Süper Anneler - 2011

Evet ama gec saatte yaptim 9a geliyordu sonuc ne kadar dogru bilmem sabah bir daha yapacam hayatım kızın uyumasını bekliyom yaaa kahve yapcam kocişe az sonra

hadi hayırlısı canım yaa rabbim nasip eder inş şimdi en son çift çizgiyi saat kacta gördün gerci doktorada gitmiştin kac mm di yumurta sag mı sol mu

hadi hayırlısı canım yaa rabbim nasip eder inş şimdi en son çift çizgiyi saat kacta gördün gerci doktorada gitmiştin kac mm di yumurta sag mı sol mu
İnanır mısın sormayı unuttum kaç mm sag sol diye ben çift çizgi yi 4 de gördüm ikiside aynıydı 8.45de ikinci test negatif çıktı

Evet ama gec saatte yaptim 9a geliyordu sonuc ne kadar dogru bilmem sabah bir daha yapacam hayatım kızın uyumasını bekliyom yaaa kahve yapcam kocişe az sonra
haydı hayırlısı cnm kahve içir soğuk duş aldır hayde bismillah....
sözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...

gözün aydın ınşallah hayırlısıyla bır oğluşun olur cnm..

haydı hayırlısı cnm kahve içir soğuk duş aldır hayde bismillah....

gözün aydın ınşallah hayırlısıyla bır oğluşun olur cnm..

amiiin şekerim hayırlısıyla mevlam nasip eder inşanlah...sanki üstümden büyük bir yük kalktı,hemen sütlü bir tatlı bide kola hemen ardından kahve içtim ...bunları çok özlemişdim....darısı başınıza kızlar,sanki kız ve erkek modundan çıkmış durumdayım ...enteresan bir duygu...olayı bir kabulleneyim oğlan aşkım kabarır herhalde ...

Hanzade gözün aydın canım hayırlısı ile oğlun olur inşallah. Çok sevindim. Şimdi genel olarak neler yaptın yaz bakem

amiiiiiin.....yavrum sanki bir boşluğa düştüm ...kendimi tarif edemiyorum...senden allah razı olsun,beraber girdik bu yola seni bu ay bekliyorum bak erzağını sağlam tut......4o larımız karışsın emi...yaptıklarımı yarın yazacağım ...şu an ziyaretcilerim çok...rahat vermezlerki...ben 5 nufusum...malum...

Son düzenleme:
Çok sevindim Allah devamını erdirsin sağlıklı bir erkek bebekle kucağın dolsun eeee bende kocise kahve icirdim 1 saat olmasını bekliyom

kayveyi bende içirmişdim ...2 şubat gecesi hiç unuturmuyum ...halvetten sonra hiç kalkma yataktan ben öyle uykuya kalmışdım...yumun hangi tarafsa o yöne yat bebeğim şimdiden hayırlı olsun...güzel haberlerle....

hanzade123 gözün aydın canım hamileymişsin inan çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin gönlündeki bebişi

Son düzenleme:
çok fazla sayfa var hepsine açıp bakamadım ama lenarin arkadaşım durumumu merak ettiğini söylemiş beklemedeyim bacım hala
kanamam devam ediyor kahve rengi şeklinde sürekli dr gidip geliyorum 1 gecede hastanede yatıp çıktım 48 saatte 1 beta hcg veriyorum
bende bilmiyorum ne durumdayım şu an
bu ay deneme yapan arkadaşlarım ve yapacak olan arkadaşlarım inşallah denemeleriniz başarılı olur sağlıcakla kavuşursunuz isteklerinize
çok sık giremiyorum artık arada ziyaretçi olarak takipliyorum 1 2 sayfa kadar
allaha emanetsiniz

kızlar biliyorsunuz her kapının bir anahtarı vardır bende bu anahtarı ararken bunu buldum sizinde bundan faydalanmanızı istedim inşallah rabbim cümlemizin dualarını kabul günahlarını affetsin amin

Bu Sırrı Sizinle Paylaşmak İstedim Allah İndinden İlimler (Hiç Bir Yerde Yok)

Öncelikle Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun Arkadaşlar..

Sizlere Önemli Bir Sır Vereceğim Dua İle İlgili..

Sırrın Adı İste Ve Olsun. (Allah İçin İste)

Sırrın Açıklanması Dua'nın Sizin İçin Oluşması:

Üstünüzde Zerre Kadar Haram Varsa Denemeyin.. Olmaz..

Öncelikle bunu art niyet için yapacak arkadaşlar için söylüyorum.

Kelime'i Şahadet, Ehad, Hayy, Gayyum, Vahidul-Ehad, Samed,

isimlerinin manasınca başkası için istediğiniz dua sizin içinde oluşacaktır.

Uyarı Açık Ve Nettir.

Dua'nın Uygulanması:

Gece Yarısından Sonra (Perşembeyi Cumaya Bağlayan Gece ve Sabah Ezanına 1,5 saat Kala Daha Makbuldur)

Önce Soğuk Suyla Abdest Alınır. Amaç dinç olun ve pozitif enerji ile Yuklenin.

Daha Sonra Allah Rızası İçin 2 Rekat Namaz Kılın. (Allah'ı Tanrı Gibi Düşünerek Kılarsanız İşe Yaramaz. (Gökte İlerde Ötede Yanımda gibi Düşünmeyin)

Son Secdede 7 Defa ("Estağfirullahellezî lâ ilâhe illâ hüv el hayy el gayyûm ve etûbü ileyh" diyin. (Bağışlanma Dilemek)

Tahiyat ve Salli Barik'ten Sonra 3 Defa "rabbiğfir verham ve ente Hayrurrahimiyn" (Burdaki H Harfi Gırtlaktan Gelen H Harfi)

Selam Verdikten Sonra:

21 Kere "Subhanallahi ve bihamdihi" (Allah'a Sevgi Duymak)

Euzü Besmele Çekilir Ve

"hüvellezı yuhyi ve yümıt fe iza kada emran fe innema yekulü lehu kün fe yekun"

Anlamı: O, yaşatan ve öldürendir. Bir şeye karar verdiğinde ona sadece "ol" der, o da oluverir.

Sonrasında:

"Ve mâ teşâûne illâ en yeşâallâhu rabbul âlemîn"

Anlamı: Ve âlemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.

Ve Bütün Benlik Duygularınızdan Arınarak:

Eller Dua Şeklinde Açılır Eğer Su, çamur, hurma yaprağından örülmüş küçük örtü, yine hurma yaprağından örülmüş hasır ve tabaklanmış post üzerinde iseniz Secde Şeklinde Secdeye Gitmeden Tekbir Alınır)

Ve:

HÛ'vAllahulleziy la ilahe illâ HÛ, El Hayy, El Gayyum, El Vacid, El Macid, El Vahid ül Ehad, Es Samed, El Gaadir, El Muktedir

Anlamı: Varlığı Bir Olan, Hayatı Oluşturan Sonsuz Hayat Sahibi, Varlığı Varlığıyla Var Kılan, Her dilediğini var eden, Tüm yaratışına rağmen hiçbir şeyi eksilmeyen, Kerem ve ihsanının sınırsızlığının getirdiği şan ve yücelik sahibi, TEK! (Cüzlere bölünmemiş ve cüzlerden oluşmamış), Çokluk kavramından münezzeh boşluğu olmayan, İlmindekileri kudretiyle bir nedenselliğe dayanmaksızın yaratıp seyreden! Bu hususta asla sınırlanmayan!, Kudretiyle izhar ettiği tüm varlıkta iktidarı, tedbir ve tasarrufu geçerli olan mutlak - işlevsel kudret sahibi, Allah'tan Başka İlah Yoktur.

Allhumme (Burda Duanızı İçtenliginizi Kaybetmeden 7 Defa Dile Getirin Ancak Beyninizde Nasıl Olusacagını Düşünmeyin Sadece İsteyin)

Duanız Bittikten Sonra

3 Defa Elhamdülillahi Rabbil Alemiyn. Diyin ve 7 Defa Salavat Getirin.

Bütün Bunları Yaparken Sağ Tarafınızda Yada Size Yakın Bi yerlerde Su Varsa İçin Yada Suyu Siz Koyun Yakın olması daha iyi.

Dua'nız Sizin İçin Er Yada Geç Oluşacaktır. Öz Niyetiniz İnançlı Olsun,

Ayet (Niyetlerinizden Sorumlusunuzdur.)

Allah'a Emanet Olun..

Gitmeden Bir Sır Daha Vereyim:

Allah'ı Tanımak İstiyorsan Kendini Tanı. (Bu Sözü Bir Çok Kişi Duyar Ama Kimse anlamak İstemez)
Sonra sordum Rabbime, dedim ki: Hiç mekânın olur mu?. Dedi ki: -Yâ Gavs-ı A’zâm... Ben mekânın mekânıyım! Benim mekânım olmaz! Ben insanın sırrıyım!
Ve Dedi ki: Yâ Gavs-ı A’zâm... Benim indimde fakîr, hiçbir şeyi olmayan değildir! Belki fakîrler onlardır ki, emirleri her şeyde geçer! Bir şeye "ol" derler ise, o şey olur!
Ve Öyle Birşey Dedi ki: Yâ Gavs-ı A’zâm. Cennete nazar etme ki, beni vasıtasız göresin; ve cehenneme de nazar etme ki, beni vasıtasız göresin. Yâ Gavs. Cennet ehli cennetle meşguldür; azâb ehli ateşle meşguldür! Sen ise "BEN"imle meşgul ol! [Işte Bu Söz Kurtuluşun Anahtarıdır]

sözün bittiği yer...hamileyim kızlar....darısı başınıza...
ay inanamadım okuyunca,maşallah subhanallah kız sen ne kolay hamiş kaldın inşallah prensin göbeğindedir...yaptıklarını bekliyoruz tabi...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin...

prenses,dr lar ne diyor durum için? çok riskli değilmi bacım böyle beklemek,bebişin iyidir inşallah...
yazdığın duayı nerden buldun,çok etkileyici bi dua...

Prenses canım benim çok geçmiş olsun. Allahta şahidim dün gece aklıma geldin nasıl oldun diye dua ettim sana. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah. Zamanı geldiği zaman bu herşey için geçerli illaki olacaktır. Sabırla beklemek nasip olsun inşallah. Yazdığın dua gerçekten çok güzel bir dua. Eğer nasip olursa yapıcam hepimiz için dua edincem inşallah.

ayyy maşallah çok güzel bir haber bu...sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebek olsun ve sag salim kucağına al canımmm
:92::92::92::92::92

Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah. Benim bu ayki deneme kalacak gibi eşim iş için moskovaya gidecek tamda yum zamanına denk geliyor. Okadar gitme dedim gitmek zorundaymış. Bu ay kalırsa ben hazirana kadar ara vericem. Kafam kaldırmıyor artık. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…