- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.781
Kızlar geç döllenme nasıl oluyor
Sadece bir yum kalmış çok üzüldüm ama yapacak bişe yok. Yarın çat iğnesi yapcam. Perşembe sabah halvet diğerleri küçük kalmış. Yarın yine gitcem. Sorularınızı sordum ama şuan kime ne cevap vereceğimi unuttum bana sorun cevap vereyim
Eve geldim ağladım ağladım sözde hiç stres yapmayacaktım ama elimde değil. Eylülden beri bu bebek için uğraşıyorum nasipten ötesi yok. Kaynanam herkese artık çocuğumoolmadığını söylüyor hatta kafayı takmış şu koca karılar yumurtalıkları kaldırıyor bilmem bişiler yapıyorlar onlara götürecek beni banyoda çıplak yapıyorlar hemde. Gitmem dedim onları eve getiririz diyor. Çok yoruldum artık hamile kalırım düşürürüm menopoz der birde giden gelen herkese söylemese sanki hiç çocuğum olmamış gibi. Anlıyorum onuda istiyor oğlunun oğlu olsun ama olmayıncada olmuyor. Artık kaldıramıyorum sırf beni rahat bıraksınlar diye ikiz olsunda kurtulayım diyorum ama zamanı gelmemiş belkide hiç olmayacak. Of bilmiyorum artık kime ne dicem yoruldum.
kızlar merak eden herksten allah razı olsun.sonuclarım temiz çıktı çok şükür.
Gece gece ne kaynatmissiniz ha cok güldüm.gonlumuzdeki kucagimiza gelsin inşallah. Forewer hadi beraber doguralim tutmustur insallah.eylul seninde iyi vikmis sonuclar hep stresten bunlar biraz hayata bosvermek lazim yoksa biz kadinlar o kadar yukun altinda farkinda olmadan cok eziliyoruz.gijnij seninde yazilarini okudum bakalim rabbim kismet ederse tek yum ile neler olur cok temiz kalplisin burdan herkese care ariyorsun cok takdir ettim karsiligini kucaginda bul insallah
Bacım ben senin durumunu anlattım az çok doktora ama birebir görmeden ezberden konuşmakta zor olur dedi. Bence sen orada başka bir doktora daha git mesela senin sağ yum tembellik olabilirmi eylül demiştiya ondan aklımda kaldı
canim belki tek yumurta ikizin olur bozma moralini.tek olsada oglun olur insallah.ovulasyon testin elinde varken yapmaya devam et.
o kadar gicik oldumki su kaynanana.ya ne demek zorla ciplak ciplak senin vücuduna müdahele edecekler.nolur izin verme canim.ayyy insallah biran evvel hamile kalip erkek dogurursun.offf cok sinirlendim yaakeske kaynananagilden km lerce uzakta yasasan hersey daha iyi olur senin icin.sakin olmaya calis bacim bak burda herkese yardimci olmaya calisiyosun kim doktoruna o kadar kisinin derdini sorarki.insallah allah gönlündekini biran evvel verir sana.
günaydin bugün daha kimse gelmemis galiba.
Ah bacım ah çok tuhaf insanlar inan ben dünyanın bir ucunda bunlar bir ucunda olsa yinede her şekilde müdahale edecekler yapısı öyle kurtuluş yok. Eşime anlatacaktımbu olanlarısda şimdi denemeyeaz kaldı astres yapmasın diye birşey demedim ama iş bitsin söylüycem en azından biraz oda bişiler söylesin. Hep tek başıma savaşmaktan bıktım. Sabah namazında aklımageldin sultan çok dua ettim sana ne zaman gideceksin doktora merakla bekliyorum. İnşallah Rabbim sanada bizede nasip etsin bu streslerden kurtulalım inşallah
Kızlar doktorun bir yakını vefat etmiş cenazeye gitcekmiş. 3.30 randevum 12 ye aldılar hemen gel doktor gidecek dediler. Bakalım tam son anda morali çokmu bozuk nasıl olacak bilemiyorum.hep diyorum bende şans olsa anamdan erkek doğardım diye. Ben şimdi çocukları okula hazırlayıp hemen çıkayım dönüşte uğrarım.
günaydın nasılsın bebişin cinsiyetini ögrenmek için ne zman gidiyorsun doktora hayırlısı valla merakla bekliyoruz
Kızlar doktorun bir yakını vefat etmiş cenazeye gitcekmiş. 3.30 randevum 12 ye aldılar hemen gel doktor gidecek dediler. Bakalım tam son anda morali çokmu bozuk nasıl olacak bilemiyorum.hep diyorum bende şans olsa anamdan erkek doğardım diye. Ben şimdi çocukları okula hazırlayıp hemen çıkayım dönüşte uğrarım.
günaydin canim iyiyim.valla cinsiyetini ögrenirmiyim bilmiyorum ama cuma kontrolüm var. gününü söylemiycektim merak etmeyin diye ama neyse dedim artik tlf u unutmazsam canli yayin yaparim.
Allah iyilik versin canım valla bu hafta oldugunu bildigimiz için zaten herkes ayrı ayrı merak ediyor gününüde söylemen iyi oldu ne zman gidecegin merakını gectik hadi, hayırlısı bakalım cinsiyetini ögrenmesende en azından bi görürsün iyi oldugunu ögrenirsin yorum yapar belki doktorlar hayırlısı canım önemli olan senin ve bebişin saglıgı
ben geldim kızlar sabh kontrolüm vardı yum 1 tanecık kalmış
diğeri pazar gunu çatladı ben akıntıdan anladım ama dr a uydum salıyı bekle demişti.
neyse iğnemi de oldum 34-36 saat arası ilk ilşki sonrada gün aşırı devam dedi.
bugünlerde dualarınıza ihtiyacım var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?