- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.741
canim biz nasil syres yaoinca yumlar etkileniyor eslerdede en az stres yapmasi lazim sen elinden geldigin kadar takviye icin ugrasiyorsun zaten ama bu kadar ustune gidersen icme diye canim benim esim ne sigara icer ne icki ama bi kizim var takviyeni yap ama cok bunlatma bacim sposlar o takviyelerle zaten duzelir sen stres yapma bacimya anlamıcak bişey de yok aslında..
adamların işi, psikolojik %100
bu takviyelerle.. kendilerini 'görev adamı' sanıyorlar.. o operasyon da tamamen görev oluyor kafalarında. velhasıl, aktivitenin ruhu bozuluyor.
ben de dün akşam, bi baktım benimki almış bi kadeh viskisini, çıkmış balkona... yakmış elektrikli ısıtıcıyı, yakmış sigarayı... cipsi yanında, çikolatasını hazırlamış.. ohhh .. telefonu elinde, keyfi yerinde....
kendimi bi anlık refleksle attım balkona... aldım elinden bardağını, kül tablasını kaldırdım.
'ya bi haftasonu, bi yarım saat keyif yapıyorum şurda..' dedi garibim.
'olmaz valla, sen beni delirtçen mi... ne içkisi ne sigarası.. keyif içerde... havuç suyu sıkayım, keçiboynuzu kaynadı hazır.'
küstü bana. küstü resmen çocuk gibi...
ama ben de haklıyım yaaaaa
Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim
Hakkında hayirlisi böyleymiş canım benimkini sordunmu neden 2.3 gün pozitif gösterir miş testler
canim hic üzülme herseyde var bir hayir belki tek yumurta ikizi olacak senin ogluslar
işe yarıyor canım yum dönemi sıvının artışını sağlıyor ayrıca sana faceden mesaj attım bacım
canim ins hamile haberini aliriz yarin doktora gideceksin zaten ama yarin sabah testin varsa bi yap bakalim hadi hayirkisi
canim boylesi hayirliymis demekki bi yum kaldi diye uzulme strese girme rabbim ol dedikten sonra tek yumurta ikizi olur.olmasa bile bi oglun olsun saglikli ins
Hakkında hayirlisi olsun canim inş bu sefer gelir oğlusun ....
Bacım sennmiydin kız için soran bilmiyorumddoktora onuda sordum kız için biz hiç deneme yapmadık ve kız yapmak çok daha zor dedi. Erkek bebek daha kolay. Aslında bizim içinde erkek zor. Oysa kız daha zormuş. Biz zoru başardık demekki boşuna bu kadar stres yapıyoruz
Eve geldim ağladım ağladım sözde hiç stres yapmayacaktım ama elimde değil. Eylülden beri bu bebek için uğraşıyorum nasipten ötesi yok. Kaynanam herkese artık çocuğumoolmadığını söylüyor hatta kafayı takmış şu koca karılar yumurtalıkları kaldırıyor bilmem bişiler yapıyorlar onlara götürecek beni banyoda çıplak yapıyorlar hemde. Gitmem dedim onları eve getiririz diyor. Çok yoruldum artık hamile kalırım düşürürüm menopoz der birde giden gelen herkese söylemese sanki hiç çocuğum olmamış gibi. Anlıyorum onuda istiyor oğlunun oğlu olsun ama olmayıncada olmuyor. Artık kaldıramıyorum sırf beni rahat bıraksınlar diye ikiz olsunda kurtulayım diyorum ama zamanı gelmemiş belkide hiç olmayacak. Of bilmiyorum artık kime ne dicem yoruldum.
Allah kaynanani islah etsin canim bir dusunebilse girdiği gunahi aldiği ahi bir daha boyle yaparmiydi.....
Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim
e vücut alkali olunca neye yarayacak?
bize vajen lazım...
sadece tam yumyum vaktinde alkali oluyormuş.. bizim onu uzun süre alkali tutmamız lazım.
he bi de vücut alkali olunca, yumyum da alkali mi olur acaba?
bu arada idrardaki ph olayına ben inanmıyorum.
iç 2 bardak karbonatlı su, yap çişini.. al sana alkali idrar.
arkasından 3 bardak normal ph seviyeli suyu iç.... yap çişini yap testini.. al sana asidik idrar.
o sebeple idrardaki olay değişken... alkali olduğu zaman, vücut da alkali demek olmuyor bence.
şimdi bir daha test yaptım sanki biraz daha iyi ama hala çok silik belli belirsizKizlar sayfalari hep okuyamadim ama forewer senin bebis gelmis sanirim hamilelik yoksa hic cizgi cikmiyor senin silik demek biraz daha bekle geliyorum demek hadi bakalim.
tamam canım sağol üzülme ya siz üzülünce bende çok üzülüyorum eşine soyları annesiyle konuşsun nedir bu kocakarı yöntemleri tıp senin derdine çare bulacak inanıyorum ben sen takma kafanaBacım doktor testlerden anlamıyormuş ama antibiyotik almışsa ondan olabilir dedi çünkü onlar dengeyi baya bozuyor dedi.
Ohh çok sevindim Allaha şükür hadi çalışmalara devamkızlar merak eden herksten allah razı olsun.sonuclarım temiz çıktı çok şükür.
canım 1 tane olsun oğlanı çeksin yumun.dualarımdasın.birde iğneyi sabah yapki deneme akşama gelsin 2.denemeyi yapmak rahat olur
şimdi bir daha test yaptım sanki biraz daha iyi ama hala çok silik belli belirsiz
tamam canım sağol üzülme ya siz üzülünce bende çok üzülüyorum eşine soyları annesiyle konuşsun nedir bu kocakarı yöntemleri tıp senin derdine çare bulacak inanıyorum ben sen takma kafana
Ohh çok sevindim Allaha şükür hadi çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?