- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.521
Evet ama gec saatte yaptim 9a geliyordu sonuc ne kadar dogru bilmem sabah bir daha yapacam hayatım kızın uyumasını bekliyom yaaa kahve yapcam kocişe az sonra
İnanır mısın sormayı unuttum kaç mm sag sol diye ben çift çizgi yi 4 de gördüm ikiside aynıydı 8.45de ikinci test negatif çıktıhadi hayırlısı canım yaa rabbim nasip eder inş şimdi en son çift çizgiyi saat kacta gördün gerci doktorada gitmiştin kac mm di yumurta sag mı sol mu
haydı hayırlısı cnm kahve içir soğuk duş aldır hayde bismillah....Evet ama gec saatte yaptim 9a geliyordu sonuc ne kadar dogru bilmem sabah bir daha yapacam hayatım kızın uyumasını bekliyom yaaa kahve yapcam kocişe az sonra
sözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...
sözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...
haydı hayırlısı cnm kahve içir soğuk duş aldır hayde bismillah....
gözün aydın ınşallah hayırlısıyla bır oğluşun olur cnm..
Çok sevindim Allah devamını erdirsin sağlıklı bir erkek bebekle kucağın dolsun eeee bende kocise kahve icirdim 1 saat olmasını bekliyomsözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...
Hanzade gözün aydın canım hayırlısı ile oğlun olur inşallah. Çok sevindim. Şimdi genel olarak neler yaptın yaz bakem
Çok sevindim Allah devamını erdirsin sağlıklı bir erkek bebekle kucağın dolsun eeee bende kocise kahve icirdim 1 saat olmasını bekliyom
ay inanamadım okuyunca,maşallah subhanallahsözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...
çok fazla sayfa var hepsine açıp bakamadım ama lenarin arkadaşım durumumu merak ettiğini söylemiş beklemedeyim bacım hala
kanamam devam ediyor kahve rengi şeklinde sürekli dr gidip geliyorum 1 gecede hastanede yatıp çıktım 48 saatte 1 beta hcg veriyorum
bende bilmiyorum ne durumdayım şu an
bu ay deneme yapan arkadaşlarım ve yapacak olan arkadaşlarım inşallah denemeleriniz başarılı olur sağlıcakla kavuşursunuz isteklerinize
çok sık giremiyorum artık arada ziyaretçi olarak takipliyorum 1 2 sayfa kadar
allaha emanetsiniz
çok fazla sayfa var hepsine açıp bakamadım ama lenarin arkadaşım durumumu merak ettiğini söylemiş beklemedeyim bacım hala
kanamam devam ediyor kahve rengi şeklinde sürekli dr gidip geliyorum 1 gecede hastanede yatıp çıktım 48 saatte 1 beta hcg veriyorum
bende bilmiyorum ne durumdayım şu an
bu ay deneme yapan arkadaşlarım ve yapacak olan arkadaşlarım inşallah denemeleriniz başarılı olur sağlıcakla kavuşursunuz isteklerinize
çok sık giremiyorum artık arada ziyaretçi olarak takipliyorum 1 2 sayfa kadar
allaha emanetsiniz
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
amiiiiiin.....yavrum sanki bir boşluğa düştüm ...kendimi tarif edemiyorum...senden allah razı olsun,beraber girdik bu yola seni bu ay bekliyorum bak erzağını sağlam tut......4o larımız karışsın emi...yaptıklarımı yarın yazacağım ...şu an ziyaretcilerim çok...rahat vermezlerki...ben 5 nufusum...malum...
Günaydın eylül hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?