- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.721
Bu arada şu şurup vardıya vakso öyle birşeydi gerçekten işe yarıyormu bakın kullanıcam ona göre çabuk cevap verin
Vajinal siviyi arttıriyomus ben denemelerimde icmistim
Benimkine sadece keciboynuzu iciriyorum onuda zar zor yudum yudum iciyo yarisini iciyo yarisini birakiyoaynen..
sabah yanına bi çanta veriyorum, artık millet soruyormuş, o çantada ne var diye.
----------------
sabah kahvaltısı için, içi bol dolu bir tost.
kahvaltı için, bir şişe ıhlamur (her sabah karışık bitki çayı yapıp dolduruyorum - veriyorum yanına)
bi küçük poşette, proxeed , evicap hap, çinko hapı, l-arginin hapı, folik asit hapı
bir cam şişede portakal+havuç+elma+brokoli karışık meyve suyu (proxeed karıştırıp içsin diye)
ara öğün olsun diye, bir saklama kabına dolduruyorum kuruyemişleri, incir ve hurma
muhakkak 1 şişe alkali su (karbonatlı)
öğleden sonra acıkınca yesin diye, 1 sandviç
bu çanta tabi epey bi heybetli oluyor her gün elinde.
--------------
akşam eve gelince, yemekten sonra, keçiboynuzu pekmezli suya proxeed karıştırıp veriyorum eline
1 bardak normal su ile 1 evicap veriyorum içiyor.
akşam otururken kuruyemiş (fındık-fıstık-ceviz-badem-kuru kayısı-kuru incir - kurma karışık)
yanında yeşil çay (bol limonlu)
eğer isterse bir kızılay soda
yatarken bi bardak keçiboynuzu suyu
tabi sabah yataktan kalkarken de keçiboynuzu suyu + bal-polen-arı sütü karışımı
artık adam fenalarda... 15 gün oldu heralde başlayalı ama, benimki s
ne içmiştin canım
Vics vapo surup
ha evet az evvel konusu geçmişti.
sen mi içtin? eşin değil yani, di mi?
apranax da aynı şekilde söylemişti...
ya ne biliyim, ben pek taraftar değilim bu ilaçla yapılan ph müdehalelerine...
ha evet az evvel konusu geçmişti.
sen mi içtin? eşin değil yani, di mi?
apranax da aynı şekilde söylemişti...
ya ne biliyim, ben pek taraftar değilim bu ilaçla yapılan ph müdehalelerine...
Ben ictim canım ph icin degil siviyi arttirsin diye icmistim birde ben sana mesaj yaxmistim okudunmu
Görmedim canim gelmedi galiba zamanin varsa tekrar denermisin :)gijnijin dr unun adını ve tel nosunu yazmıştım.
Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim
Bu arada şu şurup vardıya vakso öyle birşeydi gerçekten işe yarıyormu bakın kullanıcam ona göre çabuk cevap verin
alkali olmak için damlalar var ya..
ben de geçen gün söyledim burda, şunu alsam mı kızlar diye.... cevap gelene kadar, ben siparişi verdim.
sonra kızlar, sakın kullanma dediler.. ama benim paket geldi ertesi gün eve :)
evde duruyor. kullanmıyorum.
acaba kullansam mı?
ph seviyesini 10 yapıyormuş.
alkadays diye bişey benimki galiba.. şimdi hatırlayamadım adını. nereye koyduğumu da bilemiyorum, dur bi bakıyım etrafa bulunca yazayım adını.
ama ben kuzenime sormadım, ne damlası diye.. şüphelenmesin çalışmalarımdan diye :)))
Bu hafta gidecegim insallah.malum herkesten gizli annemi bi bahaneyle cocuklara baktiripbakalim benim sagdami soldami agrim old gun hic dikkat etmemistim.tek deneme olmustu.insalah y ler hemencecik gitmistir. hep takipteyim ayagimi surdum bakalim cabuk cabuk gelin pesimden
canım 3 ten sonra gideceğim sonucu almaya akşama haber veririm inş..
apranax bugun gelecektı....yazık kıza sıgara yüzünden kendını dışarıya attı
canim ins hamile haberini aliriz yarin doktora gideceksin zaten ama yarin sabah testin varsa bi yap bakalim hadi hayirkisitest yaptım negatif kızlar ama t hayalet gibi çoook dikkatli bakılınca sanki görülüyor ama silik yani yarın doktor randevumda kan tahlili isteyeceğim ben ne zaman yumladım bilmiyorum yaa offf
Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?