- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.681
Merhaba canım, senin bion şöyle:
23-31 kasım arası erkek günün,
13,14,15 aralık erkeğe yatkın,
16 aralık nötr, 17-20 arası erkeğe yatkın
21,22,23,24 aralık erkek günün....
erkek istiyordun dimi canım,yanlış hatırlamıyorum
ayrıca yeri gelmişken herzaman pozitif ve de
neşeli bir bayansın bir de dini konular da çok hassas olman dolayısıyla sana hayranım
selam kızlar
saraçoğlunun şu malum çayını aldınızmı.bende alıcam.teravet orkiş.egem kızlar ne yaptınız.aldınızmı??????
ben leke geldi gerisi yok...bi test yaptım dün akşam.çıkmadı.aradan 2 saat sonra tekrar baktım üç çizgi vardı
test çizgisinin başı ve sonu incecik çizik ama belli belirsiz.şöle düşün kalın c çizgisi t nin atındada o kalın olması gereken yerin sağı solu incecik çizgi.....15 dkdan sonra okumayın yazıyordu.yoksa bendemi kimyasal oliim gurbet yine
seyhancım ben tam rahim filmi çekilecektim dr iki ay daha bekleyeim demşti o ay soldaydı yumoş ve ben o ay gebe kalmıştım.yani sol kesin açık ama sağdan şüpeliyim...
Hayir olsun bn hergun bebek doguruyom hemide ikiz hepde bir kiz bir erkek:)Günaydun kızlarrrrr
dün gece eşim benim sezaryan ile kız çocuğu doğurduğumu görmüş sabah anlattı hayır olsun
artık rüyalarımıza bile giriyo adam bile etkilenmiş iyice
Cnm ates dustu cift cizgide ciktiysa 24 ve 36 saaatte yumurtliycanteravet atesim gene düstü, simdi iki cizgi gösteriyo, bana sorarsan aksamda olmus olabilir catlamam...biz bekleyelim siklus kagidim yumurtlama ani gösterdigi an sana bi yollarim...
Cnm ya bekle test yapma hayal kirikligi olmasin bn gibiselam kızlar
saraçoğlunun şu malum çayını aldınızmı.bende alıcam.teravet orkiş.egem kızlar ne yaptınız.aldınızmı??????
ben leke geldi gerisi yok...bi test yaptım dün akşam.çıkmadı.aradan 2 saat sonra tekrar baktım üç çizgi vardı
test çizgisinin başı ve sonu incecik çizik ama belli belirsiz.şöle düşün kalın c çizgisi t nin atındada o kalın olması gereken yerin sağı solu incecik çizgi.....15 dkdan sonra okumayın yazıyordu.yoksa bendemi kimyasal oliim gurbet yine
seyhancım ben tam rahim filmi çekilecektim dr iki ay daha bekleyeim demşti o ay soldaydı yumoş ve ben o ay gebe kalmıştım.yani sol kesin açık ama sağdan şüpeliyim...
kzlar aranızda üst üste 2 kez kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan var mı? bana sanki hiç sağlıklı hamilelik geçiremiycekmişim gibi geliyo:2:
Ole deme gulum bnm ya ins olacak bakalim yilmak yok
Hayir olsun bn hergun bebek doguruyom hemide ikiz hepde bir kiz bir erkek:)
Cnm ates dustu cift cizgide ciktiysa 24 ve 36 saaatte yumurtliycan
Cnm ya bekle test yapma hayal kirikligi olmasin bn gibi
oncelikle Allah hayirli bir evlat nasip etsin hepimize.Benimde 2 kizim var suan hamileyim bu da kiz olursa diye cok dusunceliyim.Dogru bize annelere gore hava hos ama kenardaikler adami yiyip bitiriyolar vallahi.Keske bir ada olsaydi da yalnizca ailemizle bas basa olsaydik o zaman 5 tane kiz olsa bile viz gelirdi bana.Onlarin ne gunahi varki.Kurban olurum onlara ben.Onlarin bi tek bakislarina.Ama etrafdakiler daha hamileyken bebegin cinsiyetini ogrendilermi insani neye ugradiklarini sasirtirlar.Illa da 2-3 erkek bebek annesi olanlar "Iyiki kizim olmadi""Ay ben nasil bakardim onlara sabirsizim sac dara toka tak diye ""Ben sabirsizim nazini cekekmem kizim olursa"diye agizlarina geleni soylerler.Canim arkadasim sakin uzulme artik hamilesin ve cinsiyet belli degismek de mumkun degil.Bak benim bir teyze kizimin 3 kizi vardi bu yakinlarda 1 tane oglan dogurdu.Dogru doguruncada yipraniyoruz ama isteyen istedigine varmadikca doguruyor.Bakalim benim basima neler gelicek.Daha cinsiyet bilmiyorum.Belki bende de kizdir ne malum.Uzulmeyin esiniz seviyorsa sizi o yeter/
canım öncelikle Rabbim hayırlşısıyla sağlıcakla evladına kavuşmayı nasip etsin....
ben bişi merak ettim 3. kızına hamilesin sanırım.
erkek olması için diyet falan yaptınmı yada birleşme günlerine dikkat ettin mi?
faydası varmı yokmu merak ettim de...
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin öncelikle
çok çok geçmiş olsun, gerçekten ölüm dediğimiz şey an meselesi, zaten Türkiye d eyaşıyorsak tesadüfen yaşıyoruz gibi geliyor bana, herkeste herşeyde var bir ihmal ya da hile !! neyse ki ucuz atlatmışsınız, çevremden yaknnlarımdan o kadar beklemediğim kişleri keybettim ki, sanki ölümü ben de ensem de hissediyorum, Allah hepimizi korusun, evlatlarımıza bağışlasın, onları da bizlere, oğlun da çok korkmuştur, yavrum benim(
evet eşin erkek isteyebilir ama neden kız diye de üzülmez sanırım, kız erkek hiç farketmiyor bence, evet ben de oğlum olsun istiyorum kızımdan sonra, değişiklik manasında ama kızım olursa da bir gram üzülemem, eşim de asla üzülmez, ama senin eşin gibi tabi içinde bir aslan yatacaktır, ama Rabbim hangiisin uygun gördüyse onu vercektir, onun hikmetinden sual olunmaz ki, Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip etsin
bak biz 2 kız kardeş bir de erkek kardeşiz,2 kız kardeş olarak evlendik barklandık babamdan bir kuruş yardım beklemedik talep etmedik, ama bak erkek kardeşim şimdi evleneceğim diye babama ev aldırdı araba aldırdı,eşya aldırdı, yapacaksın mecbursun dedi, babam kızlarımdan böyle bir şey görmemiştim beni bu oğlan yedi deyip duruyorAllah hayırlı evlat nasip etsin cinsiyetin bir önemi yok.
yok canım yapmak istiyordum fakat eşim bozdu bu planlarımı sadece hep sağımda hissediyorum bu bebeği hatta ilk kıpırdayınca sağda hissettim birde bana doktor ikili testte ultrasondan baktığında küçük bi çıkıntı var demişti okadar umutlanmıştımki oda artık bebişin pamuşundaki çıkıntımıydı neydi hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum kantestinde 2-3 haftalık çıkmıştı 27 temmuzda yani son a t:19 haziran demek 8 10 temmuz arası kalmışım onada hayret ediyorum zaten yumurtlama günüde değil nebiliyimolmuş herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun başka da bişey istemiyorum zaten öğrendiğimden beri doktorada gitmiyordum dün de gitmedim kuran toplantısı vardı kadın özellikle çağırdı ev aldı ona okutuyormuş bu yüzden de doktora gitmedim görseniz herkes beni arıyor cepten öğrendinmi cinsiyetini diye ben de gitmedim diyorum bilseler ya niye gitmek istemediğimi
ama heyecanlıyımda bitane daha bebek geleceği için rabbim hayırlısıyla versin kucağımıza evimize yuvamıza AMİİİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?