Süper Anneler - 2011

Evet iliskiden itibaren esin ara ara 40 gune kadar hatta baska biri 2.5 aya kadar okusun sende oku zaten iliskiden sonra hamile kaldigini anladiktam sonra yapiliyor. Google a yazsn Muhammed duasi diye kucuck bi dua esinde 3 ihlas 1 fatiha okuyup sag elini karnina koyup Allahim soyumuj devami icin ege hakkimizda hayirli ise hanimimin karnina bir ogul nasip et, sen herseye KADIRSIN sen Latifsin bizede lutfet. ... Gibi icinden geldigince dua edip HAYIRLI ISE NASIP YARABBIm bende adini Muhammed koyayim diyor. Tam detayli aratsan bulursun arapca cumleside var ama kayinvalidem turkce olarak da soylesin kiyurekten soylesin erkek dedi onlara oyle demisler buyukleri evlenitken. Kayinvalidemler 5 kiz kards bissurude olmusmkizkardsleri en son bir erkek kardsleri olmus. O yuzden kayinvalidemler evlenirken korkarlarmis annelerine benzemeketn, yasli bir akrabalari her evlenen kiza bunu ogretmis. HIC BIRININ KIZI YOK HEPSINIM CIFT CIFT erkek ama kaynanam diyo ki ilkinde yaptimda ikincilri hepimiz kiz istedik olmadi diyo o da kiz bebege hasrt cok istiyo benim kizim olsun kimsede yok oglanlarinda hep cift cift oglu var....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MUHAMMEED duasi yani erkek bebek duasi diye google da var. Atetel kursi soyle yaipiliyor.
Hamile kaldigini anladiktan sonra cuma sala okunurken Sala yi dinliyorsun. Bitince ALLAHIM NIYET ETTIM BIR OGUL SAHIBI OLMAYA HAKKIMDA HAYIRLISINI VER KALBIMDEKINI KARNIMDA EYLE diyorsun. Sonra BIR DAHAKI CUMA SALA VAKTINE KADAR YANI BIR HAFTA ICINDE 786 TANE AYETEL KURSI OKUYORSUN! GUNDE 100 TANE ORTALAMA YADA IKI GUNDE OKU FARKETMEZ! SONRAKI CUMA ISTERSEN TEKRAR AYNISINI YAPIYORSUN! 3 CUMA USTUSTEDE YAPABILIRSIN TEK BIR DEFADA.... ALLAHIM HER ISTEYENE kalbindekini karnina versin zaten onemli olan kalpten istemek ve hayirlisini istemek, olmasada vardir bir hikmeti diyebilmek.

Ben yaptiklarimi anlatiyim :
Ortalama 3 aydir fln beslenmeme dikkat ediyorum cok siki tutmadim diyetimi, cinko ve folikasit disinda takvite kullanmadim ama maydanoz kurunu 1 ay karikoca hersabah ac karnina yapip ictik, alkali olmak icin cok etkili. Esim benim kesinlikle diyet yapmak istemedi strese giremem zaten ne farkedder kiz erkek diyor.sadece 1 haftadir cinko kullaniyor (bebegin sagligi icin onemli diye zor zor kandirdim)ve sut urunlerini cok azaltti, kirmizi et bol tuketiyoruz alkali su soda ama biz zaten cok uzun zamandir alkali su tuketiyoruz snerdeyse 2 senedir. Gecen ay korunmayi birakmadan bir check up yapalim dedik 17.02 pzrtesi sabahti en son muayenemdw jinekologdaydi

Neyse yumurtam 23mm cok sagliklo phin olaganustu yuksek yumurtan catladi catlicak zaten ama kontrollu olsunhersey bugun cat ignesi ol sonraki 36. Saat ve 48. Saat iliski olsun dedi doktor, esim bu ay olmaz dedi sebebini bilmiyorum ama mart ve sobrasi daha guzel gibi laflar etti, neyse doktorumda o zaman bir dahaki reglinij ilk gunu beni ara iliski gunlerini soylicem dedi. Normalde reglim ergenlikten beri asla sasmaz 27bitipte-28gune girerken hayatimda 2. Defa bu ay 25.gun regl oldum yani 4 martta olmam gerekirken 1 martta oldum. Doktoru aradim olabilir mevsim cok garip ilerleyince erken olmus olabilursin cok onemli bir fark yok dedi. Bana esin ayin 5. Bosalsin sonra 10. Gun tek iliski olucak dedi sonra yumurtlamani takip edip akintiya gore 14. Gun oncesi sonrasi akinti durumuna gore 24 saat icibde 2 iliski sonra 4 gun sonra son bir iliski dedi. Sebebi su, benim doktoruma gore ERKEK COCUK ICIN EN ONEMLI FAKTOR CINSEL PERHIZ! ve sonra kadinin beslenme duzeni yani alkali olmasi. Bana dedigi bazi kadinlar yumurtalar saglikli ve dogurganlik yuksekse adet sonrasi ilk bes gun cinsel perhiz uygulamissa esi, yumurta catlamadan daha rahme duserdusmez dolleniyor erkek. Sonra yumurtlama gunu cift iliski dollensin diye. 4. Sonraki son iliski de eger yumurta catlamis dollenmemis ve dusmemisse son bir kez daha dolleyebilmek icin bazen yumurtalari gec atarmisiz bunada gec dollenme deniyor zaten.

Cok karisik yazmisim kusuruma bakmayin affola....
yani soylr
REGLIN 10. GUNU 5 GUNLUK CINSEL PERHIZLE TEK ILISKI
YUMURTLAMA GUNU AKINTIYI GORURGORMEZ 1 ILISKI, GECE ISE SABAH 2. ILISKI YADA TAM TERSI AKINTI GUNU 2 ILISKI YANI
SONRA 4 GUN HIC ILISKI YOK YINE PERHIZ SON BIR ILISKI DAHA.
KADIN DIYETE 1 AY ONCE BASLASA BILE FAYDA EDER KIZLAR ONEMLI OLAN ALKALI SU!
HUCRELER ALKALI OLUNCA HERSEYIMIZ ALKALI OLUYOR.

BIRDE UNUTTUM SOYLEMEYI ELARA diye birarkadasimin soyledigi tavsiye FUNIT kapsul aldim bugun 2 doz sabah aksam tek sefer. Dojtora sormadim kizardi diye, ama Elara funit ve bu tarz mantar ilaclarinin vajeni 1 2ay alkali yaptigini uzun uzun yazmisti cok iyi bir jinekolog soylemisti. Yumurtlamama bir hafta ilk denememe de 2 gun kala almis oldum hayirlisi.

Arkadasim cok guzel yazmisin ama ilk bebegin sanirim niye bu kadar cabaladin anlamadim :44: perhiz konusu beni cok dusunduruyor ben 5 gunluk perhizle bekledim ama ovulasyon kullandim cizgi cikmadi bir turlu neyse korunmali oldu sonraki gun catladi yumurta ve o gun tek iliski oldu yani oerhiz bir gun oluyor oncekini saymiyoruz bir bilgin varmi bu konuda

seni çok seviyorum.Rabbim herkesin yüreğini biliyor.Rabbim sağlıksız hayırsız evlatla imtihan etmesin öncelikle.Lütfen kendini çok yıpratma karnındaki uavru herşeyi hisseder çünkü. Seni bir an önce kendini toparlamış olarak görmek istiyoruz.Dualarım seninle.çok

Bacım bende bir aydır alkalı su soda limonlu su vs kullandım hatta alkalı olsun diye mantar fitili kullandım ama yinede 6 da takıldı kaldı hiç yükselmesi vajinal ph. O yüzden ben pek inanmıyorum artık bu vajinal ph meselesine. Facede arkadaş vajen ph 4.5ve öçok kuru halde kız bebek için sık ilişki yapmış ama bebeği erkek.

Canim benim dogru olmus cunku perhizden sonraki 2 bosalma zaten y leri cok oldugu ejakulasyon oluyor onemli olan cok sık iliski olmamasi oncesinde insallah ogluna hamilesindir.
Ben kendim elimden geldigimce cabaladim dedim ya elimden geleni yapiyi, ilk bebegim Allah hangisi hayirliysa onu nasipetsin, o kdr....

Gijnij, seni dundenberi okuya okuya taniyor gibiyim arkadasim daha yetisemedim deneme yaptin mi okuyamadim henuz insallah oglusun tutmustur eger deneme yaptiysaniz.
Bende burda elaradan aldigim erkek bebek dosyasina ve dogru doktorun denk gelip beni az da olsa yonlendirmesine gore hareket ettim. Bazen vajina cok alkali olamiyor ama dogru olcumde yapilamayabiliyor, muayenede vajinal siviyi alip ph olcturunce dogru rakam cikar evdeki olcumler tam diil gecen ay mucize bir sekilde benim ph 8 ustu cikti ama esim deneme yapmak istemedi bu ay bilmiyorum. Doktorumun soyledigi ve benim inandigi, birsey var' her YONTEM %50 DIR! CIN TAKVIMIDE BESLENME DE YUMURTLAMA TAKIBIYLE ILISKIDE TEK GERCEK OLAN HIC BIR KADININ KI DIGERINE BENZEMEZ ALLAH gercekten nasil nasip ederse oyle. ' doktorumla uzun uzum konustuk ve bana verdigi ortalama bir kadin adet ertesinde erkege hamile kalabiliyor digeri herseyi deneyip yinede kiza hamilr kalabiliyor, bilim bu konuyu tam olarak cozebilmis degil hem erkek hem kadin bazen her yontemi siki siki uygulasda yinr erkek isteyenin kizi kiz isteyenenin oglu olabiliyor. Rahat olup akisina birak dedi. O yuzden ben en cok duaya inaniyorum Allahtan isteyip oluruna hayirlisina birakmakta fayda var.

Kizlar
isteyen mail adresini bana yazarsa elaranin bana verdigi toplu dosyayi mail atabilirim, kime faydasi olursa sevinirim. Aklinizda olsun

Kizlar
isteyen mail adresini bana yazarsa elaranin bana verdigi toplu dosyayi mail atabilirim, kime faydasi olursa sevinirim. Aklinizda olsun

Slm bacim ben isterim ama ben yeni üye oldugum icin gönderemem herhalde cok bilgimde yok yardimci olursan sevinirim

Slm bacim ben isterim ama ben yeni üye oldugum icin gönderemem herhalde cok bilgimde yok yardimci olursan sevinirim

Sen yaz mail adresini burdan yani farkli bir mail al istersen oyle yaz atiyim hemen

hamileliğin ilk günleri kabızlık olurmu ben çok kötü oldum hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf oldu ama kaç gündür çekiyorum yaaa

bejnubal ben 14.gün yumurtladım sandım aslında doktor bana o gün çatlamak üzere dedi bir ilişki oldu gece ertesi gün ovulasyon testi pik yaptı 15.gün bir ilişki daha 16.gün son deneme yaptık o günler akıntım güzeldi sonra kurudum yani 3 gün üst üste oldu 14.gün yapmasaydım iyiydi ama oldu işte sence erkek bebek olma ihtimali nedir canım he birde ablam 2 günde bir yaptık adetten sonra sık ilişkiyle oğlu var çokta bakmamak gerek böyle şeylere ama yinede düşünüyoruz işte

Evet bacım deneme yaptık cuma günü. Ben aralıkta doğal yoldan doktor takibinde deneme yaptık ocakta hamile kaldım 5. Haftada düşük oldu. Ocak ayı es geçtim şubat 22 adet oldum. Ben adet olduktan 5 gün sonra eşim moskovaya gitti. Ben takibe başladım yine doktor bu sefer ilaçla deneme yapalım dedi. Çünkü ben ikiz çok istiyordum. Neyse ben adetten temizlendim eşim bir gün sonrası geldi tek ilişki oldu pazar günü. Denemede cuma günü oldu eşim 5 gün perhiz yapmış oldu iki seferde. Çat iğnesi çarşamba günü yaptım. Cuma günü iki defa doktora gittim biri çat iğnesi vurduktan 37. Saat ve yum duruyordu hala çatlamamıştı ama doktorum yinede yap yum renk değişmiş sperm kanalı baya açılmış çatlamak üzere dedi. Nedense içime sinmedi yapmadım. 2 saat sonra tekrar doktora gittim çatlamış dedi ve 40 dakika sonra deneme oldu 6 saat sonrada akşam ikinci deneme oldu. Şuan beklemedeyiz işte. Ama zaten nasibimizde kız veya erkek çocuk varsa her şekilde olacak zaten dua etsekte etmesekte yöntem denesekte denemesekte. Allah bazen kulunu kendine yaklaştırmak için bekletiyor ve dua etmek için fırsat veriyor. Belkide bu yöntemleri vesile kılarak nasip ediyor bunu bilemiyoruz. Çok sebeplere takılmadan samimi dua ederek istemek lazım. Allah dilerse nasipte yoksadannasip eder.

Insallah olmustur forever, ama ablan dogru doktorumda yukarda yazdigim gibi herkeste her yontem tutmaz farklidir dedi, tum yontemler %50 tutar o da zaten ya kiz ya erkek iki secenek... kurukayisiyi suya koy 5 6 saat sonra 4 ceviz kayisi suyu ve kayisilari ye ic. Hemen gecer yumusatir

Doğal yoldan deneyincede %50 tutma ihtimali var ozaman neden yöntem deniyoruz?

Doğal yoldan deneyincede %50 tutma ihtimali var ozaman neden yöntem deniyoruz?

Ayni fikirdeyimbende seninle ama iste en azindan denemedim dememis olmak icin.... Ne biliyim Allah her isteyene istedigini kucaklamayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…