Süper Anneler - 2011

hadi hayırlısı canım benim dualarım seninle yumurta tembelliği için ne dedi canım

angel ben bir yere okumuştum sürekli ne tarafa dönük yatarsan o tarfın yumu gelişirmiş diye ama tabi ne kadr doğru bilmiyorum canım...sağ tarfındaki yum görüntsü nasıl hiç baktın mı?
bana adetlerin düzenli kılo yok tüylenme yok o yüzden klınık olarak bir şey demek olmaz dedi sadece.
bence sen başka bir dr git bakalım ne diyecek yada int mail at cvp yazıyorlar..

Son düzenleme:
sıkma canını her işte vardır bı olay....hayırlısı cnm...
günaydin canim iyiyim.valla cinsiyetini ögrenirmiyim bilmiyorum ama cuma kontrolüm var. gününü söylemiycektim merak etmeyin diye ama neyse dedim artik tlf u unutmazsam canli yayin yaparim.
cuma gunu hayırlı gun hayırlı haberler alırız ınşallah..kızkardeşimde aşılama oldu cuma bellı olucak hiç evladı yok ınşallah tutunmuştur bebeği hem ondan hem senden mujdelı haberlerı alırız ınşallah....dua edelım hep beraber....
hayırlısı olsun senın ıcınde dualarımız senınle....

Evet kızlar herşeydevardır bir hayır. Bu arada benim test t çok silik çıktı varla yok arası birşey gülen yüzü yanlış yaptım sanırım sürekli çubuk resmi çıktı hiç surat filan çıkmadı.

valla canım ben hep sag tarafıma yatarım ama malesef benim sag calışmıyor bundan sonra sola yatayım bari. gidicem en kısa zamanda d oktor arastırıyorum ken-disi bakıy or bana göstermiyor valla nasıl görünüyor bilmiyorum hayırlısı bakalım bi kac daha kalacak gibi benim denemeler denemende hayırlı olur ins canım

evet gülenyüzü yanlis yapmissin.cubugu makinaya taktiktan sonra ister üstüne idrarini yapacaksin biraz istersen idrarini kaba yapip cubugu batiracaksin sonra düz biryere koyacaksin elinde bekletme.ekranda cubuk resmi birkac dk yanip sönecek sonra ya bos bir yuvarlak yada gülen yüz cikacak.eger testi yanlis yaparsan ekranda kitap resmi cikar yapilisini tekrar yapman icin uyari.

üzme tatlı canını bacım.
sen çok kalbi temiz, tevekkülü yüksek, iyi niyetli, pozitif bir kadınsın.
benden daha dirayetli, dirençli, inançlı ve inatçısın..
biliyorsun ki, verecek olan rabbim... her şekilde verir. bizim yaptıklarımız sadece bahane yaratmak.. 'şunu yaptım da böyle oldu' diyebilmek için çabalıyoruz. aslında biliyoruz, 'isteyecek olan da verecek olan da Allah'...
O Allah, uygun görürse, sağlıklı ve uygun görürse olayı.. sen istemesen de verir.
Verecek olan Allah, iki yumurtaya ihtiyaç duymaz, tek yumurtadan da ikiz bebe verir.
Vermeyecekse eğer... gördüğün gibi.... benim her ay 2 yumurtam olduğu halde, hiç vermiyor.
O sebeple, sabırlı olmaya, tevekkül etmeye devam arkadaşım..... O tek yumurtayı en güzel şekilde, en pozitif duygularınla değerlendir... NAsip neyse öyle olacaktır.

kız acaba o kuzeninin sattıkları nasıl bir şeymiş? alkali sular aynı zamanda zayıflatıyor eğer fazla kilon varsa zayıflamak için alacağım diyip sorsan kuzenine olmaz mı?
'zayıflamak içinse kullan valla, ben emzirmeyi bırakınca hemen başlıcam' dedi bana.
'neden emzirirken kullanmıyorsun?' dedim.
'hamileler ve emzirenler için uygun değil, zararlı... hele hele gebelik düşünüyorsan hiç önermem. bilinen bir yan etkisi yok ama, olmayacağı da garanti değil' dedi bana.
ben öyle apaçık sormadım. kullansam mı acaba dedim..... üstüne bu açıklamaları aldım.

haklısın angel.... aslında çok haklısın. bunu ben de biliyorum.
ama elimde değil, stres yapıyorum.

anaaaaaaaaaaaaaa
kız, deli bunlar vallahi
aman bacım uzak dur bu saçmalıklardan.
geçen sene bana da biri, üstüste düşüklerim olunca... şöyle bişey önermişti :)
tuvalette oturur gibi oturacaksın leğene.. ben de leğene tavuk yumurtası kırıcam 2 tane. sen oturacaksın, vajene girecek onlar, baca gibi çekecek için zaten.. o yumurtalar sana deva olacaklar...
dedim, siz delisiniz. ben yumurta akı kullananı duydum ama, böyle bişeyi hiç duymadım.
saçma sapan şeylerle uğraşacak vaktimiz de yok, o kadar küçük beynimiz de yok...

Bacim hucrelerimiz sudan olusuyor biz alkali su icersek herrrr yerimiz alkali olmus olur vajen ve vajina salgisida ayni sekilde.

he valla evet. haklısın kuzucum..

eylülcüm, 1 tanecik dediğin o yumurta, birçok kadın için bulamadıkları nimet.
o 1 tanecik güzeller güzeli yumurtanın kıymetini bil arkadaşım...
dualarım seninle...

bugün, konyada bi eczaneden (onu eczanesi), çakşır suyu siparişi verdim. az evvel haberleştim. öğleden sonra bankaya gidip, hesaplarına parayı yatırıcam, onlar da kargo yapacaklar.
çakşır kökü suyu imiş.... yanında da ginseng verecekmiş muhakkak.
1 aylık kür gönderecek. 7 lt çakşır suyu ve yanında ginseng hapı mıdır nedir.. onu gönderecek. 150 tl.
ne diyorsunuz?

sabah-öğlen-akşam aç karnına 1 çay bardağı içilecekmiş çakşır suyu.

tozunu alıp kullanmak istedim aslında ama benim kocam onu kullanmaz. bunu içer geçer... diye umuyorum.

günlük beslenme programını da ayarlayacağım tabi...

---------
sabah :
çakşır suyu + bal-polen-arı sütü karışımı
kahvaltı (tost+karışık bitki çayı)
portakal suyuyla karışık proxeed

ara:
1 tabak kuruyemiş + incir + hurma

öğlen:
çakşır suyu
yemek
evicap+çinko+l-arginin-folik asit hapı

ikindi:
1 muz

akşam:
çakşır suyu
yemek + karışık meyve suyu
keçiboynuzu pekmezli suya proxeed

akşam ara:
kuru yemiş tabağı + limonlu yeşilçay

yatarken:
keçiboynuzu suyu

------
ne diyorsunuz? hallolur muyuz biz :))) yoksa ben deli miyim?

Son düzenleme:

Tekrar yapayım ozaman bakalım bu sefer nasıl olacak

Yalel kız yeni sperm restini ne zaman yapacaksın? Önce çok şey kullanmadan önce bir test yapsaydın ona göre tekrar uygulardın bunları adama yazık valla.

Deli değil aslında cahil ne anlatırsan anlamıyorlarda asıl bizi deli ediyorlar. Bakalım bir tane olsun ama bizim olsun nasip artık herşey

canım sen bilirsin ama biraz fazla olmamısmı valla eşinede helal olsun içiyor bu kadar seyi benimki keciboynuzu dedim ne gerek var rabbim veririse alırız takma bunları kafana diyor hepsini bir arada kullanmanda avantaj saglayım derken dezavantaj olmasın arkadasım kalbi yorar kızz

Yaptım boş surat çıktı perşembe sabahı yum çatlayacaksa böyle çıkması normalmi?

Yalel kız yeni sperm restini ne zaman yapacaksın? Önce çok şey kullanmadan önce bir test yapsaydın ona göre tekrar uygulardın bunları adama yazık valla.

valla haklısın aslında arkadaşım.
ama benimkine, 'tekrar sperm testi yapıcaz' demek istemiyorum durup dururken.
normalde doktor, 1,5 ay sonra istedi çünkü.
sadece proxeed verdi, 1,5 ay sonra test isteyerek gönderdi.
yani bu ay regl olucam şimdi haftasonu.... öbür ay regl olduktan sonra istedi sperm testini.
şimdi durup dururken gidip yaptırmaz yani. binbir dereden su getirir... içimi şişirir. boşa hırpalamıyım diyorum psikolojilerimizi..

çakşır suyu hakkında çok şey okudum ben, 1 ay içip hemen hamşle kalan bisürü kadın okudum burda 'erkek infertilitesi' başlığında.
o sebeple bi denemek istiyorum. kullananların birkaç tanesi, konyadaki bu eczaneden almışlar ve memnun kalmışlar.
1 ay bile kullanmadan, kürün sonuna bile gelmeden hamile kalanlar olmuş hatta.
tabi bu bünyeye göre değişir, sperm değerlerine göre değişir... herşeye göre değişir.
ama bi denemek istiyorum.
verecek olan Allah, sebebini yaratan da Allah... bunu çıkardı şimdi karşıma, değerlendirmezsem, ''ben sana sebebini göstermiştim, sen kullanmadın'' der mi bana....
ya kafam çok karışık. uygulanması gereken çok şey var.... ama bende sabır yok :)

Deli değil aslında cahil ne anlatırsan anlamıyorlarda asıl bizi deli ediyorlar. Bakalım bir tane olsun ama bizim olsun nasip artık herşey

evet deli değil, cahillik bu...
1 veya 2.. önemli olan sağlıklı olması...
bak bana, nelerle uğraşıyorum.... kafayı sıyırıcam yakında...

şunun şurasında 15 gündür bu konuyla ilgili takılıyorum .. senelerce bu dertle uğraşıp çözüm arayanları anlıyorum şimdiden... Allahım herkese kolaylık versin, dermansız dert vermesin.

sen kıymetini bil elindekilerin arkadaşım.
yumurtan var, sağlam sağlıklı.... spermlerin var ... her şey yolunda
Allahın izni ile, inşallah doğru şekilde döllenir de, bi oğluşun da olur..... işte o zaman, 5 yıldız 10 numara bi durum olur inşallah

valla ben hiç gülen yüz kullanmadım ama...
almayı düşünüyorum bu ay.
o sebeple, sabahtan beri, aunı zamanda ov. testleri topiğini okuyorum kabaca üstten üstten
orda, birisinde okudum bunu....

boş surat, 2 gün üst üste boş surat görmüş.
ertesi gün öğleden sonra yaptığı testte, gülen yüzü yakalamış.
ertesi gün yeniden boş surat olmuş.
kızlar da, yorum olarak... demekki senin hormonların geç sinyal veriyor ve düşüşe de çabuk geçiyor.... 24 saati beklemeden çatlamışsın .. demişler.

senin de öyle olabilir. illaki 36-48 saat sonrasına dair uyarı verecek diye bi garantisi yok bu aletlerin. şeklinde algıladım ben okuduklarımdan...

Elinden geleni yap bacım zaten tek uğraşımız denemedik dememek için zaten Rabbim dilerse bize herşekilde verecek. Birde bu basit bir durum değil hani bir sınav olsa kaybettiniz yeniden yeniden insan dener. Ama burda bir iki hatta üç insan hayatı önemli. Mesela diyelim hadi yapalım oldu olmadı doğan kız diyelim mesela çöpe atalım yeniden deneyelim diye bir imkan yok. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

16 yaşında evlendim şimdi yaş olmuş 31 sanki kırk yıldır evliyim 15 yıldır bu cehaletle uğraşıyorum değişen birşey olmadı olacağınıda sanmıyorum.

Kız belki benim gülen yüz daha dün boş çıkacaktı. Kız ben yapayım iyice öğreneyim sonra sendede deneme yaparız

sagol canım çok şükür rabbime ovulasyon olması bile cok güzel.gecen kontrolde 2 yum vardı o uzden yazdım 1 tanecık dıye :)

suyunun tadı nasıl bilmiyorum canım ama kok halınde alıp demleyip içirebiliyorsun..
inş işe yarar durum düzelir

belki bugun akşama çıkabilir gülen yüz...ama bence harcama boşuna çizgilileri yap.
not: benım yum 19 mm ken testler negatıftı gectıgımız aylarda

e zararlı olacak bişey de kullanmıyorumki aslında....
hep ot-çöp dediğimiz şeyler..
içinde sadece ilaç olanı proxeed , bunu da doktor verdi.
gerisi yan alternatif tedaviler... ki, ben bunlardan derman arıyorum aslında.

hepsi birden zararlı mı olacak diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…