- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.221
canımmmmm,destek ne demek,başından beri hepimiz birimiz için demedik mi...yeter ki sen iyi olkizlar buarada bana yazan herkese desteginden dolayi tesekkür ederim.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her türlü desteği verdiniz inanın gerçek ailem olsa belki bukadar yardım görmezdim. Size olan minnetimi kelimelere dökemiyorum. Hep duamdasınız. Hepinizi çok seviyorum.
canımmmmm,destek ne demek,başından beri hepimiz birimiz için demedik mi...yeter ki sen iyi ol
:13:
canım seninde denemen hayırlı uğurlu olsun inşallah...geç meç deme,ne dedik yaradana sığındık,elimizden geleni yaptık...gerisi takdiri ilahi...elhamdülillah bunu ayırt edebilecek kadar imanımız yerinde...bazı insanlar beni deli ediyor...prensesmidir nedir,yazmış bişeyler valla sonuna kadar bile okumadım niyeti belli....ara ara çıkıyo böyle arızalar yapıcak bişey yok kızlar,onları da Allaha havale edicez
Çok güzel bir zamanda deneme yapmışsın hakkında hayırlısı canım bir deneme daha yapacak mısın senin pik saat kaçta oldu ve kaç saat sonra çatladı galenik marka olanlami yapmıştın canımSultan hiç aklımdan çıkmıyor. Valla bacım zaten 12 de kendi doktoruma gittim daha çatlamamıştı. Eve geldim adamı yolladım. Saat 2.30 da kasık ağrım çok oldu test yaptım silikleşti. Sonra buraya yakın hastane vardı gittim daha 4 olmadan muayene oldum. Yum görünmüyor çatlamış dedi yolda aradım koca 20 dk olmadan geldi namaz kıldık dua ettik ama ben çok kuruydum ve ph değerinde 6 ona rağmen yaptık Rabbim dilerse her şekilde verir dedim. Aslında geldim yazacaktım ama sultanın yazdıklarını okudum çok üzüldüm yazamadım. Artık nasip bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
bencede bosverelim böyle insanlari.zaten burda kimse kizim var birde oglum olsun hayirsiz sagliksiz olsun yada oglum var yeterki kizim olsun sagliksiz olsun demiyo.herkes hayilisini sagliklisini istiyo.
bizde senı cok sevıyoruz denemen hayırlı olsun gönlundekı olur ınşallah....Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her türlü desteği verdiniz inanın gerçek ailem olsa belki bukadar yardım görmezdim. Size olan minnetimi kelimelere dökemiyorum. Hep duamdasınız. Hepinizi çok seviyorum.
ağzına sağlık....herkes pek uzgunken bu yazdiklarinda beni sasirtti. okuyan da satanist ayin yapiyoruz sanacak. henuz bilimin kesin cozum bulmadigi, olasilik olan bir seyden dolayi (yumurtlama gunu) insanlar sanslarini artirmak icin boyle bir sey yapiyorlar-yapiyoruz. seni de birkac kizdan sonra goruruz. velhasil bu ayip degil, gunah degil etik disi hele hic degil. bu yuzdende bir sey kazanmis gibi, tevekkul edin diye diye yazmniz beni inanailmaz sinirlendirdi.
tevekkul edilecekse neden allahtan dua yoluy;la istiyorsunuz? kesinlikle istememeli ve gelene razi olmalisiniz. ki ben de sizin bu yazdiklariniza katilmiyorum. rabbimin isi gucu yok, sunun kizi olsun, sunun oglu. sunun 5 cocugu vs vs diyecek. insanlari yaratti, akil fikir verdi. ve bu akil fikir sonucu bilim denilen sey ortaya cikti.
gerisi cahillige giriyor. ustelik bu topik cinsiyet topigi. pek rahatsizsan hic okumazsin olur biter. durup durup laf sokmalar pek rahatsiz edici ve hoyratca. umarim ayni sey basina gelmez. 3 kizdan sonra ne uzuluyorsun, tevekkul et dur demez birileri sana.
sıkma canını bunlaar gıbı etrafta cok var....bir arkadasima özel msj attiktan sonra sirf topige gijniji merak ettigim icin baktim ama senin yazdiklarini görünce dayanamadim.gerci sagolsun lenarin benden önce gerekeni yazmis.sultan icin üzülecek hic birsey yok yazmissin.zaten senin gibi düsünen birinin üzülmesine de gerek yokki.bu grup dedigin zaten cocuklari olan anneler yani cinsiyet topigi ve bu gruptaki herkes dua etmesinide tevekkül etmesinide bilen süper anneler.birde sen bu msjlari yazmak icin bugünü beklemissin gibi geliyo bana arada giriyodun cünkü buraya.ben ögrendigimde cinsiyet kizsa konusmani hazirlamissin erkek olsydi yöntem soracaktin öylemi ?gerceklik payi varmi diye baktigina göre arada.madem hamile kalmak istiyosun bu konuda baska topikler var oraya bak burdan sana hayir gelmez.hatta baska topiklerede bakmana gerek yok tevekkül et yeter.hasta falan oldugunda hastaneyede gitme bilim bu sana göre net degil tevekkül et evde hastaligin gecer.
böyle nispet yapanları hıc anlamıyorum nekadar gunah ne kadar acız ınsanlar.....benım eltımınde oğlu oldu havasından gecılmıyo haspamın....çokta tınn....Allah sabrini versin bacim sabah gördüm ama yazamadim cok kötü oldum sende kendimi gördüm senin kizlarin yaptigi resimden bizdede vardi benim olmayan birtürlü gelmeyen oglumun herseyi var ama kendisi yok diye cok agladim sadece corap deyil bacim neler neler almisim nakadar umutlanmisim banada herkes oglun olacak dedi rüyamda bicak gördüm asker görüyordum silah gördüm oglan olacagina okadar inanmistimki kendime gelmem cok zor oldu icimdeki firtinayi kimseye anlatamadim disariya ciktigimda acinarak bakanlar ogullarina sarilip nisbet yapanlar o sekilde 9 ayi tamamladik dogumum okadar zor olduki diyerlerinde yasamadigim hamilelik ve diyerlerinde yasamadigim agri vardi o arilar bile beni umutlandirmisti versey okadar kötü gectiki dogum oldu kayinvalide bizi görmeye gelmis gelmez olaydi kimsede kalp yok yilan dilini cikardi oracikta cok üzdüler dedim buda imtahan bunuda atlatacaksin sen neleri atlattin diye kendime gelmeye basladim bebeyime odaklandim hersey güzeldi düzelmistim ve tekrar imtahan zamani görümcemin oglu olacakmis enson bize dediler esim cok üzüldü nisbet eder gibi herseyi mavis aldim herseyi ogluma aldim cocugun ciplak resmini göndermeler kayinvalide ile kayin peder mama verirken cekmis onu göndermeler daha ne yazayimki anliyacagin 31 yasindayim hala devameden sansizliklarla mücadele ediyorum umuyorum birgün sonbulacak bende cok dolmusum kusura bakma bacim allaha emanet ol canim
kendimi cok tuhaf hissediyorum disarda hareketsiz kaldim.hersey üstüme geliyo sanki basim dönüyo.biran evvel arabaya binip eve gitmek ve kafami dinlemek istiyorum.eve gidince yazarim yine size. 1 saate kadar yazmazsam bilinki kaza yapmisim demektir zaten acemiyim.görüsürüz benden haberler böyle.
bugün bi kez daha,yöntemi bırakmakla ne kadar doğru bir kara verdiğimi çok net anladım....gün aşırı devam bacım...yaş gelmiş dayanmış kırka,bi daha doğurabileceğimiz bile şüpheli,bi de oğlan kız seçme lüksümüz yok...hadi baş baş
canımmmmm,destek ne demek,başından beri hepimiz birimiz için demedik mi...yeter ki sen iyi ol
canım seninde denemen hayırlı uğurlu olsun inşallah...geç meç deme,ne dedik yaradana sığındık,elimizden geleni yaptık...gerisi takdiri ilahi...elhamdülillah bunu ayırt edebilecek kadar imanımız yerinde...bazı insanlar beni deli ediyor...prensesmidir nedir,yazmış bişeyler valla sonuna kadar bile okumadım niyeti belli....ara ara çıkıyo böyle arızalar yapıcak bişey yok kızlar,onları da Allaha havale edicez
benim de 2.kızımda adet zannetmiştim,lekelenme olmuştu adete 5 gün kala meğer hamileymişim.kanaman açılmadıysa gebesin canım.
Çok güzel bir zamanda deneme yapmışsın hakkında hayırlısı canım bir deneme daha yapacak mısın senin pik saat kaçta oldu ve kaç saat sonra çatladı galenik marka olanlami yapmıştın canım
bizde senı cok sevıyoruz denemen hayırlı olsun gönlundekı olur ınşallah....
ağzına sağlık....
sıkma canını bunlaar gıbı etrafta cok var....
böyle nispet yapanları hıc anlamıyorum nekadar gunah ne kadar acız ınsanlar.....benım eltımınde oğlu oldu havasından gecılmıyo haspamın....çokta tınn....
sultan bacım allah hayırlı sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin hüznünü mutluluğa sevince tebilğ etsin
gijnij bacım denemen hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin
hamile olan ve deneme yapan diğer arkadaşlarım rabbim sizinde gönlünüze göre versin
takip ediyorum uzun uzun sayfaları okumak için bolca vaktim oldu hastane kapılarında beklerken sizi okudukça kafam dağıldı
eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi dün yoğun balkımdan çıktı çok şükür şimdi iyi
benimde üzerimde kara bulutlar dolaşıyor kabus gibi günler yaşadım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun allaha emanet olun hepiniz
çin takvimine bakarken yaş ekliyormusunuz kızlar siz
Evet bacım şubat mart doğumlular +2 diğerleri +1 ekliyor
Karnın ağrıdı mı adet olacak gibi neden soruyorum benim 3 denemeden sonra 2 gün sürekli karnım ağrıdı da o ara mi çatladı diye şüpheleniyorum ağrı varken çok kuruydumSağol bacım. Galenik hiç kullanmadım olduğu gibi kaldı. Loboguik kullandım benim pik yaptıktan 17 saat sonra çatladı. Çat iğnesi ile 38. Saat gülen yüzden 27 saat sonra oldu. Bir deneme 40. Saatte 2. Denemede 48. Saatte oldu.
sultan bacım allah hayırlı sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin hüznünü mutluluğa sevince tebilğ etsin
gijnij bacım denemen hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin
hamile olan ve deneme yapan diğer arkadaşlarım rabbim sizinde gönlünüze göre versin
takip ediyorum uzun uzun sayfaları okumak için bolca vaktim oldu hastane kapılarında beklerken sizi okudukça kafam dağıldı
eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi dün yoğun balkımdan çıktı çok şükür şimdi iyi
benimde üzerimde kara bulutlar dolaşıyor kabus gibi günler yaşadım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun allaha emanet olun hepiniz
Eğer öyleyse +1 eklersem erkek çıkıyor bende eklemezsem kız ay gijnij çok şanslısınız ya senin oglan yola çıktı gibi geliyor bana orgazm oldunmu hayatım başka birşeyler yaptın mı kahve duş falanEvet bacım şubat mart doğumlular +2 diğerleri +1 ekliyor
Eğer öyleyse +1 eklersem erkek çıkıyor bende eklemezsem kız ay gijnij çok şanslısınız ya senin oglan yola çıktı gibi geliyor bana orgazm oldunmu hayatım başka birşeyler yaptın mı kahve duş falan
Yok bulantım başlamadı daha ben im kızımda da hiç bulantım yoktu cin takviminde kızıma hamileyken bir yaş eklemeden tutuyordu madem eklenecek o zaman erkek çıkıyordu sonra ablam tam 32 yaşında aralıkta kaldı eklemeden erkek yas eklerseniz tuttu onda kızı var diğer ablam dada eklemeden yanlış ekleyince doğru arkadaşım dada ekleyerek doğru ben anlamadım bioritmde de kızım da tutmadı erkek çıkıyordu ablalarım la konuştuk akşam onlarında arkadaşlarının kimisinde tutmamış benim pek inancim kalmadı bunlara senin nasıl gidiyor hamilelik keseyi görmüşsünForever kiz nasil gidiyor alistinmi bulantin falan varmi cin takvimine bende inaniyorum biraz iki kizimdada tuttu cunku ama bioritim kiz diyor sen dikkat ettinmi bioya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?