- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.841
valla haklısın aslında arkadaşım.
ama benimkine, 'tekrar sperm testi yapıcaz' demek istemiyorum durup dururken.
normalde doktor, 1,5 ay sonra istedi çünkü.
sadece proxeed verdi, 1,5 ay sonra test isteyerek gönderdi.
yani bu ay regl olucam şimdi haftasonu.... öbür ay regl olduktan sonra istedi sperm testini.
şimdi durup dururken gidip yaptırmaz yani. binbir dereden su getirir... içimi şişirir. boşa hırpalamıyım diyorum psikolojilerimizi..
çakşır suyu hakkında çok şey okudum ben, 1 ay içip hemen hamşle kalan bisürü kadın okudum burda 'erkek infertilitesi' başlığında.
o sebeple bi denemek istiyorum. kullananların birkaç tanesi, konyadaki bu eczaneden almışlar ve memnun kalmışlar.
1 ay bile kullanmadan, kürün sonuna bile gelmeden hamile kalanlar olmuş hatta.
tabi bu bünyeye göre değişir, sperm değerlerine göre değişir... herşeye göre değişir.
ama bi denemek istiyorum.
verecek olan Allah, sebebini yaratan da Allah... bunu çıkardı şimdi karşıma, değerlendirmezsem, ''ben sana sebebini göstermiştim, sen kullanmadın'' der mi bana....
ya kafam çok karışık. uygulanması gereken çok şey var.... ama bende sabır yok :)
evet deli değil, cahillik bu...
1 veya 2.. önemli olan sağlıklı olması...
bak bana, nelerle uğraşıyorum.... kafayı sıyırıcam yakında...
şunun şurasında 15 gündür bu konuyla ilgili takılıyorum .. senelerce bu dertle uğraşıp çözüm arayanları anlıyorum şimdiden... Allahım herkese kolaylık versin, dermansız dert vermesin.
sen kıymetini bil elindekilerin arkadaşım.
yumurtan var, sağlam sağlıklı.... spermlerin var ... her şey yolunda
Allahın izni ile, inşallah doğru şekilde döllenir de, bi oğluşun da olur..... işte o zaman, 5 yıldız 10 numara bi durum olur inşallah
canım cok sagol yaa biliyordum zatwn bi sorun oldugunu da söyleyip yönlendiren doktor yok işte ayy sinir oldum kadın kasım ayından beri takibimi yapıyor neden sol yumurtalık hep diyorum bilmem olur öyle diyor bana yaaa ben ne yapacam şimdi sorun derken canım acaba sag yumurtalıgımdan mı oldum yaaa ne yapmam gerekir acaba cok uzuldum biliyorudum aslında ama onay bekliyordum işte bide ne yapabilecegi bilsem
bugün, konyada bi eczaneden (onu eczanesi), çakşır suyu siparişi verdim. az evvel haberleştim. öğleden sonra bankaya gidip, hesaplarına parayı yatırıcam, onlar da kargo yapacaklar.
çakşır kökü suyu imiş.... yanında da ginseng verecekmiş muhakkak.
1 aylık kür gönderecek. 7 lt çakşır suyu ve yanında ginseng hapı mıdır nedir.. onu gönderecek. 150 tl.
ne diyorsunuz?
sabah-öğlen-akşam aç karnına 1 çay bardağı içilecekmiş çakşır suyu.
tozunu alıp kullanmak istedim aslında ama benim kocam onu kullanmaz. bunu içer geçer... diye umuyorum.
günlük beslenme programını da ayarlayacağım tabi...
---------
sabah :
çakşır suyu + bal-polen-arı sütü karışımı
kahvaltı (tost+karışık bitki çayı)
portakal suyuyla karışık proxeed
ara:
1 tabak kuruyemiş + incir + hurma
öğlen:
çakşır suyu
yemek
evicap+çinko+l-arginin-folik asit hapı
ikindi:
1 muz
akşam:
çakşır suyu
yemek + karışık meyve suyu
keçiboynuzu pekmezli suya proxeed
akşam ara:
kuru yemiş tabağı + limonlu yeşilçay
yatarken:
keçiboynuzu suyu
------
ne diyorsunuz? hallolur muyuz biz :))) yoksa ben deli miyim?
sultan meraktan çatlıycaz artık sen nasıl duruyosun ?her gün siteye girip bakıyorum ne yazcaksın diye :) hadi gönlündeki olur inşaallah
cnım yum daha tam buyumezkı cunku daha 24 saat olmadı dr kontrolünden sonra.çat iğnesini yarın yapacaksın ozmn
Bence sen oldugun iğnelerden dolayi testlerden doğru sonuc alamayabilirsin
Arkadaslar bence gijnij cok zor durumda hem son şansı hem kaynanasi bu kadar sikintinin arasinda hepimize yardim etmeye calisiyo bence iliski günü hepimiz ona bir yasin i şerif okuyalim hatta isterseniz her iliskiye giren haber versin onun icin okuyalim toplu duanin gücü başka olur herhalde
valla gijnij,
nasıl anlatsam bilemiyorum, şu 15 gün.... içimin kitlendiği 15 gün oldu. çok çözümsüz, çaresiz hissettim kendimi 15 gündür. ki daha 15 gün bile olmadı ama, bana sanki senelerdir sperm problemi ile debeleniyorum gibi geliyor şu anda.
aylardır (siz biliyorsunuz işte), hatta totalde 2 senedir bebek yapmaya çalışıyoruz... ben, erkek yapma çalışmaları arasında, aslında farketmedim kaç aylar geçtiğini... tam zamanını tutturdum, kaçırdım, boşa geçtim.. bilmemne derken, aslında boşa çabalamışım. bunu keşfetmek, çok üzücü oldu.
ama bu bi sağlık sorunu, halledicez nasipse. moralimi bozmadım hiç, eşimin de moralini hep yüksek tutmaya çalışıyorum...
da işte, zaman zaman karışıyor kafam... alt üst oluyor düşüncelerim.. bi umutsuzluk çöküyor içime... şişiyorum. anlatamıyorum bu karışıklığı... şu son 15 gün, nasıl geçti bilemezsiniz...
denize düşen, yılana sarılırmış.... etrafta bisürü yılan buldum, çok okuyorum sürekli araştırıyorum. bisürü sarılacak yılan var. keçiboynuzu kürü, havuç kürü, çakşır, polanler, ballar, falanlar filanlar.... hangi birinden derman gelecek bilemiyorum..
bir de ben 7 aylık doğmuşum, hakkatten sabırsızım çok. hayata karşı bi sabırsızlık var bende, elimde değil. olsun da hemen olsun istiyorum.
o sebeple, o denizdeki yılanların hepsini bulasım var, hepsine aynı anda sarılasım var.... çok düşünüp kafayı sıyırmaktansa, 'denemedim' dememek için, saldırasım var her çare umuduna..
anlatabiliyor muyum?
o gülen yüzü de aıcam bu ay. dibine vurucam çalışma olayının :))))
Bacim iyi fikir bence herkes istedigi kadar okusun yazsin kactane okudugunu 41 yasin yapsak daha iyi olur bende okurumherkesede yapsak iyi olur
erken hareketlerını hıssetmışsın erkek bebekler 4 aya girer girmez kırpırdamaya başlıyolar kızlarda ıse 5 oluyo anca hareketlerını hıssedebılıyosun...hayde hayırlısı....Canım insan beklemekten başka alternatif olmadığını bilince beklemeyede alışıyo galiba.ama şuda varki ben aynı zamanda sabırlı biriyim eskisi kadar olmasamda.
Gijnij demistiki sayilara takilmayin
icinden gelen okusun isteyen ilski gunu hatirlatsin okuruz
erken hareketlerını hıssetmışsın erkek bebekler 4 aya girer girmez kırpırdamaya başlıyolar kızlarda ıse 5 oluyo anca hareketlerını hıssedebılıyosun...hayde hayırlısı....
Kız ne komiksin Allah uzun ömür versin sana :)
Bacım Allah razı olsun hepinizden inanın çok duygulandım. Ama benden önce eylül var önce ona okuyalım. Ben 15 tane aldım yarına kadar okuyalım inşallah çevremizede verelim. Okuyandanda okumayandanda Allah razı oolsun
Amin canim allah hepimize uzun ömür asglik sihat versin gelinli kizli mutlu yuvamiz olsun insallah...
selam kızlar ben sızın gerıden takıpcınızım arada nadıren yazıyorum ama hepınızı tanıyorum artık temmuzda deneme düşünüyorum
sımdılık hergun duzenlı sızı takıp etmekle yetınıyorum denemem yaklassın aktıf olarak katılırım aranıza ınsallah sımdı sankı aıle gıbı olmussunuz benn
yabancı gıbı hıssedıyorum oyuzden uzaktan takıpteyım.yasın okumayı duyunca yazmak ıstedımm bugun adet oldum oyuzden gijnij sana bı faydam olmaz buay ama adetım bıtınce denemesı olacak tum arkadaslar ıcın gönulden gelerek soyluyorum yasın okurum.sızı takıp ettıgım için yazarım kactane okıyacagımı
duanın gücü cook buyuk bırbırımıze dua destegımız olmalı bence rabbım herkesın gönlundekını hayırlısıyla versın ınsallah
Bacim ben bu ay hala hasta olmadim istersen bugun yarin okuyabilirim bacim paylastiniz mi siz dualari?
kan testi yaptırdım ama sonuçunu yarın öğlen alacam hasta olmadım bu arada....sultan bebeğin nasıl bende şey diye biliyorum bebeğin çok kıpırdıyormu rahatsız edecek kadar çok oynamazsa erkek çok oynarsa kızmış ben kızıma hamileyken çok kıpırdıyordu doktora sordum neden bu kadar kıpırdıyor diye kızlar çok oynar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?