Süper Anneler - 2011

Üzülme canım herşey de vardır bir hayır

Bacımya Allah yardımcın olsun üzülme Rabbim böyle istemiş Abla olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama ALLAH büyük

cok tşk ederım kızlar en buyuk dıleğim hepınız dileğinize kavuşursunuz kardeşimde ınşallah....allah razı olsun gelıyorum buraya ıcım rahatlıyo zaman daha hızlı gecıyo sankı yoksa düşünceler içinde kafayı yıycem bugun uzun zamandır hissetmediğim kadar içim yandı heryerımın nasılda ağrıdığını anlatamam cok uzuldum herşeyın hayırlısı dıycem bundan öte yok...yuce rabbım en ıyısını bılır....

gözünaydın cnm...allah tamamına erdirsin...burdan gitme haaaa
doğurana kadar beraberız....
Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.

dualarımız senınle......kalbımızde....

hadi gözün aydın tekrar

yerlesme kanaması canım dikkat et cok ayakta kalma dinlen iyice yerlessin kese

canım ne ayrılmasından bahsediyorsun kaynanan yüzünden degermi yani kendini üzmeye sabır et canım bir gün mükafatını alacagız rabbim üstünde üzülme

Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.

canım dualarım seninle rabbim yüzüne bakar da oglunu nasip eder.hadi inş bu sefer olacak stres yapma yeter

gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım

canım rabbim ol dedikten sonra olur stres yapma kisten dolayı da gecikebilir bi kan testi yaptır negatif çıkarsa sogan kürüne başla sende ben sogan kürüne baslıyorum canım işe yaradıgına inanıyorum

Son düzenleme:

dualarımız seninle ve kardesinle herseyin bir zamanı var canım herkesinde rıskı ayrı rabbim ne zaman ol derse ozaman sabır canım baska bişey degil sabır kardesinde üzmesin kendini ins tez zamanda hamilelik haberini paylasırsın kardesininde kendininde

Canim benimde ilk gunler karnim cok agrimisti hatta belim çok agriyordu.ama leke olmadi biraz dusundurucu daha once dusugun oldumu dr a bu lekeden bahsettinmi
yok sormadım çamaşırıma gelmiyor pek telaş edecek bir şey olmadığını düşündüğüm için -.
hayırlı sağlıklı evlat olsun gönlündeki olsun inşaallah tebrik ederim
canım sağol...hepimizin....
canım senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına..
İnşallah hayatım kocanla aran neden bozuk üzüldüm kaynananmı problem oluyor.
yerleşme kanamasıdır canım genelde erkek bebeklerde olur
galiba öyleymiş ablalarımında olmuş hasta olacam zannetmişler onlarda inşallah erkektir ama kız olsada başımın tacı..
gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım
sağlık ocaklarıda yapıyormuş yakınsa sabah test yaptır inşallah hamilesindir ayyy yoldamı yoksa bebek..

hadi gözün aydın tekrar

yerlesme kanaması canım dikkat et cok ayakta kalma dinlen iyice yerlessin kese

çok sağolun arkadaşlar hepiniz çok iyisiiniz okadar istiyorumki sizlerinde oğlanları olsun tabii benimde sonra isim düşünelim aldıklarımızı paylaşalım sonra doğum hikayelerimizi ayyyyyyyy keşkeee yaaa

inş canım yaaa burda paylasıyoruz herseyimizi inş ogluslarımızın isimlerinide paylarız aldıklarımız paylasırız inş hepimizin gönlüne göre olur öce hamilelik haberi vermeyi nasip etsin deneme yapanlar ve yapacak olanlar

bacım cok az kaldı vaktin.....
hadi son kez gel haber ver
rabbim dualarını kabul etsin gönlündeki kuzun göbüşüne gelsin bugun

Çok heyecanlandım sizin adınıza Allah gönlünüzdeki paşaları lütfeder inşallah..........HERKESE.......
inş forever..seninde bebeğin tekrar hayırlı olsun ....

canım kaynanana takılma olur mu..onlar değişik insanlar huzurunı bozma onun yüzünden...rabbim yardımcın olsun

Hayirli olsun denemen bacim insallah pasan seninledir allaha emanet olun
sagol canım inş benimledir.
kardeşin için üzüldüm canım ama olsun bir daha dener aşılmayı imkanı varsa tüp bebek yaptrıır...en kısa zmanda kavuşsun bebeğine inş
eylülüm tekrar deneme yapacakmisin?

yaptım canım 2. denemeyi dün yazmayı unutmuşum sabah tekrar deneme olmuştu

Hayırlı olsun canım bebegin Raabim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nadip eder inşallah...

Kızlar çat saatine yarım saat kaldı ama bende ne ağrı nede akıntı hiçbirşey yok. Gülen yüzümde bozuldu. Diğer testte dün akşam 11 de pik yAptı şimdi sabah aynı gibi hadi yardım edin 36 saatte yapayımmı bekleyeyimmi anlamadım. Koca evde işe gitmedi 12 de olacak diye. Olmasa işe gider daha hayatta gelmez. Birsürü kişiler onu bekliyor ya moralim sıfır

gülen yuzun neden bozuldu bacım ya tuhhh.
bende de cok agrı olmadı söylemiştim sana zaten birde iğne kuruluk yapıyor bence.akıntı olmasada vajen phını ölç bence....
gidebilirsende en yakın hastaneye git baksınlar

sultanım buyuk gün geldi çattı
bebeğinin cinsiyetini merakla bekliyorum canım inş gönlündeki olmuştur.......
eylülümmm deneme yapmışsın,hayırlı olsun...inşallah son olur...2 deneme mi yaptın?

günaydın eylülüm.bugün hiç güzel uyuyamadım.kızları kreşe bırakcam şimdi.sonra eve gelip kahvaltı yapıp hazırlanıp yola çıkacam.
sultaaaannnn bugün mü öğreneceksin cinsiyeti....Allahım çok heyecanlandım...

gijnij hayırlısı olsun bacım...sen sığın Allaha yap denemeni,eğer kaçırırsan akşama çok geç kalırsın...iğne oldun herhalde...36 saat dolunca bismillah de

amın ınşallah....senın gönlundekınııde versın yuce rabbım...
tşkler cnm...senın ıcınde hayırlısını dılıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…