Süper Anneler - 2011

canım benim benim anlamadığım bişiy var....34. saatte akıntısı gelmiş diye yazıyon,bu akıntı yumun çatladığını belli eden kesinlikle uzamayan bol sulu bol bir akıntı ...tombili akıntının bu halinden 4 saat sonra mı ilişki oldu ...benim bildiğim akıntının elinin arasında4,5 santim uzama olduğu bol olduğu saatte ilişkinin olması gerektiğini biliyorum...çünki yum akıyla bile deneme yapanlar var bu mantıkla,,,güya bu uzayan bol akıntı sepoşları yuma ulaştırmada en uygun ortam sağlıyor diye biliyorum...ben ilk denememde yum çatlamıştı gece akıntım sulu akışkanlığını kaybetmişdi...sabah 12 de ilişki ve sonuç negatif (belkide geç kalmışdım ...sepoşların yuma ulaşmaları 6-7 saat sürüyormuş)...ikinci denememde ise yum çat saatine 9 saat kala ilişki akıntı bol ve uzayan halinde...ve sonuç pozitif...sence erkek bebek için akıntının hangi halinde olması gerek ...senin daha çok bilgin vardır balım...allah yar yardımcın olsun ...yarın ola hayr ola....

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak.Normal adet yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? Ben bikaç gün gecikmeli adet oldum önce açık renkti bi umut yerleşme kanamasıdır diye düşündüm ama normal adet kanamasına döndü.Bazı belirtiler nedeniyle şüphelenmiştim.

amiiiin tatlım...öyle güzel dile getirmişsinki...ah şu kendini bilmezleeer....canım benimde 3 kızım var...2. den sonra karnımda 4 aylık ölü oğlan var ...niyetime koydum 4. yü göze aldım derken bir hafta önce düşük yaptım...durmak yok yola devam diyorum...ama dr 2 adet dönemin geçsin dedi...bende şu sıralar beklemedeyim...

Bacım tombili 34. Saatte akıntısı gelmiş 36. Saate ilişki olmuş. Yani iki saat sonra. Bence akıntı olduğu gibi ilişki olması lazım doktorumda bana dedi ne kadar ıslak olursan okadar iyi diye. Yani zaten akıntı geldiği zaman çat olurmu olmazmı onu bilemeyiz çünkü kimisinin önce gelir kimseninin sonra bunun için işte insan kaç ay önceden kendini kontrol etmesi lazım

sanırım yok.Üye olmadan takip ettiğim siteye belki bi umut diye yazmak istedim.Çok faydalı bilgiler aldım çünkü burdan.Burda sadece birbirinize yardımcı olmuyorsunuz benim gibi bu bilgilerden dışardan da olsa istifade edenler var. Allah razı olsun :) İsteyen herkes kavuşur inşallah

gece rüya gördüm gayet netti.doktor yüzüme bakti kizin olacak dedi.

O zaman erkek cikacak canim bende hamileyken hep erkek gormustum butun tuys tabirlerini arastirdim sordum bilgili kisilere kiz olacak dediler inanmadim hatta birkac a y sonra tekrar ikiz oglum old gordum yani hep tersini anlatiyormus oglun geliyor hayirlisiyla.bir tanidigimda oglan gordu onunda kizi oldu

ustune görme derler ama sen adet olmuşsun.....için rahatlıycaksa test yap cnm...

gece rüya gördüm gayet netti.doktor yüzüme bakti kizin olacak dedi.
ruyaların tersi çıkar derler....bende kızımda hep ruyalarımda bır oğlum olduğunu görürdüm ismini bıle hatırlıyorum ama kızım oldu oğlum olursa o ısmı koycam.....
herşeyın hayırlısı cnm kısmet değilmiş sıkma canını artık dıkkatlı ol sağlam adımlarla yenı bebişine başla...

ustune görme derler ama sen adet olmuşsun.....için rahatlıycaksa test yap cnm...

Test bu sabah yaptım negatifti sonrada adet oldum zaten.Göğüslerdeki şişkinlikten şüphelendim yani ilk defa böyle oldu. O kadar çok bilgi varki.Kimisi adet görmüş sonradan öğrenmiş.Bilemiyor insan.Böyle bişey yaşayan varsa birebir öğrenmek istedim.hayırlısı

Sahsultan cinsiyeti ogrenir ogrenmez pesindeyim ult resimlerinden tut canin ne istedi ne yedin vucufun nasil degisti sorularimla bunaltacagim seni cok merak ediyorum cunku icine dogar derler ya benim icime de dogmuyor ruyamda da gormuyorum hayirlisi bakalim

Canim bebeyin hayirli olsun ..Hepimizin hikayesi ayni bacim benimde 3 kizim var bende tekrar denemek istiyorum korkuyorumda benim esim tek erkek cok kirici laf konusuyor kayipeder saolsun disardakilerde ayri dert yinemi kizin oldu diyenden gecilmiyor allah hepimizin gönlündekini verir insallah bacim üzülme bebeyide üzme benim kizim dogdugunda cok mutsuz dogdu kiz olacagini duydugumda cok üzülmüstüm cok pisman oldum yazik onlarin günahi ne cocuk 3 gün kendine gelemedi hemsire dedi soyun koynuna al tenine deysin sevildigini bilsin dedi öyle yaptim sonrada hic cocugumu üzmedim dört dörtlük mevlüdünü yaptim kurbanlar kestim dogum gününüde dört dörtlük yaptim herkes sasirdi erkek cocugum olsaydi anca bukadar sevilirdi insallah 3 kizdan sonra pasalarimiza kavusacaz kizlar üzülmeyelim üzmeyelim bebislerimizi

canim bugünkü rüyadan sonra benim umudum kalmadi.erkek olursa yaptiklarimi belirtilerimi carsaf carsaf yazarimda kiz olursa benden size fayda olmaz.

Yeni hamile olan arkadaslar hayirli olsun bebisleriniz gönlünüzdeki bebeyede kavusursunuz insallah saglikli sihatli hayirli evlat olurlar insallah nazar deymesin bacilarima buara cok düsük oluyor dikkat edin allaha emanet olun

Hayirli olsun denemen bacim insallah pasan seninledir allaha emanet olun

suanda aldığım bı haber tamamen herseyden soğuttu...kızkardeşim aşılama yaptı ve tutmadı o bu durumdayken sanırım ben yenı bebek olayına giremıycemm...kötü hıssedıyorum kendımı.....ınşallah sız dıleklerınıze kavuşursunuz...ama takıpteyım hepınızı dularınıza ve ıı dıleklerınıze ıhtıyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…