- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.041
Tombilibu yazmışki 3 defa iğne olmuş ama tutturamamış. Sonra yum 19 iken iğne olmuş akıntısı 34. Saatte gelmiş 38. Saatte ilişki olmuş tutturmuş bence iğnenin vurulduğu yum büyüklüğüde önemli mesela bizim 20 iken vuruldu ona göre iyice kendimizi gözlemlememiz lazım ama ben çok kuruyum bakalım yarın sabah ne olacak
Bizde sana dua ediyoruz Rabbim yardımcın olsun
s.a. sultancım
bugünmü doktora gideceksin canım?cinsiyeti bugünmü öğreneceksin??
şahım sultanım, napıyorsun? nasılsın bugün?
dün biraz sıkkınmışsın... normaldir, o hormonlar yönetiyor hamişleri :) bugün daha iyi misin canım
gitti mi doktora?
gidiyorum diye haber verdi mi? gören duyan var mı?
heyecan dorukta bekliyoruz.
İyi akşamlar hanımlar
Super annelerin 2-3 yıl oncesinde takipcisiydim denemeler falan filan derken hamile kalamadım takibi bırakmıştım
2012den beri bebek istiyorduk ama olmadı tedaviler aşılama hiçbirisi tutmadı tam umudumuzu yitirdik Ocak ayında hamile kalmışım hemde bilmeden
Su anda 3 kızım var benim hikayemde gijnij in hikayesine cok benziyor su an 31 yaşındayım en küçük kızım 10 yasında
Zor günler yasıyorum dualarımıza benide alırsanız sevinirim
İnanın yazacak cok sey var ama gözlerim doluyor yazamiyorum
Allah hepinizin gönlüne göre versin İnşallah yürekten dua ediyorum
Bizleride kendini bilmezlerin diline düşürmesin mevlam
canım benim benim anlamadığım bişiy var....34. saatte akıntısı gelmiş diye yazıyon,bu akıntı yumun çatladığını belli eden kesinlikle uzamayan bol sulu bol bir akıntı ...tombili akıntının bu halinden 4 saat sonra mı ilişki oldu ...benim bildiğim akıntının elinin arasında4,5 santim uzama olduğu bol olduğu saatte ilişkinin olması gerektiğini biliyorum...çünki yum akıyla bile deneme yapanlar var bu mantıkla,,,güya bu uzayan bol akıntı sepoşları yuma ulaştırmada en uygun ortam sağlıyor diye biliyorum...ben ilk denememde yum çatlamıştı gece akıntım sulu akışkanlığını kaybetmişdi...sabah 12 de ilişki ve sonuç negatif (belkide geç kalmışdım ...sepoşların yuma ulaşmaları 6-7 saat sürüyormuş)...ikinci denememde ise yum çat saatine 9 saat kala ilişki akıntı bol ve uzayan halinde...ve sonuç pozitif...sence erkek bebek için akıntının hangi halinde olması gerek ...senin daha çok bilgin vardır balım...allah yar yardımcın olsun ...yarın ola hayr ola....
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak.Normal adet yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı? Ben bikaç gün gecikmeli adet oldum önce açık renkti bi umut yerleşme kanamasıdır diye düşündüm ama normal adet kanamasına döndü.Bazı belirtiler nedeniyle şüphelenmiştim.
gece rüya gördüm gayet netti.doktor yüzüme bakti kizin olacak dedi.
sanırım yok.Üye olmadan takip ettiğim siteye belki bi umut diye yazmak istedim.Çok faydalı bilgiler aldım çünkü burdan.Burda sadece birbirinize yardımcı olmuyorsunuz benim gibi bu bilgilerden dışardan da olsa istifade edenler var. Allah razı olsun :) İsteyen herkes kavuşur inşallah
ruyaların tersi çıkar derler....bende kızımda hep ruyalarımda bır oğlum olduğunu görürdüm ismini bıle hatırlıyorum ama kızım oldu oğlum olursa o ısmı koycam.....gece rüya gördüm gayet netti.doktor yüzüme bakti kizin olacak dedi.
herşeyın hayırlısı cnm kısmet değilmiş sıkma canını artık dıkkatlı ol sağlam adımlarla yenı bebişine başla...amiiiin tatlım...öyle güzel dile getirmişsinki...ah şu kendini bilmezleeer....canım benimde 3 kızım var...2. den sonra karnımda 4 aylık ölü oğlan var ...niyetime koydum 4. yü göze aldım derken bir hafta önce düşük yaptım...durmak yok yola devam diyorum...ama dr 2 adet dönemin geçsin dedi...bende şu sıralar beklemedeyim...
ustune görme derler ama sen adet olmuşsun.....için rahatlıycaksa test yap cnm...
İyi akşamlar hanımlar
Super annelerin 2-3 yıl oncesinde takipcisiydim denemeler falan filan derken hamile kalamadım takibi bırakmıştım
2012den beri bebek istiyorduk ama olmadı tedaviler aşılama hiçbirisi tutmadı tam umudumuzu yitirdik Ocak ayında hamile kalmışım hemde bilmeden
Su anda 3 kızım var benim hikayemde gijnij in hikayesine cok benziyor su an 31 yaşındayım en küçük kızım 10 yasında
Zor günler yasıyorum dualarımıza benide alırsanız sevinirim
İnanın yazacak cok sey var ama gözlerim doluyor yazamiyorum
Allah hepinizin gönlüne göre versin İnşallah yürekten dua ediyorum
Bizleride kendini bilmezlerin diline düşürmesin mevlam
Sahsultan cinsiyeti ogrenir ogrenmez pesindeyimult resimlerinden tut canin ne istedi ne yedin vucufun nasil degisti sorularimla bunaltacagim seni cok merak ediyorum cunku icine dogar derler ya benim icime de dogmuyor ruyamda da gormuyorum hayirlisi bakalim
aksam denememi yaptım kızlar.
namaz kıldım dua ettim
eşime kahve içirmedim bu kez unuttum((
36.saati biraz geçirdim akıntı çoğalırsa diye ama çogalmadı ama turnusolün rengi mordu.
deneme sonrası sağıma dönüp yattım...
aklıma gelenler bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?