- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.181
doktordan ciktigimda hareketsiz kaldim.aslinda kendimi hazirliyordum herseye ama demekki insan umut edince yinede hazirlanamiyomus.etrafima baktim sanki herkes yanimdan hayal gibi geciyodu biri bir sey sorsa sesim cikmiycak gibi geldi.park parasini vermeden gittim arabaya kendime geliyim diye oturdum birsey yapamadim aglamak istedim aglayamadim dondum sanki sonra park parasini verdim bindim arabaya geldim nasil geldigimi bilmiyorum gelirken hersey kafamdan film seridi gibi gecti.eve geldim yine saf gibiydim.sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca birden gözyaslarim bosaldi.simdi hem yazip hem agliyorum.
canım hiç bişeye takılmamak lazım ben bu ay boşladım hatta bi dahaki ay bile belki diyorum bu kadar üstüne düşünce olmuyor işte olmayınca sigara mevzuna gelince canım benim tamam saglık için zararlı ama inan benim yengemde abimde paket paket sigara içerler ama 3 tane ogullları oldu onlarda kız istedi hep rabbim vermedi.benim eşim hiç sigara içmez benim kzıım var daha öncede yazmıstım gerci ben içiyorum ama.eşini strese sokma bence oluruna bırak biraz gercekten eşin dogru söylüyor olacagı varsa olur yada oluyor sonra geri alıyor rabbim benim dursaydı oglum nisanda dogacaktı.hersey kısmet rabbim hayırlısını versin cümlemize
dedimya gelirken hersey film seridi gibi gecti kafamdan diye.2 kizi olup 3. kizini bekleyenleri yada 2 oglu olup 3. oglunu bekleyenleri simdi cok daha iyi anliyorum insan basina gelince daha iyi anliyo.ben yillardir 3. cocuk düsünmedim taki gecen seneye kadar sonra ikna oldum madem öyle birde oglum olsun dedim.arastirdim yediklerime ictiklerime dikkat ettim her ay eczaneye yok ovulasyon testi yok takviye uutaniyodum artik ne oldu hamile kaldim.2. hamileligimde rüyamda bir erkek cocuk bana bir türbe ismi söyledi ne türbenin adini daha önce duydum nede nerde oldugunu biliyordum internetten arastirdik yazin tr ye gittigimizde türbeyi bulduk kurban kestik dagittik.hamile kaldiktan sonra kaynanam dedi ben rüyamda caki görmüstüm oglun olacak.kendi annem dedi oglun olacak diye hissediyorum.ben o kadar yöntem denedim.bu hamilelik biraz daha farkliydi sanki iste bunlar umut verdi demekki bana.hamile kalmadan önce büyük kizim bir resim cizmisti 5 kisi ben babasi kiz kardesi bir de bebek cizmis.bebegin niye saci yok dedim.o cünkü erkek dedi bunu odamiza asalim dedi astik.bunlarin hepsi bir film gibi gecti kafamdan.simdi bunlarin hicbir önemi yokmus demekki.ben o resmi napiyim simdi. ya deneme gününden beri yastigimin altindaki hergün bakip uyudugum mavi minicik coraplar ne olacak ?neyse arkadaslar daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum.benim size önerebilecegim tek sey var artik.hicbirseye fazla umut etmeyin baskada bir faydam olmaz.galiba benim simdi biraz zamana ihtiyacim var.kendinize iyi bakin. Allah size gönlünüzdekini verir insallah.
dedimya gelirken hersey film seridi gibi gecti kafamdan diye.2 kizi olup 3. kizini bekleyenleri yada 2 oglu olup 3. oglunu bekleyenleri simdi cok daha iyi anliyorum insan basina gelince daha iyi anliyo.ben yillardir 3. cocuk düsünmedim taki gecen seneye kadar sonra ikna oldum madem öyle birde oglum olsun dedim.arastirdim yediklerime ictiklerime dikkat ettim her ay eczaneye yok ovulasyon testi yok takviye uutaniyodum artik ne oldu hamile kaldim.2. hamileligimde rüyamda bir erkek cocuk bana bir türbe ismi söyledi ne türbenin adini daha önce duydum nede nerde oldugunu biliyordum internetten arastirdik yazin tr ye gittigimizde türbeyi bulduk kurban kestik dagittik.hamile kaldiktan sonra kaynanam dedi ben rüyamda caki görmüstüm oglun olacak.kendi annem dedi oglun olacak diye hissediyorum.ben o kadar yöntem denedim.bu hamilelik biraz daha farkliydi sanki iste bunlar umut verdi demekki bana.hamile kalmadan önce büyük kizim bir resim cizmisti 5 kisi ben babasi kiz kardesi bir de bebek cizmis.bebegin niye saci yok dedim.o cünkü erkek dedi bunu odamiza asalim dedi astik.bunlarin hepsi bir film gibi gecti kafamdan.simdi bunlarin hicbir önemi yokmus demekki.ben o resmi napiyim simdi. ya deneme gününden beri yastigimin altindaki hergün bakip uyudugum mavi minicik coraplar ne olacak ?isyan etmek istemiyorum ama isyan edesim var.neyse arkadaslar daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum.benim size önerebilecegim tek sey var artik.hicbirseye fazla umut etmeyin baskada bir faydam olmaz.galiba benim simdi biraz zamana ihtiyacim var.kendinize iyi bakin. Allah size gönlünüzdekini verir insallah.
Allaha dua etmek..ondan istemek dışında hiçbir yöntem..(tüp bebek dışı) olduğuna hiçbi zaman inanmamıştım bir kere daa kanıtlandı...sultan için üzülecek hiç bi şey yok elbette gönül isterdi ki gönlündeki olsun...ama takdir böyleymiş... daha hamile bile kalamadım aylardır... sadece hayırlısı diyorum..
ARTIK ŞU YÖNTEM ERKEKMİŞ...YOK YUMURTLAMA VS YAZMAK ÇOK SAÇMA BENCE
naber? çoktandır görüşemedik.. şöyle bi dertleşemedik :)
bırakmışsın o illeti, hayırlı olsun.
ben de bırakmaya çalıştım, birkaç gün hiç içmedim. ama eşim bırakmıyor, asıl onun bırakması lazım, spoşlarda morfoloji berbat. bırakmadı, çaba bile göstermedi... olacağı varsa, her şekilde olurmuş bebek, verecek allah her şekilde verirmiş... çabalamak yok hiç benimkinde..
ben de sinirlendim, başladım yeniden içmeye.
salı-perşembe, 9-10 arası pilatesteyim bundsn sonra :)
canım benim.
evet, biraz zamana ihtiyacın var senin.
kapat bilgisayarı, git yat biraz.. uzan dinlen.
müzik dinle, ağla... boşalt içini...
o doğru canım, allah verecekse hiç sebepsiz de veriyor işte... vermeyecekse her sebep boş...
ama elimizden geldiğince dikkat etmek lazım.. ama anlatamıyorum.
neyse.. zaten hakkatten bu çabaların boş olduğuna bugün yeniden ikna oldum ben.
yok ph arttırmakmış, yok yumyum zamanıymış.... aslında boş. oyalanıyoruz.
iyilik canım ya ne olsun? aslında iyi demek adet olmuş aslında değilim...dün de face de çok sevdiğim bir arkadaşın oğlu olacağını öğrendim...oğlu vardı kız için yanıp tutuşuyordu...Allah biliyor hem onun için hem sultan için kendime ister gibi istedim,küt diye arka arkaya hayal kırıklığı yaşadım...2 aydır yöntem falan hikaye diyorum ama yine de umutlanmışım içten içe...
keşke başlamasaydın canım yaa,ben de çok sinir oldum,ağladım,bağırdım,gidip içeyim beeee nolcaksa olsun dedim ama sonunu düşündüm...yine pişman olacaktım yine bırakma derdine düşecektim ve ne zaman olursa olsun illa ki bu süreci yaşıycam dedim,sıktım dişimi...şimdi çok çok arada geliyo içme isteği ama dakikalık...sen hamileyken bırakabiliyomuşsun ne güzel ama benim ilk bırakışım bu,başarısız 4 günlük denemyi saymazsak...benim için büyük olay...annem babam eşim çocuklar kutlama yaptılar nerdeyse,çünkü bırakacağım kimsenin aklına gelmiyordu...
plates iyiymiş,valla bende düşünmedim desem yalan olur,aklıma geldi de dedim bide hamile kalırsam yarım kalır,sakıncası yok ama benimki pimpiriklidir,hamileyken kesinlikle göndermez...elinden gelse evden çıkarmaz
Kızlar şu an ne yazacagımı hiç bilmiyorum ama şunlatı söylemek istiyorum ... Bende üçüncü çocuguma hamile kaldıgımda kafamı cinsiyete taktik inanırmısınız 4 ay boyunca yok kadınlar kulübe yok başka siteler yok rus takvimi yok yumurtlama zamanı okumadıgım şey kalmadı... Zaten hamile kalmışım sanki okuyunca çocugun cinsiyetimi degişecek neyse 16 haftalıkken bebegimin erkek oldugunu ögrendim 18 hafyalıkkende karnımda öldünü ögrendim....ben biliyorum hep benim bu takındtımdan dolayı bebegim öldü ... Kızlar her şeyi bırakalım ukudukca kafamız karışıyor Allah dilemedikten sonra hiç bir şey olmuyor .... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ...
dedimya gelirken hersey film seridi gibi gecti kafamdan diye.2 kizi olup 3. kizini bekleyenleri yada 2 oglu olup 3. oglunu bekleyenleri simdi cok daha iyi anliyorum insan basina gelince daha iyi anliyo.ben yillardir 3. cocuk düsünmedim taki gecen seneye kadar sonra ikna oldum madem öyle birde oglum olsun dedim.arastirdim yediklerime ictiklerime dikkat ettim her ay eczaneye yok ovulasyon testi yok takviye uutaniyodum artik ne oldu hamile kaldim.2. hamileligimde rüyamda bir erkek cocuk bana bir türbe ismi söyledi ne türbenin adini daha önce duydum nede nerde oldugunu biliyordum internetten arastirdik yazin tr ye gittigimizde türbeyi bulduk kurban kestik dagittik.hamile kaldiktan sonra kaynanam dedi ben rüyamda caki görmüstüm oglun olacak.kendi annem dedi oglun olacak diye hissediyorum.ben o kadar yöntem denedim.bu hamilelik biraz daha farkliydi sanki iste bunlar umut verdi demekki bana.hamile kalmadan önce büyük kizim bir resim cizmisti 5 kisi ben babasi kiz kardesi bir de bebek cizmis.bebegin niye saci yok dedim.o cünkü erkek dedi bunu odamiza asalim dedi astik.bunlarin hepsi bir film gibi gecti kafamdan.simdi bunlarin hicbir önemi yokmus demekki.ben o resmi napiyim simdi. ya deneme gününden beri yastigimin altindaki hergün bakip uyudugum mavi minicik coraplar ne olacak ?isyan etmek istemiyorum ama isyan edesim var.neyse arkadaslar daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum.benim size önerebilecegim tek sey var artik.hicbirseye fazla umut etmeyin baskada bir faydam olmaz.galiba benim simdi biraz zamana ihtiyacim var.kendinize iyi bakin. Allah size gönlünüzdekini verir insallah.
çok saçma değil...
ama zaman zaman anlamsızlaşıyor işte.
kızlar ben çıkıyorum gorusuruz
sultanım,beni de hepimizi de ağlattın...benimde yastığımın altında hergün baktığım minik mavi çoraplarım varkızlar ne güzel yazmışlar,iyi ya işte o çorapları giydirebileceğin minicik ayakları olan sağlıklı bi bebeğin var içinde...şükür bacım şükür,buna da şükür...ablam geliyo gözümün önüne,3. kızda da sağlamdı ama 4. kızda koyverdi kendini,doğum yaptığı gibi ebeye sormuş ne? diye,kız...hıçkıra hıçkıra ağladı hiç unutmam...ama eniştem gidip şükür namazı kıldı sağlıklı diye...bir gün oğlan istemedi....o kadar güzel bi aile ki onlar..ablam ve 4 kızı...şimdi hepsi koca kız,ikisi evli ikisi bekar...herkes kıskanıyo onları,gıpta ediyo...süper anlaşıyolar,hiç başka arkadaşa gerek duymuyorlar...e biz 3 kızız....ölsem değişmem kimseye ablalarımı,yeri gelir annemin bile önünde olurlar benim gözümde...diğer ablamın bi kızı var bi oğlu,keşke bi kızım daha olsaydı der hep...olmadı bacım olmadı elden bişey gelmez,ne desek ne söylesek sana yetmez....napalım bugün böyle ağlarız,yarın sımsıkı yine birbirimize sarılırız...Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin...
kızlar ben çıkıyorum gorusuruz
valla ben de çıkıyorum kızlar.
asabım bozuldu. azıcık oturup düşünücem.
başbaş
valla ben de çıkıyorum kızlar.
asabım bozuldu. azıcık oturup düşünücem.
başbaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?