Süper Anneler - 2011

Tatlim üzülme herseyde vardir bir hayir tekrar asilama denerse haber et yasin okuyalim gittigi gün insallah allah kardesinede ikiz bebe verir bir oglu bir kizi olur canim sende gönlünden gecen bebeyine kavusursun kizkardesinle ikiniz ayni zamanda hamile olursun insallah canim

Üzülme canım herşey de vardır bir hayır

Bacımya Allah yardımcın olsun üzülme Rabbim böyle istemiş Abla olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama ALLAH büyük

Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.

Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.
Allah yardımcın olsun canım allahın izniyle inşallah bir erkek bebeğin olur senin için hayırlısını diliyorum...
bende gecen hafta gitmiştim sadece kese gördü doktor bebeği göremedi haftaya tekrar bakıcak senin son adet tarihin kaçtı ?
4 şubattı canım yerini güzel almışmı bebeğin canım

dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah kardeşinede en kısa zamanda nasip eder bebiş ..üzülme sakın herşeyin hayırlısı hakkınızda....

Kızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....

arada hafif lekelenmeler geliyor kahverengi pembe gibi peçeteye dün ve önceki gün karnım çok ağrımıştı adet olacak gibiydim yaklaşık bir haftadırda leke var çamaşırıma pek gelmiyor neden acaba bilen varmı

Çok heyecanlandım sizin adınıza Allah gönlünüzdeki paşaları lütfeder inşallah..........HERKESE.......

Canim benimde ilk gunler karnim cok agrimisti hatta belim çok agriyordu.ama leke olmadi biraz dusundurucu daha once dusugun oldumu dr a bu lekeden bahsettinmi

Canim benim son adet trh 26 ocak bes haftalik yani buna ragmen kesede 1,2 milim bebek gorunmemesoi normal canini sikma
benimde 16 ocak 10 gün büyüğüz şafak saycaz inşaallah birlikte yok canım sıkıntı etmiyorum inş haftaya görücem bebeğimi hayırlısı olsun artık bugün 7 hafta doldu bizimde

hayırlı sağlıklı evlat olsun gönlündeki olsun inşaallah tebrik ederim

guzelım kaçtır yazdım bakmıyon yaaa bana görmüyosundur dıye düşününerekten tekrar yazıyorum...bioma bak lutfen...bu ay denemem var...son ayım...20.06.1986 benımkı.......eşiminki...27.01.1977

bacım kusura bakma ya doğum tarihin eksik oluyor ya ayı yazmayı unutuyorsun yada ben kaynanamdan dolayı kafam bu aralar çok dalgın eşimlede ayrılığın eşiğine geldik o yüzden atlamış olabilirim hemen bakıyorum hakkını helal et

mart ayı: 1-5 kıza yatkın 6-15 erkeğe yatkın 16-27 kıza yatkın 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım
nisan ayı: 1-5 erkeğe yatkın 6-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın :)

canım senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına..

gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…