Süper Anneler - 2011

Yalelcim söyleseydin ben alır yollardım saNA.beN DE Konyadayım:)Ama ben çakşır suyunu daha uygun fiyata da görmüştüm,güvenilir aktarlarda.ECzanede olmasının bir esprisi yok çünkü ilaç değil.Neyse sen kullan bakalım faydasını görürsen biz de kullanırız.Çok acı olduğunu duydum gerçi ancak meyve suyuna karıştırarak kullanırım ben.

canım benim sol yumurtamda kist çıktı o yüzden bi kaç aydır sağdan yumurtluyorum sende de birşey olabilir başka bir doktorada görün.

kız allah iyiliğini versin ne çok meraklısın içinde ne olduğu belirsiz suları içmeye. sana çakşır suyu mu dedik bacım çakşır tozu alıp balla karıştırman gerekiyor

sultan meraktan çatlıycaz artık sen nasıl duruyosun ? her gün siteye girip bakıyorum ne yazcaksın diye :) hadi gönlündeki olur inşaallah

Canım insan beklemekten başka alternatif olmadığını bilince beklemeyede alışıyo galiba.ama şuda varki ben aynı zamanda sabırlı biriyim eskisi kadar olmasamda.

cnım yum daha tam buyumezkı cunku daha 24 saat olmadı dr kontrolünden sonra.çat iğnesini yarın yapacaksın ozmn

18 olmuştu yum birde doktor hem önden hem arkadan ayrı ölçüm yapıyor onları hepsini not ediyor ona göre değerlendirme yapıyor. Yarın yine çağıracak ama saati belli değil kendi kızıda hamile imiş kanaması varmış onu muayeneye getirecek o arada benide çağıracak. Bakalım sabah ola hayr ola.

Bacım Allah razı olsun hepinizden inanın çok duygulandım. Ama benden önce eylül var önce ona okuyalım. Ben 15 tane aldım yarına kadar okuyalım inşallah çevremizede verelim. Okuyandanda okumayandanda Allah razı oolsun

ben de 1.kızımdan sonra yıllarca debelendim.hsg çektirdiler bana ,2 defa aşılamaoldum.sonuç 0.meğer bizim de sperm morfolojisi %1,hareketli %1miş.senin bu ot çöpleri n hepsini(arginmax dahil)hep kullandırdım.evel allah 2 kızımdaha oldu bukürlerle.yalnız 4 ayı gözden çıkar.yanlız ben çakşırın macununu kullandırdım,birde tribulus tablet(çoban çökerten) ve pycnogenol 30 mg kpsl de kullandırdım.varikoselden şüpeleniyorsan eşinde atkestanesi kapsülü dekullandırabilrsin.

Canım insan beklemekten başka alternatif olmadığını bilince beklemeyede alışıyo galiba.ama şuda varki ben aynı zamanda sabırlı biriyim eskisi kadar olmasamda.
erken hareketlerını hıssetmışsın erkek bebekler 4 aya girer girmez kırpırdamaya başlıyolar kızlarda ıse 5 oluyo anca hareketlerını hıssedebılıyosun...hayde hayırlısı....

erken hareketlerını hıssetmışsın erkek bebekler 4 aya girer girmez kırpırdamaya başlıyolar kızlarda ıse 5 oluyo anca hareketlerını hıssedebılıyosun...hayde hayırlısı....

yok kiz onunda asli yok bacim benim kücük kiz 12 haftalikti hissettigimde bende bu erkek demistim cok umutlanmistim karnim sivriydi popom okadar cikmadi börek et cok tüketirdim istiharede bile erkek oldugunu görmüstüm ben herkeste bu erkek diyordu

selam kızlar ben sızın gerıden takıpcınızım arada nadıren yazıyorum ama hepınızı tanıyorum artık temmuzda deneme düşünüyorum
sımdılık hergun duzenlı sızı takıp etmekle yetınıyorum denemem yaklassın aktıf olarak katılırım aranıza ınsallah sımdı sankı aıle gıbı olmussunuz benn
yabancı gıbı hıssedıyorum oyuzden uzaktan takıpteyım.yasın okumayı duyunca yazmak ıstedımm bugun adet oldum oyuzden gijnij sana bı faydam olmaz buay ama adetım bıtınce denemesı olacak tum arkadaslar ıcın gönulden gelerek soyluyorum yasın okurum.sızı takıp ettıgım için yazarım kactane okıyacagımı
duanın gücü cook buyuk bırbırımıze dua destegımız olmalı bence rabbım herkesın gönlundekını hayırlısıyla versın ınsallah

kan testi yaptırdım ama sonuçunu yarın öğlen alacam hasta olmadım bu arada....sultan bebeğin nasıl bende şey diye biliyorum bebeğin çok kıpırdıyormu rahatsız edecek kadar çok oynamazsa erkek çok oynarsa kızmış ben kızıma hamileyken çok kıpırdıyordu doktora sordum neden bu kadar kıpırdıyor diye kızlar çok oynar demişti

Bacım Allah razı olsun okumak istersen yaz kabuldur. Arada yazında yalnız olmadığımızı bilelim bari. İnşallah denemende hayırlı olsun. Dualarını eksik etme. Kimim duası makbuldür bilinmez.

Bacim ben bu ay hala hasta olmadim istersen bugun yarin okuyabilirim bacim paylastiniz mi siz dualari?

Yok canım paylaşmadık şimdi eylülün akşam denemesi var onun için okuyalım kim ne kadar okursa. Yazın ben okudum diye ben akşam namazında duasını yapcam. Rabbim kabul etsin inşallah. Genel olarak söylüyorum okuyorum sadece karşıdaki için diye düşünmeyin emin olun aldığınız sevap kat kat daha fazladır. Rabbim hepinizden razı olsun. Gönlünüze göre versin inşallah

Bacım inşallah gönlüne göre olsun. Hayırlı salih uzun ömürlü her iki dünyadada hayrını göreceğin bir oğlun olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…