- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.621
aynen bende olduğu gibi. demekki ostrojen ve lh aynı gün yükseliyor sende de. yarın yumurtlama günün. yani ya bu gece ya yarın sabah yumurtlama olacak. yarın yumurtlama olacağı için adet olduğunda arada kaç gün olduğuna bak. gelecek adetinde yumurtlama gününü net tahmin edersin kız istediğin için yumurtlamaya 4 gün kala son ilişki olur.
kızın olursa yapayım gurbet abla inş. buay tutar gıı
gülnevam benım 1 oğlum var ben kız istıyom ama tabıı hayırlısı neyse oolsun inş.
bernur iyiki annendesın hiç olmazsa annenın yardımı olur inş ağrıların gecer
Dra ne zaman gutcen pitpitlari ve keseyi gorursun 7. Hafta garanti olsun cnm ikisini birden cikar aradan
ilk bebeğim olsaydı hemen dr u bulurdum valla diğerınde öle oldu sankı ne olcaksa
ama bunda şimdi gitmemın anlamı yok artık tecrubelıyım 7. 8. haftada giderım abla
Gidem yatam sende yat dinlen tehlikeli:18: donemdesin c nm oturup durmaHafi yarin gorusmek uzere bana dua et mayam tutsun ins
Günaydin kizlar!!
teravet bugün atesim gene 0,1 derece düstü, biraz sizlamam var ama....
gelincik canim özelden msj attim sattim, kadina yazmistim ya, son 3 adet tarihlerini istiyor...verirsen baktiririm ona....aksama nete girerim bol bol görüsürüz canim
ıki gun olctum sabah bir kalktim oglanin yanindayim
offf ya bn bu isi yapamiyom valla ancak kolye hibi boyna aam lazimki olceyi
Seyhancım ıyı massallah sevındım cnm tuplerının acık olmasına ıns en yakın zamanda hamıs kalırsın rahım fılmı cektırdıkden sonra hamıle kalmak daha kolay oluyomus hadı bu ay senden atak beklıyoruz:)
Gunaydın kızlar dun gece baya kaynatmıssınız oku oku bıtmedı ınankı massallahınız var ne dıyım
gutbetcım cnm ıns gonluncekı en yakın zamanda cokar yola .
ohhhh masaalh 11 haftalik oldunuz bilem yaa masallah masallahhh
Türkiyem
11 haftalık olmuşsunuz maşallahhhhhhh
az kaldı öğrenmeye ama yurtdışında sanırım erken haftalarda söylemiyorlar
neyse sağlıkla doğsun inşallah
nasılsa öğrenecez eninde sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?