Süper Anneler - 2011

20lide mi bozuk cikiyor 20 taneden 4 tanesi bozuk ciksa tesaduf i bozuk olan 4 taneyide tam yum donemi kullansam yalan olacagim yani yok canim yok paraya kiyip adam akilli birsey alalim boyle olmayacak..

valla bencede bende deneme yaptım regly olursam alıcam bi gülen yüz indirimdeydi acaba orginalmı.bu arada defnem daha öncede yazdım ama bioritime bakarmısın bana şubatta oldu deneme 23.01.1984 bu arada sarımsak ve turp ta alkali için iyi birer besin

Ha böyle işte ne uğraşıyorsun damlayla bilmem neyle. Ya şükür et ya hiç olmasydı düşün kıbrısa sperm için bile gidenleri. Sen şimdi git ara kocayı onada moral ver. Güzel bir duş al uyu sabah ola hayr ola. Allah dermansız dert vermez

Birde canim sakin o ph yukseltici damlayi icme ne oldugu belli degil kullanma onu bosver birde ters tepki falan yapar allah korusun

tamam tamam.. vazgeçtim. içmiyorum şu dakka itibari ile.
yarın için bambaşka kararlar belirdi valla kafamda kızlar.

ay iyiki varsınız.... ya ben sizi çok seviyorum dostlarım benim.

begüm'ü uyutur uyutmaz, kendimi attım bilgisayar başına... eşim izmirde bu gece, yalnızım. 'allahım nolur kızlar topikte olsunlar' dedim. çünkü çok ihtiyacım vardı size.
iyiki varsınız...

ben yatıyorum. daha fazla bulandırmıcam kafamı okuyup okuyup...
netleştim.
ne aşılaması yaaaa... göre göre kızı kapıp gelmiyim bence de.
azıcık çabalamak lazım.

öptüm sizi. iyi geceler.

teşekkürler gijnij.
iyiki varsın.
öptüm.
iyi geceler

Canini sıkma canim Allah dermansiz dert vermesin bu konuda hic bir bilgim yok canim

Canini sıkma canim bu konuda hic bir bilgim yok canim ama iyi tarafindan bak bide kalsaydin zaten bu sartlarda bir suru yontem deneyip kizin olurdu

Kendi derdime düştüm sizleri unuttum kızlar elinizden ne geliyorsa yapın yiyin icin ama asla acele etmeyin benim gibi herseyden emin olun oyle deneme yapın ben mecburen az once 2.denemeyi gerçekleştirdim testi yaptım yine pik ti sansıma testim bitti yarın sabah tekrar alıp öğlen gibi yapacagim testi silikleşmiş olur insallah benimçoktan yumun çatlaması gerekti ama belkide pik anında çatlıyor tek tesellim ablam yumdan öncede ilişki oldu diyor 14. Güne kadar 15 den sonra korunmuş oda 28 de bir olur adet ovulasyon testi hakkında merak ettikleriniz diye bir topik var orada bana pik yapınca iliski olmalı diyende var hatta pikten once ilişkisi olan pik olduğu gün ve ertesi gece olmuş iliski ve erkekmis Allah büyuk takmayacağım kafama ne gelirse Allahtan o kullari için en güzelini verendir ne çıkarsa bahtima

Canım dediğim gibi testlerden hiç anlamıyorum. İnşallah hakkındaki hayırlı olsun. Stres hiç yapma hepten kötü olur. Dediğim gibi sebeplere çok takılma Rabbim dilerse her şekilde nasip olur

Canım dediğim gibi testlerden hiç anlamıyorum. İnşallah hakkındaki hayırlı olsun. Stres hiç yapma hepten kötü olur. Dediğim gibi sebeplere çok takılma Rabbim dilerse her şekilde nasip olur

Aynen öyle teşekkürler

Yalel detayli okumadim ama kisacik sunu yazim dedim.gijnijin soylediklerine katiliyorum.kizlari okula birakip gelicem bacim

bacım panik yok...kasımda bizim testte böyle düşük çıkınca kızlara gelip ağladım...dünyam yıkıldı...yeliz var ya hani ikizleri olacak,o geldi dedi,kuzum üzüldüğün şeye bak içsin ilaçlarını,bi de keçiboynuzu bitti gittiiii,takma kafana....içimden kızdım ona ne kolay konuşuyo diye...ama ondan sonra keçiboynuzunu araştırdım,Allah razı olsun yelizden diyorum şimdi

20 kasım ilk test

sperm sayısı 22 milyon

ileri hızlı 25

ileri yavaş 5

hareketsiz 70

dr bize proxeed ve klomen verdi...ilk 2-3 gün içti bunları..sonra baktım klomen sayıyı önce düşürüp sonra arttırıyormuş..dedim gerek yok içme...aradan günler geçti bakıyorum ilaçlar hiç eksilmiyo..sen bunları içmiyomusun dedim,eh işte arada unutuyorum dedi...yeni test tarihi gelmiş,bizim kutu daha yarım olmamış...bu böyle olmaz dedim....

12 aralık.....
bir çay kaşığı çakşır kökü tozunu,1 çay kaşığı kestane balıyla karıştırdım,her sabah....

proxeedin tadı iğrenç olduğu için içmemiş,baktım prospektüsünde portakal suyuyla emimlimi daha fazla yazıyo,hemen sıktım verdim....

akşamları da 3-4 tane keçiboynuzunu kaynatıp,1 bardak onu içirdim...

tam bir hafta böyle düzenli içti...

19 aralık 2. test sonuçları

sperm sayısı 38

ileri hızlı 70

ileri yavaş 5

hareketsiz 25

sonuçlara dr şok oldu,ne yedin ne içtin demiş

yani demem o ki yalelcim,1 haftada ben gözümle bu sonuçları gördüm,ha dersen ki arada da olsa proxeedi içmiş eşin,düzensiz olsada...demek ki en çok 1 ayda sonuç tavan yapabiliyormuş....
önümüzdeki ay yapacağım şey bu,benim eşimde sıkılır hemen nazlıdır biraz,midesi hassastır...ben de regl olunca vermeye başlıycam,yuma kadar bi 15 gün falan...sonra 15 gün bekleme..yoksa sıkılır hiç içmez...

sakın olaki aşılamaya gitme...büyük çocunluğun kızı oluyo...spermleri yıkamma işleminden geçirirken y ler telef oluyormuş...zaten hassas bizim y ler...hem aşılamaya gitseniz bile eşin yine takviye almak zorunda kalıcak,kalite açısından dr da isteyecek ilaç falan...bence en azından 2-3 ay deneyin bu şekilde...

Canini sıkma canim bu konuda hic bir bilgim yok canim ama iyi tarafindan bak bide kalsaydin zaten bu sartlarda bir suru yontem deneyip kizin olurdu

di mi?
kız olurdu.

ya benim kafama başka bişey takıld aslında bu gece.. kendi kendime düşündüm ya :)
hep diyorum ben, o yapışkan uzayan akıtıyı bulamıyorum diye...
o akıntı, gebeliği çok kolaylaştırıyormuş... spermleri biran evvel yerine ulaştırıyormş.. yüzmelerini kolaylaştırıp, işlerini çabuklaştırıyormuş..
acaba, ben de bu konuda doktordan yardım mı istesem?
bende akıntı çok, ama uzayan akıntı mevcut değil. o akıntıyı oldursak, olmasını sağlasak... nasıl olacak bilemiyorum ama...
belki az sayıdaki ve yavaş vaziyetteki spoşları yüzdürüp hedefe ulaştırırız.
olmaz mı acaba?

çünkü, ben, o akıntıyı görüp hamile kaldım hep. belki eskiden de bizim spoşlar azdı, belki hep böyleydi... bilemiyoruzki... belki, o akıntıyla başarıya ulaşmışızdır önceki seferlerde.
ne diyorsunuz?

Yalel detayli okumadim ama kisacik sunu yazim dedim.gijnijin soylediklerine katiliyorum.kizlari okula birakip gelicem bacim

git-gel-oku... hemen gel buraya apranax. yardımın lazım bana.

bugün 11:20'de doktor randevum var. aldım randevumu, bi gidip görüşücem.
durup dururken, aşılamaya yönlendirilmiyim boş yere... hakkatten oluru bu mudur? başka olur yanı var mıdır? nerden okusam araştırsam.. bilemiyorum.
proxeed alıcam bugün, akşama başlarım vermeye...
bir de böyle mi denesek acaba biz bu işi?

çakşır makşır.. benimki uygulamaz. keçiboynuzu falan hiç uygulamaz.
ta en baştan söyledi zaten
öyle kür mür istemiyorum, saçmalama, psikolojimizi harap etmeyelim... dedi.
yapmaz biliyorum, inatçı dana.
ama o proxeed zımbırtısınızı alıyorum bugün hemen, başlıyorum içirmeye. doktor verdi dicem, içiceksin dicem. zorla içicek artık.

çakşırı da öyle böyle veririm galiba. sabahları balla polen yediriyorum zaten, bağışıklık sistem iiçin... unutmamaya özen gösterip, ikisini beraber veririm gibi geliyor bana.
2 ay bu şekilde denicem...
ki, bu ay geçti sayılır mı acaba? 13 şubatta regl oldum ben, 12. günümde yumurtluyorum malum.... az kaldı. bi işe yarar mı bilemiyorum.

ya ben, ne desem oluyor, ben buna hayıflanıyorum.
bi arkadaşla konuştuk ocak ayında.... 2. bebek düşünüyormuş. ben de düşünüyorum dedim. 'ne zaman' dedi... ben de bol keseden attım, 'mayısta deneyeceğiz' dedim. deniyoruz zaten 2 senedir demedim....
mayısta mı tutturucaz, merak ediyorum çok :)

Bacım sen hiç kitap yazmayı düşündünmü kız? Maşallah ne güZel yazdın bu yazından sonra Allah'ın izniyle yalel bir dahaki aya hamile inşallah. Eline sağlık bacım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…