- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.801
canim benim rahat ol.hamilesin artik, insallah saglikli eli ayagi düzgün bi kizin olur....Dualarimiz seninle
oylemi gelincik kustum sana ...
bernur abla gunduzleme olayini bizdede cok kullanirlar
erkek bebek isteyenler bence sabah yapmali her iki taraf icinde dinc saglam olmus oluyor
sabah namazlarimizdan sonra hoopp gelsin ogluslarr insallahhhhhhhhhh
kizlar mantar olmusum yine acaba diyetmi yapti cok siki tutuyordum simdiden basladiysa yandimm daha 2 ay varr((
eczaneden ovul aldim inss fayda eder
arkdslr mrh,benimde iki kizm var ve yurdisindayim,benimde burdaki doktorum rejim verdi ayni burda paylasilanlar gibi,ya bende bu ovulasyonu cozemedim,cunku adetlerim bi duzgun bi degil ama galiba orgazma bagli cocugun cinsiyeti,cunku cevremde cok duydum bunu orgazm ve yumurtlamaya yakin olucak daaa bende cesaret yok:18:
orkdm laksatif neki bılesydım ondanda kullanırdım valla asıdık yapıyomuş bak :44: ne ilacı
saol cnm valla bir yilda belki 5 kez gecirdim cnm ama tedavileri hep yarida biraktim ondan tekrerledi suan yine ama biraz rahatladi benim prensesyapmayaaa geçmiş olsun ilacını kullan geçer bencede beslenmenle alakalı olabılır ama çok erken yakalandın ya senınkıde pek hassasmış
arkdslr mrh,benimde iki kizm var ve yurdisindayim,benimde burdaki doktorum rejim verdi ayni burda paylasilanlar gibi,ya bende bu ovulasyonu cozemedim,cunku adetlerim bi duzgun bi degil ama galiba orgazma bagli cocugun cinsiyeti,cunku cevremde cok duydum bunu orgazm ve yumurtlamaya yakin olucak daaa bende cesaret yok:18:
Ayy arkadaslar gunu-gunden buyuyen karnima her gun soruyorum da kizmisin oglanmisin diye?Valla bigun dile gelicek yeter yaaaaaaaaa diycek.Cok merak ediyorum bennnnnn
4-5 cocugu olanlar lutfen paylasin benle nasil gecti hamilelikler farklimiydi erkekte ve ya kizda....ogrenmeme daha 1 aydan cok var ufff
ben orgazm olayinda su kaniya vrdim kizlar
orgazmi son anda olmak gerek
cunki ben kizimda oldum oldum ama bitene kadar kurudum yani
o sivilari yakalamak onemli yumurtlamanin saati oldugu gibi orgazminda dakikasini bulmak onemli
yumurtlmaya yakın değil yumurtan çatladıktan sonra saatı var yanı onunda ozaman dıyete baslamalısın canım bak drunda desteklemiş sabır ve zaman hayırlısı olsun inş.
ovülasyon testı al kullan ateşini ölç zamanla çözersın çatladığın günleri
Ablalar bacilar anlatin gobisleriniz farklimiydi her hamileliklerde
mesela bende 1 aylik hala bulanti yok
ama masallah oyle cok yiyorum ki sanki acliktan ciktim
elime ne gecse yiyorum yani
evet cnm benden sonra da sen ogreniceksin ins
kiz annesi olmak cok guzel
ama erkek babasi olmak daha bi guzel her halde
esim bu hissi yasasin istiyorum
oglun var ins kiz annesi de olursun cnm
inssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Cnm ovu testi al sen bn yumurtladim diye cuma gunu yaptim ama bnde takip edince o gun olmafigimi anladim :) yarin oburgun catlar kapisini sperm dostuna acar cumadan buyana avuc avuc incir yiyom
Hamisler folik asidlere devam lutfennn
canım benimde bir kızım var....Ablalar bacilar anlatin gobisleriniz farklimiydi her hamileliklerde
mesela bende 1 aylik hala bulanti yok
ama masallah oyle cok yiyorum ki sanki acliktan ciktim
elime ne gecse yiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?