- 28 Ekim 2011
- 1.844
- 345
- 333
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.301
Defnem merhaba simdi anneme sordum kimligimde 28.09 yaziyor ama 21.09.1986 gercek dogdugum tarih, esiminde 01.03.1980 sat 01.03.2014 bio ma bakabilirmisin zahmet olmazsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bacım aramıza hoş geldin bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. ilk bebeğin mi? yargılamak için sormuyorum çünkü ilk bebeğim şu cinsiyet olsun istiyorum diyince insanlar hemen bir araba laf söylemeye başlıyor.. benim sorma amacım eğer başka evladın varsa çin rus vs takvimleri tutuyor mu tutuyorsa şimdide tutacaktır ona göre ayarlama yaparsın.. doğum tarihini ve bebek yapacağın ayı söylersen bioritimine bakabilirim.
Herkeze allah hayirli cocuklar versin insallah.ben yeni uye oldum.cinsiyet konusu ilgimi cekti. Bazi bayanlarin hesap yaptigini okumustum.birkac yere yazdim fakat cevap verilmedi.aranizda hesaplama yapan varsa banada bakabirmi acaba.herseyi allah bilir ama insan merak ediyor iste.simdiden tesk.dog.tar.24.07.1979 esimin 29.03.1973.sat.28 subat 2014.kiz bebek icin hangi aylar uygun olur.
bacım aramıza hoş geldin bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. ilk bebeğin mi? yargılamak için sormuyorum çünkü ilk bebeğim şu cinsiyet olsun istiyorum diyince insanlar hemen bir araba laf söylemeye başlıyor.. benim sorma amacım eğer başka evladın varsa çin rus vs takvimleri tutuyor mu tutuyorsa şimdide tutacaktır ona göre ayarlama yaparsın.. doğum tarihini ve bebek yapacağın ayı söylersen bioritimine bakabilirim.
Bu ay deneme yapucaz tutmasa nisan mayis tutana kdr devam edicez INSALLAH cok bekletmez kiz erkek hakkimizda hayirlisi ve sagliklisi insallah
Defnecim cok oldum kysura bakma rahatsiz ediyorsam cin takviminede bakabilirmisin benim icin ben tam anlayamiyorum birileri + 2 +1 biseyler dediler cozemedim
Kimlikte yazan değil gerçek doğum tarihini baz alıyoruz canım
Mart ayı için bioritimin: 1-15 erkeğe yatkın, 16 ve sonrası kıza yatkın canım. ay yazmamışsın bende sadece mart ayına baktım.
artı iki ocak şubat aylarında doğanlar için canım bizim için geçerli değil biz eylül ayı doğumluyuz. Bacım şimdi sen 27 yaşındasın eylülde 28 olacaksın ama çin takvimine bakarken şuan 28 yaşındaymışsın gibi bakıyoruz. o halde mart ayı erkek nisan mayıs kız gözüküyor..
Milyon tesekkur sana o zaman ben 10 unda 14 15 ve enson 18 inde deneme yapicaktim 15 inden sonra yapmiyim.
Cin takvimi bizim yedi sulalede tutuyor esimin ailesinde de doktorum da ben inaniyorum cunku hastalarimin %99unda tuttu diyor, hatta sakalasiyor cinliler bin sene once cizmus bu isi biz hala ugradiyoruz diye
allah razı olsun bacım iyiyim allaha çok şükür sen nasılsın? adet bu sabah oldum. Ben nisanda çalışma yapacaktım ama bu ay sonu yapacak gibiyim adetim 6 gün geçtiği için bir sonraki adetim ay ortası olacak yum günümde mayıs ayına kalacak yani nisan ayı yalan olacak. Bakalım artık saldım çayıra mevlam kayıra..
Bacım senin doktorun neymiş böyle ya ben bizimkilere erkek istiyorum desem bırak kovmayı kovmaktan beter ederler.. Doktorunun adını bana özel mesaj olarak atabilir misin? benimde yedi sülalemde ve kızımda tutuyor o yüzden bende çok inanıyorum nisan mayıs erkek gözüküyor bakalım gelecek mi oğluş
kızlar faceden yeni bir yöntem duydum. Bir arkadaşın annesi söylemiş. Eğer eşinizin doğum tarihi çift rakam hamile kaldığınız yılda çift rakamsa bebek erkek oluyormuş. biri çift biri tek oluncada kız. Yani söyle eşiniz 1980 doğumlu siz 2013de hamile kalırsanız bebek kız, 2014de hamile kalırsanız bebek erkek gibi. sizde tutuyor mu? bende tuttu
canım hakkında hayırlısı olsun valla şimdiki denemeleri ben bilmiyordum sık ilişkiyle hamile kaldım aslında ilkinde erkek bebegin olması daha iyi bir yerde ama bazen de dedgin gibi kız evlat gercekten farklı yaaSaol angel insallah
Aile baskasi fln hic birsey yok tam aksine kayinvalidem kayinpederim kiz evlat hasretiyle yanip tutusuyorlar, esim ilk sene kuzenletin icinde erkek olyr benim cocugum gibi sakalar yapiyodu ama basbasayken hic duymadim farketmez hayirli olsun saglikli olsun yeter diyor. ben henuz cocugu olmayan tek gelinim, esimin ailesi kalabalik hic kiz yok hep erkek kuzenler onlarinda hep erkek cocuklari oldu tabi makara yapiyolar kiz size vurucak biz alicaz diyeaslinda benden oncesinden gelen bir saka bu hepsi birbirine takilirmis hatta teyzeler hamile esi olan yegenlerine pembe patikle flnda saka yaparlarmis, hepsi ya 2.ci oglana hamile ya dogurdu hepside erkek sanki benim olmazsa kendimi garip hissederim gibi geliyo, tam ifade edemiyorum o duyguyu ama ne biliyim ilki erkek olsunda ikincisinde stres yapmiyim istiyorum. Ben kendi ailemde de tek kizim ilk cocugum, kardeslerim erkek ama annem bana dua ederdi eskiden beri Rabbim sanada senin kdr hayirli bir kiz evlat versin sen olmasan napardim diye, zor donemler gecirdik tabiki kiz evlat kat kat daha hassas daha dusunceli oluyor ondan oyle soylerdi ama artik deme oyle ikisinden tadiyim oyle dua et bana diyorum
Canim o zaman bool bool dua ile bu ay hamile kalmayi dilicemsana cok tesekkurederim
kızlar faceden yeni bir yöntem duydum. Bir arkadaşın annesi söylemiş. Eğer eşinizin doğum tarihi çift rakam hamile kaldığınız yılda çift rakamsa bebek erkek oluyormuş. biri çift biri tek oluncada kız. Yani söyle eşiniz 1980 doğumlu siz 2013de hamile kalırsanız bebek kız, 2014de hamile kalırsanız bebek erkek gibi. sizde tutuyor mu? bende tuttu
iyi olmana sevindim en son gerginlikte vardı yaa merak ettim canım bende iyiyim bende mart ayını es gectim nisanda deneyim diyorum dogum aralık oluyor yaaa bende hiç istem,yorum mayıs çin takviminde kız görünüyor haziran erkek bende kaldım ne yapacagımı düşünüp duruyorum sogan kürü kullanıyorum bu ay zaten kist için.seninde kistin vardı degilmi.hayırlısı olsun canım yaa valla ben yas eklemeden bakıyorum çin kameri takvimine ama yas eklemem gerekiyormu acaba canım23 ocak 1984 dogumluyum
Bacım o bende tutmuyor sadece ilk Kızım tutuyor
Canim mesaj attim bi kontrol et gelmis mi
Bende duymustum bunu dur bi denicem herkeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?