Süper Anneler - 2011

Olmayabilir dedi bu ilaçlardan dolayı onu kafana takma iyice orgazm olarak kendi vajen sıvını kendin üret dedi. Sanki öyle kolaydı birde çok kötü bulantım var şuan

Son düzenleyen: Moderatör:
ebenin odasindan ciktim tahliller iyi.hamileligin basindan itibaren toplamda 7 kilo almisim.diyet yapiyimmi dedim gerek yok dedi.agrilarim olursa magnezyum aliyimmi dedim al dedi.4 hafta sonra seker testi yapacak.simdi yine bekleme salonundayim ultrasonu bekliyorum.

canim seninde heyecanli günün bugün hadi hayirlisi olsun.

canlı yayın heyecanla kaldığı yerden devam ediyorrrrrrrr

Canımya hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah. Biz senin yanındayız dualarımız seninle

senın ıcınde dua ettım canım...güzel haber bekliyorumm

sagolun kizlar tesekkür ederim. ben bekliyorum simdi.cok heyecanliyim.sabah cok seker cikolata yedim ultrasonda rahat görsün dr diye.bebek simdi icimde kipir kipir.

hadi hayırlısı canım bizde burda sabırsızlıkla bekliyoruz.dualarım seninle tahlillerin iyi cıkmasınada sevindim bebişin cok iyi şükür

canım hadi hayırlısı bakalım sen testi yap yine ilaçlar etkiliyor ama gerci doktorun iyi takip yaptı sana canım stres yapma kahveyi unutma bacım dua ediyorum rabbim gönlüne göre versin

offf beklemek cok kötü.iste kontrol gününü size bu yüzden söylemek istemiyodum burda cok bekletiyolar.böyle olunca bende sizi bekletiyorum

Liste yapmadım ama üç gündür ölçtüm bugün yükseldi işte. Az önce yine test yaptım çok az silikleşmeye başlamış gibi. Kasık ağrımda oldu ama akıntı öyle çok yok

Liste yapmadım ama üç gündür ölçtüm bugün yükseldi işte. Az önce yine test yaptım çok az silikleşmeye başlamış gibi. Kasık ağrımda oldu ama akıntı öyle çok yok

canım ph bak bencede ates catlayacıgı gün yükseliyormus zaten.ilaçlardan dolayı akıntıyı bilemiyorum ama ilaç kullanılmasada bazen akıntı cok olmuyor.canım kasma kendini bak testlerdede hafif siliklesmeye baslamıs.spermlerin ulaşma süresinide düşünmek lazım

Kızlar ph düşük 6 karbonatmı kullansam neden yükselmedi anlamadım ya moralim çok bozuldu

sultancım,hayırlı haberlerle gel inşallahhhh :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…