- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.921
En yüksek olanından
iyide bu niye dün gülmedi sana o zmn kafam karıştı şimdi:26::26::26::26::26:
kızlarrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmm :119:
iyide bu niye dün gülmedi sana o zmn kafam karıştı şimdi:26::26::26::26::26:
tsk bacim iyiyim cok sükür deneme nezaman allah yardimcin olsun senin ve eylülenin ikiniz bugün deneyeceksiniz demi kiz bacim demeyi unutmusum tlf numarasi ve ismini göndermissin cok tsk sana ve eylüleye
Tahlil alamadım dok.ameliyata girmiş eve gidince netten bakacağım
İşte bacım bende ondan diyorum kurallara uyarakta yaptım ve bugün daha hiç su içmedim az önce bir soda içtim 4 saat sonrattekrar yapcam bakalım ne olacak
hosgeldinnnnn
Sultan sen daha iyi anlarsın bacım benim gülen yüz neden çok güldü?
yap bakalım bacım ne diyecek bu kez bakalım...sultan sen ne dersin gijnijin durumuna bacım
kizlarrr bana da dua edin yaaacok stres yaptim nedense bugün basim agridi.böyle olacagimi hic zannetmiyodum.birsey düsünemez oldum evin icinde dolanip duruyorum. agri kesicimi icsem acaba bir tane.
canım allh razı olsun uğraşıyorsun benım için...
ilk defa bu ay kullandigi icin makinayi tanimak zor olur.ama gülen yüz ciktigina göre yarin da gülenyüz gösterir ama yarin aksama gösterirmi bilmem.
hadi hayırlısı olsun canım gerci igne oldugunuz için bişey diyemiyorum testlerle alakalı ama ben pik den sonra silikleşince oldu iki aydır olmadı doktor kac saat sonra dediyse öyle yap canım dualrım seninleakşam 7- 9 arası olur sanırım.dr 34 il 36 saat arası dedi bakalım akıntı gelecek mi canım.
apranaxı dun face de gördüm ama hemn cıktı yazısamadık
canım artık eşinede söyleyip bi şekilde evi müsayit hala getireceksiniz hiç stres yapma canım dualarım seninle hakkında hayırlısı olsunKızlar günaydın nasılsınız? Şimdi doktordan çıktım yollayım yum 19.5 olmuş bu gece11 de çat iğne yapıcam. Yarın doktor tekrar görecek. Denemede cuma günü sabah 11 gibi olacak tam okul saati nasıl olacak bilemiyorum. Kaynanamlarda olmasın bari daha iyi olacak. Bu arada sabah gülen yüz yaptım gülen yüz güldü sizce çok erken gülmedimi? Diğer testlerde yaptım çizgi çok silik varla yok arası gibi birşey. Acaba benimiiğnelerden dolayımı böyle oldu?
hoş geldin canım sigarayı bırakmanada cok sevindim darısı basımakızlarrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmm :119:
Tahlil alamadım dok.ameliyata girmiş eve gidince netten bakacağım
Niyebacım hayırdır niye stres yapıyorsun? Bol bol felâk nas oku
Bu 4 gün gülen yüz gösteriyormuş öyle yazıyor
kizlarrr bana da dua edin yaaacok stres yaptim nedense bugün basim agridi.böyle olacagimi hic zannetmiyodum.birsey düsünemez oldum evin icinde dolanip duruyorum. agri kesicimi icsem acaba bir tane.
anladım ok...ilk defa bu ay kullandigi icin makinayi tanimak zor olur.ama gülen yüz ciktigina göre yarin da gülenyüz gösterir ama yarin aksama gösterirmi bilmem.
Sağol bacım Allah sendende razı olsun. Şimdi arıycam benim kuran grubunu dağıtabildiğim kadar yasin fetih dağıtıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?