Süper Anneler - 2011

iyide bu niye dün gülmedi sana o zmn kafam karıştı şimdi:26::26::26::26::26:

Benim deneme cuma günü eylülün bu akşam dua edelim fetih suresi okuyalım eylül için inşallah gönlünden geçen duayıda okuyun. Sen teli iyi kaydet ben doktora söyledim seni bebeği büyüsün gelsin bakarız dedi

kizlarrr bana da dua edin yaaa cok stres yaptim nedense bugün basim agridi.böyle olacagimi hic zannetmiyodum.birsey düsünemez oldum evin icinde dolanip duruyorum.agri kesicimi icsem acaba bir tane.

kizlarrr bana da dua edin yaaa cok stres yaptim nedense bugün basim agridi.böyle olacagimi hic zannetmiyodum.birsey düsünemez oldum evin icinde dolanip duruyorum.agri kesicimi icsem acaba bir tane.

Niyebacım hayırdır niye stres yapıyorsun? Bol bol felâk nas oku

akşam 7- 9 arası olur sanırım.dr 34 il 36 saat arası dedi bakalım akıntı gelecek mi canım.
apranaxı dun face de gördüm ama hemn cıktı yazısamadık
hadi hayırlısı olsun canım gerci igne oldugunuz için bişey diyemiyorum testlerle alakalı ama ben pik den sonra silikleşince oldu iki aydır olmadı doktor kac saat sonra dediyse öyle yap canım dualrım seninle
canım artık eşinede söyleyip bi şekilde evi müsayit hala getireceksiniz hiç stres yapma canım dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun
kızlarrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmm :119:
hoş geldin canım sigarayı bırakmanada cok sevindim darısı basıma
Tahlil alamadım dok.ameliyata girmiş eve gidince netten bakacağım

canım inş güzel haBer verirsin git de bak bacım hepimiz bekliyoruz haberlerini

canım niye stres yapıyorsın hayırdır bebegin cinsiyetiyle alakalımı canım cok agrımıyorsa içme kafanı dagıtacak bişeyler bul.burda dagıtırız stresi şimdi

ilk defa bu ay kullandigi icin makinayi tanimak zor olur.ama gülen yüz ciktigina göre yarin da gülenyüz gösterir ama yarin aksama gösterirmi bilmem.
anladım ok...
Sağol bacım Allah sendende razı olsun. Şimdi arıycam benim kuran grubunu dağıtabildiğim kadar yasin fetih dağıtıcam

ayy canım benim ya valla ne yapsam ödeyemem hakkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…