- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.101
Kızlar doktoru aradım hemen gel bakayım dedi. Zaten çatlamış demişse koca evde hazır koşa koşa gelirim. Değilsede ne yapıcam bilmiyorum. Kasıkta ara ara ağrı oluyor. Akıntıda kremli ve sümüksi karşılık ama ph 5
deneme yaptım canım sen cok şey kaçırdın.klomen kullandım iğne oldum 36.satte ve 45.saatte deneme oldu...
ayy inş sondur canıma yetti artık her ay stres sıkıntı...
Kızlar doktoru aradım hemen gel bakayım dedi. Zaten çatlamış demişse koca evde hazır koşa koşa gelirim. Değilsede ne yapıcam bilmiyorum. Kasıkta ara ara ağrı oluyor. Akıntıda kremli ve sümüksi karşılık ama ph 5
çok şey kaçırdım eylül yaaaaama inan mahvoldum...antidepresanla bırakmak çok kolay oldu ama ilaç beni salak yaptı,bi ağırım...okumaya çalıştım sizi ama aklım almıyor.dönüp tekrar okuyorum yine aynı...boşlukta gibiyim her yanım uyuşuk...bu da geçer inşallah...diğer gebeliklerim dahil hep içtim bu zıkkımı,20 yılll...kurtulmak hayaldi benim için,ölürüm yine de bırakmam diyodum...çok şükür tertemizim...oğlum benim yüzümden zehirlenmeyecek...kızlarımın hakkını da Allahım affetsin ne diyeyim cahillik....
klomen kullandın okudum,hatta 2 yum olmuş dimi,iki deneme yapmışsın,Allah gönlüne göre versin canım benim...son olsun inşallah...
Kızlar çat saatine yarım saat kaldı ama bende ne ağrı nede akıntı hiçbirşey yok. Gülen yüzümde bozuldu. Diğer testte dün akşam 11 de pik yAptı şimdi sabah aynı gibi hadi yardım edin 36 saatte yapayımmı bekleyeyimmi anlamadım. Koca evde işe gitmedi 12 de olacak diye. Olmasa işe gider daha hayatta gelmez. Birsürü kişiler onu bekliyor ya moralim sıfır
stres yok dedık en başından ıı düşünelım ıı olsun ben hep o şekılde kendıme gelıyorum yoksa mecnun gıbı çöllere düşücem uzuntuden.....rıca etsen doktordan daha erken alamazmı ya....sabah okudum senın ıcın ınşallah herşey ıı gcer....
doktora geldim idrarimi verdim bekleme odasindayim.kalabalik burasi cok bekletmezler insallah.önce ebe cagiracak odasina kan tansiyon kilo takibi yapacak sonra dr ultrason odasina cagiracak.bekliyorum.
Bana dün dedi eğer istersen erken gelirim senin için ama ben bekledim baktım olacak gibi değil gideyim dedim. Yoldayım şimdi. Adam evde çocukları okula yollayacak emin olun en sevindiğim şey bu oldu. İlk kez bu fırsat elime geçti
deneme ypsak sıkıntı yapmasak sıkıntı bizim içindeneme yapıp heyecanla beklemeyi özledim
deneme ypsak sıkıntı yapasamak sıkıntı bizim için
gijnij dualarını etıım canım allh kabul etsin inş...
doktora geldim idrarimi verdim bekleme odasindayim.kalabalik burasi cok bekletmezler insallah.önce ebe cagiracak odasina kan tansiyon kilo takibi yapacak sonra dr ultrason odasina cagiracak.bekliyorum.
Aynen öyle hayatımız hep deneme ile geçiyor. Yum duruyor daha 23.5 olmuş renk değiştirmiş sperm kanalı baya genişlemiş. Doktor bir iki saate kadar çatlar dedi. Namazdan sonra olsun zaten spermler 7 saate ulaşıyor birde gece 11 gibi olsun dedi. Şimdi ne yapayım sizce teste göremi yapayım?
gijnij dualarını etıım canım allh kabul etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?