Süper Anneler - 2011

Evet bacım gitcem 3 te. Birde tahlil vericem. Eylül kız dün başka yerleri okudum 36 saat sonra yapıpta kızı olanda var 44 saat sonra yapıpta oğlu olanda var. Kafam çok karıştı

Bende cok arastirdim cift cizgiden 16 saat sonrasi en iyi zaman ama siz cat ignesi falan vuruldunuz tahmini bilemiyorum :44:

Bacım nasılsın bugünmü gideceksin doktora? Üzme kendini Allah büyük. Ona sığın inşallah

ohhh keseler görünmüş pıt pıtlarıda duymayı nasip etsin rabbim.
canım kese ultrasonda soldaysa rahımde sag dadır tam tersi yani sağdaysa rahimde soldadır.ama benım bıldıgım kadarıyla kesenın konumu degılde 7 yada 8 haftada bebeğin kesenin sağında yada solunda olması cinsiyeti belirliyordu...rabbbim gönlündeki paşayı versin inş
tuba kıme gıttın muayeneye??[/QUOTE]

dusunup arastirdikca daha cok stres oluyorum eylulcum bu bekleme ve belirsizlik cok kotu :18: humays gittim ben hani su 3 kizi olan dr bilmisindir.hayirlisi artik 7 8 hftlikken olan ult goruntusu biraz daha net olur heralde yine beklemek

Evet bacım gitcem 3 te. Birde tahlil vericem. Eylül kız dün başka yerleri okudum 36 saat sonra yapıpta kızı olanda var 44 saat sonra yapıpta oğlu olanda var. Kafam çok karıştı
canım iğnede herkesin dediği şey şu akıntı ve ağrına odaklanacaksın..herkeste 36.saar tutumuyor diyorlar ama bilmiyorum tup bebekte de aşılamada da işlemleri 36 saat sonra yapıyorlar...demekkı en vakıt o ama yınede bılmıyorum canım ya
Canım sağol daha iyiyim.denemen hayırlı olsun.inşallah gönlündeki tutmuştur.tekrar deneme yapacakmısın?

sagol canım..iyi olmana sevindim

dusunup arastirdikca daha cok stres oluyorum eylulcum bu bekleme ve belirsizlik cok kotu :18: humays gittim ben hani su 3 kizi olan dr bilmisindir.hayirlisi artik 7 8 hftlikken olan ult goruntusu biraz daha net olur heralde yine beklemek [/QUOTE]

beklemekten başka çaremiz yok ne yazık ki (
gölündeki olmuştur inş canım ya

Bende iki defa tüp bebek yaptım 35.5 saatte uyuttular hatta çok acele ediyorlardı 36 saat dolmadan 36. Saatte yumları topluyorlardı. Artık kısmet gerçekten herşeyde bir yere kadar demekki Rabbim dilerse her şekilde verir zaten

benım dr 34 -36 saat arası dedi bana...
eskilerden tombili var onun denem 38. saat olmuş oglusu var yum çatladığından emın olduktan 2 saat sonra denemiş.
gulyhas var o da 34 saatte denemeiş onunda oglu var.gulyhas ın da akıntı ph 5.5 hiç geçmemiş
ama ıgneden sonra kızı olanda var onların ya ıgne öncesi ilşkisi var yada yum daha gec çatladı

Son düzenleme:
selam kızlar,
dün hiç gelemedim yanınıza.. annem ve babamla koca gün takıldık... akşama kadar kızlarıyla dolaştılar, keyif yaptılar.
bugün, bana ait.... diye başladım güne ama...... sanırım öğleden sonra annem tarafından ele geçirilecek yine :)

geçmişe hiç bakamadım.. bi bakıp geliyorum hemen.

sultaaaaannn... perşembe oldu bacım.. ne zaman gidiceksin kontrole?

apranax'tan haber var mı? gelmiyor mu bu kadın? illaki kulağından tutup mu getiricez cadıyı :)

Tombilibu yazmışki 3 defa iğne olmuş ama tutturamamış. Sonra yum 19 iken iğne olmuş akıntısı 34. Saatte gelmiş 38. Saatte ilişki olmuş tutturmuş bence iğnenin vurulduğu yum büyüklüğüde önemli mesela bizim 20 iken vuruldu ona göre iyice kendimizi gözlemlememiz lazım ama ben çok kuruyum bakalım yarın sabah ne olacak

Hoşgeldin bacım. Apranaxx bir geldi yine kayboldu dahada gelmedi dövmek lazım bence :)

gijnij bak bunu tombili yazmış mesela

mimozacım
çünki 3 ay boyunca hep akıntım iğneyi vurdurduğum gün oldu
yada öncesinde
doktor hep bana 36. saat ilişki dedi yada 48. saat
yumurtamde hep 18mm falandı
bu sefer yumurtam hem 19mm di
hemde kendimi takip ettim kasıklarım hep akıntıdan önce şiddetli ağrıyodu
ve hemen peşine kaıntım oluyodu
bu seferde iğneden sonra kendimi dinledim doktorda 36. saate yakın zamanda bu sefer kesin çatlar dedi
ve 34. saatte şiddetli bir ağrıdan sonra koyu yapışkan akıntım peşpeşe geldi
ve sonrasında 36. saatte malummmmm
ve sonuş hamileyimmmmmmmmmm

Evet okudum demekki onun yum daha küçükken iğne vurduğundan yum çatlamadan sönüyormuş öyle tahmin ediyorum sondaki 19 iken vurduğu için tam zamanında çat olmuş. Ozaman bizim kendimizi iyi gözlemlememiz lazım. Senin sonradan hiç akıntın oldumu? Birde bu arada benim idrarın ph 5 çok düşük akıntıda yüksek olurmu bilemem. Sen hiç ölçtünmü ikisini birden?

bisürü alıntı yaptım, hiçbir alıntım yok ortada... kime neye cevap vereceğimi unuttum :)

Apranaxx, gelmişsin şekerim, hoş geldin. çok sevindim sigara pisliğinden kurtulmuş olmana.

bendeniz, bi kaşıntı ve yanma probleminden bahsetmiştim. doktora gitsem, ilaç verecek diye düşündüm. ilaç da kullanmak istemedim. maydanozla çözmeye çalıştım.
meyve sıkacağı ile, 2 sabahtır.. 1 demet maydanoz+1 demet dereotu+1 portakal+1 elma+1 havuç sıkıyorum. yemyeşil, çok kötü olmayan lezzette bi su elde ediyorum. aç karnıma, maydanozun üreme sistemi üzerindeki pozitif etkilerine güvenerek içiyorum. iyi geldi sanırım. kaşıntım kalmadı, yanma da yok oldu gibi sanki. 2 gün daha devam edicem maydanoz suyu içmeye, tamamen rahatladığımı hissetmezsem gidicem tabi doktora.

forever, okudum değerini.. hemen baktım netten hesaplayıcıya... hamişsin bacım. neyin endişesindesin sen? süper haber.. maşallah... allah tamamına erdirsin inşallah.

eylülcüm, denemen olmuş, okuyamadım.. haberdar olamadım, dün yoktum malum.
bugün akşama doğru, bi banyo yapıp, okumak vardı zaten programımda. önce senin için dua edicem. sonra gijnij için... sonra hepimiz için.

hakkatten, kimin duasının kabul olacağı belli değil, deneme günlerimizi haber verelim burda. müsait olan allah rızası için, bi el açıp yalvarsın Allaha.... yapalım bunu da.

:) teşekkürler aybala, ama vazgeçtim çakşırdan ben.
benim fikirlerim gel-git... değişiyor sürekli :)
biraz beklemeye karar verdim, şu keçiboynuzunu bitirince, sperm testinden sonra bakıcam bu mevzuya. hepsi birden çok olacak, adamın karaciğeri falan iflas edecek allah korusun :)

kız allah iyiliğini versin ne çok meraklısın içinde ne olduğu belirsiz suları içmeye. sana çakşır suyu mu dedik bacım çakşır tozu alıp balla karıştırman gerekiyor
haklısınız.. dün aldım çakşır tozu ama başlamadım.
keçiboynuzu bitsin.. ona başlıcam.

varikoselden şüphelenmek için ne gibi bi belirti olmalı bilemiyorum hiç. aslında doktorumuz, bir de ürolog görse iyi olur demişti. ama ben söylemedim eşime. morali bozuldu zaten, bir de ürologla hemen muhatap etmek istemedim. bi deneyelim bakalım 2 ay, olmazsa zaten sperm testi zamanı gelecek, o zaman gidecek doktora mecburen..
demekki, o takviyelerle, kız bebeler gelmiş... çok düşündürücü :) şu anda uygulamıyım ben, çok çaresiz kalırsam başlarım demektir.
teşekkürler arkadaşım.

inşallah arkkadaşım, inşallah emekler boşa çıkmaz. inşallah şu paşalar gelirler artık analarına....

gijnij, bacım sen o testleri bırak kenara bence. sen doktor kontrolündesin. hem de sıkı sıkı takip ediyor doktorun. daha ne aranıyorsun sen testlerle uğraşıp... bırak onları. iğnelerle hormonlarının durumu da değişmiştir, kafanı zorlama o testlerle... uğraşma arkadaşım. doktoruna güven, gerisini merak etme sen :)

kızlarrrrrrrr hu huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmm :119:

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hoş geldin

04.03.2014 BETA-HCG . . . ng/mL Kadın0-10 101.9 Yüksek ..........kızlar laboratuar sonucum bu sizce hamilemiyim çok heyecanlandım cevaplarınızı bekliyorum

HA-Mİ-LE-SİN :) maşallah canım, allah tamamıma erdirsin inşallah

süper süper, en güzel şekilde geçmiş. kahveyi unutmuşsun ama sorun değil, çünkü akıntın mükemmelmiş.... mor rengini yakalamak zor.
inşallah bebişin yoldadır, gelmek üzeredir paşan :)

bu işler nasip ... güzelcim, nasipten ötesi yalan.

Zaten bize kalacak olan dua gerisi gerçekten boş. RABBİM dilerse olur dilemezsede olmaz. Sadece gün gelirde keşke bunuda deneseydim dememek için uğraşıyoruz. Tevekkül çok sebep az olması lazım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…