- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.021
Zaten bize kalacak olan dua gerisi gerçekten boş. RABBİM dilerse olur dilemezsede olmaz. Sadece gün gelirde keşke bunuda deneseydim dememek için uğraşıyoruz. Tevekkül çok sebep az olması lazım. İnşallah hepimizin gönlüne göre olsun.
evet canım, aynen öyle.. bol tevekkül...
derdini veren dermenını da yanında gönderirmiş, bulup kullanmayı kuluna bırakırmış.
dünya, dua üzerine dönüyor. ben inanıyorum.
denemesi olan haber versin... dedim ama, haber vermeye de gerek yok, zaten biliyoruz artık hepimiz günlerimizi :)
Benim deneme yarın sabah 11 de ama çocuklar evde okul saati nasıl olacak ben değilde eşim kesin stres yapar otelemi gitsek ne yapsak bilemedim
canım idrar yuksek yada düşük olabılır bu akıntı ph ını etkilemez....benım akıntı saat ogle 2 gıbı geldı ama ağrım yoktu sonra hafıfı hafıf ağrılar oldu en yoğun olan bel ağrımdı..Evet okudum demekki onun yum daha küçükken iğne vurduğundan yum çatlamadan sönüyormuş öyle tahmin ediyorum sondaki 19 iken vurduğu için tam zamanında çat olmuş. Ozaman bizim kendimizi iyi gözlemlememiz lazım. Senin sonradan hiç akıntın oldumu? Birde bu arada benim idrarın ph 5 çok düşük akıntıda yüksek olurmu bilemem. Sen hiç ölçtünmü ikisini birden?
:) teşekkürler aybala, ama vazgeçtim çakşırdan ben.
benim fikirlerim gel-git... değişiyor sürekli :)
biraz beklemeye karar verdim, şu keçiboynuzunu bitirince, sperm testinden sonra bakıcam bu mevzuya. hepsi birden çok olacak, adamın karaciğeri falan iflas edecek allah korusun :)
haklısınız.. dün aldım çakşır tozu ama başlamadım.
keçiboynuzu bitsin.. ona başlıcam.
varikoselden şüphelenmek için ne gibi bi belirti olmalı bilemiyorum hiç. aslında doktorumuz, bir de ürolog görse iyi olur demişti. ama ben söylemedim eşime. morali bozuldu zaten, bir de ürologla hemen muhatap etmek istemedim. bi deneyelim bakalım 2 ay, olmazsa zaten sperm testi zamanı gelecek, o zaman gidecek doktora mecburen..
demekki, o takviyelerle, kız bebeler gelmiş... çok düşündürücü :) şu anda uygulamıyım ben, çok çaresiz kalırsam başlarım demektir.
teşekkürler arkadaşım.
inşallah arkkadaşım, inşallah emekler boşa çıkmaz. inşallah şu paşalar gelirler artık analarına....
gijnij, bacım sen o testleri bırak kenara bence. sen doktor kontrolündesin. hem de sıkı sıkı takip ediyor doktorun. daha ne aranıyorsun sen testlerle uğraşıp... bırak onları. iğnelerle hormonlarının durumu da değişmiştir, kafanı zorlama o testlerle... uğraşma arkadaşım. doktoruna güven, gerisini merak etme sen :)
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hoş geldin
HA-Mİ-LE-SİN :) maşallah canım, allah tamamıma erdirsin inşallah
süper süper, en güzel şekilde geçmiş. kahveyi unutmuşsun ama sorun değil, çünkü akıntın mükemmelmiş.... mor rengini yakalamak zor.
inşallah bebişin yoldadır, gelmek üzeredir paşan :)
bu işler nasip ... güzelcim, nasipten ötesi yalan.
benim bunu yapmışlığım da var :)
ramazan mıydı kurban mıydı... bi bayramda, izmitte (kayınvalidemdeydik.. orda denk geldi yum zamanım)... çatladığını hissettim akşam saatlerinde, 1 saat sonra toplamıştım pılımı pırtımı, kocayı tuttum elinden, koşarak gittim otele. kızımı da bıraktım babaanne-hala-yengeye :) ohh
ama işte ne çareki, bizde sperm azmış :) işe yaramadı çabalarım.
eğer, zamansız denk geliyorsa bu şekilde, al kocanı çık git. düşünme gerisini. otel motel farketmez, önemli olan kafa rahat, kimse olmadan, stressiz ortamda olmak...
git yani, hiç düşünme.
canım idrar yuksek yada düşük olabılır bu akıntı ph ını etkilemez....benım akıntı saat ogle 2 gıbı geldı ama ağrım yoktu sonra hafıfı hafıf ağrılar oldu en yoğun olan bel ağrımdı..
yalelım canım tüm güzel dileklerin için allh razı olsun.inş oglusum yola çıkmıştır artık annesini daha fazla bekletmez.en alklı durumda turnusolun mavı olması lazım ama ben onu tutturamadım.rabbim eksikliklerimi tamamlasın inş
canım benim, güzel dilek değil onlar..... artık bunlar Allahtan ellerimizi nasıl açacağımızı bile şaşırdığımız, ağzımız çarpılana kadar dua ettiğimiz, son çırpınışlarımızı sergilediğimiz hallerimiz.canım idrar yuksek yada düşük olabılır bu akıntı ph ını etkilemez....benım akıntı saat ogle 2 gıbı geldı ama ağrım yoktu sonra hafıfı hafıf ağrılar oldu en yoğun olan bel ağrımdı..
yalelım canım tüm güzel dileklerin için allh razı olsun.inş oglusum yola çıkmıştır artık annesini daha fazla bekletmez.en alklı durumda turnusolun mavı olması lazım ama ben onu tutturamadım.rabbim eksikliklerimi tamamlasın inş
Ya gitmek sorun değilde işte çocukları kime bırakıcam o var saat 12 de olsa zaten okula gidecekler ya 1 saat için çekeceğim strese bak. Olmasa önceden hazırlarım onları doktora gidiyorum diye çıkarız yallah otele bakalım sabah ola hayr ola.
gitti mi doktora?
gidiyorum diye haber verdi mi? gören duyan var mı?
heyecan dorukta bekliyoruz.
bugün, starda melek programında, alkali beslenme uzmanı diye biri çıktı.
kırmızı pancar+elma+havuç+kereviz sapı - bu dörtlüyü sıkın meyve sıkacağından suyunu için.. dedi.
salatalık+elma+portakal+havuç - sıkın için dedi.
portakal asidikmiş, ama c vitamini olsun diye tüketecekmişiz. salatalık mükemmel alkali sebzeymiş. mor gıdalar...
mesela mor lahana+havuç+elma+portakal... süper içecek olurmuş.
yeşil yapraklılar+havuç+elma+portakal... süper olurmuş.
yoğurt, nötr besinmiş. süt asidik olmakla birlikte, yoğurt mayalanırken ph seviyesi 7,2 gibi bi hale geliyormuş. fermante olduğu için, alkaliymiş.
keçi peyniri, keçi loru.. alkaliymiş.
ph'ı yüksek su alamıyorsak, İngiliz karbonatını alıp eczaneden, 1 damacana suya boşaltarak kullanabilirmişiz.
kırmızı et asidik, balık alkaliye yakınmış.
Benim deneme yarın sabah 11 de ama çocuklar evde okul saati nasıl olacak ben değilde eşim kesin stres yapar otelemi gitsek ne yapsak bilemedim
canım denemen hayırlı olsun inş deneme haberin gibi hamile haberinide verirsin
dualarımız senınle bacım....Evet bende iZledim ama benim ph ne durumda hala bilmiyorum. Ben çıkıyorum kızlar anca doktora giderim dönüşte yazarım yine. Dua eder dua beklerim hoşçakalın
çocuklar evdeyken olması cok zor bence başka bır yol bul.....Benim deneme yarın sabah 11 de ama çocuklar evde okul saati nasıl olacak ben değilde eşim kesin stres yapar otelemi gitsek ne yapsak bilemedim
çok guzel bılgıler tşkler....bugün, starda melek programında, alkali beslenme uzmanı diye biri çıktı.
kırmızı pancar+elma+havuç+kereviz sapı - bu dörtlüyü sıkın meyve sıkacağından suyunu için.. dedi.
salatalık+elma+portakal+havuç - sıkın için dedi.
portakal asidikmiş, ama c vitamini olsun diye tüketecekmişiz. salatalık mükemmel alkali sebzeymiş. mor gıdalar...
mesela mor lahana+havuç+elma+portakal... süper içecek olurmuş.
yeşil yapraklılar+havuç+elma+portakal... süper olurmuş.
yoğurt, nötr besinmiş. süt asidik olmakla birlikte, yoğurt mayalanırken ph seviyesi 7,2 gibi bi hale geliyormuş. fermante olduğu için, alkaliymiş.
keçi peyniri, keçi loru.. alkaliymiş.
ph'ı yüksek su alamıyorsak, İngiliz karbonatını alıp eczaneden, 1 damacana suya boşaltarak kullanabilirmişiz.
kırmızı et asidik, balık alkaliye yakınmış.
bugun yıkıncam ve yasın ve fetıh okuycam hepınız ve kardeşim için...yuce rabbım kabul etsın ınşallah...bisürü alıntı yaptım, hiçbir alıntım yok ortada... kime neye cevap vereceğimi unuttum :)
Apranaxx, gelmişsin şekerim, hoş geldin. çok sevindim sigara pisliğinden kurtulmuş olmana.
bendeniz, bi kaşıntı ve yanma probleminden bahsetmiştim. doktora gitsem, ilaç verecek diye düşündüm. ilaç da kullanmak istemedim. maydanozla çözmeye çalıştım.
meyve sıkacağı ile, 2 sabahtır.. 1 demet maydanoz+1 demet dereotu+1 portakal+1 elma+1 havuç sıkıyorum. yemyeşil, çok kötü olmayan lezzette bi su elde ediyorum. aç karnıma, maydanozun üreme sistemi üzerindeki pozitif etkilerine güvenerek içiyorum. iyi geldi sanırım. kaşıntım kalmadı, yanma da yok oldu gibi sanki. 2 gün daha devam edicem maydanoz suyu içmeye, tamamen rahatladığımı hissetmezsem gidicem tabi doktora.
forever, okudum değerini.. hemen baktım netten hesaplayıcıya... hamişsin bacım. neyin endişesindesin sen? süper haber.. maşallah... allah tamamına erdirsin inşallah.
eylülcüm, denemen olmuş, okuyamadım.. haberdar olamadım, dün yoktum malum.
bugün akşama doğru, bi banyo yapıp, okumak vardı zaten programımda. önce senin için dua edicem. sonra gijnij için... sonra hepimiz için.
hakkatten, kimin duasının kabul olacağı belli değil, deneme günlerimizi haber verelim burda. müsait olan allah rızası için, bi el açıp yalvarsın Allaha.... yapalım bunu da.
hayırlısı olsun gönlundekı olsun...aksam denememi yaptım kızlar.
namaz kıldım dua ettim
eşime kahve içirmedim bu kez unuttum((
36.saati biraz geçirdim akıntı çoğalırsa diye ama çogalmadı ama turnusolün rengi mordu.
deneme sonrası sağıma dönüp yattım...
aklıma gelenler bunlar..
hee peki o zaman.
ben bugün diye hatırlıyorum sultanın kontrolünü.
ben birazdan çıkıcam. annemgil beni bekliyor :)
annem kendisi iyi artık ya hani, başkalarının doktor işlerini halleder olduk.
bandırmadan bilmemkaçıncı kuşak akrabamız gelmiş bugün. kızını doktora götürecekmişiz.
14 yaşında kız, solunum sıkıntısı varmış.
doktora gitmek yerine, bizimkilerin evine getirmiş. 'siz bilirsiniz doktor, bi götürün bizim kızı' diye.
az evvel çocuk hastahanesinden randevu aldım, gidiyim de götürelim kızı.
sinirleniyorum ama sevaptır, ne yapalım....
haydi görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?