- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.121
testide yap istersen ama test bence hemen silkleşmez iğneden dolayı ,rengi birazda olsa açılırsa yapmalısın denemeyi.
bekle canım eşin gelene kadr duanı et namazını kıl eşinni kahvesini unutma.
ağrını da dinle akıntınıda kontrol et o zmana kadr catlar inş.
drun agrı akıntı olmamasına bir şey dedi mi?
Bu arada eylül söylemeyi unuttum ateşim 36.4 iken bugün 36.7 olmuştu
Olmayabilir dedi bu ilaçlardan dolayı onu kafana takma iyice orgazm olarak kendi vajen sıvını kendin üret dedi. Sanki öyle kolaydı birde çok kötü bulantım var şuan
Aynen öyle hayatımız hep deneme ile geçiyor. Yum duruyor daha 23.5 olmuş renk değiştirmiş sperm kanalı baya genişlemiş. Doktor bir iki saate kadar çatlar dedi. Namazdan sonra olsun zaten spermler 7 saate ulaşıyor birde gece 11 gibi olsun dedi. Şimdi ne yapayım sizce teste göremi yapayım?
ebenin odasindan ciktim tahliller iyi.hamileligin basindan itibaren toplamda 7 kilo almisim.diyet yapiyimmi dedim gerek yok dedi.agrilarim olursa magnezyum aliyimmi dedim al dedi.4 hafta sonra seker testi yapacak.simdi yine bekleme salonundayim ultrasonu bekliyorum.
Canımya hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah. Biz senin yanındayız dualarımız seninle
senın ıcınde dua ettım canım...güzel haber bekliyorumm
sagolun kizlar tesekkür ederim.ben bekliyorum simdi.cok heyecanliyim.sabah cok seker cikolata yedim ultrasonda rahat görsün dr diye.bebek simdi icimde kipir kipir.
ebenin odasindan ciktim tahliller iyi.hamileligin basindan itibaren toplamda 7 kilo almisim.diyet yapiyimmi dedim gerek yok dedi.agrilarim olursa magnezyum aliyimmi dedim al dedi.4 hafta sonra seker testi yapacak.simdi yine bekleme salonundayim ultrasonu bekliyorum.
Aynen öyle hayatımız hep deneme ile geçiyor. Yum duruyor daha 23.5 olmuş renk değiştirmiş sperm kanalı baya genişlemiş. Doktor bir iki saate kadar çatlar dedi. Namazdan sonra olsun zaten spermler 7 saate ulaşıyor birde gece 11 gibi olsun dedi. Şimdi ne yapayım sizce teste göremi yapayım?
offf beklemek cok kötü.iste kontrol gününü size bu yüzden söylemek istemiyodum burda cok bekletiyolar.böyle olunca bende sizi bekletiyorum
offf beklemek cok kötü.iste kontrol gününü size bu yüzden söylemek istemiyodum burda cok bekletiyolar.böyle olunca bende sizi bekletiyorum
Liste yapmadım ama üç gündür ölçtüm bugün yükseldi işte. Az önce yine test yaptım çok az silikleşmeye başlamış gibi. Kasık ağrımda oldu ama akıntı öyle çok yok
Liste yapmadım ama üç gündür ölçtüm bugün yükseldi işte. Az önce yine test yaptım çok az silikleşmeye başlamış gibi. Kasık ağrımda oldu ama akıntı öyle çok yok
Kızlar ph düşük 6 karbonatmı kullansam neden yükselmedi anlamadım ya moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?