- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.081
Tatlim üzülme herseyde vardir bir hayir tekrar asilama denerse haber et yasin okuyalim gittigi gün insallah allah kardesinede ikiz bebe verir bir oglu bir kizi olur canim sende gönlünden gecen bebeyine kavusursun kizkardesinle ikiniz ayni zamanda hamile olursun insallah canim
Üzülme canım herşey de vardır bir hayır
Bacımya Allah yardımcın olsun üzülme Rabbim böyle istemiş Abla olarak seni çok iyi anlıyorum. Ama ALLAH büyük
Allah yardımcın olsun canım allahın izniyle inşallah bir erkek bebeğin olur senin için hayırlısını diliyorum...
4 şubattı canım yerini güzel almışmı bebeğin canım
dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah kardeşinede en kısa zamanda nasip eder bebiş ..üzülme sakın herşeyin hayırlısı hakkınızda....
bacım kusura bakma ya doğum tarihin eksik oluyor ya ayı yazmayı unutuyorsun yada ben kaynanamdan dolayı kafam bu aralar çok dalgın eşimlede ayrılığın eşiğine geldik o yüzden atlamış olabilirim hemen bakıyorum hakkını helal et
mart ayı: 1-5 kıza yatkın 6-15 erkeğe yatkın 16-27 kıza yatkın 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım
nisan ayı: 1-5 erkeğe yatkın 6-20 kıza yatkın 21 ve sonrası erkeğe yatkın :)
gözünaydın cnm...allah tamamına erdirsin...burdan gitme haaaaKızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....
Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.
gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım
hadi gözün aydın tekrarKızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....
arada hafif lekelenmeler geliyor kahverengi pembe gibi peçeteye dün ve önceki gün karnım çok ağrımıştı adet olacak gibiydim yaklaşık bir haftadırda leke var çamaşırıma pek gelmiyor neden acaba bilen varmı
bacım kusura bakma ya doğum tarihin eksik oluyor ya ayı yazmayı unutuyorsun yada ben kaynanamdan dolayı kafam bu aralar çok dalgın eşimlede ayrılığın eşiğine geldik o yüzden atlamış olabilirim hemen bakıyorum hakkını helal et
mart ayı: 1-5 kıza yatkın 6-15 erkeğe yatkın 16-27 kıza yatkın 28 ve sonrası erkeğe yatkın canım
Kızlar doktordan geldim yum 21 olmuş. Yarın sabah halvet olacak. Yarına kadar yokum. Dua eder dua beklerim. Gelince detaylı herşeyi yazıcam. En güzele emanet olun.
gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım
suanda aldığım bı haber tamamen herseyden soğuttu...kızkardeşim aşılama yaptı ve tutmadı o bu durumdayken sanırım ben yenı bebek olayına giremıycemm...kötü hıssedıyorum kendımı.....ınşallah sız dıleklerınıze kavuşursunuz...ama takıpteyım hepınızı dularınıza ve ıı dıleklerınıze ıhtıyacım var....
yok sormadım çamaşırıma gelmiyor pek telaş edecek bir şey olmadığını düşündüğüm için -.Canim benimde ilk gunler karnim cok agrimisti hatta belim çok agriyordu.ama leke olmadi biraz dusundurucu daha once dusugun oldumu dr a bu lekeden bahsettinmi
canım sağol...hepimizin....hayırlı sağlıklı evlat olsun gönlündeki olsun inşaallah tebrik ederim
İnşallah hayatım kocanla aran neden bozuk üzüldüm kaynananmı problem oluyor.canım senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına..
galiba öyleymiş ablalarımında olmuş hasta olacam zannetmişler onlarda inşallah erkektir ama kız olsada başımın tacı..yerleşme kanamasıdır canım genelde erkek bebeklerde olur
sağlık ocaklarıda yapıyormuş yakınsa sabah test yaptır inşallah hamilesindir ayyy yoldamı yoksa bebek..gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım
gözünaydın cnm...allah tamamına erdirsin...burdan gitme haaaa
doğurana kadar beraberız..yok hayatım sizden öğreneceğim çok şey var daha kimsenin bilmediklerini size söylüyorum akraba olduk burda hepimiz gündüzleri pek giremiyorum .
günlerim oluyor gezmeye falan gidiyom ben gece kuşuyumdur gecede siz olmuyorsunuz pek
dualarımız senınle......kalbımızde....
hadi gözün aydın tekrar
yerlesme kanaması canım dikkat et cok ayakta kalma dinlen iyice yerlessin kese
yok sormadım çamaşırıma gelmiyor pek telaş edecek bir şey olmadığını düşündüğüm için -.
canım sağol...hepimizin....
İnşallah hayatım kocanla aran neden bozuk üzüldüm kaynananmı problem oluyor.
galiba öyleymiş ablalarımında olmuş hasta olacam zannetmişler onlarda inşallah erkektir ama kız olsada başımın tacı..
sağlık ocaklarıda yapıyormuş yakınsa sabah test yaptır inşallah hamilesindir ayyy yoldamı yoksa bebek..
çok sağolun arkadaşlar hepiniz çok iyisiiniz okadar istiyorumki sizlerinde oğlanları olsun tabii benimde sonra isim düşünelim aldıklarımızı paylaşalım sonra doğum hikayelerimizi ayyyyyyyy keşkeee yaaa
inş forever..seninde bebeğin tekrar hayırlı olsun ....Çok heyecanlandım sizin adınıza Allah gönlünüzdeki paşaları lütfeder inşallah..........HERKESE.......
canım kaynanana takılma olur mu..onlar değişik insanlar huzurunı bozma onun yüzünden...rabbim yardımcın olsunbacım kusura bakma ya doğum tarihin eksik oluyor ya ayı yazmayı unutuyorsun yada ben kaynanamdan dolayı kafam bu aralar çok dalgın eşimlede ayrılığın eşiğine geldik o yüzden atlamış olabilirim hemen bakıyorum hakkını helal et
sagol canım inş benimledir.Hayirli olsun denemen bacim insallah pasan seninledir allaha emanet olun
kardeşin için üzüldüm canım ama olsun bir daha dener aşılmayı imkanı varsa tüp bebek yaptrıır...en kısa zmanda kavuşsun bebeğine inşsuanda aldığım bı haber tamamen herseyden soğuttu...kızkardeşim aşılama yaptı ve tutmadı o bu durumdayken sanırım ben yenı bebek olayına giremıycemm...kötü hıssedıyorum kendımı.....ınşallah sız dıleklerınıze kavuşursunuz...ama takıpteyım hepınızı dularınıza ve ıı dıleklerınıze ıhtıyacım var....
eylülüm tekrar deneme yapacakmisin?
sultanım buyuk gün geldi çattı
bebeğinin cinsiyetini merakla bekliyorum canım inş gönlündeki olmuştur.......
Kızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....
günaydın eylülüm.bugün hiç güzel uyuyamadım.kızları kreşe bırakcam şimdi.sonra eve gelip kahvaltı yapıp hazırlanıp yola çıkacam.
gülen yuzun neden bozuldu bacım ya tuhhh.Kızlar çat saatine yarım saat kaldı ama bende ne ağrı nede akıntı hiçbirşey yok. Gülen yüzümde bozuldu. Diğer testte dün akşam 11 de pik yAptı şimdi sabah aynı gibi hadi yardım edin 36 saatte yapayımmı bekleyeyimmi anlamadım. Koca evde işe gitmedi 12 de olacak diye. Olmasa işe gider daha hayatta gelmez. Birsürü kişiler onu bekliyor ya moralim sıfır
eylülümmm deneme yapmışsın,hayırlı olsun...inşallah son olur...2 deneme mi yaptın?sultanım buyuk gün geldi çattı
bebeğinin cinsiyetini merakla bekliyorum canım inş gönlündeki olmuştur.......
sultaaaannnn bugün mü öğreneceksin cinsiyeti....Allahım çok heyecanlandım...günaydın eylülüm.bugün hiç güzel uyuyamadım.kızları kreşe bırakcam şimdi.sonra eve gelip kahvaltı yapıp hazırlanıp yola çıkacam.
Kızlar çat saatine yarım saat kaldı ama bende ne ağrı nede akıntı hiçbirşey yok. Gülen yüzümde bozuldu. Diğer testte dün akşam 11 de pik yAptı şimdi sabah aynı gibi hadi yardım edin 36 saatte yapayımmı bekleyeyimmi anlamadım. Koca evde işe gitmedi 12 de olacak diye. Olmasa işe gider daha hayatta gelmez. Birsürü kişiler onu bekliyor ya moralim sıfır
amın ınşallah....senın gönlundekınııde versın yuce rabbım...dualarımız seninle ve kardesinle herseyin bir zamanı var canım herkesinde rıskı ayrı rabbim ne zaman ol derse ozaman sabır canım baska bişey degil sabır kardesinde üzmesin kendini ins tez zamanda hamilelik haberini paylasırsın kardesininde kendininde
tşkler cnm...senın ıcınde hayırlısını dılıyorum....inş forever..seninde bebeğin tekrar hayırlı olsun ....
canım kaynanana takılma olur mu..onlar değişik insanlar huzurunı bozma onun yüzünden...rabbim yardımcın olsun
sagol canım inş benimledir.
kardeşin için üzüldüm canım ama olsun bir daha dener aşılmayı imkanı varsa tüp bebek yaptrıır...en kısa zmanda kavuşsun bebeğine inş
yaptım canım 2. denemeyi dün yazmayı unutmuşum sabah tekrar deneme olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?