- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.241
Eğer öyleyse +1 eklersem erkek çıkıyor bende eklemezsem kız ay gijnij çok şanslısınız ya senin oglan yola çıktı gibi geliyor bana orgazm oldunmu hayatım başka birşeyler yaptın mı kahve duş falan
teraveti bende merak ediyorum canım ya artık topigemi girmiyor yoksa başka topiklerdemi
öncelikle ben sizleri Allaha havale ediyorum... hakkımda atıp tutmuşsunuz... kimse sizin sağlıksız çocuk istediğinizi yada satanist ayin yaptığınızdan bahsetmedi...kendinizce bana kin kusmuşsunuz kimse size farklı bir düşünceyle gelemez mi? ben sanki sizin üzgün olmanızdan zevk mi alıyorum banane ki? ben üzülecek birşey yok herşey Allahtan demek istedim tevekkül edin dedim yanlış birşey mi dedim? elbette benimde 2 kızdan sonra 3. de kız olsa çok üzülürdüm insan elbette farklı cinsiyet isteyebilir.ben sadece yöntemlerin vs tam olarak sağlıklı olmadığını hepsinini istatistikten ibaret olduğunu söylüyorum.
yumurtlama günü erkek olanda var adet sonrası hemen olanda bu çok tesadüfi birşey.. kendimizce istediğimiz olasun diye yöntem denenebilir ancak sonuç Allahtan çok uğraşıp kafamıza takmamalıyız demek suçsa ben en büyük suçluyum..Allah hepinize sağlık versin eğer sultan benim yüzümden üzüldüysen de özür dilerim...hassas zamanların.. ama ben eminim kız kardeş kadar güzel birşey yok... bana edilen hakaretlere rağmen KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM..
kız sultan gözün aydınbencede bosverelim böyle insanlari.zaten burda kimse kizim var birde oglum olsun hayirsiz sagliksiz olsun yada oglum var yeterki kizim olsun sagliksiz olsun demiyo.herkes hayilisini sagliklisini istiyo.
ananana sonunda bilgisayarım geldi burdan yazmak amma tuhaf ve hep hayal ettiğim gülücükleri yapcam
Yok bulantım başlamadı daha ben im kızımda da hiç bulantım yoktu cin takviminde kızıma hamileyken bir yaş eklemeden tutuyordu madem eklenecek o zaman erkek çıkıyordu sonra ablam tam 32 yaşında aralıkta kaldı eklemeden erkek yas eklerseniz tuttu onda kızı var diğer ablam dada eklemeden yanlış ekleyince doğru arkadaşım dada ekleyerek doğru ben anlamadım bioritmde de kızım da tutmadı erkek çıkıyordu ablalarım la konuştuk akşam onlarında arkadaşlarının kimisinde tutmamış benim pek inancim kalmadı bunlara senin nasıl gidiyor hamilelik keseyi görmüşsün
bende aynen senin gibi kısmette varsa olur artık yola çıktı hem biz hemde bebişlerimiz için sağlıklı doğumlar sen normal dogummu benim sezaryen olacak mecburBende de bulanti yok aman olmasinda ikinci kizimda bulantiyi birak afedersin surekli cikariyordum o yuzden cok korkuyorum olmaz insallah midem yaniyor ama kaziniyor surekli birde cok usuyorum iki hafta sonra kalp atisi var ama sultandan sonra pek umutlu degilim surekli nette sagdami soldami ult resmi nub teorisi okuyup duruyordum artik biraktim hersey kabulum dr soyleyene kadar sormayacagim bile o derece
ceptenmi yazıyorduun önnceleri gijnij orkidemle facedenmi görüşüyorsunuz canım
bende aynen senin gibi kısmette varsa olur artık yola çıktı hem biz hemde bebişlerimiz için sağlıklı doğumlar sen normal dogummu benim sezaryen olacak mecbur
Benimde sezaryen ustelil kucuk kizim 1bucuk yasinda buyugu 4 ama simdi cesaret etmezsem bir daha hic edemezdim heralde dogumdan hala aklima geldikce korkuyorum
Hoşgeldin
Kizlar yeniden 3 yil aradan sonra merhaba
Daha once uzun sure buradaydim, ailevi bircok sey yasadim esimin destegi ve anlayisi sayesinde bebek dusuncemizi erteledik birkac yil, simdi bu ay deneme yapacagiz ilk bebegimiz bilenler bilir beni.
Bir sibelim vardi o bana cok kirgindir henuz gecmisi okumadim ama hala burdaysa hep kalbimdesin canim arkadasim
Simdi, SAT 01.03,2014 ilk defa korunmayacagiz, 2011 yilinda bir dusuk yasamistim. Simdi 10.03 14.03 ve 18.03 te iliski olucak.
Yaklasik 2 aydir karbonatli su iciyoru, tam olarak diyet yapmiyorum esimde bende sadece 1 haftadir erkek bebek diyeti yapiyoruz.
Gecen ay doktor kontrolum oldu doktorum verdi bu tarihleri erkek cocuk icin aralikli iliski ve en son 18 i dedi cunku yeni sat yaklastikca kiz cocuk ihtimali artiyor.
Dualari yapacagiz hakkimizda hayirlisi ilk bebegim oldugu icin kizda olsa erkekte olsa farketmez saglikli olsun yeter ki,
Ama daha once bildiklerimi uyguladim
Esim 15 gundur cinko aliyor solgar
Ben bugum funit 100mg aldim vajeni alkali yapiyor
Gecen ay vajen phim 8.45 cikti doktorum olctugunde
Gerisi Rabbimden
Belki bu ay olur belki nisana kalir,
Herseyi burda paylasicam
Merhaba forever
Reglin 10.gunu tek iliski sonra akibti takibiyle muhtemelen 14.gun hem gece hem gunduz 24 saat icibde 2 iliski dedi doktorum, yazdigim uzun uzun yazilar gitmiyo ben yarina kdr ara ara doktorumla yaptiklarimizi detayli detayli yazicam. Bu atada INSALLAH OGLUSUN YOLDADIR arkadadim MUHAMMED DUASINI YAP birde ayetel kursi 786 tane cuma sala vakti niyet edilip birdahaki cuma salaya kdr okunuyor. Yapanlar hikmetine nail olmuslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?