- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #49.941
canım çizgili olan hala silikmiş demekki buda en son gün yine gülecek ben bu ovulasyon testlerini anlamıyorum.Bu 4 gün gülen yüz gösteriyormuş öyle yazıyor
senin makina yeni cikmis demekki.benimki sadece iki gün gösteriyodu.hatta benim yumurtlama bazi aylar iki günden daha kisa sürüyodu.gülenyüz 48 saati bulmuyodu yani.
canım niye stres yapıyorsın hayırdır bebegin cinsiyetiyle alakalımı canım cok agrımıyorsa içme kafanı dagıtacak bişeyler bul.burda dagıtırız stresi şimdi
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim ....
canım çizgili olan hala silikmiş demekki buda en son gün yine gülecek ben bu ovulasyon testlerini anlamıyorum.
canım sen gülen yüz cıkıncamı olmustu yoksa 2.gülen yüzdemi deneme
canım kendini üzme lütfen...
bak ne güzel öğreneceksin artık pipilini :)))
tabi cinsiyet faktörüde var bebekte problem varmi acaba diyede kafaya taktim.aslinda birazda yalniz gidecek olmamin etkside var.sabah birde sarki dinlerken cok duygusallastim biraz agladim ayyy ne bileyim tuhafim bu siralar.benimde duaya ihtiyacim varr.bi banyo yapiyimda rahatlayim en iyisi.sonrada oturup dua ediyim hepimize.agladigim sarkida suydu:
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece
Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa
Koynuna
Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık
Herşeye
Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan
Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış
Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan
İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır
Eller günahkar
Diller günahkar
Bir çağ yangını bu bütün
Dünya günahkar
Masum değiliz hiç birimiz
sarkida dedigi gibi icimdeki cocuga sarilmak istiyorum.
amaa eylülüm ben simdi yine aglamaya basladimyok ben bugün tuhafim gercekten.
Angel bacım sağol Allah razı olsun. Gülen yüzü çözemedim gitti. Eylül bacım esf ne hakkı keşke elimden gelen daha fazla şey olsa. Sultan kız stres yapma sen cin gibisin maşallah doktoru dize getirirsin sıkma canını. Toplu yazdım kusura bakmayın
kusura bakmayin arkadaslar ben cikiyorum.gözyaslarima hakim olamiyorum cok agladim yaa ekrani göremiyorum.görüsürüz sonra.
kusura bakmayin arkadaslar ben cikiyorum.gözyaslarima hakim olamiyorum cok agladim yaa ekrani göremiyorum.görüsürüz sonra.
canım testleri yap yine ama sonucta doktor takip ediyor zaten doktorun dediklerine göre denersin.2 gün gülenler daha iyi sanırım valla canım asıl senden allah razı olsun okadar sıkıntının içinde hepimize ayrı ayrı yardım etmeye calısıyorsun uzaktayız ama aile gibi olduk.elimden geldigi dilimin döndüğü kadar bütün dualarımdasın
eve gitme vakti geldi...görüşürüz
eve gitme vakti geldi...görüşürüz
canım sıkma canını gurbettesin sanırım ailen türkiye de öyle anladım ben, canım çok şükür rabbim bize evlat taddırdı inşaallah tekrardan anne olacağız o masum yüze annelik ediceğiz anneler güçlüdür daha 7 haftalık hamile olmama ragmen merak ediyorum cinsiyeti neyse ne ama insan en çok etrafın lafı sözü hangisine ne dicem diye yoruluyor üzülüyor kime ne benim bebğimin cinsiyetinden deyip ferahlatıyorum bazen kendimi sende umursamaz ol yoksa hamilelik hormonlar falan çekilmiyorkusura bakmayin arkadaslar ben cikiyorum.gözyaslarima hakim olamiyorum cok agladim yaa ekrani göremiyorum.görüsürüz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?