Süper Anneler - 2011

mrb yazdıklarını okuyorum benım de ıkı kızım var erkek bebegım olsun ıstıyorum bu ates olcme nasıl oluyor.ne zaman baslıyor.bebeklerın atesını olctugumuz elektıronık atesolcer lerle mı.koltuk altından mı nasıl bı yardımcı olursanız sevınırım lutfen..........

seyhan film çekilmek kolaymı bende sağ tüpten şüpeliyim

sen çekilmemişmiydin mimoza :44: aklımda çekilmiştin gibi kalmış her nedense
nerde oturduğunu bilmiyorum ama istanbuldaysan benim gtitiğim yere git derim
ben çok araştırdım en iyi burası için dediler bazı hastaneler narkoz alın felan dediklerinde çok korkmuştum
ama şükür 2 dk bir acı hissettim okadar açık olmasıda ayrıca sevindirdi beni tabi bakalım kısmet artıkk

aminnn canım
aslında aynı durumdayız
ikimizinde her iki cinsiyetten var Allah tüm isteynlerede versin
ama ben 4 tane istediğim için 3.erkek olsun istiyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ama kızım da olsun çok istiyorum inş. en küçüğümde kız olur hayırlısıyla

kendi derdime düştüm gurbeti unuttum.kız sen hamiş değilmisin şimdi.o testler neyin nesiymiş...
bernur sanada geçmiş osun canım ya........
Bn sizden sakli sakli buyutcem bebemi giii
Yavrum bn kimysal gebelik gecirdim bak cok boslama buralari yakinda bizi sen dogurtursunda heee dun yine calismaya basladim yapmuycam dedim duramadim yaaa

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
orkişşşşşşşşşşşş inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nerde düşmüş netten mi aldın linkini versene varsa eğer?

yok ablam bi alisveris merkezi var burada oradan aldim bi ara fotosunu koyayim cokk seker yahuuu

kıss canımm benim benim için içinden ne geçiyor 1 çocuğum var 2 aynı yoksa farklı cinsiyetmi diye sorsam ayıp olurmu tatlım yaaa lütfen gecenleri söle
canim benim kiyamamm sana vallahi rabbim ne dilersen onu versin sana bak bugun cuma yurekten dua ettim en saf kalbimlee
kizlarr dualar birbirimiz icin olsun en cikarsiz temiz dua oymus ne olurr unutmayalimmmmmm
seyhan film çekilmek kolaymı bende sağ tüpten şüpeliyim

mimosum sen kizina hemen kalmistin dimi canoo

ona kalırsa bende 1 ay içinde kalmıştım orkişşş
mimozayı bilmemde ben yaşlandım sanırımmm yumlar kocadı iyice

canım her gün aynı saatte en az 3 saatlık bir uykuyla genellıkle sabah 6 ila 8 arasında dil altından yataktan kalmadan ölçüyorsun evet bebeklerın derecelerı var ya ondan benımkı.adetken basla yumurtlama gününü bulmak için süreklı ölç gebelık bölümünde ateş ölçme topiği var ordan arkadaslar yardımcı olur sana bilmediğini yada çatladığın günü sorarsın ben öyle öğrendım 4 ay ölçtüm canım.hadi kolay gelsin inş gönlündekını bul

Iki gun olctum sabah bir kalktim oglanin yanindayim
Offf ya bn bu isi yapamiyom valla ancak kolye hibi boyna aam lazimki olceyi

abla eniyisimi sen bebek emzik zincirleri varya tak ona dereceyi nerde buldun kendını orda ölç alemsın kızz
ozaman senın uyku bölünüyor süreklı neyse yenı aldığın ov. testıne devam et bence

daha önceki mesajlarımda bizim okulda bir sürü hamile var diye bahsetmiştim cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor 3 kız 1 erkek bir tanesi daha belli değil erkek annesi olacak olan memurumuz bizim ve bacaklarından özürlü garibim kız olsaydı keşke diyor ilerde elim kolum olurdu diye Allahım erkek nasip etmiş dedim ilerde çalışıp sana bakar işallah dedim morali biraz düzeldi .....​

Son düzenleme:
Kod:
abla eniyisimi sen bebek emzik zincirleri varya tak ona dereceyi nerde buldun kendını orda ölç alemsın kızz
ozaman senın uyku bölünüyor süreklı neyse yenı aldığın ov. testıne devam et bence

gece adam uyutmuyor sabaha karsi oglan uyutmuyor ben uyumuyorumki zombiler gibi ayaktayim ha simdi yatayim dedim oglen uyutmaz telefon gelir yukarida komsu elektreik supurgesini acarrrr ayyyyyyy uykum kac ti arioym bulamiyommmmm

Iki gun olctum sabah bir kalktim oglanin yanindayim
Offf ya bn bu isi yapamiyom valla ancak kolye hibi boyna aam lazimki olceyi

Bende Bastan cok zorlandım ama alışıyor insan,sen başla genede, bendede Atilla gecen sene geceleri cok kalkıyordu, unutuyordum hep. Ama bak bu kez ateşi çözdüm, şimdi rahim kontrolüne geçtim :)

Son düzenleme:
Bende Bastan cok zorlandım ama alışıyor insan,sen başla genede, bendede Atilla gecen sene geceleri cok kalkıyordu, unutuyordum hep. Ama bak bu kez ateşi çözdüm, şimdi rahim kontrolüne geçtim :)

az cok akintidan anlaiyorum ben yumurtladigimi hani kesinlestiri ates olcmekte iyi olur bakalim benim testlerde bacim da tam zamaninda oraya gittiler yaaa

Kiz sen dil altındanmi ölçtün, ben analdan ôlcuyorum, daha kesin oluyor diye...

az cok akintidan anlaiyorum ben yumurtladigimi hani kesinlestiri ates olcmekte iyi olur bakalim benim testlerde bacim da tam zamaninda oraya gittiler yaaa

Vala benim bu kez hiç akıntım olmadı sokTayım zaten, monitör yumurta gösterdi karnım suan cok sızlıyor derecemde sabah düştü kesin bugün yumurtluyorum inşallah kiz yumurtalarım bu ay

Son düzenleme:

Bizim Burdada oğlan tam 4 yakın arkadaşımın oglu olcak, evet kiz cocuğu bı başka dir.....

Kiz sen dil altındanmi ölçtün, ben analdan ôlcuyorum, daha kesin oluyor diye...

ay yok ben dıl altından ölçüyordum kız anala manal uğrasamam öyle
ateş topiğindekı kızlarda öyle yapıyor zaten.arkadasın bitanesi hergün dıl altından ölçüyordum dıyor bi gün ara ara bulamadım dıyor ateşölçeri hemen eşimi aradım aşkım dereyı bulamıyorum nerdeyse demiş.
eşide ben sana demedımmı bi gün onu yutarsın dıyeee nıye yuttunnn
ay bende inandım bı an yuttuğuma adam ciddi ciddi bana kzıyor dıyor uyku modundan çıkıp aradım meğerse yatağın arasına sıkışmı diyor ne gülmüştüm amaa yaa

Vala benim bu kez hiç akıntım olmadı sokTayım zaten, monitör yumurta gösterdi karnım suan cok sızlıyor derecemde sabah düştü kesin bugün yumurtluyorum inşallah kiz yumurtalarım bu ay
benim akintim basladi tam gunumde pazar yumurtlama gunum
kasiklarim ara ara agriyor

hahahah valla beim herif nise olcuyon dese ne derim ben haberi yok yumurtlamadan falan o isin zevkinde zatennn

yarın yükselir ateşin bence.

Son düzenleme:

sagol yardımcı oldugun ıcın ınsallah olur denıycem bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…