- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.821
e zararlı olacak bişey de kullanmıyorumki aslında....
hep ot-çöp dediğimiz şeyler..
içinde sadece ilaç olanı proxeed , bunu da doktor verdi.
gerisi yan alternatif tedaviler... ki, ben bunlardan derman arıyorum aslında.
hepsi birden zararlı mı olacak diyorsunuz?
Elinden geleni yap bacım zaten tek uğraşımız denemedik dememek için zaten Rabbim dilerse bize herşekilde verecek. Birde bu basit bir durum değil hani bir sınav olsa kaybettiniz yeniden yeniden insan dener. Ama burda bir iki hatta üç insan hayatı önemli. Mesela diyelim hadi yapalım oldu olmadı doğan kız diyelim mesela çöpe atalım yeniden deneyelim diye bir imkan yok. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
16 yaşında evlendim şimdi yaş olmuş 31 sanki kırk yıldır evliyim 15 yıldır bu cehaletle uğraşıyorum değişen birşey olmadı olacağınıda sanmıyorum.
Kız belki benim gülen yüz daha dün boş çıkacaktı. Kız ben yapayım iyice öğreneyim sonra sendede deneme yaparız
canım öyle tabi hep ot cop ama ne bieyim liste biraz fazla geldi gözüme cok ayrınyılı bilgim yok gerci sen arastırmıssındır bide seyden yola cıktım mesela ibrahim s.sogan kürü ugulanırken incir kürünü aynı anda kullanmayın diyor yada bir kür bitsin digerine öyle baslayın diyor sadece sogan kürü için degilde derman olur inş canım ama bana fazla gibi geldi daha deneyimli arkadaslar var burda apranx nerdesin bacım aslında en güzel yorumu o yapardı canım ben senin aklını karıstırmak istemem ama menuyu görünce bi yazayım dedim fikrimi bu sadece benim tecrübesiz nacizane fikrim
valla gijnij,
nasıl anlatsam bilemiyorum, şu 15 gün.... içimin kitlendiği 15 gün oldu. çok çözümsüz, çaresiz hissettim kendimi 15 gündür. ki daha 15 gün bile olmadı ama, bana sanki senelerdir sperm problemi ile debeleniyorum gibi geliyor şu anda.
aylardır (siz biliyorsunuz işte), hatta totalde 2 senedir bebek yapmaya çalışıyoruz... ben, erkek yapma çalışmaları arasında, aslında farketmedim kaç aylar geçtiğini... tam zamanını tutturdum, kaçırdım, boşa geçtim.. bilmemne derken, aslında boşa çabalamışım. bunu keşfetmek, çok üzücü oldu.
ama bu bi sağlık sorunu, halledicez nasipse. moralimi bozmadım hiç, eşimin de moralini hep yüksek tutmaya çalışıyorum...
da işte, zaman zaman karışıyor kafam... alt üst oluyor düşüncelerim.. bi umutsuzluk çöküyor içime... şişiyorum. anlatamıyorum bu karışıklığı... şu son 15 gün, nasıl geçti bilemezsiniz...
denize düşen, yılana sarılırmış.... etrafta bisürü yılan buldum, çok okuyorum sürekli araştırıyorum. bisürü sarılacak yılan var. keçiboynuzu kürü, havuç kürü, çakşır, polanler, ballar, falanlar filanlar.... hangi birinden derman gelecek bilemiyorum..
bir de ben 7 aylık doğmuşum, hakkatten sabırsızım çok. hayata karşı bi sabırsızlık var bende, elimde değil. olsun da hemen olsun istiyorum.
o sebeple, o denizdeki yılanların hepsini bulasım var, hepsine aynı anda sarılasım var.... çok düşünüp kafayı sıyırmaktansa, 'denemedim' dememek için, saldırasım var her çare umuduna..
anlatabiliyor muyum?
o gülen yüzü de aıcam bu ay. dibine vurucam çalışma olayının :))))
Yalel kız ot çöp dediğimiz şeylerin yan etkisi yokmu kız doğal diye sanki. Mutlaka vardır bence sen listesini yeniden düzenle. Bak ben ne yapıyorum sabah keçiboynuzu özü öğlen proxsed akşamda çakrışır ha tabi benimki seninki gibi değil ama birden yüklenmede patlama yapar sonra. Birde acele etmek seni hataya sürükler kız. İyice hesap kitabını yap sonra daha çok üzülme. Herşeyin biz zamanı var zamanı olmazsa bebekler neden üç aylık doğumuyor onun için geç olsun güç olmasın. Kız yoldayım iyi yazamıyorum. Doktordan çıktım arkadaşa gidiyorum şimdi. Dönüşte konuşuruz yine.
Bakın az önce doktora tekrar sağ sol olayını sordum en son dövücem seni dedi yok öyle birşey öyle olsa bir ay kız bir ay erkekmi olur. Bu arada yum tam büyümemiş iğne tekrar kullanıcam yarın bir daha gitcem
Yaptım boş surat çıktı perşembe sabahı yum çatlayacaksa böyle çıkması normalmi?
Bakın az önce doktora tekrar sağ sol olayını sordum en son dövücem seni dedi yok öyle birşey öyle olsa bir ay kız bir ay erkekmi olur. Bu arada yum tam büyümemiş iğne tekrar kullanıcam yarın bir daha gitcem
kızlar, apranaxx, monodox diye bi antibiyotikten bahsediyordu.
baktım geçmişe ama bulamadım.
ne için kullanılıyordu monodox?
bende son günlerde bi kaşıntı ve içten içten bi yanma durumu var.
ilişkiden sonra, eşim kendisinde de olduğunu söylüyor, biber gibi yanıyorum diyor.. (çok pardon)
nedendir bilemedim. monodox mantar falan filan için miydi acaba?
yoksa hemen kalkıp doktora mı gitsem?
kızlar, apranaxx, monodox diye bi antibiyotikten bahsediyordu.
baktım geçmişe ama bulamadım.
ne için kullanılıyordu monodox?
bende son günlerde bi kaşıntı ve içten içten bi yanma durumu var.
ilişkiden sonra, eşim kendisinde de olduğunu söylüyor, biber gibi yanıyorum diyor.. (çok pardon)
nedendir bilemedim. monodox mantar falan filan için miydi acaba?
yoksa hemen kalkıp doktora mı gitsem?
Ederiz canim Allah yardimcin olsun yalniz yinede imkanin varsa catlayip catlamadigina bakip oyle iliskiye gir sonrasinda gun asiri yapcanmiben geldim kızlar sabh kontrolüm vardı yum 1 tanecık kalmış
diğeri pazar gunu çatladı ben akıntıdan anladım ama dr a uydum salıyı bekle demişti.
neyse iğnemi de oldum 34-36 saat arası ilk ilşki sonrada gün aşırı devam dedi.
bugünlerde dualarınıza ihtiyacım var.....
Yaptım boş surat çıktı perşembe sabahı yum çatlayacaksa böyle çıkması normalmi?
Ederiz canim Allah yardimcin olsun yalniz yinede imkanin varsa catlayip catlamadigina bakip oyle iliskiye gir sonrasinda gun asiri yapcanmi
Arkadaslar bence gijnij cok zor durumda hem son şansı hem kaynanasi bu kadar sikintinin arasinda hepimize yardim etmeye calisiyo bence iliski günü hepimiz ona bir yasin i şerif okuyalim hatta isterseniz her iliskiye giren haber versin onun icin okuyalim toplu duanin gücü başka olur herhalde
Arkadaslar bence gijnij cok zor durumda hem son şansı hem kaynanasi bu kadar sikintinin arasinda hepimize yardim etmeye calisiyo bence iliski günü hepimiz ona bir yasin i şerif okuyalim hatta isterseniz her iliskiye giren haber versin onun icin okuyalim toplu duanin gücü başka olur herhalde
canim erken gideceksin .belki vardir bunda da bir hayir.hadi güzel haberlerle gel de denemeye odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?