Süper Anneler - 2011

Defnem gün aşırı ilişki yok 3-4 gün cinsel perhiz olacak. İlk ilişki olacak 10 saat filan sonrada ikinci ilişki olacak. Dedim size bugün kafa yok bende tabi eşimde yok derdim çok.

Peki canim diyelim ki biz 4 gun perhizden sonra ilk iliskiyi yaptik,, daha sonra ikinci iliskide 6- 10 saat sonra oldu tamam guzel peki esimizde 6-10 saat arasinda y spermlerinde birikme olacak mi? Yani biz zaten perhizi yler artsin diye yapiyoruz. Ikinci seferde xler artarsa bunca emek bosa gitmis olmaz mi? Doktor bu konu hakkinda bir yorum yapti mi?

Çocuklar benim telden film iZleyecek beni bekliyor siz yazın ben gece cevaplarım yine hem az kaldı beni bekleyin bende siZe Canlı yayın yaparım daha iyi anlarsınız. Öptüm sizi kusura bakmayın

Bacım 4 günlük cinsel perhizde tüm spermler birden boşalmıyormuş gerisi kalıyor ve neden sadece x ler kalsınki spermler hep yarı yarıya boşalır. Mutlaka ikinci boşalmadada yarı yarıya x ve y ler boşalıyor. Doktorum hep aynı yöntemi yapmış ama bana sorarsınız ben tek ilişkiden yanayım biz geçende tek yaptık tuttu sadece rahime tutunamadı bununda tek ilişkiyle alakası olmaz. Ama bu sefer iki defa denerim
Çünkü iki yum var ona göre ayarlama yapacak doktor

Bende tek iliskiden yanayim bacim ama bende kist var o yuzden iki iliskiyede sicak bakiyorum..

valla allah razı olsun sendende doktorundanda ya varya bu kadar acıklayıcı bi doktor bulmak nerde yaaa valla mantıklı aslında orgazm olunca spermler 4 yada 5 saattle gidiyorsa 6 saat sonra tekrar ilişki olunca ozmaan x lerde y lerde cogalacak dogal olarak x ler yavas.yum zamanını yakalamak gercekten zor bu arada bacım sen ovulasyon testide kullanacaksınya doktoruna söyledinmi gerci şimdi doktor seni yönlerdirip hemde test yaparsan çift çizgi muhabbetide belli olur valla bacım dualarım seninle.tek ilşiki tutması zor tabi ya tutsada düşüyor işte bende örneklerden biri

Allah sendende ondanda razı olsun hayırlı haberler verırım ınşallah kısa zamanda ....
hayırlısı olsun stres yapmayın kızlar ben streslı olunca yuksek volumde muzık dınlıyorum ıı oluyorum...
cnm senın ınternette sorun olabılırmı aceba...
tşkler bılgı ıcın hemen not aldım...
çok gecmış olsun ALLAH bağışlasın....
cnm benım gidicem dediğin zaman bende şaşırmıştım ama sen herşeyı düşünmüşsündür ona göre bu tatile çıkmışsındır dıyede düşündüm...herşeyın hayırlısı kendıne kızma belkı evdede kalsaydın aynı durumu yaşayacaktın....şimdi bıran önce toparlanıp önune bak cnm...
cnm bende sağ sol olayına ınanıyorum genelde erkek bebekler hep sağda oluyo kıme sorduysam oyle belkı ıhtımallerde var hıcbırşeyın kesınlığı yok zaten....ıkıncı ılışkı ayakta olmalı bence...

cnm bıoritmıme bakamadın bır turlu son ayım olmazsa bu yılı es gecıyorum....20.06.1986 bakarsan sevınırım...

Bende tek iliskiden yanayim bacim ama bende kist var o yuzden iki iliskiyede sicak bakiyorum..

Balla doktorum hep iki üç ilişki vermiş olanlara hatta duruma göre sana üç ilişki bile yap derim dedi. Çünkü benim yumlar şuan eşit gitmiyor. Bugün şu üçüz oğlanların resmini gördüm varya ne güzeldi Allah'ım ne olur ne olur Allahım banada nasip et inşallah. Benim gibi isteyen herkesede

Bacım Allah sizdende razı olsun. Burada birbirimize ettiğimiz dualar bile bize yeter. Doktora test aldığımı yapacağımıda söyledim yap dedi benim için fark etmez. Ben her şekilde tam çat anını bulurum dedi. Benden önce bir hastasına takip yapmış onunda 3 kızı varmış kadın aydından gelmiş doğal yoldan ve ilk denemeden tuttu dedi. Şimdi haber bekliyorum bakalım cinsiyet ne zaman belli olacak dedi. Dedimki ultrason resmini bize göster bizim facede grup var nub teorisine göre cinsiyet belirleme biz yorumlarız ya diyor senden öğreneceğim ne kadar çok şey var :) bizde profesör olduk ta kimsenin haberi yok. Pazartesi yine kontrolüm var iyice düşünün soruları yazıp gidince sorayım

İnşallah kardeşinde tez zamanda karnı dolarhhayırlı evlatla. Rabbim sendende razı olsun. Ayakta nasıl oluyor kız. Daha neler duyacaz

Gijnij doktora yumurta çatlamaya yakın antibiyotik kullanılırsa yumurtayı etkilermi ve testler neden 3 gün pozitif gösterir bende test yapacağım diyorsun ya başına gelirse bilgin olmuş olur her ay düzenliydim ben deneme yapacağım ay böyle oldu heryerde baktım nedenini bilemiyorum yum.çatladımı yada kistemi dönüştü sorarsan sevinirim bu sorundan muzdarip çok kişi var ama nedeni bilinmiyor.teşekkürler

Ayakta olunca spermler yer çekiminin tersine programlanmış olduklarindan ve tersine haraket ettikleri icin hızlı oluyorlarmis sen ayakta eşin arkada ayakta pozisyonu yani çok açık anlattım kusura bakma

kubraaaaaaaaaaaaa kız delırdık burada ya.telefonunda yok bende.nasıl merak ettım anlatamam canım.çok sukur ıyımıssın vallahı merakta bıraktın sen bızı.bebegın ısmı ne canım allah analı babalı buyutsun
canım allah yardımcın olsun ınsallah en kısa zamanda tekrar hamıle klaırsın uzulme ne olur

Olur bacım sorarım. Bakalım ne dicek

Bacim benim içinde sorarmisin kiz bebek için önerileri varmiymis ne yapmak gerekirmiş çok minnettar olurum bir fikir alirsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…