Süper Anneler - 2011

dedimya gelirken hersey film seridi gibi gecti kafamdan diye.2 kizi olup 3. kizini bekleyenleri yada 2 oglu olup 3. oglunu bekleyenleri simdi cok daha iyi anliyorum insan basina gelince daha iyi anliyo.ben yillardir 3. cocuk düsünmedim taki gecen seneye kadar sonra ikna oldum madem öyle birde oglum olsun dedim.arastirdim yediklerime ictiklerime dikkat ettim her ay eczaneye yok ovulasyon testi yok takviye uutaniyodum artik ne oldu hamile kaldim.2. hamileligimde rüyamda bir erkek cocuk bana bir türbe ismi söyledi ne türbenin adini daha önce duydum nede nerde oldugunu biliyordum internetten arastirdik yazin tr ye gittigimizde türbeyi bulduk kurban kestik dagittik.hamile kaldiktan sonra kaynanam dedi ben rüyamda caki görmüstüm oglun olacak.kendi annem dedi oglun olacak diye hissediyorum.ben o kadar yöntem denedim.bu hamilelik biraz daha farkliydi sanki iste bunlar umut verdi demekki bana.hamile kalmadan önce büyük kizim bir resim cizmisti 5 kisi ben babasi kiz kardesi bir de bebek cizmis.bebegin niye saci yok dedim.o cünkü erkek dedi bunu odamiza asalim dedi astik.bunlarin hepsi bir film gibi gecti kafamdan.simdi bunlarin hicbir önemi yokmus demekki.ben o resmi napiyim simdi. ya deneme gününden beri yastigimin altindaki hergün bakip uyudugum mavi minicik coraplar ne olacak ?isyan etmek istemiyorum ama isyan edesim var.neyse arkadaslar daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum.benim size önerebilecegim tek sey var artik.hicbirseye fazla umut etmeyin baskada bir faydam olmaz.galiba benim simdi biraz zamana ihtiyacim var.kendinize iyi bakin. Allah size gönlünüzdekini verir insallah.

Son düzenleme:

canım agla içine atma sakın .. rabbim büyük canım herseyde bi hayır vardır öyle düşün dinlen biraz canım valla bende cok kötü oldum

o doğru canım, allah verecekse hiç sebepsiz de veriyor işte... vermeyecekse her sebep boş...
ama elimizden geldiğince dikkat etmek lazım.. ama anlatamıyorum.

neyse.. zaten hakkatten bu çabaların boş olduğuna bugün yeniden ikna oldum ben.
yok ph arttırmakmış, yok yumyum zamanıymış.... aslında boş. oyalanıyoruz.

canım benim.
evet, biraz zamana ihtiyacın var senin.
kapat bilgisayarı, git yat biraz.. uzan dinlen.
müzik dinle, ağla... boşalt içini...

Allaha dua etmek..ondan istemek dışında hiçbir yöntem..(tüp bebek dışı) olduğuna hiçbi zaman inanmamıştım bir kere daa kanıtlandı...sultan için üzülecek hiç bi şey yok elbette gönül isterdi ki gönlündeki olsun...ama takdir böyleymiş... daha hamile bile kalamadım aylardır... sadece hayırlısı diyorum..
ARTIK ŞU YÖNTEM ERKEKMİŞ...YOK YUMURTLAMA VS YAZMAK ÇOK SAÇMA BENCE

evet canım zaman herşeye ilaç gibi geliyor
şimid bize yazdıkça kendini daha kötü hissedeceksin hadi git dinlen sen müziğini dinle ne yaparsan yap rahatla birazcıkkk...

çok saçma değil...
ama zaman zaman anlamsızlaşıyor işte.

iyilik canım ya ne olsun? aslında iyi demek adet olmuş aslında değilim...dün de face de çok sevdiğim bir arkadaşın oğlu olacağını öğrendim...oğlu vardı kız için yanıp tutuşuyordu...Allah biliyor hem onun için hem sultan için kendime ister gibi istedim,küt diye arka arkaya hayal kırıklığı yaşadım...2 aydır yöntem falan hikaye diyorum ama yine de umutlanmışım içten içe...

keşke başlamasaydın canım yaa,ben de çok sinir oldum,ağladım,bağırdım,gidip içeyim beeee nolcaksa olsun dedim ama sonunu düşündüm...yine pişman olacaktım yine bırakma derdine düşecektim ve ne zaman olursa olsun illa ki bu süreci yaşıycam dedim,sıktım dişimi...şimdi çok çok arada geliyo içme isteği ama dakikalık...sen hamileyken bırakabiliyomuşsun ne güzel ama benim ilk bırakışım bu,başarısız 4 günlük denemyi saymazsak...benim için büyük olay...annem babam eşim çocuklar kutlama yaptılar nerdeyse,çünkü bırakacağım kimsenin aklına gelmiyordu...

plates iyiymiş,valla bende düşünmedim desem yalan olur,aklıma geldi de dedim bide hamile kalırsam yarım kalır,sakıncası yok ama benimki pimpiriklidir,hamileyken kesinlikle göndermez...elinden gelse evden çıkarmaz

canım benim.
evet, biraz zamana ihtiyacın var senin.
kapat bilgisayarı, git yat biraz.. uzan dinlen.
müzik dinle, ağla... boşalt içini...

Kızlar şu an ne yazacagımı hiç bilmiyorum ama şunlatı söylemek istiyorum ... Bende üçüncü çocuguma hamile kaldıgımda kafamı cinsiyete taktik inanırmısınız 4 ay boyunca yok kadınlar kulübe yok başka siteler yok rus takvimi yok yumurtlama zamanı okumadıgım şey kalmadı... Zaten hamile kalmışım sanki okuyunca çocugun cinsiyetimi degişecek neyse 16 haftalıkken bebegimin erkek oldugunu ögrendim 18 hafyalıkkende karnımda öldünü ögrendim....ben biliyorum hep benim bu takındtımdan dolayı bebegim öldü ... Kızlar her şeyi bırakalım ukudukca kafamız karışıyor Allah dilemedikten sonra hiç bir şey olmuyor .... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ...

işte insan yinede bi umut diyor deniyor elinden geleni olmayınca olmuyor ama denemedim biliyordumda yapmadım denemedim ondan olmadı dememek adına ama cok takılıncada işte bende kac aydır olmuyor stresten yumurtalıklar bile etkileniyor ben bi ara sag sol olayına takmıstım 3 ay üstüste sol catladı doktorlar bi sorun yok diyorlar ama işte beynimiz düşüncelerimiz bazen esir ediyor bizi rabbim hayırlısını saglıklısını versin hepimize en önemlisi saglıklı olması

ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakıyorum. kaç kere yaptım, yine yaparım biliyorum.
ama işte, spoşların morfolojisi için, eşimin bırakması lazım. ona destek olmak içindi benim çabam.. ama ondan bi hareket gelmeyince, ben de boşverdim.
tabiki hamiş olmadan bırakmak lazım aslında, hiç içmemek lazım aslında.... ama napıyım, bari hamiş olunca bırakıyorum. ne yapıyım şimdi..
,bak bugün, sultanı öğrenince.. nasıl olduğunu anlamadım, 5 tane üstüste içmişim farkında değilim.
neyse bırakırım vakti gelince.
pilates iyi oldu evet. devam etmek istiyorum. salı-perşembe gidicem sabahları. begümü okula bırakıp, ordan spora giderim hemen diye düşündüm.
hamile kalınca bırakırım, benim eşim de müsaade etmez. zaten şimdi kolayca da hamile kalamadığım için, değerli olur iyice. bi kalabilsem :))
ama zaten önümüzdeki birkaç ay umudum yok açıkçası.. bari kafamı meşgul ediyim dedim.
çini kursu vardı, resim kursu, orff kursu vardı... ama vakti en müsait olanı pilates idi... hiç düşünmeden kayıt oldum hemen.

aynen rabia,
kul dileyecek, Allah isteyecek... uygun zamanda uygun olanı, sağlıkla nasip edecek inşallah hepimize.

sultanım,beni de hepimizi de ağlattın...benimde yastığımın altında hergün baktığım minik mavi çoraplarım var kızlar ne güzel yazmışlar,iyi ya işte o çorapları giydirebileceğin minicik ayakları olan sağlıklı bi bebeğin var içinde...şükür bacım şükür,buna da şükür...ablam geliyo gözümün önüne,3. kızda da sağlamdı ama 4. kızda koyverdi kendini,doğum yaptığı gibi ebeye sormuş ne? diye,kız...hıçkıra hıçkıra ağladı hiç unutmam...ama eniştem gidip şükür namazı kıldı sağlıklı diye...bir gün oğlan istemedi....o kadar güzel bi aile ki onlar..ablam ve 4 kızı...şimdi hepsi koca kız,ikisi evli ikisi bekar...herkes kıskanıyo onları,gıpta ediyo...süper anlaşıyolar,hiç başka arkadaşa gerek duymuyorlar...e biz 3 kızız....ölsem değişmem kimseye ablalarımı,yeri gelir annemin bile önünde olurlar benim gözümde...diğer ablamın bi kızı var bi oğlu,keşke bi kızım daha olsaydı der hep...olmadı bacım olmadı elden bişey gelmez,ne desek ne söylesek sana yetmez....napalım bugün böyle ağlarız,yarın sımsıkı yine birbirimize sarılırız...Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin...

çok saçma değil...
ama zaman zaman anlamsızlaşıyor işte.

BU GRUPTA ÖZELLİKLE O KADAR UĞRAŞAN VAR Kİ...ama Allah ne dilerse öyle oluyor... tıbben birçok teori ortaya atılır ama halen kesin şöyledir diyen varsa yalan söylüyodur... ben bunu bilir bunu söylerim isteyen gene yapsın yöntemini vs yöntemden değil...Allah dilemiştir ondan olur...biraz tevekkül gerekli..zor durum olduğunu ben de biliyorum ama gerçekler.

aslında ne güzel söylemişsin apranax,
ben son zamanlarda 'erkek' fikrinden uzaklaştım gibi... o takıntım bitti gitti. malum benim son sıkıntılarım, beni epey bi olgunlaştırdı.
erkeğinden geçtim, hamile kalamayacağımı öğrendiğimde, gözüm döndü. bi allak bullak oldum.
kızıma bi kardeş yapamayacağımı düşünmek, beni alt üst etti.
şimdi daha dingin, daha olgun düşünüyorum sanki.
spoşları toparlayıp, sağlıkla hamile kalmak istiyorum.. kızıma bi kardeş istiyorum sadece.. sağlıkla gelecek bi kardeş istiyorum aslında.
ph, yum zamanı, falanlar filanlar.. hepsi oyalanmaca sadece.
Dediğin gibi, yavrularımızın sağlığı yerinde, canları içinde olsun.... Allah onlarla imtihan etmesin. amiinnnn

ben kaçtım.

Kızlar Orkdm adlı kullunıcıyı mutlaka tanırsınız siz ben bazı yazılarını okudum eşine kan aldırdıgını yazmış sanıyorum rus takvimi için oglu oldumu çok merak ediyorum...

valla ben de çıkıyorum kızlar.
asabım bozuldu. azıcık oturup düşünücem.
başbaş

bugün bi kez daha,yöntemi bırakmakla ne kadar doğru bir kara verdiğimi çok net anladım....gün aşırı devam bacım...yaş gelmiş dayanmış kırka,bi daha doğurabileceğimiz bile şüpheli,bi de oğlan kız seçme lüksümüz yok...hadi baş baş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…