Süper Anneler - 2011

seni kaçak meraktan öldük biz burda birkaç gün demişmiş anacım gideli 1 hafta oldu yaa....neyse ki faceden yazısınca rahatladım...aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı valla

Son düzenleme:
niyeeeeeeeeeeeeeeee ama ben demiştim giderken bikaçgün gelmezsem merak etmeyin diye...vallahi çok zorlandım alev...ağlaya ağlaya bıraktım,hala kafam bi dünya,Allah kimseyi düşürmesin bu tuzağa

Bacım inşallah bir daha başlamazsın ben hayatımda hiç içemediğim için seni anlamam zor. Rabbim yardımcın olsun. Ben bu gece çat iğnesi yapcam yum 20 olmaya yakın. Bu arada iğne kullandım testler hala tam net çıkmadı

cahıllık ,işte naparsın :)) yumurtlama gunlerımde daha cok yogunlaştımm beklıyorum işte halaa olmadmmm

Hakkında hayırlısı olsun bacım. Gönlüne göre olsun inşallah. Ama stres yapma stres yapınca olacağı varsada olmuyor.

seni kaçak meraktan öldük biz burda birkaç gün demişmiş anacım gideli 1 hafta oldu yaa....neyse ki faceden yazısınca rahatladım...aklıma kötü şeyler gelmeye başlamıştı valla

bu kadar uzayacağını bende tahmin edemedim..affımı istiyorum

Allah korusun bacım,bidaha ağzıma sürmem...ayy hadi bakalım denemeler sıralanmış...eylülde denemiş...hadi bakalım sizden sonra sıra bende

4 gun guln yuz gösteren mı senın test canım.ıkı tane yuz gösterme yeri var doğru mu...eger öyleyse bugun çıkması normal bence

Ama eylül benim dün boş surat çıktı bugün direk gülen yüz çıktı yanı şu ortadaki gibi hafif gülen yüzden çıkmadı bu normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…