- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.281
Ayni fikirdeyimbende seninle ama iste en azindan denemedim dememis olmak icin.... Ne biliyim Allah her isteyene istedigini kucaklamayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin arkadasim... sanada hayirli cumalar canim... Allah gonlumuzdekileri kabul etsin insallah... sabah dr dan randevu aldik haftaya ctesi esim evde oldugu icin. Hastanenin gebelik egitimide varmis yarin cagirdilar.. elayi birakabilsem... 5 saat durmaz hicbiyerde...Bakalim nasil gecicek.. apranxxdan haberin varmi kizi nasil oldu acaba girmedi hicc
nasılsınız kızlar canım gijnij rabbim hayırlısını saglıklısını versin gönlündeki olsun inş valla biz denemedik dememek için ugrasıyoruz tevvekkül ediyoruz.rabbim neylerse güzel eyler.verende o alanda kısmet.
foreverhayat alıştınmı kız hamilelige gecmişi okudum ama cok ayrıntılı okuyamadım.inş gönlündeki olur
gijnijj bacım bugun itibariyle adetim tam 4 gün geçti test yap demiştin bugun yaptım negatif çıktı.. benim tüm dengem şaştı. kiste var ben nasıl hamile kalacağım
nasılsınız kızlar canım gijnij rabbim hayırlısını saglıklısını versin gönlündeki olsun inş valla biz denemedik dememek için ugrasıyoruz tevvekkül ediyoruz.rabbim neylerse güzel eyler.verende o alanda kısmet.
foreverhayat alıştınmı kız hamilelige gecmişi okudum ama cok ayrıntılı okuyamadım.inş gönlündeki olur
Defne banada bakabilirmisun arkadasim,
28.09.1986 dogum tarihim
01.03.1980 esimin dogum tarihi
Herkeze allah hayirli cocuklar versin insallah.ben yeni uye oldum.cinsiyet konusu ilgimi cekti. Bazi bayanlarin hesap yaptigini okumustum.birkac yere yazdim fakat cevap verilmedi.aranizda hesaplama yapan varsa banada bakabirmi acaba.herseyi allah bilir ama insan merak ediyor iste.simdiden tesk.dog.tar.24.07.1979 esimin 29.03.1973.sat.28 subat 2014.kiz bebek icin hangi aylar uygun olur.
şu an bir şey hissetmiyorum bulantı falan yok keseyi görsem rahatlıyacağım 5 haftalık olmasını bekliyorum 3.4 güne doktora gideceğim arada lekem oluyor korkuyorum okadar ama geçiyor sonra birde kabızlık çok oldu hormonlardan oluyormuş....sen nasıl oldun kanaman bitti deyilmi aman sende dikkat et kendine şimdi gijnij in hamilelik haberini bekliyoruz.:102::102::102:nasılsınız kızlar canım gijnij rabbim hayırlısını saglıklısını versin gönlündeki olsun inş valla biz denemedik dememek için ugrasıyoruz tevvekkül ediyoruz.rabbim neylerse güzel eyler.verende o alanda kısmet.
hesaplamaya defnem34 bakıyor gelir bekleyin biraz o iyi anlıyor kızlarMerhaba
Bende merak ediyorum nasil yapiliyor bu farkli bi hesaplama galiba insallah yardimci olan biri olur
şu an bir şey hissetmiyorum bulantı falan yok keseyi görsem rahatlıyacağım 5 haftalık olmasını bekliyorum 3.4 güne doktora gideceğim arada lekem oluyor korkuyorum okadar ama geçiyor sonra birde kabızlık çok oldu hormonlardan oluyormuş....sen nasıl oldun kanaman bitti deyilmi aman sende dikkat et kendine şimdi gijnij in hamilelik haberini bekliyoruz.:102::102::102:
Herkeze allah hayirli cocuklar versin insallah.ben yeni uye oldum.cinsiyet konusu ilgimi cekti. Bazi bayanlarin hesap yaptigini okumustum.birkac yere yazdim fakat cevap verilmedi.aranizda hesaplama yapan varsa banada bakabirmi acaba.herseyi allah bilir ama insan merak ediyor iste.simdiden tesk.dog.tar.24.07.1979 esimin 29.03.1973.sat.28 subat 2014.kiz bebek icin hangi aylar uygun olur.
sağol bacım Allah razı olsun. sizinde inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile deneme yaparsınız. elimizden geleni yapıp sonrası Allaha bırakmak en güzeli ki bizde öyle yapıyoruz
defnem canım nasılsın yaaa adet oldunmu canım moralin bozuktu iyimisin
tsk ederim evet gelmiş valla aslında pek diyete inanmıyorum sultandan sonra ama merak ettim bu arada hosgeldin seninde gönlüne göre olur umarım ilk bebekte cinsiyet için aile baskısımı yoksa kendinmi oglun olsun istiyorsun canım allah ne hayırlıysa onu nasip etsin.canım bioritme defnem34 bakıyor gelince bakar müsayit olunca
allah razı olsun bacım iyiyim allaha çok şükür sen nasılsın? adet bu sabah oldum. Ben nisanda çalışma yapacaktım ama bu ay sonu yapacak gibiyim adetim 6 gün geçtiği için bir sonraki adetim ay ortası olacak yum günümde mayıs ayına kalacak yani nisan ayı yalan olacak. Bakalım artık saldım çayıra mevlam kayıra..
Merhaba
Bende merak ediyorum nasil yapiliyor bu farkli bi hesaplama galiba insallah yardimci olan biri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?