Süper Anneler - 2011

Merhaba kizlar ben 28 gunde adet olan bi bayanim en son 9 subatta oldum esimle geri ckme yontemi ile korunuyoz daha cocuk dusunmuyuz bn adetimi duzenli olurum. 24 subatta yumurta aki kivaminda bisey geldi bugun olmm lazimdi haa beklemedeyim yanliz adet olmadan bi hafta once adet sancisi gibi sancilar oldu gecti ve suanda kasikta adet sancisiyla batma eslik ediyor kasiklarima gazla karisiyo gibi sancilar girio aha oldum diyorum ama yok

Kimlikte yazan değil gerçek doğum tarihini baz alıyoruz canım
Mart ayı için bioritimin: 1-15 erkeğe yatkın, 16 ve sonrası kıza yatkın canım. ay yazmamışsın bende sadece mart ayına baktım.

Ilk bebegim olucak nasip olursa ama 2011 nisan istemsiz kazara bir gebeligim oldu ve ben MR a girdim 2- 3defa meger hamileymisim ayinda bir dusuk yaptim ama kendiliginden diil, bebek gelismedi betahcg durdu doktor igne yapti ve 4 gun sonra 2 ilac yutturdu 3-5 saat icinde kivrana kivrana dusuk yaptik sonrada esimde bende soguduk birax istemedik korktuk belkide yine olursa diye... Neyse lafi uzattim biliyorum canim benim burda yargilanmayacagimi umuyorum, kalbimden erkek geciyir ama nasip hangisiyse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arada kaynamış görmemişimdir bacım kusura bakma. Bioritime göre her ay kız ve erkek dönemleri oluyor. sen hangi ayda çalışma yapacaksın? ben sana mart ayı için bakıyorum bacım.
mart ayı bioritimin: 1-16 kıza yatkın, 17-24 erkeğe yatkın, 25 ve sonrası kıza yatkın canım.

Bu ay deneme yapucaz tutmasa nisan mayis tutana kdr devam edicez INSALLAH cok bekletmez kiz erkek hakkimizda hayirlisi ve sagliklisi insallah

Defnecim cok oldum kysura bakma rahatsiz ediyorsam cin takviminede bakabilirmisin benim icin ben tam anlayamiyorum birileri + 2 +1 biseyler dediler cozemedim

Defnecim cok oldum kysura bakma rahatsiz ediyorsam cin takviminede bakabilirmisin benim icin ben tam anlayamiyorum birileri + 2 +1 biseyler dediler cozemedim

artı iki ocak şubat aylarında doğanlar için canım bizim için geçerli değil biz eylül ayı doğumluyuz. Bacım şimdi sen 27 yaşındasın eylülde 28 olacaksın ama çin takvimine bakarken şuan 28 yaşındaymışsın gibi bakıyoruz. o halde mart ayı erkek nisan mayıs kız gözüküyor..

Kimlikte yazan değil gerçek doğum tarihini baz alıyoruz canım
Mart ayı için bioritimin: 1-15 erkeğe yatkın, 16 ve sonrası kıza yatkın canım. ay yazmamışsın bende sadece mart ayına baktım.

Milyon tesekkur sana o zaman ben 10 unda 14 15 ve enson 18 inde deneme yapicaktim 15 inden sonra yapmiyim.
Cin takvimi bizim yedi sulalede tutuyor esimin ailesinde de doktorum da ben inaniyorum cunku hastalarimin %99unda tuttu diyor, hatta sakalasiyor cinliler bin sene once cizmus bu isi biz hala ugradiyoruz diye

Sultan bacım bebeğin hayırlı uğurlu olsun. sağ selamet kucağına alırsın inşallah. ne desem boş sen güçlü bir kadınsın seni taktir ettim. ben senin yerinde olsam ne yapardım bilemiyorum ama tabi rabbim vermiş evlatlarımız rabbimizin bize bir armağanı. Vatana millete hayırlı bir bebek olsun inşallah

Canim o zaman bool bool dua ile bu ay hamile kalmayi dilicem sana cok tesekkurederim

Bacım senin doktorun neymiş böyle ya ben bizimkilere erkek istiyorum desem bırak kovmayı kovmaktan beter ederler.. Doktorunun adını bana özel mesaj olarak atabilir misin? benimde yedi sülalemde ve kızımda tutuyor o yüzden bende çok inanıyorum nisan mayıs erkek gözüküyor bakalım gelecek mi oğluş

kızlar faceden yeni bir yöntem duydum. Bir arkadaşın annesi söylemiş. Eğer eşinizin doğum tarihi çift rakam hamile kaldığınız yılda çift rakamsa bebek erkek oluyormuş. biri çift biri tek oluncada kız. Yani söyle eşiniz 1980 doğumlu siz 2013de hamile kalırsanız bebek kız, 2014de hamile kalırsanız bebek erkek gibi. sizde tutuyor mu? bende tuttu

iyi olmana sevindim en son gerginlikte vardı yaa merak ettim canım bende iyiyim bende mart ayını es gectim nisanda deneyim diyorum dogum aralık oluyor yaaa bende hiç istem,yorum mayıs çin takviminde kız görünüyor haziran erkek bende kaldım ne yapacagımı düşünüp duruyorum sogan kürü kullanıyorum bu ay zaten kist için.seninde kistin vardı degilmi.hayırlısı olsun canım yaa valla ben yas eklemeden bakıyorum çin kameri takvimine ama yas eklemem gerekiyormu acaba canım23 ocak 1984 dogumluyum

Canim mesaj attim bi kontrol et gelmis mi

Bende duymustum bunu dur bi denicem herkeste

canım hakkında hayırlısı olsun valla şimdiki denemeleri ben bilmiyordum sık ilişkiyle hamile kaldım aslında ilkinde erkek bebegin olması daha iyi bir yerde ama bazen de dedgin gibi kız evlat gercekten farklı yaa
Canim o zaman bool bool dua ile bu ay hamile kalmayi dilicem sana cok tesekkurederim

canım gercekten senin doktorunda iyimiş yaa ben yumurta takibi yaptıracak doktor bulamadım daha dogru düzgün düşün düşük yaptıgım bebegime ovulasyonla hamile kalmıstım 3 aydır takibe gidiyorum güya olmadı bu ovulasyon testleriyle alakalı bi konusmuslugunuz varmı doktorunuzla silikleşince gec kalınıyor diye düşünüyorum artık 2 aydır öyle deniyorum

Bacım o bende tutmuyor sadece ilk Kızım tutuyor

cumartesi düğünde karşılaştık hiç bir şey olmamış gibi davranıyordu canım allah ıslah etsin benim kimseyle uğraşacak gücüm kalmadı artık.. evet canım bende de kist var 15 gün kullandım düzenli yaptım sonra tekrar gittim bende hiç bir faydası olmadı inşallah sende olur bacım. sen ocak doğumlu olduğun için çin takvimine bakarken 2 yaş ekleyeceksin. mart kız nisan erkek mayıs kız haziran ve temmuz erkek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…