Süper Anneler - 2011

Bu 4 gün gülen yüz gösteriyormuş öyle yazıyor
canım çizgili olan hala silikmiş demekki buda en son gün yine gülecek ben bu ovulasyon testlerini anlamıyorum.
senin makina yeni cikmis demekki.benimki sadece iki gün gösteriyodu.hatta benim yumurtlama bazi aylar iki günden daha kisa sürüyodu.gülenyüz 48 saati bulmuyodu yani.

canım sen gülen yüz cıkıncamı olmustu yoksa 2.gülen yüzdemi deneme

canım niye stres yapıyorsın hayırdır bebegin cinsiyetiyle alakalımı canım cok agrımıyorsa içme kafanı dagıtacak bişeyler bul.burda dagıtırız stresi şimdi

tabi cinsiyet faktörüde var bebekte problem varmi acaba diyede kafaya taktim.aslinda birazda yalniz gidecek olmamin etkside var.sabah birde sarki dinlerken cok duygusallastim biraz agladim ayyy ne bileyim tuhafim bu siralar.benimde duaya ihtiyacim varr.bi banyo yapiyimda rahatlayim en iyisi.sonrada oturup dua ediyim hepimize.agladigim sarkida suydu:
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece
Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa
Koynuna
Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık
Herşeye
Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan
Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış
Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan

İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır
Eller günahkar
Diller günahkar
Bir çağ yangını bu bütün
Dünya günahkar
Masum değiliz hiç birimiz

sarkida dedigi gibi icimdeki cocuga sarilmak istiyorum.

Angel bacım sağol Allah razı olsun. Gülen yüzü çözemedim gitti. Eylül bacım esf ne hakkı keşke elimden gelen daha fazla şey olsa. Sultan kız stres yapma sen cin gibisin maşallah doktoru dize getirirsin sıkma canını. Toplu yazdım kusura bakmayın

canım çizgili olan hala silikmiş demekki buda en son gün yine gülecek ben bu ovulasyon testlerini anlamıyorum.

canım sen gülen yüz cıkıncamı olmustu yoksa 2.gülen yüzdemi deneme

canim ben 7 ay ilk gülenyüzü gördükten sonra 35-36 saat bekleyip deneme yapmistim hamile kalamadim.hamile kaldigim ay ilk gülenyüzden 24 saat ve 30.saatti galiba bak unutmusum iki deneme yapmistim.aslinda yazmistim ama unutmusum bak saatleri.

ayyy canım benim bebişinde üzülür bak stres yapma canım bence de duşunu al duanı oku eşinde seninle gelmek ister illaki ama işte ben bazen eşimin yüzünü 10 gün göremedigim oluyor.seni cok iyi anlıyorum bayadır bekliyordun ultrason için yalnız gitmek zorunda oldugun için ama takma canım bebişin iyi olsunda en önemlisi bu canım dualarım seninle

Bacım üzülme bazen olur böyle duygusallıklar ama stres yapma bebeni düşün. Bizim dualarımız seninle Allah yardımcın olsun. Güzel düşün güzel olsun

canım testleri yap yine ama sonucta doktor takip ediyor zaten doktorun dediklerine göre denersin.2 gün gülenler daha iyi sanırım valla canım asıl senden allah razı olsun okadar sıkıntının içinde hepimize ayrı ayrı yardım etmeye calısıyorsun uzaktayız ama aile gibi olduk.elimden geldigi dilimin döndüğü kadar bütün dualarımdasın

Allah razı olsun bacım. Bende inanın hepinize ayrı dua ediyorum. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

kusura bakmayin arkadaslar ben cikiyorum.gözyaslarima hakim olamiyorum cok agladim yaa ekrani göremiyorum.görüsürüz sonra.
canım sıkma canını gurbettesin sanırım ailen türkiye de öyle anladım ben, canım çok şükür rabbim bize evlat taddırdı inşaallah tekrardan anne olacağız o masum yüze annelik ediceğiz anneler güçlüdür daha 7 haftalık hamile olmama ragmen merak ediyorum cinsiyeti neyse ne ama insan en çok etrafın lafı sözü hangisine ne dicem diye yoruluyor üzülüyor kime ne benim bebğimin cinsiyetinden deyip ferahlatıyorum bazen kendimi sende umursamaz ol yoksa hamilelik hormonlar falan çekilmiyor
ben en iddialı filmlerde bile ağlamam yaşadıklarım sertleştirdi içimi belkim ama hamileyken reklamlarda bile tutamıyorum kendimi

04.03.2014 BETA-HCG . . . ng/mL Kadın0-10 101.9 Yüksek ..........kızlar laboratuar sonucum bu sizce hamilemiyim çok heyecanlandım cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…