Süper Anneler - 2011

Parmakladamı yapmıyım?

parmakla yapılanın zaten faydası yok bence...düşünsene en fazla 10 cm derine itebilirsin...çok afedersin ama pnisten çıkan meni zaten ilk çıktığı yerden 10 cm.ileriye gidecek...bence gereksiz...duşla olsa belki ama...

Parmakladamı yapmıyım?

Canım gecmiste teravet arkadas vardı cat.iğnesi 31. Saat iliski oldu oğlu oldu vajinal duş yapmadı

Orkdm vardı hem yumurta aki koydu hem karbonat ve ph öldüğünde 9 larda olduğunu söylemişti kızı oldu

İcin nasıl rahat ediyosa öyle yap Allah yardımcın olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Birde iliski oncesi RABBİ HEBLİ MİNESSALİHYN VE BESSARNAHU BI GULAMİN HALİMY DUASINI OKU

Yanlış yazdıysam netten bak Hz İbrahim as duası.hersey gönlünde olsun ins.

Hamile kaldığım ay bu duayı cok okumuştum.

Bide sakın stres yapma

Kızlar hepinize teşekkürler adam geldi daha fazla bekleyemem diyor artık oldu oldu olmadı yapcak birşey yok. Dua edin. Rabbimddilerse her şekilde olur zaten

doktordan ciktim disarda bir nefes aldim.esimi aradim haber verdim simdi size yaziyorum.dr ultrasona aldi önce kafasini falan ölctü omurgalarina bakti.zaten bebek hareketliydi.hersey iyi dedi.plesenta iyi suyu iyi kalbi iyi gelisimi gününde iyi dedi.birara yüzünü gördük bize bakti elini kaldirdi o pozu yakaldi dr.sonra cinsiyetini merak ediyomusunuz yoksa farketmezmi dedi.bende merak ediyoruz iki kizimiz var dedim.sonra bakti iyi o zaman bir kiziniz daha geliyo bir dahaki randevuda görüsürüz dedi.

Kızlar hepinize teşekkürler adam geldi daha fazla bekleyemem diyor artık oldu oldu olmadı yapcak birşey yok. Dua edin. Rabbimddilerse her şekilde olur zaten

hayırlısı olsun canım benim...dr 1-2 saate çatlar demiş..e spermlerde 7 saatte varıyorsa,herşey tamam demektir...rabbim çift tosun paşa nasib etsin inşallah sana

kendimi cok tuhaf hissediyorum disarda hareketsiz kaldim.hersey üstüme geliyo sanki basim dönüyo.biran evvel arabaya binip eve gitmek ve kafami dinlemek istiyorum.eve gidince yazarim yine size. 1 saate kadar yazmazsam bilinki kaza yapmisim demektir zaten acemiyim.görüsürüz benden haberler böyle.

gulen yuz bugunde mi pozitif cikti? yani 3 gun mu pozitif oldu? belki ignelerden sasirmistim. hadi kolay gelsin.

sormadin mi kesin mi diye? ne desem bilemedim. sanki saka yapiyormussun gibime geliyor. gerci benim kizimda da kesin emin misiniz diye sordum diye adam bana cinsiyet ayrimi yapmayin, kacinci yuzyildayiz dedi. bende sana ne dedim. benim bebegim.

velhasil uzulme desek boss, sakinles sonra konusuruz.

oyle deyip de korkutam bizi, otur bir coffede, bir kahve ic, kendine gel canim. sonra git bir parka bagir cagir agla, rahatlarsin.

okuduğumu anlamayıp tekrar tekrar okudum...şu an ne yazsam bilemiyorum...her yazdığımı sildim...aklıma gelen tek şey;yöntem deneyen herkesin isteğinin olmaması...vardır elbette bunda da bir hayır...sağlığı yerinde en önemlisi bu...üzülme desem fayda etmez biliyorum illa ki üzüleceksin...ağla bağır haykır,bu gün senin olsun...eşin ne dedi?

yaaaa Allah korusun,ne diyosun sen....sultan sakın şimdi bu kafayla kullanma arabayı....nolur dur biraz ağla sakinleş...nolur canım benim hastane uzakta biliyorum,normalde bile yalnız giderken tedirgin oluyordun,şimdi böyle kullanma nolurrr...ay delircem bişey yapamıyorum sultan nolur ölümü gör böyle binme arabaya

Seni okuduktan sonra vaz geçtim adamı yolladım. Ne desem boş. Rabbim dilerse her şekilde olur. Çok zor bir durum ne desemde bilemiyorum. Rabbim yardımcın olsun. Lütfen sakinleş sonra yola çık. Senin hayatından dahamı önemli.

sen neden vazgeçtin bacım

canım arkadaşım güzel arkadaşım hayırlısı olsun inş kızın sağ salim bak ne güzel.şimdi ne söylersem söyleyim seni rahatlatmayacğını biliyorum bildiğim tek şey onu kollarına aldığında herseyın onemsız olduğunu anlayacak olman.
lütfen sakin ol ve biraz rahatladıktan sonra direksiyon başına geç

içim daraldı ya gerçekten veliler gelecek vakti buldu aksi gibi sultana yetişemedim allhım sağ salim evine gitsin yarabbim sen yardım et demekten başka bir şey gelmiyor elimden
gijnij sen adamı nıye yolladın o kadr uğraştıktan sonra üzüldüm şimdi zaten üzgünüm sultanı okudum

Valla bende çok üzgünüm. Ama Rabbim ne dilerse o olur. Akşamı bekliycem oldu oldu olmadı yapacak birşey yok. Rabbim dilerse her şekilde verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…