Süper Anneler - 2011

valla ben 10 aydır takip ediyorum. akıntım hiç olmuyor. net akıntısız yumurtluyorum mesela ben.
o akıntıyı araya araya birkaç ay geçirdim.
evet, kendini tanımak önemli,

ıı yapıyosun cnm yardım etmek sevaptır yuce rabbım bıze nerden verecek bılemeyız.....hayırlı dua alıcan ınşallah....
aynen öyle.... Allah hepimizin, bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı affetsin.. sevaplarımızı kabul etsin inşallah.

o akıntı, uzayan akıntı yeni başlamış olmalı .. diye biliyorum ben. ama apranax bi el atsın bu mevzuya, o daha iyi bilir.

dün akşam oturdum, hepimiz için.. başka hiçbir dilek niyet karıştırmadan, sadece şurda hepimiz için, sağlıklı+hayırlı erkek bebek duası yaptım kendimce.. ne kadar duyulur ne kadar kabul olur bilemiyorum...

çok sevindim forever.. inşallah hayırlısıyla sağlıkla allah kucağında göstersin arkadaşım.

Kızlar hepinize teşekkürler adam geldi daha fazla bekleyemem diyor artık oldu oldu olmadı yapcak birşey yok. Dua edin. Rabbimddilerse her şekilde olur zaten

dua ettim alev, bol bol dua ettim. en çok senin için dua ettim, Allahım sen şu kadını bi kurtar şu yaşadığı ezişyetten artık diye dua ettim.

sultan, ne diyeceğimi bilemedim. defalarca okudum mesajını, yanlış okudum sandım.
allahıma şükür, sağlıklı bi melek var karnında. sen de sağlıklısın.
evet üzüldün, ne desek boş.... üzülme demenin de bi manası yok elbette.
bi sakinleş... kızınla konuş, özür dile. onu sevdiğini, istediğini, onun için hayatı en güzel hale getirmeye çalışacağını anlat kızına. üzülmesin, istemediğini zannetmesin. hissediyor artık bebeğin bunları.
bugün, bi kendinle kal, boşver her şeyi arkadaşım.. ağla bağır çağır... rahatla. git bi yat dinlen.

Motivasyon sıfır oldu sultanı okuyunca. Adamda acele etti yok gidecem yok işim var yok beni arıyorlar diye. Ne akıntı var nede birbbelirti hepsi üst üste gelince vaz geçtim

anaaaa ben sana çok dua ettim len akşam. neden vazgeçtin?
ama iyi yaptın. ph yükselmediyse, vazgeçmekle iyi ettin aslında

ya ben çok fena oldum.
ağlama krizi geldi.
sultan ne halde acaba.. canım benim yaaa...
yöntemle möntemle olmuyor bu işler.. boşa mı uğraşıyoruz nedir yaaa.

bugün gittim, belediyenin plates kursuna yazıldım.
azıcık kafa dağıtıp, aynı zamanda zayıflamam lazım.
gerçi plates zayıflatmaz, sıkılaştırır ama.. olsun aktivite olsun.

yoksa, spermlerle yumurtalarla kafayı bozucam.. az kaldı yani.

naber? çoktandır görüşemedik.. şöyle bi dertleşemedik :)

bırakmışsın o illeti, hayırlı olsun.
ben de bırakmaya çalıştım, birkaç gün hiç içmedim. ama eşim bırakmıyor, asıl onun bırakması lazım, spoşlarda morfoloji berbat. bırakmadı, çaba bile göstermedi... olacağı varsa, her şekilde olurmuş bebek, verecek allah her şekilde verirmiş... çabalamak yok hiç benimkinde..

ben de sinirlendim, başladım yeniden içmeye.

salı-perşembe, 9-10 arası pilatesteyim bundsn sonra :)

Bir yandan kizimi salliyorum uyuyor diger yanda boncuk bokcuk suzuluyor gozyaslarim bkendimi gordum sende ogrendigimde eve gelip hickira hickira agladim Allahim beni hicmi sevmiyorsun neden ben diye o kadar dua ettim hatimler indirdim neler yapmistim ama olmamisti iste bilmem kacgun gelemedim kendime kimseyle konusmak sokaga bile cikmak istemiyordum cok zor duzeldim Allaha sigindim once af diledim dusuncelerimden sonra karnimdaki kizimdan nihayetinde bende kizdim annem beni dogurdugubda boyle uzuldugunu dusununce yok dedim kendine gel ama zor geldim kendime sana teselli yazmayacagim cunku suan ne hissettigini dun gibi gozumden onunde sanki ben hissediyorum sadece Allaha sigin ve tevekkul et

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 9 ziyaretçi)
yalel,
eylulungulu,
SchahSultan+,
zeynepnzzz,
Rabia123,
lilyum4,
ececimx,
gijnij,
bahar0606,
tubaelif,
apranxx

maşallah.. herkes burda :)
herkes okuyor mu? neden hiç ses çıkmıyor kızlar?
ben mi göremiyorum yoksa yine :)))

ben 10 dk önce eve geldim kafam saman gibi sonra size yazmam gerektigini hatirladim.kusura bakmayin arkadaslar kafam yerinde degildi o haldeyken ne yazdigimi bile hatirlamiyorum.hepinizden özür dilerim.

ya arkadasim sen niye vazgectin bak simdi daha kötü ve suclu hissettim.ben kimseye engel olmak istemezdim.

ben 10 dk önce eve geldim kafam saman gibi sonra size yazmam gerektigini hatirladim.kusura bakmayin arkadaslar kafam yerinde degildi o haldeyken ne yazdigimi bile hatirlamiyorum.hepinizden özür dilerim.

sultanım, ne özürü.... estağfurullah arkadaşım.
evine ulaştığına sevindim.
en doğal şekilde üzüldün, hayal kırıklığı... yaşadığın o duygu kargaşası çok normal.
sağlıklı olduğunuza şükür mü etsen, 'neden' diye mi üzülsen... bi karışıklık hali... çok normal.
Sağlıkla inşallah kucağında göreceksin vakti geldiğinde prensesini.
3 kız evlendiren ana, cennetlik oluyormuş. öyle derler.
tevekkül arkadaşım, yaradana yarattığından ötürü çok şükür.... verdiği canlara, verdiği karnındaki meleğe hamdolsun.
nasip kısmet.. diyecek bişey yok yani.

Cok sinirim bozuldu gorusuruz cok kotu oldum ben ya benimkide kizsa ayni seyleri tekrar mi yasayacagim niye denedim ki sanki iki kiz neyime yetmiyordu bilmiyorum cok uzgunum

oyyy birtanem benım yanında olsam ne güzel olurdu.......özür dilemene gerek yok canım biz senin için burdayız...
çok şükür evine dönmüşsün sağ salim

Son düzenleme:
eylül, aynı şeyi hissettim.

sultanın ilk mesajında, aynı şeyi hissettim.
keşke yanında olabilsek, keşke beraber ağlayabilsek.. dedim içimden.
bizi, bizden başkası anlamaz.

doktordan ciktigimda hareketsiz kaldim.aslinda kendimi hazirliyordum herseye ama demekki insan umut edince yinede hazirlanamiyomus.etrafima baktim sanki herkes yanimdan hayal gibi geciyodu biri bir sey sorsa sesim cikmiycak gibi geldi.park parasini vermeden gittim arabaya kendime geliyim diye oturdum birsey yapamadim aglamak istedim aglayamadim dondum sanki sonra park parasini verdim bindim arabaya geldim nasil geldigimi bilmiyorum gelirken hersey kafamdan film seridi gibi gecti.eve geldim yine saf gibiydim.sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca birden gözyaslarim bosaldi.simdi hem yazip hem agliyorum.

canım nasip herseyde bi hayır vardır üzülme demek boş biliyorum ama rabbim neylerse güzel eyler bak bebegin saglıklı allah göstermesin bugün hem saglıksız hemde oglun olacagınıda ögrensen daha cok üzülürdün saglıklı bi evlat bagısladı ne desem boş yaaa
canım o kadar ugrastın niye vazgectin neyse hayırlısı olsun cok alakasız zamanlarda deneyim oglu olanlar var.rabbim verdikten sonra her sekilde verir hakkında hayırlısı
ben 10 dk önce eve geldim kafam saman gibi sonra size yazmam gerektigini hatirladim.kusura bakmayin arkadaslar kafam yerinde degildi o haldeyken ne yazdigimi bile hatirlamiyorum.hepinizden özür dilerim

canım nasıl sevindim sag saglim evine gitmene.canım neden özür diliyorsun bol bol dua et canım emrine şükür

Son düzenleme:

sultanımmm canımmmmm agla rahatla iyice

ağla arkadaşım ağla. bi boşalt içini, kendine gel.
birkaç gün sürer bu şaşkınlık hali, bu hayal kırıklığının verdiği üzüntü.
ama bebeğini üzme, çabuk toparlama çalış kendini canım.
Sana senden öte yardımcı yok şimdi, sana senden başka 'anlayan kişi' yok şimdi.
bi uzan dinlen azıcık.
ben bile, dört gözle bekledim haberini... ben bile (birerbir kendim yaşamadığım halde), okurken sesli ağladım. eminim çok burulmuştur kalbin. çok üzüldün.
ama işte yine de hamdetmek lazım, şükretmek lazım.
Allaha binlerce şükür, sağlık haberlerinizi aldın, biliyorsunki içindeki kalp sağlıkla atıyor... bundan ötesi de yalan zaten.

canım hiç bişeye takılmamak lazım ben bu ay boşladım hatta bi dahaki ay bile belki diyorum bu kadar üstüne düşünce olmuyor işte olmayınca sigara mevzuna gelince canım benim tamam saglık için zararlı ama inan benim yengemde abimde paket paket sigara içerler ama 3 tane ogullları oldu onlarda kız istedi hep rabbim vermedi.benim eşim hiç sigara içmez benim kzıım var daha öncede yazmıstım gerci ben içiyorum ama.eşini strese sokma bence oluruna bırak biraz gercekten eşin dogru söylüyor olacagı varsa olur yada oluyor sonra geri alıyor rabbim benim dursaydı oglum nisanda dogacaktı.hersey kısmet rabbim hayırlısını versin cümlemize

bak şöyle de düşünmeye çalış..
o melekleri bulamayanlar çok... bi bakarsan diğer başlıklardaki topiklere, ne ilaçlarla ne tüp denemeleriyle bir türlü elde edemeyen, edemeyecek olan kadın var maalesef.
Allaha bin şükür, yavrun sağlıkla içinde tepiniyor.
hisset kuzuşunu, bi okşa bi sev yavrunu... sevdiğini söyle. sev..
birbirinize ilaçsınız siz. sen ona, o sana güç vereceksiniz.

bak gör annesi, nasıl güzel, nasıl yardımcı bir yavru olacak sana o prenses.

bak... ben mesela, uğraşıyorum didiniyorum.. bi gebelik bile elde edemiyorum. artık geçtim kızından erkeğinden... bu bile olamıyor yani aylardır. biliyorsun işte, anlatmama gerek yok. birbirimizi biliyoruz burda.
aslında senin de kalbin üzülmedi biliyorum ben, çok anaç bi kadınsın sen biliyorum. sadece bi hüsran oldu, bi hayal kırıklığı.. ondan kötü hissediyorsun. aklın da mantığın da kalbinde.. doğru senin, biliyorsun sağlıklı olduğunuza şükredeceğini aslında.
biraz sakinleşmeye ihtiyacın var, hepsi bu arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…