- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.161
Bacım tombili 34. Saatte akıntısı gelmiş 36. Saate ilişki olmuş. Yani iki saat sonra. Bence akıntı olduğu gibi ilişki olması lazım doktorumda bana dedi ne kadar ıslak olursan okadar iyi diye. Yani zaten akıntı geldiği zaman çat olurmu olmazmı onu bilemeyiz çünkü kimisinin önce gelir kimseninin sonra bunun için işte insan kaç ay önceden kendini kontrol etmesi lazım
valla ben 10 aydır takip ediyorum. akıntım hiç olmuyor. net akıntısız yumurtluyorum mesela ben.
o akıntıyı araya araya birkaç ay geçirdim.
evet, kendini tanımak önemli,
aynen öyle.... Allah hepimizin, bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı affetsin.. sevaplarımızı kabul etsin inşallah.ıı yapıyosun cnm yardım etmek sevaptır yuce rabbım bıze nerden verecek bılemeyız.....hayırlı dua alıcan ınşallah....
canım benim benim anlamadığım bişiy var....34. saatte akıntısı gelmiş diye yazıyon,bu akıntı yumun çatladığını belli eden kesinlikle uzamayan bol sulu bol bir akıntı ...tombili akıntının bu halinden 4 saat sonra mı ilişki oldu ...benim bildiğim akıntının elinin arasında4,5 santim uzama olduğu bol olduğu saatte ilişkinin olması gerektiğini biliyorum...çünki yum akıyla bile deneme yapanlar var bu mantıkla,,,güya bu uzayan bol akıntı sepoşları yuma ulaştırmada en uygun ortam sağlıyor diye biliyorum...ben ilk denememde yum çatlamıştı gece akıntım sulu akışkanlığını kaybetmişdi...sabah 12 de ilişki ve sonuç negatif (belkide geç kalmışdım ...sepoşların yuma ulaşmaları 6-7 saat sürüyormuş)...ikinci denememde ise yum çat saatine 9 saat kala ilişki akıntı bol ve uzayan halinde...ve sonuç pozitif...sence erkek bebek için akıntının hangi halinde olması gerek ...senin daha çok bilgin vardır balım...allah yar yardımcın olsun ...yarın ola hayr ola....
o akıntı, uzayan akıntı yeni başlamış olmalı .. diye biliyorum ben. ama apranax bi el atsın bu mevzuya, o daha iyi bilir.
suanda aldığım bı haber tamamen herseyden soğuttu...kızkardeşim aşılama yaptı ve tutmadı o bu durumdayken sanırım ben yenı bebek olayına giremıycemm...kötü hıssedıyorum kendımı.....ınşallah sız dıleklerınıze kavuşursunuz...ama takıpteyım hepınızı dularınıza ve ıı dıleklerınıze ıhtıyacım var....
dün akşam oturdum, hepimiz için.. başka hiçbir dilek niyet karıştırmadan, sadece şurda hepimiz için, sağlıklı+hayırlı erkek bebek duası yaptım kendimce.. ne kadar duyulur ne kadar kabul olur bilemiyorum...
Kızlar bunu yazmak için çok bekledim.Bugün test sonucumu doktora gösterdim hamileyim çok yeni dedi bir daha test yapalım dedi yaptık 281.8 çıktı bugünki 2 kat artmış oluyor herhalde yarın sonuçları tekrar göstereceğim...Allah eli ayağı düzgün bir bebek nasip eder inşallah hepimize.....gijnij test yaptırma demişti ama doktor isteyince tamam demek zorunda kaldım....
çok sevindim forever.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla allah kucağında göstersin arkadaşım.
Kızlar hepinize teşekkürler adam geldi daha fazla bekleyemem diyor artık oldu oldu olmadı yapcak birşey yok. Dua edin. Rabbimddilerse her şekilde olur zaten
dua ettim alev, bol bol dua ettim. en çok senin için dua ettim, Allahım sen şu kadını bi kurtar şu yaşadığı ezişyetten artık diye dua ettim.
doktordan ciktim disarda bir nefes aldim.esimi aradim haber verdim simdi size yaziyorum.dr ultrasona aldi önce kafasini falan ölctü omurgalarina bakti.zaten bebek hareketliydi.hersey iyi dedi.plesenta iyi suyu iyi kalbi iyi gelisimi gününde iyi dedi.birara yüzünü gördük bize bakti elini kaldirdi o pozu yakaldi dr.sonra cinsiyetini merak ediyomusunuz yoksa farketmezmi dedi.bende merak ediyoruz iki kizimiz var dedim.sonra bakti iyi o zaman bir kiziniz daha geliyo bir dahaki randevuda görüsürüz dedi.
sultan, ne diyeceğimi bilemedim. defalarca okudum mesajını, yanlış okudum sandım.
allahıma şükür, sağlıklı bi melek var karnında. sen de sağlıklısın.
evet üzüldün, ne desek boş.... üzülme demenin de bi manası yok elbette.
bi sakinleş... kızınla konuş, özür dile. onu sevdiğini, istediğini, onun için hayatı en güzel hale getirmeye çalışacağını anlat kızına. üzülmesin, istemediğini zannetmesin. hissediyor artık bebeğin bunları.
bugün, bi kendinle kal, boşver her şeyi arkadaşım.. ağla bağır çağır... rahatla. git bi yat dinlen.
Motivasyon sıfır oldu sultanı okuyunca. Adamda acele etti yok gidecem yok işim var yok beni arıyorlar diye. Ne akıntı var nede birbbelirti hepsi üst üste gelince vaz geçtim
anaaaa ben sana çok dua ettim len akşam. neden vazgeçtin?
ama iyi yaptın. ph yükselmediyse, vazgeçmekle iyi ettin aslında