Süper Anneler - 2011

tabi cnm memnunıyetle okuruz .....guzel fikir

Bacim iyi fikir bence herkes istedigi kadar okusun yazsin kactane okudugunu 41 yasin yapsak daha iyi olur bende okurum herkesede yapsak iyi olur

Evet sabah yaptığımda hafif çizgi vardı ama. az Önce yine yaptım yine birşey yok. Kurallarada uydum hatta.

Çok merak ettim hadi hayırlısı olsun
Bu arada ben hastalandim eylül ancak dua ettim kusura bakma daha erken aklima gelse ikindi de okurdum

Son düzenleme:

Ignelerdendir canim bosver testleri doktoruna bak sen hadi hayirlisi ben hastalandim ama dua ediyorum sana Allah yarfimcin olsun cocuklari bir günde erken göndersen yada eltin gondersin

Bacım iyi yaptın beklemekle. Çok dua ettim sana inşallah gönlüne göre olur. Bu arada senin yum ne kadarlıktı iğne vurduğunda doktorum bana 20 olsun sonra vurmak iyi dedi ona göre ayarlama yaptı.
canım yum 20 mm dedi ve hemn gidip iğnemi alıp oldum...senin içinde cok güzel olur inş herşey .akşamki destegğin dualrın için cok teşekkür ediyorum rabbim kabul etsin dualarını inş..
Çok merak ettim hadi hayırlısı olsun
Bu arada ben hastalandim eylül ancak dua ettim kusura bakma daha erken aklima gelse ikindi de okurdum

sagol canım allh razı olsun düşşünmen yeterli.rabbim hepimizi gönlümüzdeki yavrulara kavuştursun inş

Ignelerdendir canim bosver testleri doktoruna bak sen hadi hayirlisi ben hastalandim ama dua ediyorum sana Allah yarfimcin olsun cocuklari bir günde erken göndersen yada eltin gondersin

Eltim demicekmi bunlar erken niye gidiyor diye. Bakalım Allah kolaylık verir artık. Bu arada Doktor bana ne kadar iyi orgazm olursan okadar iyi olur sulana bildiğin kadar sulan dedi. İyice zevk al sonra eşin bo... Dedi. Ya kusura bakmayın açık yazdım ama işinize yarar diye. Af ola.

canım ben dun aksam 4 de yaptım test iğneden 7 saat sonra eşitti çizgler gece 1 de pik yapmıştı
sabah 10 da yaptığımda da hala pikte.gülen yüz iki gün gülüyor bildiğim kadrıyla ama şu var yeni çıkanında 4 gun görünüyor seninki hangisi canım

Allah razı olsun bacım. Dualarım hep sizinle.BBacım benim yeni çıkan gülen yüzden işte. 2 saat sonra tekrar test yapcambakalım ne polacak.

Kızlar dun adet olmam gerekıyodu olmadım bugun hala olmadım.. ben 32 gunde bı oluyorum bugunde olmazsam yarın sabah kan ıcın test yaptırmaya gıdıcem ama nıye umutsuzum bu kadar sankı olmucak gıbı hıc Allahım hayırlısını nasıp et..

Hayırlısi canım yum zamani mi oldu

kızlarrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmm :119:

Bacım hayırlısı olsun inşallah kan verirsen belli olur hemen. İstemiyormuydun?

geçmişi okumamın imkanı yok,ne yazmışsınız öyle

sigarayı tarihe gömdüm 15 günü devirip geldim ama çok ciddi anlamda savaş verdim...resmen bağımlısıymışımda haberim yokmuş...köye kaçtım annemin yanına,küçük bi köy zaten bakkal bile yok...istediğim zaman bulamayacağım bi yer olsun istedim...antidepresanla bıraktım salak gibi uyuşuk uyuşuk gezdim,yedim ,içtim uyudum...tertemizim artık

benden haberler böyle,sizden ne haber bakalım?

ay canım benım ne guzel kafanı hep rahatlatmıssın keske benımde öyle kacıp gıdebılck bı köyumm olsaa aıleden uzak yasıyorum. dan dıyede cıkıp gıdemıyorum malesef

Küstüm ben sana hıhhh

niyeeeeeeeeeeeeeeee ama ben demiştim giderken bikaçgün gelmezsem merak etmeyin diye...vallahi çok zorlandım alev...ağlaya ağlaya bıraktım,hala kafam bi dünya,Allah kimseyi düşürmesin bu tuzağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…