- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.141
yapma karbonat falan...doğal olsun....
Parmakladamı yapmıyım?
Parmakladamı yapmıyım?
Kızlar hepinize teşekkürler adam geldi daha fazla bekleyemem diyor artık oldu oldu olmadı yapcak birşey yok. Dua edin. Rabbimddilerse her şekilde olur zaten
offf beklemek cok kötü.iste kontrol gününü size bu yüzden söylemek istemiyodum burda cok bekletiyolar.böyle olunca bende sizi bekletiyorum
Kızlar hepinize teşekkürler adam geldi daha fazla bekleyemem diyor artık oldu oldu olmadı yapcak birşey yok. Dua edin. Rabbimddilerse her şekilde olur zaten
doktordan ciktim disarda bir nefes aldim.esimi aradim haber verdim simdi size yaziyorum.dr ultrasona aldi önce kafasini falan ölctü omurgalarina bakti.zaten bebek hareketliydi.hersey iyi dedi.plesenta iyi suyu iyi kalbi iyi gelisimi gününde iyi dedi.birara yüzünü gördük bize bakti elini kaldirdi o pozu yakaldi dr.sonra cinsiyetini merak ediyomusunuz yoksa farketmezmi dedi.bende merak ediyoruz iki kizimiz var dedim.sonra bakti iyi o zaman bir kiziniz daha geliyo bir dahaki randevuda görüsürüz dedi.
kendimi cok tuhaf hissediyorum disarda hareketsiz kaldim.hersey üstüme geliyo sanki basim dönüyo.biran evvel arabaya binip eve gitmek ve kafami dinlemek istiyorum.eve gidince yazarim yine size. 1 saate kadar yazmazsam bilinki kaza yapmisim demektir zaten acemiyim.görüsürüz benden haberler böyle.
doktordan ciktim disarda bir nefes aldim.esimi aradim haber verdim simdi size yaziyorum.dr ultrasona aldi önce kafasini falan ölctü omurgalarina bakti.zaten bebek hareketliydi.hersey iyi dedi.plesenta iyi suyu iyi kalbi iyi gelisimi gününde iyi dedi.birara yüzünü gördük bize bakti elini kaldirdi o pozu yakaldi dr.sonra cinsiyetini merak ediyomusunuz yoksa farketmezmi dedi.bende merak ediyoruz iki kizimiz var dedim.sonra bakti iyi o zaman bir kiziniz daha geliyo bir dahaki randevuda görüsürüz dedi.
kendimi cok tuhaf hissediyorum disarda hareketsiz kaldim.hersey üstüme geliyo sanki basim dönüyo.biran evvel arabaya binip eve gitmek ve kafami dinlemek istiyorum.eve gidince yazarim yine size. 1 saate kadar yazmazsam bilinki kaza yapmisim demektir zaten acemiyim.görüsürüz benden haberler böyle.
Seni okuduktan sonra vaz geçtim adamı yolladım. Ne desem boş. Rabbim dilerse her şekilde olur. Çok zor bir durum ne desemde bilemiyorum. Rabbim yardımcın olsun. Lütfen sakinleş sonra yola çık. Senin hayatından dahamı önemli.
sen neden vazgeçtin bacım
içim daraldı ya gerçekten veliler gelecek vakti buldu aksi gibi sultana yetişemedim allhım sağ salim evine gitsin yarabbim sen yardım et demekten başka bir şey gelmiyor elimden
gijnij sen adamı nıye yolladın o kadr uğraştıktan sonra üzüldüm şimdi zaten üzgünüm sultanı okudum
Valla bende çok üzgünüm. Ama Rabbim ne dilerse o olur. Akşamı bekliycem oldu oldu olmadı yapacak birşey yok. Rabbim dilerse her şekilde verir
ondan şüphemiz yok bacım...herseyde var bir hayır hakkında hayrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?