Süper Anneler - 2011

ya benim kapı çaldı, komşum kahveye geldi...
onun için 1 saat yoktum sayfada.. herkes kaçmış gitmiş...

Benimkine sadece keciboynuzu iciriyorum onuda zar zor yudum yudum iciyo yarisini iciyo yarisini birakiyo

ha evet az evvel konusu geçmişti.
sen mi içtin? eşin değil yani, di mi?

apranax da aynı şekilde söylemişti...

ya ne biliyim, ben pek taraftar değilim bu ilaçla yapılan ph müdehalelerine...

Ben ictim canım ph icin degil siviyi arttirsin diye icmistim birde ben sana mesaj yaxmistim okudunmu

Ben ictim canım ph icin degil siviyi arttirsin diye icmistim birde ben sana mesaj yaxmistim okudunmu

ben, vajinal sıvı için, bol su içmek gerektiğini biliyorum.
çok bol içiyorum evde olduğum sürece ama, o yumyum zamanındaki o mükemmel sıvıyı henüz bulamadım aylardır.
tam geçen ay buldum derken, onu da geç bulduğumu farkettim, yumyumu kaçırmışım.

inşallah önümüzdeki aylarda şansım iyi olur da.. tutar artık.
tabi spoşların da kendini toplaması lazım.

napıyorsunuz kızlar yaaa

hadi ben, bi taraftan 'erkek infertilitesi' topiklerini kurcalıyorum, bi taraftan netten bulduğum şeyleri inceliyorum.. derdime çare arıyorum..

siz nerdesiniz bacılar?

ya ben takıldım bi konuya günlerdir, bakıyorum bakıyorum çözemiyorum konuyu..
bir de siz bakar mısınız kızlar..

keçiboynuzu kürü ile havuç kürü, aynı anda neden yapılmamalıdır?

keçiboynuzu kürünü, 1 hafta sabah-akşam tükettikten sonra, 3 ay sadece geceleri içecekmiş kişi

havuç kürünü, 1 hafta sabah akşam tükettikten sonra, 3 ay sadece sabahları içecekmiş kişi..

ama aynı anda uygulanmayacakmış? nedir bunun sakıncası? bilen var mı....

arıyorum tarıyorum buna dair bir bilimsel açıklama bulamıyorum. ama herkes tutturmuş, ikisi aynı anda yapılmamalıdır diye..

ben tez vakitte hızlı sonuç almak istiyorum hayırlısıyla... eminim herkes gibi.... peki niye hem sayıyı hem hareketliliği arttırmıyoruz aynı anda?

Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim

canim hic üzülme herseyde var bir hayir belki tek yumurta ikizi olacak senin ogluslar

kız acaba o kuzeninin sattıkları nasıl bir şeymiş? alkali sular aynı zamanda zayıflatıyor eğer fazla kilon varsa zayıflamak için alacağım diyip sorsan kuzenine olmaz mı?

ins canim gonlune gore olur hadi hayirlisi bakalim ins sirasiyla guzel haberleri paylasiriz
canım 3 ten sonra gideceğim sonucu almaya akşama haber veririm inş..
apranax bugun gelecektı....yazık kıza sıgara yüzünden kendını dışarıya attı

canim ins sonuc iyi cikar habersiz birakma

test yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf
canim ins hamile haberini aliriz yarin doktora gideceksin zaten ama yarin sabah testin varsa bi yap bakalim hadi hayirkisi

canim boylesi hayirliymis demekki bi yum kaldi diye uzulme strese girme rabbim ol dedikten sonra tek yumurta ikizi olur.olmasa bile bi oglun olsun saglikli ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…