Süper Anneler - 2011

yok yanlış onlar arkadaşım erkek bebeğe hamile ilk günden beri kusuyor wc den çokamıyor bende kızımda hiç kusmadım mesela belirtileri takma kafana artık bebeişler oldu şansımıza ne gelirse o olacak en erken ikili testlerde çıkabiliyormuş araştırdım biraz ve erkek bebekler daha çabuk gösteriyormuş kendini pipileri daha çabuk oluşuyormuş bazen ve doktor 12.haftada bile anlayabiliyormuş
Daha olmadim canm dun asiri vardi agrim gecti suan ara ara vat bekliorum bakalim iki gun once agzimda metallimsi bi tat vardi hatta esimede dedimki biseyin tadini alamiyorum metalimsi bi tat var demistim
galiba hamilesin canım sen demir tadı bendede oluyordu ama ilerki dönemlerde olmuştu doktora gittinmi
inşallah bacım nasipte varsa olur herşekilde
canım inşallah senin oğlan çıktı geliyor sanki ya öyle hissediyorum gijnij kızım tam çatlama anını buldun sen %100 olmasada ihtimalin%90 ay hadi inşallah benim bir kızım var 2.olsa çok üzülmem ama senin oğlunun olmasını çok istiyorum ee birde tuğbanın

nasılsınız?fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu ayı es gececektim ama az önce farklı bi doktora gidecektim ya gittim yine sol yumurta kist felan cıkmadı şükür sag yumurtamında olusmadıgını sordum düşükten sonra olur öyle dinlenmeye almıstır kendini dedi 4 aydır sol yumurta.3 gün içinde catlar dedi fsh.4.86 estradiol 445.6 cıktı.3 gün deneyin dedi.elimde ovulasyon testi yok eczanelrde bulamadım.bu arada sag sol olayını sordum erkek bebek için oda cinsiyeti kadının yumurtaları degil erkegin spermi belirler dedi.doktor çin takvimini bile soranlar var takılmayın böyle seylere dedi neyse sonra ben yumurta catlama zamanını sordum.hatta bu ay olmazsa gel klomene baslayalım dedi.bende catlatma ignesi yada catlama zamanı erkek bebek olma olasılıgını sordum yler hızlıdır evet ama benim her catlatma ignesi yaptıgım kişinin erkek bebek sahip olması demek dedi.bende saat veriyorum ama erkek bebek sansı için degil catladıktan sonra ögle ende olacaksa ikinci ilişki aksama olsun diyorum sansı artırmak için dedi cokta acıklayıcı davranmadı.ve spermler belirliyor bir erkegin cok az y kramozonu varsa catladıgı anı belirlemek de bişeye yaramaz dedi.şimdi bu ay deneme yap dedi bana ama ben kararsız kaldım kızlar yaa ovulasyon testimde yok persembe doktora bidahamı gitsem denesemmi acaba bu ay diyette yapmadım su felan yediklerimede dikkat etmedim ne yapsam acaba yaa catlamak üzere dedi ama kara düzen akıntı geldigi zaman hemen denesemmi acaba

kızlar biri liste yapsa hamile olanlar ne zaman deneme yaptı sat bat falan deneme yapacaklar birde bende o kadar unutkanlık varki çoğunuzu tanıyorum ama kimin kaç kızı var kaç yaşında olduğunu unutuyorum kimler benimle hamile onu bile tutamıyorum klımda bir tek tuğbayı biliyorum benimle hamile ama başka varmı ya unutuyorum ne olur kusura bakmayın lste nasıl yapılıyor bilmiyorum he birde eylül deneme yapmıştı dimi...

ay angel bende senin adına karar veremedim ovulasyon testi yok diyorsun banada çatlamak üzere dedi ama gerçi ben test yaptığım halde ne zaman çat.oldu bilmiyorum istersen acele etme ama doktorda dene demiş akıntıma bakayım diyorsun gijnij çatladığında kuruydum diyor sen ne yap o doktora yarında git çatlama olmuş deyince yaparsın gijnij gibi bu gün deneme yapma aceleye getirme olmadı azıcık karbonatlı duş yaparsın yumunu takip ettir olmazmı bakalım kızlar ne iyecek

sizin oralarda medikalci falan yokmu ecza deposu falan araştır bir test bulsan süper olurdu yaaa

bejnubal, senden gelecek mesajı bekliyorum ben ... unutmadın dimi?
Askolsun unuturmuyum eski tabletimde screenshot lar almistim nolir nolmaz belkimlazim olur diye annemde tabletim, ama yakin oturuyorum bu aksam ugricam anneme kocacim fenalasmis gunlerdir agir yemekten tost cay zeytin yeriz dedi valla benim ki tovbe aramaz yemek bende aksine 4 cesitle en az sofraya otururum mutlaka tatli yaparim gunasiri, gece arada hemen pogaca borek yaparim, benimki tinnnn iki gun oyle yese 3. Gun sofradaki cesitlere kafa cevirip tost manti yok fastfood mu soylesek yok pizza mi yesek cocuk gibi bizim kahve keyfimiz isten gelirgelmez gunun muhabbeti esliginde daha once bende calistigim icin eve girergirmez ilk yaptigimiz sey kahve ve gunun ozeti bende keyifciyim cok ama kocam cocuk gibi pazar gunu evdeysek hic yemek istemez makarna pizza fln
Ayyy forevercim ozeldn yazarsn cok memnun olurum, cunku kadin onde ayakta yataga egik erkek arkada ayakta erkek cocuk pozisyonu diye biliyordum ama tuba yanlis dedi, ben cok yerde okumustum ya boyle ya dizdirsek erkek icin uygun diye. fakat dizdirsek hakkinda milyon yerdr degisik yazi ve resim var hangisi dogru cikamadim isin icinden nolur mesaj atarmisin ikinci denememe dogru yapiyim bari

ya latif

Bence onemli olan sonrasi birazda ferudun kunakta izlemistim cansiz mankenle poxisyonu ve sonrasini gostererek anlatti netten arattir ben aynini yaptim birazda o yuzden ilk denemede tuttudugunu dusunuyorum

pilates çok zor bacım ya bende yapıyordum bir ara artık yapamıyorum ben yürüyüşe başladım evde otur otur kızıda servise verdik iyice kilo aldım

Bacım peki senin adetlerin kaç gün sürüyor?

sor bakalım belki vardır eczaneler depodanda istiyor ama

yok bacım hiç bi yerde artık karar da veremedim olmadı doktora gidicem bugün gittigidiyordan istedim yetişmez ama sansımı deneyim dedim.cin takvimide kız gösteriyor ya neyse bakalım ayyy bugün artık arastırır dururum.

pilates çok zor bacım ya bende yapıyordum bir ara artık yapamıyorum ben yürüyüşe başladım evde otur otur kızıda servise verdik iyice kilo aldım

Canim hic baktin mi bilmiyorum bende pilates reformer a gidiyorum haftada 2 gun annemle ben sadece, diger gunler hocam bana leslie sansone diye bi kadini soyledi youtubedan arastir cok keyifli ve cok hizli kilo verdiriyo, pilates sikilasmak icin iyi ve birde kaslarin saglogi icin ama kilo vermek icin bu kadin inanilmaz bide cok kolay evd kilometrelerce yuruyus ve jimnastigi ayni anda yapiyirsun

ya latif

Tam 27.gunun sonu 28inci gunun basi fakat 2yildri ilk defa bu ay 25.gun oldum.
Yani son 3 aylik satim
12.12.2013
09.01.2014
05.02.2014
01.03.2014
Subat eksik cekti benim adetiminde gunu eksildi gibi oldu

ya latif

yok fıstığım adet kaç gün sürüyor şimdi adetin son gününden sonra sayıyoruz ya 14.gün yum çatlıyor diyoruz 4 gün mü 6 gün mü 8 gün mü sürüyor? benim adetlerin 31 günde bir 8 gün sürüyor ama bende kist var

bu arada kız sen adetinin ilk gününde itibaren mi 10 gün sayıp ilişki denedin? ben hep adetin son gününden itibaren 10 gün 14 gün sayılacak diye biliyorum

Son düzenleme:

ben şimdi hamilelikte düşündüğüm için bari 4 5 kilo vereyim nasıl olsa hamilelikte alacağım diye düşünerek yürüyüşe başladım söylediğin kadınıda inceleyeyim bi bakalım bir an önce kilo vermem lazım

Adetin ilk gununden sayiliyor defnem valla billa heryerde yazanda o ilk gunden sayilir. Adet 1.gun zaten doktor bana 10.gun demedi 10 mart ilk iliski fln diye tarih verdi.
Adetim 5 gun duruyor ama 6.gun cok lekeleniyorum koyu renk ve 7. Gun mutlaka koyu sari pembe son lekemi goruyorum 7.gun gecesi temizleniyorum abdestimi aliyorum. Ben 3gun sonra ilk iliski denemis oldum. Normal sartlarda bu tarih takvim yontemiyle korunanlar icin son guvenli gun, yani normalde adet bitimi 3. Gun dollenme olmaz

ya latif

DEFNEM!
CANIm tatlim kafam allak bullak oldu adet bitiminden sayilmaz ki ama ilk defa senden duydum eminmisin? Niye oyle sayiyosun

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…