Süper Anneler - 2011

Cnm sagol bitanem kiz olsun istiyorum kizimin yanina esim de erkek istiyor her ikiside olsa sevinirim

Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır sizi takip ediyorum ancak ilk kez yazıyorum... Bende 1 yıllık evliyim 5 aydan beri korunmuyoruz , sizin yazıklarınızdan öğrendiklerimle yumurtlama günümü hesaplayarak hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz muhaffak olamadım benim içimden kız geçiyor hep ona göre ayarlamaya çalışıyorum ama artık hesap yapmayı bırakıcam galiba nasıl denk gelirse.... Cenab-ı Allah herkese gönlünden geçeni , daha da önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat nasib eder inşallah....

Günaydun kızlarrrrr

dün gece eşim benim sezaryan ile kız çocuğu doğurduğumu görmüş sabah anlattı hayır olsun
artık rüyalarımıza bile giriyo adam bile etkilenmiş iyice

teravet atesim gene düstü, simdi iki cizgi gösteriyo, bana sorarsan aksamda olmus olabilir catlamam...biz bekleyelim siklus kagidim yumurtlama ani gösterdigi an sana bi yollarim...

selam kızlar
saraçoğlunun şu malum çayını aldınızmı.bende alıcam.teravet orkiş.egem kızlar ne yaptınız.aldınızmı??????
ben leke geldi gerisi yok...bi test yaptım dün akşam.çıkmadı.aradan 2 saat sonra tekrar baktım üç çizgi vardı
test çizgisinin başı ve sonu incecik çizik ama belli belirsiz.şöle düşün kalın c çizgisi t nin atındada o kalın olması gereken yerin sağı solu incecik çizgi.....15 dkdan sonra okumayın yazıyordu.yoksa bendemi kimyasal oliim gurbet yine
seyhancım ben tam rahim filmi çekilecektim dr iki ay daha bekleyeim demşti o ay soldaydı yumoş ve ben o ay gebe kalmıştım.yani sol kesin açık ama sağdan şüpeliyim...

kzlar aranızda üst üste 2 kez kimyasal gebelik yaşayıp hamile kalan var mı? bana sanki hiç sağlıklı hamilelik geçiremiycekmişim gibi geliyo:2:

cnm bence senin tüplerde sıkıntı yok çok şükür bendede çıkmadı ama uzun süre olmayınca dr istedi kafamız rahatladı yani
kız testmi bozuk acep :26:
ateşini ölçüyomusun yüksekmi?

Günaydun kızlarrrrr

dün gece eşim benim sezaryan ile kız çocuğu doğurduğumu görmüş sabah anlattı hayır olsun
artık rüyalarımıza bile giriyo adam bile etkilenmiş iyice
Hayir olsun bn hergun bebek doguruyom hemide ikiz hepde bir kiz bir erkek:)
teravet atesim gene düstü, simdi iki cizgi gösteriyo, bana sorarsan aksamda olmus olabilir catlamam...biz bekleyelim siklus kagidim yumurtlama ani gösterdigi an sana bi yollarim...
Cnm ates dustu cift cizgide ciktiysa 24 ve 36 saaatte yumurtliycan
Cnm ya bekle test yapma hayal kirikligi olmasin bn gibi

Kizlar bugun saat 10 basladim test yapmaya henuz tek cizgi normalde yarin yumurtla gumum demekki agrilarida kayle almiycaz kasiklarim hafif hafif agriyor 4 gun ust uste yapicam bakalim

Hayir olsun bn hergun bebek doguruyom hemide ikiz hepde bir kiz bir erkek:)

Cnm ates dustu cift cizgide ciktiysa 24 ve 36 saaatte yumurtliycan
Cnm ya bekle test yapma hayal kirikligi olmasin bn gibi

ben hic birsey anlamadim bu isten cift cizgi monitorda cikti, dün ve evelsi gün yumurta gösterdi monitor, bana kalirsa aksam yumurtlamam oldu, suan cok kötüyüm migdem bulaniyor sadece yatmak istiyorum....of ya delircem....

evet sevilcim sana çok katılıyorum düşüncelerinede ayrıca ama biliyormusun ben 4.yü de yaparım gibi geliyo tabi zaman neyi gösrerir bilemem yahu benimle beraber hamileolanların 2 kızı var 3.cüleride hep erkek ama bizim hakkımızda hayırlısı olan buymuş zaten ben herşieyin hayırlısını isterim rabbimden olsun diyorumya hep
Rabbim neyler neylerse güzel eyler

yok canım yapmak istiyordum fakat eşim bozdu bu planlarımı sadece hep sağımda hissediyorum bu bebeği hatta ilk kıpırdayınca sağda hissettim birde bana doktor ikili testte ultrasondan baktığında küçük bi çıkıntı var demişti okadar umutlanmıştımki oda artık bebişin pamuşundaki çıkıntımıydı neydi hangi gün hamile kaldığımı bilmiyorum kantestinde 2-3 haftalık çıkmıştı 27 temmuzda yani son a t:19 haziran demek 8 10 temmuz arası kalmışım onada hayret ediyorum zaten yumurtlama günüde değil nebiliyimolmuş herşeyin hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsun başka da bişey istemiyorum zaten öğrendiğimden beri doktorada gitmiyordum dün de gitmedim kuran toplantısı vardı kadın özellikle çağırdı ev aldı ona okutuyormuş bu yüzden de doktora gitmedim görseniz herkes beni arıyor cepten öğrendinmi cinsiyetini diye ben de gitmedim diyorum bilseler ya niye gitmek istemediğimi
ama heyecanlıyımda bitane daha bebek geleceği için rabbim hayırlısıyla versin kucağımıza evimize yuvamıza AMİİİN

eşim kız diyeüzülmes tabiii ama ben ne erkek ler biliyorum kız deyince doktor hasteneyi terkediyorlar kadıncağız kalıyo bi başına hastanede ben eşime bizzat sordum geçen akşam eğer kız derse doktor diye oda aynen şöyle cevapverdi biz isyan eden kullardanmıyız gülüm hiç birşekilde böyle düşünmem dedi tabii 2 kızımızvar buda erkek olsa sevinirim dedi 2 oğlum olsa bu da kız olsa sevinirim demişti
ayyy canım benim onu ben çok seviyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım....
olsun hakkında hayırlı olanı bu demekki
benim bi kızım var bide oğlum olsun çok isterim ne yalan söyliyeyim..
Allahım hakkımızda hayırtlı olanı sağlıkla versin öncelikle...
ama bazen düşünüyorum da biz 1 kız bir erkek kardeşiz.bi ablamın yada bi kız kjardeşimin olmasını çok istemiştim.Annem doğurmadı kadın yaaa
böle 2-3 kız kardeş görünce çok hoşuma gidiyor...
yani kızım olsada üzülmem yani.ama 3. doğururmuyum onu bilemem..
belki 4. erkek olur

kızlar bu arada bu ay ısı takibi ve ov. testi yapıyorum.
akşam test yaptım 20:30 da sanki silik bi çizgi vardı...
gece 12 den sonra çok ağrım ve akıntım oldu.sabah ateşim 0.2 düşmüştü.....
dayanamadım ov testi yaptım 12:30 da ve pozitif.....
işin ters tarafı eşim işte veee gece yarısı gelecek....
bu durumda testten sonra 24-36 saat arası yumurtlama deniliyo ya
----yarın sabah en uygun zaman mıdır?
----yada gece adam yorgun argın gelecek ama gecemi daha uygun zamandır:26::26:???

bilenler vardır belki ben erkek bebiş istiyorum yaa..
hani yumurtlama zamanı tek ilişki deniyooo
ne dersiniz??????????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…