Süper Anneler - 2011

senin yumurta cuma gecesi veya cumartesi catlar.

Evet sabah yaptığımda hafif çizgi vardı ama. az Önce yine yaptım yine birşey yok. Kurallarada uydum hatta.

persembe veya cuma pozitif cikamsi gerek. yumurta kucuk daha

eylul, gun asiri yapacak misin? yapma bence, birde yumurta catladiktan sonra neden gun asiri dedi ki, zaten gecmis gitmis olcak.

aybala, senden ne haber? sesin solugun cikmiyor? denemeler nasil gidiyor?

kendi kendime konusuyorum, topikte kimse yok

canım benim sol yumurtamda kist çıktı o yüzden bi kaç aydır sağdan yumurtluyorum sende de birşey olabilir başka bir doktorada görün.
evet canım ya kac aydır soruyorum bide doktora yok bişey diyor bakalım buldum bi doktor gidicem inş sagol canım
canım hayırlı sonuclar alırsın inş benim kızım da erken kıpırdandı canım haber ver sonucunu bugün merak ettim valla gelmedin butun yarın habersiz bırakma

canım zaten burdan paylasıyoruz ne zaman deneme yapacagımızı kim deneme yaparsa onun için elimizden geldigi kadar dua edelim ben adetliyim hala ama biter bitmez baslarım okumaya deneyenler için şimdide eylule ezbere bildiklerimi okurum allah hepimizin duasını kabul etsin.

İnşallah bacım Allah razı olsun okuyalım inşallah birbirimize bize kar kalacak olan asıl bunlar

günaydın canlarım akşam benım için dua okumuşsunuz allh razı olsun...
şimdi size özet geçeyim dun sabah 9 da iğnemi oldum akşam 4 te hafif bir kıpırmadamı oldu yumda cok az yum akı kıvamı akıntı geldı ama cok azdı ph da yüksekti o zman test yaptım cızglıer eşitti.11 kadr bekledim agrı sızı olmadı arkadslarla yazıştıkakıntı azaldı ph da yavaş yvas düşmeye başladı denemey karar verdim ama tam yatacağım zaman kasıgımda tekrar sızlama hissetim deneme yapmadım bekledim 1 de test yaptım çizgi pikteydi o yüzden beklemeye karar verdim .artık birdaha akıntı bekleyecegım bende gectıgımız aylarda da bu durum 1 2 kez oldu...
belki doğru belki yanlış yaptım bilmiyorum,rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşş

erken hareketlerını hıssetmışsın erkek bebekler 4 aya girer girmez kırpırdamaya başlıyolar kızlarda ıse 5 oluyo anca hareketlerını hıssedebılıyosun...hayde hayırlısı....

hareketlerini 21.haftada hissetmeye basladim.ayaktayken pek hissetmiyorum ama oturunca epey hareketli asagiya dogru vuruyo.

günaydin canim.test yaptinmi tekrar denemeyi ne zaman yapacaksin?cizgi pikteydi diyosun kacmasin yumurta?

akşam 7- 9 arası olur sanırım.dr 34 il 36 saat arası dedi bakalım akıntı gelecek mi canım.
apranaxı dun face de gördüm ama hemn cıktı yazısamadık

slm kızlar nasılsınız.küçük kızım grip oldu onunla ilgilendigimden buraya gelemedim.cinsiyet ögrenener varmı yada hamiş olan konudan uzak kaldım eylül senin deneme oldumu bacım.kızım uyandı :2:

Kızlar günaydın nasılsınız? Şimdi doktordan çıktım yollayım yum 19.5 olmuş bu gece11 de çat iğne yapıcam. Yarın doktor tekrar görecek. Denemede cuma günü sabah 11 gibi olacak tam okul saati nasıl olacak bilemiyorum. Kaynanamlarda olmasın bari daha iyi olacak. Bu arada sabah gülen yüz yaptım gülen yüz güldü sizce çok erken gülmedimi? Diğer testlerde yaptım çizgi çok silik varla yok arası gibi birşey. Acaba benimiiğnelerden dolayımı böyle oldu?

Bacım iyi yaptın beklemekle. Çok dua ettim sana inşallah gönlüne göre olur. Bu arada senin yum ne kadarlıktı iğne vurduğunda doktorum bana 20 olsun sonra vurmak iyi dedi ona göre ayarlama yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…