- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.061
suanda aldığım bı haber tamamen herseyden soğuttu...kızkardeşim aşılama yaptı ve tutmadı o bu durumdayken sanırım ben yenı bebek olayına giremıycemm...kötü hıssedıyorum kendımı.....ınşallah sız dıleklerınıze kavuşursunuz...ama takıpteyım hepınızı dularınıza ve ıı dıleklerınıze ıhtıyacım var....
suanda aldığım bı haber tamamen herseyden soğuttu...kızkardeşim aşılama yaptı ve tutmadı o bu durumdayken sanırım ben yenı bebek olayına giremıycemm...kötü hıssedıyorum kendımı.....ınşallah sız dıleklerınıze kavuşursunuz...ama takıpteyım hepınızı dularınıza ve ıı dıleklerınıze ıhtıyacım var....
Forewer cok sevindim insallah gonlundeki bebis gelmistir.bende bugun gittim dr a.kese daha yeni gorundu dusun.hakkimizda hayirlisi
hayırlısı olsun dua edicem inşaallah rabbim gönlünden geçeni kucağına verirKızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.
bende kızıma hamileyken kel bir erkek bebek verdiler kucağıma amaaaaa benim upuzun saçlı bir kızım oldu rüyalar tersine çıkar canım hayırlısıı olsun hakkındagece rüya gördüm gayet netti.doktor yüzüme bakti kizin olacak dedi.
Allah yardımcın olsun canım allahın izniyle inşallah bir erkek bebeğin olur senin için hayırlısını diliyorum...Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.
4 şubattı canım yerini güzel almışmı bebeğin canımbende gecen hafta gitmiştim sadece kese gördü doktor bebeği göremedi haftaya tekrar bakıcak senin son adet tarihin kaçtı ?
bende gecen hafta gitmiştim sadece kese gördü doktor bebeği göremedi haftaya tekrar bakıcak senin son adet tarihin kaçtı ?
arada hafif lekelenmeler geliyor kahverengi pembe gibi peçeteye dün ve önceki gün karnım çok ağrımıştı adet olacak gibiydim yaklaşık bir haftadırda leke var çamaşırıma pek gelmiyor neden acaba bilen varmı
benimde 16 ocak 10 gün büyüğüz şafak saycaz inşaallah birlikte yok canım sıkıntı etmiyorum inş haftaya görücem bebeğimi hayırlısı olsun artık bugün 7 hafta doldu bizimdeCanim benim son adet trh 26 ocak bes haftalik yani buna ragmen kesede 1,2 milim bebek gorunmemesoi normal canini sikma
hayırlı sağlıklı evlat olsun gönlündeki olsun inşaallah tebrik ederimKızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....
guzelım kaçtır yazdım bakmıyon yaaa bana görmüyosundur dıye düşününerekten tekrar yazıyorum...bioma bak lutfen...bu ay denemem var...son ayım...20.06.1986 benımkı.......eşiminki...27.01.1977
Kızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....
arada hafif lekelenmeler geliyor kahverengi pembe gibi peçeteye dün ve önceki gün karnım çok ağrımıştı adet olacak gibiydim yaklaşık bir haftadırda leke var çamaşırıma pek gelmiyor neden acaba bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?