Süper Anneler - 2011

adetin ilk günüde sayılıyor 1 martta regl oldun mesela 28 de bir adet oluyorsan genelde 14 mart yumurtlama günü oluyor 31 günde bir oluyorsa 31 den 14 ü çıkar 17.gün oluyor ama test yapıyoruz işte tam günü bulmak için benim bu ay 15.gün pik yaptı nedense böyle açıkladım eğer sorduğunu doğru anladıysam canım..he birde bejnubal yumurtlamadan 3 .4 gün önce başladı denemeye

kız şok şok şok. şok yaşattın bana hep ben adet bittikten sonra 14.gün olarak yum günümü buluyordum hepte o zaman yumurtluyorum şuan çok şaşırdım hata mı yaptım ben şimdi

DEFNEM!
CANIm tatlim kafam allak bullak oldu adet bitiminden sayilmaz ki ama ilk defa senden duydum eminmisin? Niye oyle sayiyosun

ya latif

kızlar bende kafayı yedim herhalde ben neden adet bitiminden sonra 14.gün olarak hatırlıyorum allah allah bende öyle biliyor ve aylardır öyle hesaplıyorum. benim 37.günde bir ama 17.gün değil daha geç yumurtluyorum o zaman ben

Evet forever cok dogru ama defnem bi yerde hata yapmis yanlis hesaplamis

ya latif

Buyuk ihtimalle gec yumurtluyosun peki canim benim doktora gitsen yum. Takibi yaptirsan hele ki denemen nisanda mutlaka bi takip yapsin mm. Olcsun cat ignesine gerek olmasada kacinci gun yum. Kac cm oluyor, kacinci gun catliyo bi baksin

ya latif

Buyuk ihtimalle gec yumurtluyosun peki canim benim doktora gitsen yum. Takibi yaptirsan hele ki denemen nisanda mutlaka bi takip yapsin mm. Olcsun cat ignesine gerek olmasada kacinci gun yum. Kac cm oluyor, kacinci gun catliyo bi baksin

ya latif

gerek yok ki canım bende yoruldum doktora halimi anlatıp ağız eymek istemiyorum allahta çok şükür benim yum zamanım öyle bir akıntım oluyor ki her halimden anlıyorum ve ov testide aldım zaten onunlada takip edeceğim. ben geç yumurtluyorum geç adet oluyorum kiste var bakalım nasıl hamile kalacağım allah kerim.

canım ben çin takvimine inanmıyorum sen en iyisi yarın da doktora git ve ağrılarına odaklan sol tarafında sızlama hissedebilirsin

olabilir ama doktorlar yumurta çatladıktan sonra döllenmezse 14 .gün kendini kanama olrak atar diyor ama o rası muamma adet olunca ilk günden yeni yumurta oluşmaya başlıyormuş otomatik hesaplama lar var son aylarını yaz o sana tahmini tarih ve kaç günde bir adet olduğunu söylüyor

Kızlar günde bir bardaktan fazla yeşil çay içilirse rahimi gevşettiği için düşük riski artıyormuş? erkek bebek diyetinde uyguladığımız yeşil çay için siz neler diyorsunuz? düşük yapan arkadaşlarımız günde ne kadar yeşil çay tüketteniz?

evet öyleymiş bende duydum kızlar benim kızım ve eşim geldi yemek hazırlamam lazım gece dörüşürüz angel meraktayım arkadaşım hadi hayırlısı hakkında acele etme tavsiyem sana emin ol öyle dene canım bu bu ay negatif çizgiyi acele ettim pozitif gördüm perde indi sanki gözüme allahtan işte olacağın önünede geçemiyoruz iyi araştır öyle dene

Ben de ayni sorunu okumustum 2011de dusugum de oldugu icin yesil cay icmdim ama gunde 2 tane beyaz cay iciyorum diyetisyen soylemisti yesil cayda da beyaz cayda da etken bi madde varmis adi karisik biraz k harfiyle baslaya kafein dgil, o alkali olmaya yardimci oluyormus yesil cayda dusuk tehlikesi var ama beyaz cayda bildigim kadariyla yok demisti.
Ama bence her ikiside zararli bendenemeden 1 hafta once kestim caylari

ya latif

Bende hic sasmaz 27 28 gun adetim ve 4 ay deneme olmadan takip ettim 12. gun agrim oldu ama akinti kimi zaman 12 gun yada ertesi gun oldu bazen hic olmadi o ay.bende agriyi baz aldim zaten ovls testi hep silikti bu gunlerde hic pik yapmadi testede guvenmedim yani.ama her ay ayni gun agri oldu.sizce dogrumu kizlar sizin hesapla benimki tutmuyor

Cok memnunum ayni kendi disim gibi olcusu aliniyor sinirler aliniyir sonra hooop viiizzzd diye vidalaniyor hic aci yok sadece sinirler alinirken onda da dis uyusuyor dr un onemli eli hafifse anlamazsin bile

Bacım bunca zaman beklemişsinde bir aymı bekleyeemiyorsun. Geç olsun güç olmasın. Yinede içine siniyorsa dene. Ha birde bende düşük yaptım o ay sağdan yum olmuştu düşük oldu sonra yine sağda yum gelişti. Doktorun söylediği kendini dinlenmeye almıştır bana mantıklı gelmedi.

kızlar benim kafa nereye gitti biliyor musunuz oğlu olan arkadaşım bana adetten sonraki 7-14.gün yaparsan oğlun olur demişti benim kafa oraya gitti ben anladım :44:

Defnem tam dayaklıksın bacım. Bence sen bu ay iyice gözlemle kendini ilk günden sayıyorsun unutma

Ben düşük yaptığım ayki denemede hiç içmemiştim

Kizlar acil bir yardim lazum, birbakadasim esi asiret cocugu muthis baski var kzin ustunde kaynana gorumceler neyse ilki kizdi ikincisini cat ignesi ve yum gunu tek iliski ile hamile kaldi hatta 5 ay kalamadi 6. Ay tuttu. Simdi genital nub ile cinsiye bakabilen var mi yada bakan birine yonlendiren esimle ben baktik gecen sefe kiz gibiydi bu ultrason resminde erkek gibi biz tam anlamiyoruz kizcagiz bari bilsemde alistirsam kocamida kendimide diyo ilk andan beri erkek erkek cumle aleme soyeldiler. Yardimci olucak birini taniyormusunuz

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…