- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.661
yarın yükselir ateşin bence.
cok agrim oldu bugün saat 4 de valahi yattim bi saat kesin yumurtlamam oldu.....simdi bugün 10.gün son adetim 27 gün sürdü...ozaman gelecek adetim 5.araliktami olcak? dogrumu hesabim??
gurbettttttttttt
bacım bana da bir ticker yapsana ....
son regl 10 kasım
29 gün sürüyuor
ovulasyon cetveli istiyorum şimdilik
sana zahmet bir el atıver
Cnm hadi bakalim deneme ne zamancok agrim oldu bugün saat 4 de valahi yattim bi saat kesin yumurtlamam oldu.....simdi bugün 10.gün son adetim 27 gün sürdü...ozaman gelecek adetim 5.araliktami olcak? dogrumu hesabim??
Ozele yolladim cnmgurbettttttttttt
bacım bana da bir ticker yapsana ....
son regl 10 kasım
29 gün sürüyuor
ovulasyon cetveli istiyorum şimdilik
sana zahmet bir el atıver
Cnm seni gordukce umudum git gide artiyor kiz sen ne ole 45 kilo falan iki cocuk anasi heee oyyyy o gunleri hic gormedimhadi cetvellere giriş yaptın bernur gerisi gelir inş.
Cnm hadi bakalim deneme ne zaman
Ozele yolladim cnm
http://lt2f.lilypie.com/p5VIp1.png
Cnm seni gordukce umudum git gide artiyor kiz sen ne ole 45 kilo falan iki cocuk anasi heee oyyyy o gunleri hic gormedim
benı gören oğlumunda benım olduğuna inanmıyor abla çok şükür kılomdan memnunum 1.60 boyum yetiyor bana
geçen pazarda teyze benı durdurdu bu çocuk senınmı dedi evet dedım amaaanınnnn dedi maş dedi gitti ben hemen doğumdan 4 ay sonra eskıye dönüyorum bünye meselesi galiba oysa 18 kılo aldım oğlumda bakalım bu ne olcak
2 si civarı olursun bence. sen bugünü yumurtlama günü diye yaz bir yere
6.ve 7si denedik. bidahada yapmadik dün burden 3.cizgi cikinca monitorda,bu ay iki kezde kaldik. ama umudum yok...vajinal gel kullandim,vajinal dus yerine, alman sayfasinsa kullanan olmus,ph si 4 ölctümde....
6.ve 7si denedik. bidahada yapmadik dün burden 3.cizgi cikinca monitorda,bu ay iki kezde kaldik. ama umudum yok...vajinal gel kullandim,vajinal dus yerine, alman sayfasinsa kullanan olmus,ph si 4 ölctümde....
Cnm ya vajinal jel hamis kalmaya engel degilmi cnm
baska birsey demiyorum tiutuhhhhhhh topragim bnm 1.60 72 kilo bebekten once 65 dim 3 ayda 72 oldum
yok yok albümünde gördüm seniii kılo vermişsin çok yakışmış abla yalnız sen 3 çocuk annesısın maşallah dıyelim
Nazcim ticker yanlismi ovulasyonu gostermiyor
9.da oldum adet erken geldi canim...degistirelimmi
9.da oldum adet erken geldi canim...degistirelimmi
Evet Kakule kız bekliyordu,önceleri kabullenmek zor oldu ama çabuk toparladı...
Bana gelince evet 3 oğlum var.Kız için denemelerim oldu ama 1 düşük 1boş gebeliğim oldu,sonra olmuyorsa zorlamanın manası yok kapanmıştır dedim ama kapanmıyormuş içim kıpırdanmaya başladı yinee !! 3 ay korunmam gerekiyor(kürtajım var )sonrası Allah Kerim İnşallah...
sen bio mu bakıyosun banada bakarmısın..
Rabbim inşaalah bizi de muradımıza erdirir canım...
Evet bioya bakıyorum,doğum tarihini verirsen sana da bakarım
Hadi bakalim bide bana bak cnm
Bnm 13.05.75
Esimin 08.03.76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?