- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.501
yok yanlış onlar arkadaşım erkek bebeğe hamile ilk günden beri kusuyor wc den çokamıyor bende kızımda hiç kusmadım mesela belirtileri takma kafana artık bebeişler oldu şansımıza ne gelirse o olacak en erken ikili testlerde çıkabiliyormuş araştırdım biraz ve erkek bebekler daha çabuk gösteriyormuş kendini pipileri daha çabuk oluşuyormuş bazen ve doktor 12.haftada bile anlayabiliyormuşEn erken 11. Hafta forewer dahs onceku kalp atis hiziydi beta hcg degeriydi falan hep tesadufi sonuclar yani ultrason en kesin sonuc bende merakla haftalarin gecmesini bekliyorum ama daha cooook varbirde belirtiler biraz tutuyor bazen benim 2,3 gundur nasil midem bulaniyor kizlarda da olmustu budami kiz acaba erkek bebekte ilk donemde cok bulanti olmuyormus
galiba hamilesin canım sen demir tadı bendede oluyordu ama ilerki dönemlerde olmuştu doktora gittinmiDaha olmadim canm dun asiri vardi agrim gecti suan ara ara vat bekliorum bakalim iki gun once agzimda metallimsi bi tat vardi hatta esimede dedimki biseyin tadini alamiyorum metalimsi bi tat var demistim
canım inşallah senin oğlan çıktı geliyor sanki ya öyle hissediyorum gijnij kızım tam çatlama anını buldun sen %100 olmasada ihtimalin%90 ay hadi inşallah benim bir kızım var 2.olsa çok üzülmem ama senin oğlunun olmasını çok istiyorum ee birde tuğbanıninşallah bacım nasipte varsa olur herşekilde
Evet denemis, bircok kiz isteyen hastasina kiz erkek isteyene erkek cocuk sahibi olmasinda yardimci olmus,
Funit kullandim cumartesi aylardir alkali bedleniyorum ama tek ben esim diil, takvilerden bir kismini kullandim gecen ay doktorum tahlil alirken phida olcturdu yumurtlamamistim henuz, 8.45 cikti hatta bana cok yuksek geldi doktorumda evde olctugunuzle ayni degil bixim olcum yapan aletletimiz evdeki kitler 8 i 7 gosterir dedi. Milimetrik olcum yapamazmis
bende denemelerimde ölçtüm 7 falandı yüksekti sonrada azaldı kısmet bakalım
banada öyle mantıklı geliyor sadece burada araştırmadıkki çoğu sitelerde çatlamadan sonra kimi yerlerde çatlamadan 24 saat öncesi erkek olma ihtimali yüksek diyorlar ......2 .3 gün önce bana mantıklı gelmiyor pek ya kafalar karıştı ama neyse biz zaten denemelerimizi yaptık cinsiyetlerini öğrenince arkadaşlara hangisinin doğru olduğunu yazarız artık...bacım bence senin bu doktorda bir tuhaflık var. burada kız için deneyenlerin hepsi genelde yumdan 2 veya 3 gün önce ilişki denedi ve tutturanda oldu. şimdi senin yuma zaman var sen yapmışsın senin yum çatlasa bile x ler önce varıp dölleyecek x ler uzun yaşar hatta spermlerin vajinada 5 gün bile yaşadığı tespit edilmiştir. ha bu arada alkalı ortamda x ler ölmezler x ler herzaman güçlüdür sadece y lerin rahat geçmesi için alkalı olması öneriliyor. senin dediğin şekilde olmuş olsa ozaman bu kadar kişi neden tam çat anını bulmaya çalışsınki? ozaman adetten sonra ara ara yaparak erkeği buur ve ozaman doğan bebklerin hepsi erkek doğar. neticede kız veya erkek bebek için doğurganlık yuma 3 gün kala ve yumun 24 saat yaşaması ile olur. benim doktorum bana bize cinsel perhizden önce ilişki öneriyordu ama korunarak yapacaksınız demişti çünkü yoksa yum çatladığı zaman x ler orada hazır bekleyip yumu döller ikinciside sperm gelişmekte olan yum için iyi değil gelişimini yavaşlatıyor demişti. eğer yanlışım varsa lütfen diğer kızlar düzeltsin
Ayyy defnem canim arkadsim, bana ayakta erkek icin dediler ustune basa basa cok eminim oncelikle ayakta cunku spermler yercekiminin tersine cok daha hizli hareket ediyormus, Allah rizasi icin erkek icin hangileri uygun ben bosunami o jadar iskence cektim maymun okdum valla
evet onu bende okudum ama en iiyi pozisyon köpek stili eşin arkada sen ..ay yazamadım utandım anlamadıysan özelden yazarım sana bejnubal
nasılsınız?fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu ayı es gececektim ama az önce farklı bi doktora gidecektim ya gittim yine sol yumurta kist felan cıkmadı şükür sag yumurtamında olusmadıgını sordum düşükten sonra olur öyle dinlenmeye almıstır kendini dedi 4 aydır sol yumurta.3 gün içinde catlar dedi fsh.4.86 estradiol 445.6 cıktı.3 gün deneyin dedi.elimde ovulasyon testi yok eczanelrde bulamadım.bu arada sag sol olayını sordum erkek bebek için oda cinsiyeti kadının yumurtaları degil erkegin spermi belirler dedi.doktor çin takvimini bile soranlar var takılmayın böyle seylere dedi neyse sonra ben yumurta catlama zamanını sordum.hatta bu ay olmazsa gel klomene baslayalım dedi.bende catlatma ignesi yada catlama zamanı erkek bebek olma olasılıgını sordum yler hızlıdır evet ama benim her catlatma ignesi yaptıgım kişinin erkek bebek sahip olması demek dedi.bende saat veriyorum ama erkek bebek sansı için degil catladıktan sonra ögle ende olacaksa ikinci ilişki aksama olsun diyorum sansı artırmak için dedi cokta acıklayıcı davranmadı.ve spermler belirliyor bir erkegin cok az y kramozonu varsa catladıgı anı belirlemek de bişeye yaramaz dedi.şimdi bu ay deneme yap dedi bana ama ben kararsız kaldım kızlar yaa ovulasyon testimde yok persembe doktora bidahamı gitsem denesemmi acaba bu ay diyette yapmadım su felan yediklerimede dikkat etmedim ne yapsam acaba yaa catlamak üzere dedi ama kara düzen akıntı geldigi zaman hemen denesemmi acaba
ay angel bende senin adına karar veremedim ovulasyon testi yok diyorsun banada çatlamak üzere dedi ama gerçi ben test yaptığım halde ne zaman çat.oldu bilmiyorum istersen acele etme ama doktorda dene demiş akıntıma bakayım diyorsun gijnij çatladığında kuruydum diyor sen ne yap o doktora yarında git çatlama olmuş deyince yaparsın gijnij gibi bu gün deneme yapma aceleye getirme olmadı azıcık karbonatlı duş yaparsın yumunu takip ettir olmazmı bakalım kızlar ne iyecek
sizin oralarda medikalci falan yokmu ecza deposu falan araştır bir test bulsan süper olurdu yaaa
hohoho tost :)
bayılırım. her sabah ve her akşam yiyebilirim.
ama benim eşim geçiştirmez.
asla hiçbir öğünü geçiştirmez.
bir etli anayemek (et ağırlıklı yani.. ) olacak... çorbası olacak.. yanında makarna-pilav-börek falan bi karbonhidratlı bişiler olacak..
salatası olacak..
arkadan çayın yanında bi tatlı bişiler olacak..
çocuk uyuduktan sonra, kahve keyfimiz vardır.. yanında bişeyler olacak..
olacak da olacak.... tam tekmil hazırlık olacak.
buna rağmen işte.. bazen böyle tutturuyor ya, benimle ilgilenmiyorsun diye, sinirlerim zıplıyor. daha nasıl ilgilensem acaba diye... :)))
Askolsun unuturmuyum eski tabletimde screenshot lar almistim nolir nolmaz belkimlazim olur diye annemde tabletim, ama yakin oturuyorum bu aksam ugricam anneme kocacim fenalasmis gunlerdir agir yemekten tost cay zeytin yeriz dedibejnubal, senden gelecek mesajı bekliyorum ben ... unutmadın dimi?
Ayyy forevercim ozeldn yazarsn cok memnun olurum, cunku kadin onde ayakta yataga egik erkek arkada ayakta erkek cocuk pozisyonu diye biliyordum ama tuba yanlis dedi, ben cok yerde okumustum ya boyle ya dizdirsek erkek icin uygun diye. fakat dizdirsek hakkinda milyon yerdr degisik yazi ve resim var hangisi dogru cikamadim isin icinden nolur mesaj atarmisin ikinci denememe dogru yapiyim barikızlar biri liste yapsa hamile olanlar ne zaman deneme yaptı sat bat falan deneme yapacaklar birde bende o kadar unutkanlık varki çoğunuzu tanıyorum ama kimin kaç kızı var kaç yaşında olduğunu unutuyorum kimler benimle hamile onu bile tutamıyorum klımda bir tek tuğbayı biliyorum benimle hamile ama başka varmı ya unutuyorum ne olur kusura bakmayın lste nasıl yapılıyor bilmiyorum he birde eylül deneme yapmıştı dimi...
kızlar ben bugün pilatese başladıö.
sabah 9-10 arası, süperdi...
aslında süperdi demekte zorlandım, çünkü.. ben 2-3 sene evvel ebru şallı ile evde yapıyordum, uzun süre yaptım. çok faydalanmıştım.
şimdi hoca farklılaşınca, öğrendiklerimden çok farklı şeyler yaptırıyor. o sebeple, ebru şallıyı istiyorum yeniden :)
ama tabi, bununla idare etmem gerekecek. bu da iyi bi hoca.
neyse.. amacım da, hocayı değerlendirmek değil, azıcık kafamı dağıtıp, kendimi de sıkılaştırmak.
birkaç ay daha gebelik beklentim pek yok benim sanki.... bazen hakkatten umutsuzlaşıyorum iyice..
ama oğlum olursa adını UMUT koyucam. en azından göbek adını koyucam UMUT :) çok beğeniyorum.
28 gece bitti sabaha karsi 01 martta adet oldum 10 martta ilk denememi yaptim.
2 yildir kesintisiz 27 bitipte 28 e girerken adet oluyorum fakat bu ay 25. Gun adet oldum. Doktorumu aradim. Bana yarin seni aricam bi duzenine ve dosyana bakiyim dedi sonra beni ayin 2 sinde aradi pazar gunu, ayin 10unda bir iliski olsun ama ayin 5inde esin mutlaka bosalsin dedi, sonra ya bana gel yada akintini takip et tahminen 14 unde bir sabah bir aksam iliski olsun dedi sonrada gec dollenme ihtimaline karsi tutmaz ama 18inde yada akinti takibinden 4 gun sonra son bir iliski olsun dedi. Gecen ay 18inde yumurtladim cunku.
Fitil degil bu ayin 8inde funit kapsul kullandim 2 sabah 2 aksam aldim.
Oyle dusunme canim arkadasim sen evlat askiyla elinden geleni yapmissin, kotu dusunme bak yengem de hic sorunu yokken keyfi 12sene aradan sonra yaptirdi iki oglan olmadi ama Masallah ikizleri bi tatli kocaman oldular simdi iyi ki yapmis. Ama o burd bahceciye yaptirdi
27 yasindayim yalelcim, ahahahaha cok mu hirsli gozuktum yerim seni yazarken oyle olmus demekki yengemlerin ikizleri ikizler bana inanilmaz tatli geliyo
Kiz cok hirsli olsam bana kalsa neler yapardim da kocam doktorum frenliyo valla
Ne biliyim bakalim bu ay tutar mi ve insallah tutarsa ne olucak
Ayyyybakarsiniz erkek olurda ikincide gelirim kiz da kiz diye khihkhiih XD
ya latif
sor bakalım belki vardır eczaneler depodanda istiyor ama
yok yanlış onlar arkadaşım erkek bebeğe hamile ilk günden beri kusuyor wc den çokamıyor bende kızımda hiç kusmadım mesela belirtileri takma kafana artık bebeişler oldu şansımıza ne gelirse o olacak en erken ikili testlerde çıkabiliyormuş araştırdım biraz ve erkek bebekler daha çabuk gösteriyormuş kendini pipileri daha çabuk oluşuyormuş bazen ve doktor 12.haftada bile anlayabiliyormuş
galiba hamilesin canım sen demir tadı bendede oluyordu ama ilerki dönemlerde olmuştu doktora gittinmi
canım inşallah senin oğlan çıktı geliyor sanki ya öyle hissediyorum gijnij kızım tam çatlama anını buldun sen %100 olmasada ihtimalin%90 ay hadi inşallah benim bir kızım var 2.olsa çok üzülmem ama senin oğlunun olmasını çok istiyorum ee birde tuğbanın
Evet denemis, bircok kiz isteyen hastasina kiz erkek isteyene erkek cocuk sahibi olmasinda yardimci olmus,
Funit kullandim cumartesi aylardir alkali bedleniyorum ama tek ben esim diil, takvilerden bir kismini kullandim gecen ay doktorum tahlil alirken phida olcturdu yumurtlamamistim henuz, 8.45 cikti hatta bana cok yuksek geldi doktorumda evde olctugunuzle ayni degil bixim olcum yapan aletletimiz evdeki kitler 8 i 7 gosterir dedi. Milimetrik olcum yapamazmis
bende denemelerimde ölçtüm 7 falandı yüksekti sonrada azaldı kısmet bakalım
banada öyle mantıklı geliyor sadece burada araştırmadıkki çoğu sitelerde çatlamadan sonra kimi yerlerde çatlamadan 24 saat öncesi erkek olma ihtimali yüksek diyorlar ......2 .3 gün önce bana mantıklı gelmiyor pek ya kafalar karıştı ama neyse biz zaten denemelerimizi yaptık cinsiyetlerini öğrenince arkadaşlara hangisinin doğru olduğunu yazarız artık...
Ayyy defnem canim arkadsim, bana ayakta erkek icin dediler ustune basa basa cok eminim oncelikle ayakta cunku spermler yercekiminin tersine cok daha hizli hareket ediyormus, Allah rizasi icin erkek icin hangileri uygun ben bosunami o jadar iskence cektim maymun okdum valla
evet onu bende okudum ama en iiyi pozisyon köpek stili eşin arkada sen ..ay yazamadım utandım anlamadıysan özelden yazarım sana bejnubal
bacım bencede erkek için en güzeli köpek pozisyonu en derin o şekilde oluyor birde erkek için kadının zevk almaması lazım ben o pozisyonda hiç zevk almıyorum ben o şekilde deneyeceğim inşallah nisan ayında
Bacım peki senin adetlerin kaç gün sürüyor?
pilates çok zor bacım ya bende yapıyordum bir ara artık yapamıyorum ben yürüyüşe başladım evde otur otur kızıda servise verdik iyice kilo aldım
Tam 27.gunun sonu 28inci gunun basi fakat 2yildri ilk defa bu ay 25.gun oldum.
Yani son 3 aylik satim
12.12.2013
09.01.2014
05.02.2014
01.03.2014
Subat eksik cekti benim adetiminde gunu eksildi gibi oldu
ya latif
Canim hic baktin mi bilmiyorum bende pilates reformer a gidiyorum haftada 2 gun annemle ben sadece, diger gunler hocam bana leslie sansone diye bi kadini soyledi youtubedan arastir cok keyifli ve cok hizli kilo verdiriyo, pilates sikilasmak icin iyi ve birde kaslarin saglogi icin ama kilo vermek icin bu kadin inanilmaz bide cok kolay evd kilometrelerce yuruyus ve jimnastigi ayni anda yapiyirsun
ya latif
yok fıstığım adet kaç gün sürüyor şimdi adetin son gününden sonra sayıyoruz ya 14.gün yum çatlıyor diyoruz 4 gün mü 6 gün mü 8 gün mü sürüyor? benim adetlerin 31 günde bir 8 gün sürüyor ama bende kist var
bu arada kız sen adetinin ilk gününde itibaren mi 10 gün sayıp ilişki denedin? ben hep adetin son gününden itibaren 10 gün 14 gün sayılacak diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?