hala biberon kullanıyoruz, hiç böyle bir şey duymamıştım Allah 'ım görmemişin bir kızı olmuş demesinler sonraa:)))

allah iyiliğini versin emiii güldürdün benii
kız görmedim tabi ilk defa görcem kızışımın hir yeriniiii
nette gördüm çok tatlıydı dayanamadım kız yoksa bende oğlumda kullanmadım yani misafirliğe giderken kokoş olmak için bu

gelincikk yavrum birden kizin olacak gibi geldi bana zaten nickini her gordugumde kizin oldugunu animsaatti hep bana
hislerim bir bende yanilir bugun ne hikmetse bahtaniyeler promosyona dusmus disneyin
nasil olduysa maviliyi aldim aniden icim cok ferahti rabbim yerinde kullandirsin insallahh

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
orkişşşşşşşşşşşş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nerde düşmüş netten mi aldın linkini versene varsa eğer?

kıss canımm benim benim için içinden ne geçiyor 1 çocuğum var 2 aynı yoksa farklı cinsiyetmi diye sorsam ayıp olurmu tatlım yaaa lütfen gecenleri söle

amın sağlıklı vede hayırlı yanından gönlümüzdekını versın rabbım
bak sende benım gibi dayanamamıssın mavişlere boyanın inş. emiiiii umut olur o battanıye sana

bende onu beğendimmmmmmmmmm

eyvahhhhhhhhhh kız olursa bebek anlaşılan kokoş olacak annesinin sayesinde
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

görünüş çok güzel :)) damacanaya elbise giydiren Türk kadını, biberona giydirmez mi heeeççç??

ben kullanamam öyle şeyleri gittiğim yerde unutur gelirim kesin, koskoca bebek çantamı unutmuşum bir yerde, çantamız yok artık,içinde ne vardıysa onunla beraber yok çanta eşim Nisa yı da unutma da gerisi önemi değil diyor

sağol canım daha ortada 2,yok ama 1 aya kadar düşecek yollara rabbim verirse sen çin takvimine inanıyormusunnn

yok canım ya inanan vardır belkı ama ben hiç inanmıyorum çin takvımıne bakmadım bıle
dıyet falan yapıyomusun erkekmı istıyon sen

sen çok yasa emi valla bugün beni yıktın gülmekten

yok canım ya inanan vardır belkı ama ben hiç inanmıyorum çin takvımıne bakmadım bıle
dıyet falan yapıyomusun erkekmı istıyon sen

çin takv.göre tutanlarınki tutmayanlardan fazla çevremde küçük bi arasturma yaptım diyete gelince bütün gıdaları tüketmeye çelışıyorum erkek olsun istiyorum ama rabbim ilerde sen de kız olaydın dedirtmesin inş. ondan korkuyorumm bio raytm a baktı bi arkadaş oda var bilirsinn ..yumurtlamadan hemen sonra olursa erkek diyolar ama
bide bende yu8murta tembelliği dedi dr 6 içinde kesin olur dedi ama şüpheli durumum stresliyim bayay sormaaaaa. ya sen canımm????

ben yorumcuya ve bioritime baktım 2side kız dedi tabii allah bılır biz sadece kendımızce uğrasıyoz
amın zaten dua ederken illa dıye istemem asssla rabbım hakkımda hayırlıysa gönlümden gecenı ver dedim hayırlı olmamış neye yarar
stres yapma ovulasyon testı al bence
ben dıyet yaptım şuan hamıleyım cnm

ay öylemii ne ğüzel rabbim inş.gönlünden geceni kucana versinn gelincik bende hamiş olaydım yaza doğardııı ayy ne olur cins.öğrenince bana söyle mesaj yada ne bilim bakalım ne olcak sağlıklı hayırlı uğurlu olsun canımmmm ne diyelimmm 1 çocuk ne erkek kız???

Slm gece kuslari ne yapiyonuz valla ben cukur doldurmaya basladim aralikta deniycem dedim ama dayanamadim pazar yumurtlama gunum o gune kadar ve sonrasi aynen devamm

Gelincikkkkk kizin kokos olacak bnde istiyorum topragim ona gore kiz dogmadan ceyiz bitecek heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…