- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.201
BU GRUPTA ÖZELLİKLE O KADAR UĞRAŞAN VAR Kİ...ama Allah ne dilerse öyle oluyor... tıbben birçok teori ortaya atılır ama halen kesin şöyledir diyen varsa yalan söylüyodur... ben bunu bilir bunu söylerim isteyen gene yapsın yöntemini vs yöntemden değil...Allah dilemiştir ondan olur...biraz tevekkül gerekli..zor durum olduğunu ben de biliyorum ama gerçekler.
bugün bi kez daha,yöntemi bırakmakla ne kadar doğru bir kara verdiğimi çok net anladım....gün aşırı devam bacım...yaş gelmiş dayanmış kırka,bi daha doğurabileceğimiz bile şüpheli,bi de oğlan kız seçme lüksümüz yok...hadi baş baş
bu grupta özellikle o kadar uğraşan var ki......
demişsin pamukprenses..
bu grupta uğraşmayan yok aslında.
sanırım sen, şu topiğin içeriğini yanlış algıladın güzelcim, burdaki herkes ya kız ya erkek için.... ama tabi öncelikle sağlıklı bebeler için çabalıyor.
uğraşıyoruz evet. bilimin ilimin ışığında, teorileri önümüze katarak... ama önce Allahtan dileyerek, yola devam ediyoruz bi bu grupta.
doktordan ciktigimda hareketsiz kaldim.aslinda kendimi hazirliyordum herseye ama demekki insan umut edince yinede hazirlanamiyomus.etrafima baktim sanki herkes yanimdan hayal gibi geciyodu biri bir sey sorsa sesim cikmiycak gibi geldi.park parasini vermeden gittim arabaya kendime geliyim diye oturdum birsey yapamadim aglamak istedim aglayamadim dondum sanki sonra park parasini verdim bindim arabaya geldim nasil geldigimi bilmiyorum gelirken hersey kafamdan film seridi gibi gecti.eve geldim yine saf gibiydim.sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca birden gözyaslarim bosaldi.simdi hem yazip hem agliyorum.
kendimi cok tuhaf hissediyorum disarda hareketsiz kaldim.hersey üstüme geliyo sanki basim dönüyo.biran evvel arabaya binip eve gitmek ve kafami dinlemek istiyorum.eve gidince yazarim yine size. 1 saate kadar yazmazsam bilinki kaza yapmisim demektir zaten acemiyim.görüsürüz benden haberler böyle.
dedimya gelirken hersey film seridi gibi gecti kafamdan diye.2 kizi olup 3. kizini bekleyenleri yada 2 oglu olup 3. oglunu bekleyenleri simdi cok daha iyi anliyorum insan basina gelince daha iyi anliyo.ben yillardir 3. cocuk düsünmedim taki gecen seneye kadar sonra ikna oldum madem öyle birde oglum olsun dedim.arastirdim yediklerime ictiklerime dikkat ettim her ay eczaneye yok ovulasyon testi yok takviye uutaniyodum artik ne oldu hamile kaldim.2. hamileligimde rüyamda bir erkek cocuk bana bir türbe ismi söyledi ne türbenin adini daha önce duydum nede nerde oldugunu biliyordum internetten arastirdik yazin tr ye gittigimizde türbeyi bulduk kurban kestik dagittik.hamile kaldiktan sonra kaynanam dedi ben rüyamda caki görmüstüm oglun olacak.kendi annem dedi oglun olacak diye hissediyorum.ben o kadar yöntem denedim.bu hamilelik biraz daha farkliydi sanki iste bunlar umut verdi demekki bana.hamile kalmadan önce büyük kizim bir resim cizmisti 5 kisi ben babasi kiz kardesi bir de bebek cizmis.bebegin niye saci yok dedim.o cünkü erkek dedi bunu odamiza asalim dedi astik.bunlarin hepsi bir film gibi gecti kafamdan.simdi bunlarin hicbir önemi yokmus demekki.ben o resmi napiyim simdi. ya deneme gününden beri yastigimin altindaki hergün bakip uyudugum mavi minicik coraplar ne olacak ?isyan etmek istemiyorum ama isyan edesim var.neyse arkadaslar daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum.benim size önerebilecegim tek sey var artik.hicbirseye fazla umut etmeyin baskada bir faydam olmaz.galiba benim simdi biraz zamana ihtiyacim var.kendinize iyi bakin. Allah size gönlünüzdekini verir insallah.
bacım nettin ? deneme oldu mu,sabaha karşı bi daha yap bari...
kendimi cok tuhaf hissediyorum disarda hareketsiz kaldim.hersey üstüme geliyo sanki basim dönüyo.biran evvel arabaya binip eve gitmek ve kafami dinlemek istiyorum.eve gidince yazarim yine size. 1 saate kadar yazmazsam bilinki kaza yapmisim demektir zaten acemiyim.görüsürüz benden haberler böyle.
canım olmayana üzülmemenin kendini teselli etmenin en iyi yolu olanlar için şükür etmektir elhamdülillah demek tevekkül etmek en güzeli anlıyorum ne kadar kendini hazırlasanda isteğinin tersi oldu ama belkide en hayırlısı budur biz aciz kullar hangisinin hayırlı olduğunu bilemeyiz Rabbim kulunu düşünür hayırsız erkek evlattan sa hayırlı kız evlat daha makbuldur Allahım seni evlatlarından hep güldürsün onlar hep sağlıklı olsunlar iyiki seni doğurmuşum demeyi nasip etsin hem sana hemde bizedoktordan ciktigimda hareketsiz kaldim.aslinda kendimi hazirliyordum herseye ama demekki insan umut edince yinede hazirlanamiyomus.etrafima baktim sanki herkes yanimdan hayal gibi geciyodu biri bir sey sorsa sesim cikmiycak gibi geldi.park parasini vermeden gittim arabaya kendime geliyim diye oturdum birsey yapamadim aglamak istedim aglayamadim dondum sanki sonra park parasini verdim bindim arabaya geldim nasil geldigimi bilmiyorum gelirken hersey kafamdan film seridi gibi gecti.eve geldim yine saf gibiydim.sonra sizin yazdiklarinizi okuyunca birden gözyaslarim bosaldi.simdi hem yazip hem agliyorum.
Rabbim önce hayirli ve saglikli evlat sonrada dilegini versin guzelimSultan hiç aklımdan çıkmıyor. Valla bacım zaten 12 de kendi doktoruma gittim daha çatlamamıştı. Eve geldim adamı yolladım. Saat 2.30 da kasık ağrım çok oldu test yaptım silikleşti. Sonra buraya yakın hastane vardı gittim daha 4 olmadan muayene oldum. Yum görünmüyor çatlamış dedi yolda aradım koca 20 dk olmadan geldi namaz kıldık dua ettik ama ben çok kuruydum ve ph değerinde 6 ona rağmen yaptık Rabbim dilerse her şekilde verir dedim. Aslında geldim yazacaktım ama sultanın yazdıklarını okudum çok üzüldüm yazamadım. Artık nasip bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Allaha dua etmek..ondan istemek dışında hiçbir yöntem..(tüp bebek dışı) olduğuna hiçbi zaman inanmamıştım bir kere daa kanıtlandı...sultan için üzülecek hiç bi şey yok elbette gönül isterdi ki gönlündeki olsun...ama takdir böyleymiş... daha hamile bile kalamadım aylardır... sadece hayırlısı diyorum..
ARTIK ŞU YÖNTEM ERKEKMİŞ...YOK YUMURTLAMA VS YAZMAK ÇOK SAÇMA BENCE
BU GRUPTA ÖZELLİKLE O KADAR UĞRAŞAN VAR Kİ...ama Allah ne dilerse öyle oluyor... tıbben birçok teori ortaya atılır ama halen kesin şöyledir diyen varsa yalan söylüyodur... ben bunu bilir bunu söylerim isteyen gene yapsın yöntemini vs yöntemden değil...Allah dilemiştir ondan olur...biraz tevekkül gerekli..zor durum olduğunu ben de biliyorum ama gerçekler.
yazdıklarım sana dokunuyo galiba ama gerçekler böyle cnm... ben de bi gerçeklik payı var mı diye ara sıra okuyorum yazılanları ancak biçok defa tüm yöntemleri deneyip de tutmayan arkadaşlar gördüm..bu yüzden paylaştım. isteyen istediğine inanır..istediği yöntemi dener ...bilimin ışığı da zaten bu konuda net değil...olamzda zaten etik olarak... Allah herkezin hakkında hayırlısını bilir ona göre verir.. ben de her zaman bu gerçeğe rağmen üzülmüyo muyum tabiii ki evet... sadece tevekkülü hatırlatmak istedim.
Sultan hiç aklımdan çıkmıyor. Valla bacım zaten 12 de kendi doktoruma gittim daha çatlamamıştı. Eve geldim adamı yolladım. Saat 2.30 da kasık ağrım çok oldu test yaptım silikleşti. Sonra buraya yakın hastane vardı gittim daha 4 olmadan muayene oldum. Yum görünmüyor çatlamış dedi yolda aradım koca 20 dk olmadan geldi namaz kıldık dua ettik ama ben çok kuruydum ve ph değerinde 6 ona rağmen yaptık Rabbim dilerse her şekilde verir dedim. Aslında geldim yazacaktım ama sultanın yazdıklarını okudum çok üzüldüm yazamadım. Artık nasip bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Allaha dua etmek..ondan istemek dışında hiçbir yöntem..(tüp bebek dışı) olduğuna hiçbi zaman inanmamıştım bir kere daa kanıtlandı...sultan için üzülecek hiç bi şey yok elbette gönül isterdi ki gönlündeki olsun...ama takdir böyleymiş... daha hamile bile kalamadım aylardır... sadece hayırlısı diyorum..
ARTIK ŞU YÖNTEM ERKEKMİŞ...YOK YUMURTLAMA VS YAZMAK ÇOK SAÇMA BENCE
yazdıklarım sana dokunuyo galiba ama gerçekler böyle cnm... ben de bi gerçeklik payı var mı diye ara sıra okuyorum yazılanları ancak biçok defa tüm yöntemleri deneyip de tutmayan arkadaşlar gördüm..bu yüzden paylaştım. isteyen istediğine inanır..istediği yöntemi dener ...bilimin ışığı da zaten bu konuda net değil...olamzda zaten etik olarak... Allah herkezin hakkında hayırlısını bilir ona göre verir.. ben de her zaman bu gerçeğe rağmen üzülmüyo muyum tabiii ki evet... sadece tevekkülü hatırlatmak istedim.
canim gündüz deneme yapmadinya beni cok suclu hissettirdin bugün. denemen hayirli olsun insallah gönlündeki gibi ikiz oglun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?