Süper Anneler - 2011

bende geçen sene bıraktım sigarayı canım benim içinde zor oldu eşimde kullanıyor yanımda içerken bile canım nasıl istiyor anlatamam ama direnecem pes etmek yok bacımmmmm

7,2.. ben de bilemedim eylül ya..
9 falan olsun demiyor muyduk biz? çabalaya çabalaya 7,2 olmuş ancak :)

neyse.. ph mh... şimdi konum bu değil benim :)))
şimdiki konum, sperm sayısı ve hareketliliğini arttırmak.. ph meselesi, sonraki konum olacak :)))
ama karbonata devam :))))

aynen gijnij..... dediğin gibi... doğaya bak.
ne aparsan yap, doğa ana'nın yaptığından daha iyisini yapamıyorsun yani....

bu arada, ben buralardayım..
erkek infertilitesi topiklerini kurcalıyorum.

ya ben biraz gözattım erkek infertilitesi topiklerine...
18milyon bizim sperm sayımız..... millet 1 milyonları çıkartmış 70 milyonlara... otlarla çöplerle.. vitaminlerle..

yalnız, bu morfoloji meselesi sıkıntılı... bizimki %3 normal - bu %8-10 gibi olmalıymış en az.
bir de bizim toplam hareketlilik %33 , bunun da en azından %40-45 gibi olması lazımmış.

hepsi aynı anda artmadan, bu gebelik oluşmuyormuş.

ve şöyle bi üstten baktım ama.... otlarla motlarla bu sayılar belli bi süre içinde artıyor. ciddi bi sıkıntı yoksa artıyor...
ve fakat, sonuçta oluşan gebeliklerde, genelde kız olmuş.
bu bi tesadüf müdür acaba?

yani eğer böyleyse hakkatten, hiç uğraşmadan, gidiyim aşılatayım, olsun bitsin.
her şekilde kızı alacaksam kucağıma, aşılamaya gidiverelim biz.

ne diyorsunuz? etraftan var mı duyduğunuz bildiğiniz bişiler?

bu arada, ben doktora, ağzımdan kaçırdım.... ben araştırıyorum internette, bazı forumlara bakıyorum... şöyle şöyle bişeyler okuyorum.. dedim.
''o forumlara takılıyorsanız, bence karşıma gelmeyin. ne olduğu belli olmayan, ilkokul mezunları takılıyor.. ordan burdan duyduklarını gelip paylaşıyorlar... saçma sapan önerilerde bulunuyorlar birbirlerine... ''
dedi bana.

sizce ben bu kadını, kaynar kazanlarda haşlamalı mıyım? haşlamadan direk kızartmalı mıyım? karar veremedim :)

kızlar benim saldım çayıra mevlam kayıra yöntemim tuttuuuuuuuu
hamileyimm
hadi darısı başınıza

16 ocak sat olan 2 kişi daha vardı sankim bu aralar pek takip edemedim onlarda benim metodu deniyordu ? meraklardayım siz ne yaptınız ?

:) çk sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğin.
darısı başımıza...

valla ben şahsen, çabalama aşamasındayım.
saldım çayıra mevlam kayıra metoduna geçmeye karar vermeye başlamıştım ki...... karşıma sperm problemi çıktı.
şimdi, onu araştırıyorum. ne yapsak ne etsek diye..
velhasıl, mecburen salıp çayıra, bırakıcaz yoluna sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…