- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #48.661
Bacım sen hiç kitap yazmayı düşündünmü kız? Maşallah ne güZel yazdın bu yazından sonra Allah'ın izniyle yalel bir dahaki aya hamile inşallah. Eline sağlık bacım.
bak ne düşünüyorum biliyomusun,akıntı diyosun ya hani...aslında olay akıntıda değil,eşlerin sperm gücünde...hani çat anında yaptım kızım oldu,yumdan 3 gün önce yaptık erkek oldu diyolar...işte önemli nokta burda eşlerin sperm gücü...eğer y ler güçlüyse asidik ortamda 3 gün bile yaşıyorlar...ama güçsüzse çat anında bile ölüyorlar,bence herşeyin açıklaması bu...
bu arada 2 gündür deli gibi, uzayan akıntım var iyi mi
10 aydır ilk defa böyle çok görüyorum ama deneme yapamıyorummmmmmmm
benimkide içmezdi amaaaa tehdit ettim,hele bi içme gider taktırırım spirali,sonra çookk yalvarırsın bebek diye ama bi daha çıkartmam dedim...ne verdiysem içtiçakşır makşır.. benimki uygulamaz. keçiboynuzu falan hiç uygulamaz.
ta en baştan söyledi zaten
öyle kür mür istemiyorum, saçmalama, psikolojimizi harap etmeyelim... dedi.
yapmaz biliyorum, inatçı dana.
ama o proxeed zımbırtısınızı alıyorum bugün hemen, başlıyorum içirmeye. doktor verdi dicem, içiceksin dicem. zorla içicek artık.
çakşırı da öyle böyle veririm galiba. sabahları balla polen yediriyorum zaten, bağışıklık sistem iiçin... unutmamaya özen gösterip, ikisini beraber veririm gibi geliyor bana.
2 ay bu şekilde denicem...
ki, bu ay geçti sayılır mı acaba? 13 şubatta regl oldum ben, 12. günümde yumurtluyorum malum.... az kaldı. bi işe yarar mı bilemiyorum.
ya ben, ne desem oluyor, ben buna hayıflanıyorum.
bi arkadaşla konuştuk ocak ayında.... 2. bebek düşünüyormuş. ben de düşünüyorum dedim. 'ne zaman' dedi... ben de bol keseden attım, 'mayısta deneyeceğiz' dedim. deniyoruz zaten 2 senedir demedim....
mayısta mı tutturucaz, merak ediyorum çok :)
yok canım bee nerde,edebiyatım sıfır benim,hatta bazen uzun yazarken çok sıkılıyorum,hiç sevmem yazmayıBacım sen hiç kitap yazmayı düşündünmü kız? Maşallah ne güZel yazdın bu yazından sonra Allah'ın izniyle yalel bir dahaki aya hamile inşallah. Eline sağlık bacım.
benimkide içmezdi amaaaa tehdit ettim,hele bi içme gider taktırırım spirali,sonra çookk yalvarırsın bebek diye ama bi daha çıkartmam dedim...ne verdiysem içti
bilirim bacım erkeklerin inadını,çocuk gibiler...sen dediğin gibi yap bakalım,elbet faydası olur...senin yumu pazartesi diye hesapladım ben,yaklaşık olarak...5 günde fayda eder mi bilemem,ama dene yaa
yok canım bee nerde,edebiyatım sıfır benim,hatta bazen uzun yazarken çok sıkılıyorum,hiç sevmem yazmayı
amin canım aminnnn...inşallah gün gelicek burda oğullarımıza aldığımız cicilerin resmini paylaşıcaz,nerde indirim var kaça aldık onları yazıcaz...
sultaannnnnn
eylüüüüüüllllll
nerdesiniz yaaaa
anaaaaaaaaaaaaaaa
neden deneyemiorsun kız sen?
ah o uzayan akıntıyı göresem, kendimden şüphem kalmayacak. ama bende de bi terslik olduğunu düşünüyorum, o benim canımı sıkıyor.
şimdi spoşlarda sorun olduğu kesinleşti, ama akıntı meselesi çözümlenemedi... o olmadan, olamayacağını düşünüyor kafam sürekli. spoşları hallederiz tamam, 3-5 ayda toparlarız inşallah. akıntıyı ne edecem ben?
bacım ne desem bilemedim ki :26:hahahahaha
mahşerin 5 atlısı.... tamamlansın... :)
ben heyecandan elimin titrediğini görüyorum.
ilk kez doktora giderken böyle heyecanlıyım... endişeliyim..
ne dicek diye sıkıntılıyım.
ama, kafam açıldı az biraz. bi şekle şemale soktum düşüncelerimi akşamdan beri.
hemen aşılamaya göndertmicem olayı.... biraz deneyeceğiz.
2 ay süre veriyorum kendime.
bu ay ve mart... şubat geçti sayılır.. martta tutmazsa, nisanda aşılamadayım ben.
kız-erkek... ayrımı lüksüm kalmayacak artık kendimce. şimdilik 'erkek' diye diretme lüksümü son son kullanıyorum.. 2 ay daha deneyip, 'şansımıza ne çıkarsa' moduna geçicem.
ben başlıyım mı yumyum testlerime artık? bugün 6. günüm.
yoksa hiç yapıp kendimi hırpalamasam mı?
valla bacım şoklardayım...2 şey düşünüyorum,geçen ayki klomenin etkisi ya da; bu ay deneme yapmıycam deyip relax olduğum için geliyo bu akıntı...bugün henüz yok ama önceki gün 1 kere gördüm,dün gün boyu vardı,ilk defa 10 cm uzadığını gördüm...ama denemedim çünkü; hem sperm sayımız kimbilir nasıl diplerde,geçen ay eşim günde 15 tane hap içiyordu hem yüz felci için hem de böbrek taşı içintakviye hi,ç yapmadım tabi...o yüzden riske atmak istemedim..
bi de bu ay monodoks kullanıcam,yumurtlamadan sonra,fitil kullanıcam,eğer başarabilirsem sigarayı bırakıcam...lustral eşliğinde...bunun için denemedim
bacım ne desem bilemedim ki :26:
eğer hız düşükken tutarsa kız ihtimali yüksek...ama dediğin gibi boş geçme lüksün de yok...zor bi karar...ben cesaret edip deneyemedim işte değerlerden dolayı...hem de o akıntıya rağmen...ama bazı aylar yaptıklarımdan pişman olduğum da oldu...tutsaydı da kız olsaydı dediğim zamanlar oldu...sonra dedim geç olsun ama oğluşum olsun...
yani sana duygusal olarak akıl vercek son kişi benim herhalde...daha kendimi çözemedim ben yaa
apranax,
bana bi detaylı bilgi tazelemesi yapar mısın?
valla kafam felç oldu... beynim durdu resmen.
monodox? neden kullanıcan?
klomeni erkek de kullanıyor mu? neden kullanıyor?
monodox kullanayım mı? klomen ben kullanayım mı?
ikiz doğursam nasıl olur? :)))))) bir tane yapamazken, birden bu klomen falan filanla, karşıma ikiz çıkar mı?
monodoksu kullanıcam çünkü,eğer rahimde herhangi bir iltihap,enfeksiyon varsa temizlenmek için...ki bu hem gebeliği zora sokuyor hem de erkek bebek olma şansını azaltıyor...
klomeni erkekte kullanıyor...25 gün iç 5 gün dinlen şeklinde...ama dr bize verdiğinde araştırma yaptım,ilk ay sayıyı çok düşürüyormuş sonra yükseltiyormuş...gerek görmedim ve bıraktı eşim,3-5 gün içip...
klomeni geçen ay ben gözümü karatıp kullandım ama hiç faydasını görmedim,gün aşırı deneme yaptığımız halde gebelik yok ama bizim değerlerin düşük olması da bi etken...
kaç yumurta oluşursa ikiz durumu ona göre değişiyo...dr takibinde içersen olabilir ama ya ikiz kızın olursa
ben günde 1 tane içmiştim ama kaç yum oldu bilmiyorum dr agitmediğim için...günde 3-4 tane içen bile var...o zaman daha çok oluyodur belki yumoşlar
Sağol bacım Allah razı olsun. Sen yinede duandan vaz geçme Rabbim nerden nasıl kapılar açar hiç bilmeyiz. Birde eşini hayırlı bir iş için ikna etmek istiyorsan mesela bebek için bol bol ya vedüd oku. Allah'ın izniyle ikna olacaktır.
kızlarrrrr
şimdi gidip son sigaramı içicem
ve bir daha asla görüşmemek üzere ayrılıcam....
ne olur dua edin benim için de kurtulayım şu illeten...belki de aylardır sebep bu hamile kalamama..bu ay hazır boşken şu işi de halledeyim...
çok moralim bozuk yaaa,daha önce bi kere denemişliğim var bırakmayı ama 4 gün dayanabildim....o 4 gün zehir gibi geçti...çocuklar "yeter anne yaa iç,sen de kurtul bizde " demişlerdi
bu sefer kimsenin haberi yok,başarırsam süpriz olacak...
benim eşim, haftasonu içmeyi sever. cuma ve cumartesi akşamları, balkon sefamız vardır.
ikimiz de sigara kullanıyoruz maalesef. ben alkol kullanmıyorum, bünyem kaldırmıyor. ama, onun da gidip arkadaşlarla markadaşlarla dışarlarda takılmasını istemiyorum. yanımda yamacımda cuma-cumartesi keyif yapmasına izin veriyorum. içtiği de 1 kadeh rakıdır.. ya da 1 bardak bol red bullu viskidir... budur yani adamın keyfi... dışarı çıkmaz, yanımdan ayrılmaz.... dizimin dibinde, buna izin veriyorum.
ama kızıyorum da bi taraftan aylardır.
'alkol ve sigara çok etkiliyor yumymu da spoşları da..' .. diyorum. dinletemiyorum. 'karışma, bi haftasonu keyfim var, bunu da bozma.. altı üstü 1 saat takılıyorum şurda, azıcık kafamı dağıtıyorum, ona da engel olma' diyordu.
ben de çok ellemiyordur olayı.
ama şimdi sonuçları alınca..
doktor öyle bişey demediği halde.......
'' sigara ve alkol kullanımına bağlı düşüş bu, önümdeki tablo bunu gösteriyor. alkolden hmen uzaklaşmalı, takviye vitamin desteği kullanmalı''
diye söyledi doktor, dedim eşime.
sigara nasıl bırakılır bilemiyorum hiç.
ben bırakamıyorum, eşime nasıl telkin ediyim....
canım aslında eşimin korkuları var ondan istemiyor doğumdan sonrası sıkıntı oldu benim için safrakesesinden ameliyat oldum hamilelik sırasında tetiklemiş tas olusumunu sonrasında da kum çıktı böbreklerde ve safrakanalında karaciğer yetersizliğinden neredeyse karaciğerimi kaybediyordum çok sıkıntılı günler geçirdim hastahanede yattım uzun süre ufacık bebeğim varken vede bunun öncesinde doğum esnasında rahmimin çok inceldiği yırtılma noktasına geldiği anlaşıldı sezeryan sırasında son anda doktor değiştirmiştim ve ultrasonda bebeğimin gelişimini tamamladığını sancımın olduğunu söyledi doktor neredeyse 38. haftamda doğuracakmışım anlamamısım hiç agrı yoktu çünki belden uyuşturmayla doğum yaptım herşeyi duydum doktor oğlumu alırken çok endişeliydi iyiki almışız bebeği dedi rahmimi kaybedebilirmişim hatta kan kaybından ölebilirmişim bekleseymişim ve ilk doktorum olucak bekleyelim 40 a kadar diyip duruyordu.
eşim bu yüzden artık senin bünyen bebeği kaldıramıyor üçüncüde ne hale gelirsin diye istemiyor bende bir yandan korkuyorum bir yandanda bir kız evladım olsun çok istiyorum imreniyorum kız çocuklarını görünce bir anneye kız evlat sart çok şanslısınız ileride ne olur bilemem ama erkek evlat hep dışarıda hele evlenince aileyi önemsemiyor kız anaya babaya daima düşkün oluyorçok isterdim bir kızım olsun onunla geziyim süslü süslü giydiriyim herşeyi paylaşayım ama kısmet hayat ne getirir bilemem allah bana kız evladı nasip edecekse üçüncüyü çok isterim yoksahiç evladı olmayıpta isteyenlere nasip etsin allah yada sizlere nasip etsin....
canım aslında eşimin korkuları var ondan istemiyor doğumdan sonrası sıkıntı oldu benim için safrakesesinden ameliyat oldum hamilelik sırasında tetiklemiş tas olusumunu sonrasında da kum çıktı böbreklerde ve safrakanalında karaciğer yetersizliğinden neredeyse karaciğerimi kaybediyordum çok sıkıntılı günler geçirdim hastahanede yattım uzun süre ufacık bebeğim varken vede bunun öncesinde doğum esnasında rahmimin çok inceldiği yırtılma noktasına geldiği anlaşıldı sezeryan sırasında son anda doktor değiştirmiştim ve ultrasonda bebeğimin gelişimini tamamladığını sancımın olduğunu söyledi doktor neredeyse 38. haftamda doğuracakmışım anlamamısım hiç agrı yoktu çünki belden uyuşturmayla doğum yaptım herşeyi duydum doktor oğlumu alırken çok endişeliydi iyiki almışız bebeği dedi rahmimi kaybedebilirmişim hatta kan kaybından ölebilirmişim bekleseymişim ve ilk doktorum olucak bekleyelim 40 a kadar diyip duruyordu.
eşim bu yüzden artık senin bünyen bebeği kaldıramıyor üçüncüde ne hale gelirsin diye istemiyor bende bir yandan korkuyorum bir yandanda bir kız evladım olsun çok istiyorum imreniyorum kız çocuklarını görünce bir anneye kız evlat sart çok şanslısınız ileride ne olur bilemem ama erkek evlat hep dışarıda hele evlenince aileyi önemsemiyor kız anaya babaya daima düşkün oluyorçok isterdim bir kızım olsun onunla geziyim süslü süslü giydiriyim herşeyi paylaşayım ama kısmet hayat ne getirir bilemem allah bana kız evladı nasip edecekse üçüncüyü çok isterim yoksahiç evladı olmayıpta isteyenlere nasip etsin allah yada sizlere nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?