- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.261
Cok karisik yazmisim kusuruma bakmayin affola....
yani soylr
REGLIN 10. GUNU 5 GUNLUK CINSEL PERHIZLE TEK ILISKI
YUMURTLAMA GUNU AKINTIYI GORURGORMEZ 1 ILISKI, GECE ISE SABAH 2. ILISKI YADA TAM TERSI AKINTI GUNU 2 ILISKI YANI
SONRA 4 GUN HIC ILISKI YOK YINE PERHIZ SON BIR ILISKI DAHA.
KADIN DIYETE 1 AY ONCE BASLASA BILE FAYDA EDER KIZLAR ONEMLI OLAN ALKALI SU!
HUCRELER ALKALI OLUNCA HERSEYIMIZ ALKALI OLUYOR.
BIRDE UNUTTUM SOYLEMEYI ELARA diye birarkadasimin soyledigi tavsiye FUNIT kapsul aldim bugun 2 doz sabah aksam tek sefer. Dojtora sormadim kizardi diye, ama Elara funit ve bu tarz mantar ilaclarinin vajeni 1 2ay alkali yaptigini uzun uzun yazmisti cok iyi bir jinekolog soylemisti. Yumurtlamama bir hafta ilk denememe de 2 gun kala almis oldum hayirlisi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadasim cok guzel yazmisin ama ilk bebegin sanirim niye bu kadar cabaladin anlamadim :44: perhiz konusu beni cok dusunduruyor ben 5 gunluk perhizle bekledim ama ovulasyon kullandim cizgi cikmadi bir turlu neyse korunmali oldu sonraki gun catladi yumurta ve o gun tek iliski oldu yani oerhiz bir gun oluyor oncekini saymiyoruz bir bilgin varmi bu konuda
Bacım bende bir aydır alkalı su soda limonlu su vs kullandım hatta alkalı olsun diye mantar fitili kullandım ama yinede 6 da takıldı kaldı hiç yükselmesi vajinal ph. O yüzden ben pek inanmıyorum artık bu vajinal ph meselesine. Facede arkadaş vajen ph 4.5ve öçok kuru halde kız bebek için sık ilişki yapmış ama bebeği erkek.
MUHAMMEED duasi yani erkek bebek duasi diye google da var. Atetel kursi soyle yaipiliyor.
Hamile kaldigini anladiktan sonra cuma sala okunurken Sala yi dinliyorsun. Bitince ALLAHIM NIYET ETTIM BIR OGUL SAHIBI OLMAYA HAKKIMDA HAYIRLISINI VER KALBIMDEKINI KARNIMDA EYLE diyorsun. Sonra BIR DAHAKI CUMA SALA VAKTINE KADAR YANI BIR HAFTA ICINDE 786 TANE AYETEL KURSI OKUYORSUN! GUNDE 100 TANE ORTALAMA YADA IKI GUNDE OKU FARKETMEZ! SONRAKI CUMA ISTERSEN TEKRAR AYNISINI YAPIYORSUN! 3 CUMA USTUSTEDE YAPABILIRSIN TEK BIR DEFADA.... ALLAHIM HER ISTEYENE kalbindekini karnina versin zaten onemli olan kalpten istemek ve hayirlisini istemek, olmasada vardir bir hikmeti diyebilmek. tamam ayetel kürsiyi yapacağım..Allah gönlümüzdeki paşaları bize lütfeder inşallah .................
Kizlar
isteyen mail adresini bana yazarsa elaranin bana verdigi toplu dosyayi mail atabilirim, kime faydasi olursa sevinirim. Aklinizda olsun
Slm bacim ben isterim ama ben yeni üye oldugum icin gönderemem herhalde cok bilgimde yok yardimci olursan sevinirim
Gijnij, seni dundenberi okuya okuya taniyor gibiyim arkadasim daha yetisemedim deneme yaptin mi okuyamadim henuz insallah oglusun tutmustur eger deneme yaptiysaniz.
Bende burda elaradan aldigim erkek bebek dosyasina ve dogru doktorun denk gelip beni az da olsa yonlendirmesine gore hareket ettim. Bazen vajina cok alkali olamiyor ama dogru olcumde yapilamayabiliyor, muayenede vajinal siviyi alip ph olcturunce dogru rakam cikar evdeki olcumler tam diilgecen ay mucize bir sekilde benim ph 8 ustu cikti ama esim deneme yapmak istemedi bu ay bilmiyorum. Doktorumun soyledigi ve benim inandigi, birsey var' her YONTEM %50 DIR! CIN TAKVIMIDE BESLENME DE YUMURTLAMA TAKIBIYLE ILISKIDE TEK GERCEK OLAN HIC BIR KADININ KI DIGERINE BENZEMEZ ALLAH gercekten nasil nasip ederse oyle. ' doktorumla uzun uzum konustuk ve bana verdigi ortalama bir kadin adet ertesinde erkege hamile kalabiliyor digeri herseyi deneyip yinede kiza hamilr kalabiliyor, bilim bu konuyu tam olarak cozebilmis degil hem erkek hem kadin bazen her yontemi siki siki uygulasda yinr erkek isteyenin kizi kiz isteyenenin oglu olabiliyor. Rahat olup akisina birak dedi. O yuzden ben en cok duaya inaniyorum Allahtan isteyip oluruna hayirlisina birakmakta fayda var.
bejnubal ben 14.gün yumurtladım sandım aslında doktor bana o gün çatlamak üzere dedi bir ilişki oldu gece ertesi gün ovulasyon testi pik yaptı 15.gün bir ilişki daha 16.gün son deneme yaptık o günler akıntım güzeldi sonra kurudum yani 3 gün üst üste oldu 14.gün yapmasaydım iyiydi ama oldu işte sence erkek bebek olma ihtimali nedir canım he birde ablam 2 günde bir yaptık adetten sonra sık ilişkiyle oğlu var çokta bakmamak gerek böyle şeylere ama yinede düşünüyoruz işte
Insallah olmustur forever, ama ablan dogru doktorumda yukarda yazdigim gibi herkeste her yontem tutmaz farklidir dedi, tum yontemler %50 tutar o da zaten ya kiz ya erkek iki secenek...kurukayisiyi suya koy 5 6 saat sonra 4 ceviz kayisi suyu ve kayisilari ye ic. Hemen gecer yumusatir
Doğal yoldan deneyincede %50 tutma ihtimali var ozaman neden yöntem deniyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?