- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.881
tabi cnm memnunıyetle okuruz .....guzel fikir
Bacim iyi fikir bence herkes istedigi kadar okusun yazsin kactane okudugunu 41 yasin yapsak daha iyi olur bende okurumherkesede yapsak iyi olur
Evet sabah yaptığımda hafif çizgi vardı ama. az Önce yine yaptım yine birşey yok. Kurallarada uydum hatta.
Bacım Allah razı olsun hepinizden inanın çok duygulandım. Ama benden önce eylül var önce ona okuyalım. Ben 15 tane aldım yarına kadar okuyalım inşallah çevremizede verelim. Okuyandanda okumayandanda Allah razı oolsun
Çok merak ettim hadi hayırlısı olsungünaydın canlarım akşam benım için dua okumuşsunuz allh razı olsun...
şimdi size özet geçeyim dun sabah 9 da iğnemi oldum akşam 4 te hafif bir kıpırmadamı oldu yumda cok az yum akı kıvamı akıntı geldı ama cok azdı ph da yüksekti o zman test yaptım cızglıer eşitti.11 kadr bekledim agrı sızı olmadı arkadslarla yazıştıkakıntı azaldı ph da yavaş yvas düşmeye başladı denemey karar verdim ama tam yatacağım zaman kasıgımda tekrar sızlama hissetim deneme yapmadım bekledim 1 de test yaptım çizgi pikteydi o yüzden beklemeye karar verdim .artık birdaha akıntı bekleyecegım bende gectıgımız aylarda da bu durum 1 2 kez oldu...
belki doğru belki yanlış yaptım bilmiyorum,rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşş
Kızlar günaydın nasılsınız? Şimdi doktordan çıktım yollayım yum 19.5 olmuş bu gece11 de çat iğne yapıcam. Yarın doktor tekrar görecek. Denemede cuma günü sabah 11 gibi olacak tam okul saati nasıl olacak bilemiyorum. Kaynanamlarda olmasın bari daha iyi olacak. Bu arada sabah gülen yüz yaptım gülen yüz güldü sizce çok erken gülmedimi? Diğer testlerde yaptım çizgi çok silik varla yok arası gibi birşey. Acaba benimiiğnelerden dolayımı böyle oldu?
canım yum 20 mm dedi ve hemn gidip iğnemi alıp oldum...senin içinde cok güzel olur inş herşey .akşamki destegğin dualrın için cok teşekkür ediyorum rabbim kabul etsin dualarını inş..Bacım iyi yaptın beklemekle. Çok dua ettim sana inşallah gönlüne göre olur. Bu arada senin yum ne kadarlıktı iğne vurduğunda doktorum bana 20 olsun sonra vurmak iyi dedi ona göre ayarlama yaptı.
Çok merak ettim hadi hayırlısı olsun
Bu arada ben hastalandim eylül ancak dua ettim kusura bakma daha erken aklima gelse ikindi de okurdum
Ignelerdendir canim bosver testleri doktoruna bak sen hadi hayirlisi ben hastalandim ama dua ediyorum sana Allah yarfimcin olsun cocuklari bir günde erken göndersen yada eltin gondersin
canım ben dun aksam 4 de yaptım test iğneden 7 saat sonra eşitti çizgler gece 1 de pik yapmıştı
sabah 10 da yaptığımda da hala pikte.gülen yüz iki gün gülüyor bildiğim kadrıyla ama şu var yeni çıkanında 4 gun görünüyor seninki hangisi canım
yemek yemeye çıkıyorum 30 dk burdayım gijnij
Kızlar dun adet olmam gerekıyodu olmadım bugun hala olmadım.. ben 32 gunde bı oluyorum bugunde olmazsam yarın sabah kan ıcın test yaptırmaya gıdıcemama nıye umutsuzum bu kadar sankı olmucak gıbı hıc Allahım hayırlısını nasıp et..
kızlarrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmm :119:
Kızlar dun adet olmam gerekıyodu olmadım bugun hala olmadım.. ben 32 gunde bı oluyorum bugunde olmazsam yarın sabah kan ıcın test yaptırmaya gıdıcemama nıye umutsuzum bu kadar sankı olmucak gıbı hıc Allahım hayırlısını nasıp et..
Hayırlısi canım yum zamani mi oldu
Bacım hayırlısı olsun inşallah kan verirsen belli olur hemen. İstemiyormuydun?
yum nee kiii :)))
geçmişi okumamın imkanı yok,ne yazmışsınız öyle
sigarayı tarihe gömdüm15 günü devirip geldim ama çok ciddi anlamda savaş verdim...resmen bağımlısıymışımda haberim yokmuş...köye kaçtım annemin yanına,küçük bi köy zaten bakkal bile yok...istediğim zaman bulamayacağım bi yer olsun istedim...antidepresanla bıraktım salak gibi uyuşuk uyuşuk gezdim,yedim ,içtim uyudum...tertemizim artık
benden haberler böyle,sizden ne haber bakalım?
Küstüm ben sana hıhhh
Bacım biz burda yumurta takibi ile bebek deniyoruz onu dedi arkadaş. Sende öylemi yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?