- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.861
18 olmuştu yum birde doktor hem önden hem arkadan ayrı ölçüm yapıyor onları hepsini not ediyor ona göre değerlendirme yapıyor. Yarın yine çağıracak ama saati belli değil kendi kızıda hamile imiş kanaması varmış onu muayeneye getirecek o arada benide çağıracak. Bakalım sabah ola hayr ola.
Evet sabah yaptığımda hafif çizgi vardı ama. az Önce yine yaptım yine birşey yok. Kurallarada uydum hatta.
ben geldim kızlar sabh kontrolüm vardı yum 1 tanecık kalmış
diğeri pazar gunu çatladı ben akıntıdan anladım ama dr a uydum salıyı bekle demişti.
neyse iğnemi de oldum 34-36 saat arası ilk ilşki sonrada gün aşırı devam dedi.
bugünlerde dualarınıza ihtiyacım var.....
Yalelcim söyleseydin ben alır yollardım saNA.beN DE Konyadayım:)Ama ben çakşır suyunu daha uygun fiyata da görmüştüm,güvenilir aktarlarda.ECzanede olmasının bir esprisi yok çünkü ilaç değil.Neyse sen kullan bakalım faydasını görürsen biz de kullanırız.Çok acı olduğunu duydum gerçi ancak meyve suyuna karıştırarak kullanırım ben.
evet canım ya kac aydır soruyorum bide doktora yok bişey diyor bakalım buldum bi doktor gidicem inş sagol canımcanım benim sol yumurtamda kist çıktı o yüzden bi kaç aydır sağdan yumurtluyorum sende de birşey olabilir başka bir doktorada görün.
canım hayırlı sonuclar alırsın inş benim kızım da erken kıpırdandı canım haber ver sonucunu bugün merak ettim valla gelmedin butun yarın habersiz bırakmakan testi yaptırdım ama sonuçunu yarın öğlen alacam hasta olmadım bu arada....sultan bebeğin nasıl bende şey diye biliyorum bebeğin çok kıpırdıyormu rahatsız edecek kadar çok oynamazsa erkek çok oynarsa kızmış ben kızıma hamileyken çok kıpırdıyordu doktora sordum neden bu kadar kıpırdıyor diye kızlar çok oynar demişti
Yok canım paylaşmadık şimdi eylülün akşam denemesi var onun için okuyalım kim ne kadar okursa. Yazın ben okudum diye ben akşam namazında duasını yapcam. Rabbim kabul etsin inşallah. Genel olarak söylüyorum okuyorum sadece karşıdaki için diye düşünmeyin emin olun aldığınız sevap kat kat daha fazladır. Rabbim hepinizden razı olsun. Gönlünüze göre versin inşallah
senin yumurta cuma gecesi veya cumartesi catlar.
persembe veya cuma pozitif cikamsi gerek. yumurta kucuk daha
evet canım ya kac aydır soruyorum bide doktora yok bişey diyor bakalım buldum bi doktor gidicem inş sagol canım
canım hayırlı sonuclar alırsın inş benim kızım da erken kıpırdandı canım haber ver sonucunu bugün merak ettim valla gelmedin butun yarın habersiz bırakma
canım zaten burdan paylasıyoruz ne zaman deneme yapacagımızı kim deneme yaparsa onun için elimizden geldigi kadar dua edelim ben adetliyim hala ama biter bitmez baslarım okumaya deneyenler için şimdide eylule ezbere bildiklerimi okurum allah hepimizin duasını kabul etsin.
erken hareketlerını hıssetmışsın erkek bebekler 4 aya girer girmez kırpırdamaya başlıyolar kızlarda ıse 5 oluyo anca hareketlerını hıssedebılıyosun...hayde hayırlısı....
kan testi yaptırdım ama sonuçunu yarın öğlen alacam hasta olmadım bu arada....sultan bebeğin nasıl bende şey diye biliyorum bebeğin çok kıpırdıyormu rahatsız edecek kadar çok oynamazsa erkek çok oynarsa kızmış ben kızıma hamileyken çok kıpırdıyordu doktora sordum neden bu kadar kıpırdıyor diye kızlar çok oynar demişti
günaydın canlarım akşam benım için dua okumuşsunuz allh razı olsun...
şimdi size özet geçeyim dun sabah 9 da iğnemi oldum akşam 4 te hafif bir kıpırmadamı oldu yumda cok az yum akı kıvamı akıntı geldı ama cok azdı ph da yüksekti o zman test yaptım cızglıer eşitti.11 kadr bekledim agrı sızı olmadı arkadslarla yazıştıkakıntı azaldı ph da yavaş yvas düşmeye başladı denemey karar verdim ama tam yatacağım zaman kasıgımda tekrar sızlama hissetim deneme yapmadım bekledim 1 de test yaptım çizgi pikteydi o yüzden beklemeye karar verdim .artık birdaha akıntı bekleyecegım bende gectıgımız aylarda da bu durum 1 2 kez oldu...
belki doğru belki yanlış yaptım bilmiyorum,rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşş
günaydin canim.test yaptinmi tekrar denemeyi ne zaman yapacaksin?cizgi pikteydi diyosun kacmasin yumurta?
gece 1 de pikteydi caım şimdi test yaptım cızgı hala koyu inş kaçmamıştır sultan....
kızlarda yok bugun :26::26::26:
apranxx da gelmedi hala yaaa :44:
günaydın canlarım akşam benım için dua okumuşsunuz allh razı olsun...
şimdi size özet geçeyim dun sabah 9 da iğnemi oldum akşam 4 te hafif bir kıpırmadamı oldu yumda cok az yum akı kıvamı akıntı geldı ama cok azdı ph da yüksekti o zman test yaptım cızglıer eşitti.11 kadr bekledim agrı sızı olmadı arkadslarla yazıştıkakıntı azaldı ph da yavaş yvas düşmeye başladı denemey karar verdim ama tam yatacağım zaman kasıgımda tekrar sızlama hissetim deneme yapmadım bekledim 1 de test yaptım çizgi pikteydi o yüzden beklemeye karar verdim .artık birdaha akıntı bekleyecegım bende gectıgımız aylarda da bu durum 1 2 kez oldu...
belki doğru belki yanlış yaptım bilmiyorum,rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?