Süper Anneler - 2011

kaynanan cok gıcıkmış ya ıyıce strese sokuyo senı düşünme bence lutfen streslı olanların daha co kız doğurduklarını duydum....relax ol bacım ya...salllaaaaa şu dönemı atlatana kadar...
kızlar merak eden herksten allah razı olsun.sonuclarım temiz çıktı çok şükür.
maşallah gözün aydın...
kızlar bir hamişlik test daha aldım ama bu saatte yapılırmı ve kaç saat idrarımı tutmam lazım sıvı tüketimi falan bunlara dikkat etmem lazımmı bilmiyorum
çıkar bence nerelerdesın yaptınmı testı cnm...
hayırlısı olsun stres yapma daha fazla bence...
varya harıkasın takdir ettım senıde eşinide benımkı aslla kabul etmez..maşallah....tavan yapar sonuçlar ınşallah

canım cok tsk ederim aynen canım rabbim yeterki ol desin.hiç takma kafana ben eşimle bi konusayım da eşininde kardiyolug olduguna sevindim hayırlısı bakalım bu arada sol yumurtalık olayını sordunmu canım ya her ay sol yumurtalık catlarmıymıs
canım kaynanı hiç takma rabbim üstünde görüyor sters yapma bak deneme zamanınada az kaldı stres yapmaman gerek dua et canım rabbim kaynananı ıslah etsin sanda sabır versin canım bi tane olsunda oglusun rabbim ikinciyi allah buyuk
kızlar merak eden herksten allah razı olsun.sonuclarım temiz çıktı çok şükür.

canım cok sevindim yaa temiz cıkacagı belliydi zaten valla bu yumos işleri insanı alt üst ediyor

Canim üzme kendini sen bize ne güzel teselliler veriyosun ben ne desem boş Allah kaynanani bildiği gibi yapsin sanada gozyaslarinin hatirina sağlikli oğluslar versin

Sağolun iyiki varsınız. Salladım gitti bir an geliyor öyle doluyor insan geçti gitti şükür.

Bacım sordum onuda dediki bir ay sağ bir ay sol olurmuş normalde farklı şekilde birkaç ay üst üste olursa ozaman sorun olur dedi. Ama benim 3 aydır sağ dedim hayır dedi senaarada düşük yaptın o ay sol olmadığını nerden biliyorsun? Yani bacım doktor böyle söyledi yine kafana takılan birşey olursa yarında gitcem sorarım.

canım cok sagol yaa biliyordum zatwn bi sorun oldugunu da söyleyip yönlendiren doktor yok işte ayy sinir oldum kadın kasım ayından beri takibimi yapıyor neden sol yumurtalık hep diyorum bilmem olur öyle diyor bana yaaa ben ne yapacam şimdi sorun derken canım acaba sag yumurtalıgımdan mı oldum yaaa ne yapmam gerekir acaba cok uzuldum biliyorudum aslında ama onay bekliyordum işte bide ne yapabilecegi bilsem

İnşallah bacım nasip herşey. Bu arada doktor bana bu olursa doğur ikinciyi birdaha deneriz dedi. Allah uzun ömür versin doktora demek daha birkaç yıla kadar emekli olmayacak.

Kiz sen bir dogur bunu ikinciyide beraber yapariz insallah sevindim doktorun kalmasina .. Benim esim hic istemedigini söyledi ama bunada bircare var bir toplu igne birde palon lazim :):) yeterki doktor gitmesin herseye care var bende bacim aklima koydum yapacam baska yolu yok

Hic üzülme bacim ikimizinde olacak insallah önce sen bir al pasayi bende arkadan gelirim pasalara ögretiriz nereye ciz yapacaklari yeri tmm bende kayin pederin keline cisini yaptiracam insallah olurda sende kayinvalidenin müsait bir yerini bulursun artik insallah

naber sibel nasılsın gecen ay denk gelmişti bizim yumyumlar benimde olmadı regl oldum varmı deneme sende bu ay

süper olur.... müstahaktır....

Bacım ben senin durumunu anlattım az çok doktora ama birebir görmeden ezberden konuşmakta zor olur dedi. Bence sen orada başka bir doktora daha git mesela senin sağ yum tembellik olabilirmi eylül demiştiya ondan aklımda kaldı

Kız sen böyle olunca bende heveslendim yaparız kız birlikte benimki olursa Allah nasip ederse yaşını doldırsun yaparız. Senin kızda büyümüş olur.
Benimki olsunda kimseye bişe yapmasada olur onların doğması en büyük cevap herkese zaten

Gece gece ne güldüm ya süpersiniz kızlar

Kız ne komiksin Allah uzun ömür versin sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…