Süper Anneler - 2011

kizlar buarada bana yazan herkese desteginden dolayi tesekkür ederim.
canımmmmm,destek ne demek,başından beri hepimiz birimiz için demedik mi...yeter ki sen iyi ol

canım seninde denemen hayırlı uğurlu olsun inşallah...geç meç deme,ne dedik yaradana sığındık,elimizden geleni yaptık...gerisi takdiri ilahi...elhamdülillah bunu ayırt edebilecek kadar imanımız yerinde...bazı insanlar beni deli ediyor...prensesmidir nedir,yazmış bişeyler valla sonuna kadar bile okumadım niyeti belli....ara ara çıkıyo böyle arızalar yapıcak bişey yok kızlar,onları da Allaha havale edicez

bencede bosverelim böyle insanlari.zaten burda kimse kizim var birde oglum olsun hayirsiz sagliksiz olsun yada oglum var yeterki kizim olsun sagliksiz olsun demiyo.herkes hayilisini sagliklisini istiyo.

Çok güzel bir zamanda deneme yapmışsın hakkında hayırlısı canım bir deneme daha yapacak mısın senin pik saat kaçta oldu ve kaç saat sonra çatladı galenik marka olanlami yapmıştın canım

bizde senı cok sevıyoruz denemen hayırlı olsun gönlundekı olur ınşallah....
ağzına sağlık....
sıkma canını bunlaar gıbı etrafta cok var....
böyle nispet yapanları hıc anlamıyorum nekadar gunah ne kadar acız ınsanlar.....benım eltımınde oğlu oldu havasından gecılmıyo haspamın....çokta tınn....

sultan bacım allah hayırlı sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin hüznünü mutluluğa sevince tebilğ etsin
gijnij bacım denemen hayırlı olsun rabbim gönlündekini nasip etsin
hamile olan ve deneme yapan diğer arkadaşlarım rabbim sizinde gönlünüze göre versin
takip ediyorum uzun uzun sayfaları okumak için bolca vaktim oldu hastane kapılarında beklerken sizi okudukça kafam dağıldı
eşim geçen hafta kalp krizi geçirdi dün yoğun balkımdan çıktı çok şükür şimdi iyi
benimde üzerimde kara bulutlar dolaşıyor kabus gibi günler yaşadım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun allaha emanet olun hepiniz

sultan ben coktandır gırmıyordum bugun bakayım dedım senı okudum.ne dıyecegımı bılemıyorum.sadece soyleyecegım sey lutfen uzulme.tabıkı haklısın senı hepımız anlıyoruz.duygularını hislerını herseyını.belkı senı buradan baska bızlerden baska kımse anlayamaz.lutfen sakin ol.allah yardımcın olsun.allah kucagına almayı nasıp etsın sag salim.

kesınlıkle öyle lalem.allah verırse olur ne yöntem ne bısey hersey rabbımın ıznı ıle.ama hayırlısı olsun yınede.kız olsun erkek olsun allah evlatlarımızı bızlere bagıslasın.saglıklı olsunlar.en önemlısı o işte.

Sağol bacım zaten biz deniyoruz ama önemli olan Allah'ın dilemesi istersek spermlerin hepsini tek tek ayıklayıp yapalım olmadımı olmuyor. Çok eskilerden okumuştum yine böyle biri gelmişti teravet orkidem vs onlara demediğini bırakmamıştı aradan birkaç yıl sonra geçmiş yine aynı kişinin teraveti arıyorum acil diye topik açmış ve ben zamanında onları çok yargıladım şimdi 2 Kızım oldu banada yardım etsin diye onu arıyorum demiş. Yani anlayan anladı.

Çok güzel bir zamanda deneme yapmışsın hakkında hayırlısı canım bir deneme daha yapacak mısın senin pik saat kaçta oldu ve kaç saat sonra çatladı galenik marka olanlami yapmıştın canım

Sağol bacım. Galenik hiç kullanmadım olduğu gibi kaldı. Loboguik kullandım benim pik yaptıktan 17 saat sonra çatladı. Çat iğnesi ile 38. Saat gülen yüzden 27 saat sonra oldu. Bir deneme 40. Saatte 2. Denemede 48. Saatte oldu.

Sağol bacım Allah razı olsun. Kim ne ederse kendine eder onlar öyle yapınca Allah onlarıda görüyor. Bundan sonra şu bu ne der diye değil gerçekten kendimiz için istemeliyiz öyle olunca kıymetli olur.

Bacım çok sağol. Sanada eşinede çok geçmiş olsun. Senin son durumun ne oldu? İmkanın varsa bir kurban kes. Böyle üst üsteggelince insan kaldıramıyor. Allah yardımcın olsun.

Karnın ağrıdı mı adet olacak gibi neden soruyorum benim 3 denemeden sonra 2 gün sürekli karnım ağrıdı da o ara mi çatladı diye şüpheleniyorum ağrı varken çok kuruydum

Canım çok geçmiş olsun eşin nasıl şimdi kötü günlerinin bir an önce geçmesi dileğiyle Allaha emanet olun

Evet bacım şubat mart doğumlular +2 diğerleri +1 ekliyor
Eğer öyleyse +1 eklersem erkek çıkıyor bende eklemezsem kız ay gijnij çok şanslısınız ya senin oglan yola çıktı gibi geliyor bana orgazm oldunmu hayatım başka birşeyler yaptın mı kahve duş falan

Forever kiz nasil gidiyor alistinmi bulantin falan varmi cin takvimine bende inaniyorum biraz iki kizimdada tuttu cunku ama bioritim kiz diyor sen dikkat ettinmi bioya

Forever kiz nasil gidiyor alistinmi bulantin falan varmi cin takvimine bende inaniyorum biraz iki kizimdada tuttu cunku ama bioritim kiz diyor sen dikkat ettinmi bioya
Yok bulantım başlamadı daha ben im kızımda da hiç bulantım yoktu cin takviminde kızıma hamileyken bir yaş eklemeden tutuyordu madem eklenecek o zaman erkek çıkıyordu sonra ablam tam 32 yaşında aralıkta kaldı eklemeden erkek yas eklerseniz tuttu onda kızı var diğer ablam dada eklemeden yanlış ekleyince doğru arkadaşım dada ekleyerek doğru ben anlamadım bioritmde de kızım da tutmadı erkek çıkıyordu ablalarım la konuştuk akşam onlarında arkadaşlarının kimisinde tutmamış benim pek inancim kalmadı bunlara senin nasıl gidiyor hamilelik keseyi görmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…