Süper Anneler - 2011

canım öyle tabi hep ot cop ama ne bieyim liste biraz fazla geldi gözüme cok ayrınyılı bilgim yok gerci sen arastırmıssındır bide seyden yola cıktım mesela ibrahim s.sogan kürü ugulanırken incir kürünü aynı anda kullanmayın diyor yada bir kür bitsin digerine öyle baslayın diyor sadece sogan kürü için degilde derman olur inş canım ama bana fazla gibi geldi daha deneyimli arkadaslar var burda apranx nerdesin bacım aslında en güzel yorumu o yapardı canım ben senin aklını karıstırmak istemem ama menuyu görünce bi yazayım dedim fikrimi bu sadece benim tecrübesiz nacizane fikrim

valla gijnij,
nasıl anlatsam bilemiyorum, şu 15 gün.... içimin kitlendiği 15 gün oldu. çok çözümsüz, çaresiz hissettim kendimi 15 gündür. ki daha 15 gün bile olmadı ama, bana sanki senelerdir sperm problemi ile debeleniyorum gibi geliyor şu anda.
aylardır (siz biliyorsunuz işte), hatta totalde 2 senedir bebek yapmaya çalışıyoruz... ben, erkek yapma çalışmaları arasında, aslında farketmedim kaç aylar geçtiğini... tam zamanını tutturdum, kaçırdım, boşa geçtim.. bilmemne derken, aslında boşa çabalamışım. bunu keşfetmek, çok üzücü oldu.

ama bu bi sağlık sorunu, halledicez nasipse. moralimi bozmadım hiç, eşimin de moralini hep yüksek tutmaya çalışıyorum...
da işte, zaman zaman karışıyor kafam... alt üst oluyor düşüncelerim.. bi umutsuzluk çöküyor içime... şişiyorum. anlatamıyorum bu karışıklığı... şu son 15 gün, nasıl geçti bilemezsiniz...
denize düşen, yılana sarılırmış.... etrafta bisürü yılan buldum, çok okuyorum sürekli araştırıyorum. bisürü sarılacak yılan var. keçiboynuzu kürü, havuç kürü, çakşır, polanler, ballar, falanlar filanlar.... hangi birinden derman gelecek bilemiyorum..

bir de ben 7 aylık doğmuşum, hakkatten sabırsızım çok. hayata karşı bi sabırsızlık var bende, elimde değil. olsun da hemen olsun istiyorum.

o sebeple, o denizdeki yılanların hepsini bulasım var, hepsine aynı anda sarılasım var.... çok düşünüp kafayı sıyırmaktansa, 'denemedim' dememek için, saldırasım var her çare umuduna..
anlatabiliyor muyum?

o gülen yüzü de aıcam bu ay. dibine vurucam çalışma olayının :))))

ya estağfurullah, ne tecrübesizliği... hepimiz aynı durumdayız burda. hiçbirimiz önlük giymiş doktorlar değiliz neticede.
birbirimizden, paylaşımlarımızdan öğreniyoruz bisürü şey.
fikrin için teşekkürler, ben fikir almak için yazıyorum zaten.
yanlışsam, bi doğru yol bulayım kendime diye.... yoksa ne diye yazıp çiziyoruz burda sabahtan akşama kadar birbirimize...
paylaşmak için :)

evet apranaxx'a çok ihtiyacım var.
eminim, onun da bize ihtiyacı vardır..
hadi gelsin artık, özledik deli kadını yahu :)

Yalel kız ot çöp dediğimiz şeylerin yan etkisi yokmu kız doğal diye sanki. Mutlaka vardır bence sen listesini yeniden düzenle. Bak ben ne yapıyorum sabah keçiboynuzu özü öğlen proxsed akşamda çakrışır ha tabi benimki seninki gibi değil ama birden yüklenmede patlama yapar sonra. Birde acele etmek seni hataya sürükler kız. İyice hesap kitabını yap sonra daha çok üzülme. Herşeyin biz zamanı var zamanı olmazsa bebekler neden üç aylık doğumuyor onun için geç olsun güç olmasın. Kız yoldayım iyi yazamıyorum. Doktordan çıktım arkadaşa gidiyorum şimdi. Dönüşte konuşuruz yine.

Bakın az önce doktora tekrar sağ sol olayını sordum en son dövücem seni dedi yok öyle birşey öyle olsa bir ay kız bir ay erkekmi olur. Bu arada yum tam büyümemiş iğne tekrar kullanıcam yarın bir daha gitcem

offfff evet. otu çöpü de dikkatli kullanmak lazım, ben bi daha değerlendiriyim bakıyım salim kafayla şu benim listeyi...

stresten gijnij.... sadece stresten.. hep aklın orda, doğal olarak. ondan zorlandın bu ay böyle.
sen de bi kafayı topla arkadaşım.

hadi git arkadaşına, iki lafın belini kırın, acık kafayı dağıt.. gel, bekliyoruz

1 kullanıcı ve 6 ziyaretçi..
hey maşallah
ne çok misafirimiz var.

ben bu çakşır suyunu şimdi almıyım mı kızlar? henüz parasını yatırmadım. ne diyorsunuz?

cnım yum daha tam buyumezkı cunku daha 24 saat olmadı dr kontrolünden sonra.çat iğnesini yarın yapacaksın ozmn

kızlar, apranaxx, monodox diye bi antibiyotikten bahsediyordu.
baktım geçmişe ama bulamadım.
ne için kullanılıyordu monodox?

bende son günlerde bi kaşıntı ve içten içten bi yanma durumu var.
ilişkiden sonra, eşim kendisinde de olduğunu söylüyor, biber gibi yanıyorum diyor.. (çok pardon)

nedendir bilemedim. monodox mantar falan filan için miydi acaba?
yoksa hemen kalkıp doktora mı gitsem?

canım monodoks antıbıyotık mantar ıcın olan fıtıldı.ama ıkıs bırlıkte kullanılıyor zaten ..
dr git bekleme sıkıntın varsa.

Bence hemen git bir sorun varsa hemen duzelsin kasinti varsa muhtemelen mantardir hatta esinede bulasabiliyomus belki ondaki sikayette ondandir
Bu arada bence esine uyguladigin menude zararli bisey yok sadece biraz kalorili ama erkekler zaten bizden fazla besleniyo caksir suyunu bilmiyom ama onuda arastirmizsin zaten hadi hayirlisi

Ederiz canim Allah yardimcin olsun yalniz yinede imkanin varsa catlayip catlamadigina bakip oyle iliskiye gir sonrasinda gun asiri yapcanmi

Ederiz canim Allah yardimcin olsun yalniz yinede imkanin varsa catlayip catlamadigina bakip oyle iliskiye gir sonrasinda gun asiri yapcanmi

canım ya iğneden sonra geleyim dedım gerek yok dedı şimdi başka dr gitsem olmaz ( bu dr lar cok sıkıcı baksa ne olacak sankı demı 2 dk ultrason altı ustu bu ......allh razı olsun dualarınız için

Arkadaslar bence gijnij cok zor durumda hem son şansı hem kaynanasi bu kadar sikintinin arasinda hepimize yardim etmeye calisiyo bence iliski günü hepimiz ona bir yasin i şerif okuyalim hatta isterseniz her iliskiye giren haber versin onun icin okuyalim toplu duanin gücü başka olur herhalde

tabi cnm memnunıyetle okuruz .....guzel fikir

Bacim iyi fikir bence herkes istedigi kadar okusun yazsin kactane okudugunu 41 yasin yapsak daha iyi olur bende okurum herkesede yapsak iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…