Süper Anneler - 2011

Berniurr nere kaczin kizzz karpuz kesecektik
Mimos sevindim siklus duzelmeye baslamis sik sik gel ozletme kendiniiii

keske ömür monitoruda kullansaydim bu ay karsilastirirdim tüh, onu bi seneden fazla kullaniyordum, ama onu 9 gün hic acmadim...yarin hemen acicam, cünkü son alti siklusum kayitli oluyormus..bidahaki ay ikisinide karsilastiririm eger tutmazsa bu ay gene...normalde cok agrim olur, agrim vardi ama gecen aylarda yumurtlama günü cok agrilarim oluyordu yatiyordum hep, belki yarin cok agrim olur....su hesap isini anlamadim tekrar yazarim sana, atesimide ölcüyoru oda göstersin bi nezaman catlama günü oldugumu..

kızın olursa yapayım gurbet abla inş. buay tutar gıı
gülnevam benım 1 oğlum var ben kız istıyom ama tabıı hayırlısı neyse oolsun inş.
bernur iyiki annendesın hiç olmazsa annenın yardımı olur inş ağrıların gecer

Dra ne zaman gutcen pitpitlari ve keseyi gorursun 7. Hafta garanti olsun cnm ikisini birden cikar aradan

Dra ne zaman gutcen pitpitlari ve keseyi gorursun 7. Hafta garanti olsun cnm ikisini birden cikar aradan

ilk bebeğim olsaydı hemen dr u bulurdum valla diğerınde öle oldu sankı ne olcaksa
ama bunda şimdi gitmemın anlamı yok artık tecrubelıyım 7. 8. haftada giderım abla

ilk bebeğim olsaydı hemen dr u bulurdum valla diğerınde öle oldu sankı ne olcaksa
ama bunda şimdi gitmemın anlamı yok artık tecrubelıyım 7. 8. haftada giderım abla

Ole cnm bn bile 10. Hafta gidicem kismet olursa ins 6. Hafta gittim pitpitlari keseyi gordum 10. Hafta gormek nasip olmadi

Gidem yatam sende yat dinlen tehlikeli:18: donemdesin c nm oturup durma Hafi yarin gorusmek uzere bana dua et mayam tutsun ins

Günaydin kizlar!!

teravet bugün atesim gene 0,1 derece düstü, biraz sizlamam var ama....

gelincik canim özelden msj attim sattim, kadina yazmistim ya, son 3 adet tarihlerini istiyor...verirsen baktiririm ona....aksama nete girerim bol bol görüsürüz canim

Iki gun olctum sabah bir kalktim oglanin yanindayim
Offf ya bn bu isi yapamiyom valla ancak kolye hibi boyna aam lazimki olceyi

Gunaydın kızlar dun gece baya kaynatmıssınız oku oku bıtmedı ınankı massallahınız var ne dıyım
gutbetcım cnm ıns gonluncekı en yakın zamanda cokar yola .

Seyhancım ıyı massallah sevındım cnm tuplerının acık olmasına ıns en yakın zamanda hamıs kalırsın rahım fılmı cektırdıkden sonra hamıle kalmak daha kolay oluyomus hadı bu ay senden atak beklıyoruz:)

Gunaydın kızlar dun gece baya kaynatmıssınız oku oku bıtmedı ınankı massallahınız var ne dıyım
gutbetcım cnm ıns gonluncekı en yakın zamanda cokar yola .

Amin cnm amin sorma ya bn her moku beceririm bir atesi beceremedim oda yatak degistirip duruyom bukelamun gibi
Evet seyhancim cogu kisi hamis kaldi filmden sonra

kendi derdime düştüm gurbeti unuttum.kız sen hamiş değilmisin şimdi.o testler neyin nesiymiş...
bernur sanada geçmiş osun canım ya........

sagol guzel dileklerin için canim gonlumden gecen kiz ama,rabbim hangisini layik gorurse artik,sali gunu randevumvar doktorda bakalim. evet hemen soylemezler cinsiyetini ama ben yinede israr edicem :))ogluma hamileyken 2 bucuk aylikken solemislerdi erkek oldugunu,kizimda hamileyken 4.ayda oglan dediler ben herseyi mavis mavis yaptm ama son kontrolumde kiz oldugunu soylemislerdi :))Allahim seninde gonlune gore versin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…