- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.521
yok fıstığım adet kaç gün sürüyor şimdi adetin son gününden sonra sayıyoruz ya 14.gün yum çatlıyor diyoruz 4 gün mü 6 gün mü 8 gün mü sürüyor? benim adetlerin 31 günde bir 8 gün sürüyor ama bende kist var
bu arada kız sen adetinin ilk gününde itibaren mi 10 gün sayıp ilişki denedin? ben hep adetin son gününden itibaren 10 gün 14 gün sayılacak diye biliyorum
Adetin ilk gununden sayiliyor defnem valla billa heryerde yazanda o ilk gunden sayilir. Adet 1.gun zaten doktor bana 10.gun demedi 10 mart ilk iliski fln diye tarih verdi.
Adetim 5 gun duruyor ama 6.gun cok lekeleniyorum koyu renk ve 7. Gun mutlaka koyu sari pembe son lekemi goruyorum 7.gun gecesi temizleniyorum abdestimi aliyorum. Ben 3gun sonra ilk iliski denemis oldum. Normal sartlarda bu tarih takvim yontemiyle korunanlar icin son guvenli gun, yani normalde adet bitimi 3. Gun dollenme olmaz
ya latif
DEFNEM!
CANIm tatlim kafam allak bullak oldu adet bitiminden sayilmaz ki ama ilk defa senden duydum eminmisin? Niye oyle sayiyosun
ya latif
adetin ilk günüde sayılıyor 1 martta regl oldun mesela 28 de bir adet oluyorsan genelde 14 mart yumurtlama günü oluyor 31 günde bir oluyorsa 31 den 14 ü çıkar 17.gün oluyor ama test yapıyoruz işte tam günü bulmak için benim bu ay 15.gün pik yaptı nedense böyle açıkladım eğer sorduğunu doğru anladıysam canım..he birde bejnubal yumurtlamadan 3 .4 gün önce başladı denemeye
adetin ilk günüde sayılıyor 1 martta regl oldun mesela 28 de bir adet oluyorsan genelde 14 mart yumurtlama günü oluyor 31 günde bir oluyorsa 31 den 14 ü çıkar 17.gün oluyor ama test yapıyoruz işte tam günü bulmak için benim bu ay 15.gün pik yaptı nedense böyle açıkladım eğer sorduğunu doğru anladıysam canım..he birde bejnubal yumurtlamadan 3 .4 gün önce başladı denemeye
kızlar bende kafayı yedim herhalde ben neden adet bitiminden sonra 14.gün olarak hatırlıyorum allah allah bende öyle biliyor ve aylardır öyle hesaplıyorum. benim 37.günde bir ama 17.gün değil daha geç yumurtluyorum o zaman ben
Buyuk ihtimalle gec yumurtluyosun peki canim benim doktora gitsen yum. Takibi yaptirsan hele ki denemen nisanda mutlaka bi takip yapsin mm. Olcsun cat ignesine gerek olmasada kacinci gun yum. Kac cm oluyor, kacinci gun catliyo bi baksin
ya latif
Evet forever cok dogru ama defnem bi yerde hata yapmis yanlis hesaplamis
ya latif
canım ben çin takvimine inanmıyorum sen en iyisi yarın da doktora git ve ağrılarına odaklan sol tarafında sızlama hissedebilirsinyok bacım hiç bi yerde artık karar da veremedim olmadı doktora gidicem bugün gittigidiyordan istedim yetişmez ama sansımı deneyim dedim.cin takvimide kız gösteriyor ya neyse bakalım ayyy bugün artık arastırır dururum.
kızlar bende kafayı yedim herhalde ben neden adet bitiminden sonra 14.gün olarak hatırlıyorum allah allah bende öyle biliyor ve aylardır öyle hesaplıyorum. benim 37.günde bir ama 17.gün değil daha geç yumurtluyorum o zaman ben
http://www.hormonlar.com/ovulationcalc.html burdan hesapla bakalım ne çıkacak
Kızlar günde bir bardaktan fazla yeşil çay içilirse rahimi gevşettiği için düşük riski artıyormuş? erkek bebek diyetinde uyguladığımız yeşil çay için siz neler diyorsunuz? düşük yapan arkadaşlarımız günde ne kadar yeşil çay tüketteniz?
nasıl oldu pekı zormuydu.benım dişimi cekıp hemen ımplanta baslayacakmıs.yanı bıraz uzun surecekmıs.baskada carem yok zaten.ön tarafa oldugu ıcın boş kalmasını ıstemıyorum.çok cırkın gorunur cunku.sen memnunsun deılmı.bır zorluk cıktımı hıc neler oldu canım:44:
yok yanlış onlar arkadaşım erkek bebeğe hamile ilk günden beri kusuyor wc den çokamıyor bende kızımda hiç kusmadım mesela belirtileri takma kafana artık bebeişler oldu şansımıza ne gelirse o olacak en erken ikili testlerde çıkabiliyormuş araştırdım biraz ve erkek bebekler daha çabuk gösteriyormuş kendini pipileri daha çabuk oluşuyormuş bazen ve doktor 12.haftada bile anlayabiliyormuş
galiba hamilesin canım sen demir tadı bendede oluyordu ama ilerki dönemlerde olmuştu doktora gittinmi
canım inşallah senin oğlan çıktı geliyor sanki ya öyle hissediyorum gijnij kızım tam çatlama anını buldun sen %100 olmasada ihtimalin%90 ay hadi inşallah benim bir kızım var 2.olsa çok üzülmem ama senin oğlunun olmasını çok istiyorum ee birde tuğbanın
Evet denemis, bircok kiz isteyen hastasina kiz erkek isteyene erkek cocuk sahibi olmasinda yardimci olmus,
Funit kullandim cumartesi aylardir alkali bedleniyorum ama tek ben esim diil, takvilerden bir kismini kullandim gecen ay doktorum tahlil alirken phida olcturdu yumurtlamamistim henuz, 8.45 cikti hatta bana cok yuksek geldi doktorumda evde olctugunuzle ayni degil bixim olcum yapan aletletimiz evdeki kitler 8 i 7 gosterir dedi. Milimetrik olcum yapamazmis
bende denemelerimde ölçtüm 7 falandı yüksekti sonrada azaldı kısmet bakalım
banada öyle mantıklı geliyor sadece burada araştırmadıkki çoğu sitelerde çatlamadan sonra kimi yerlerde çatlamadan 24 saat öncesi erkek olma ihtimali yüksek diyorlar ......2 .3 gün önce bana mantıklı gelmiyor pek ya kafalar karıştı ama neyse biz zaten denemelerimizi yaptık cinsiyetlerini öğrenince arkadaşlara hangisinin doğru olduğunu yazarız artık...
Ayyy defnem canim arkadsim, bana ayakta erkek icin dediler ustune basa basa cok eminim oncelikle ayakta cunku spermler yercekiminin tersine cok daha hizli hareket ediyormus, Allah rizasi icin erkek icin hangileri uygun ben bosunami o jadar iskence cektim maymun okdum valla
evet onu bende okudum ama en iiyi pozisyon köpek stili eşin arkada sen ..ay yazamadım utandım anlamadıysan özelden yazarım sana bejnubal
Sağol bacım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
kızlar benim kafa nereye gitti biliyor musunuz oğlu olan arkadaşım bana adetten sonraki 7-14.gün yaparsan oğlun olur demişti benim kafa oraya gitti ben anladım :44:
Kızlar günde bir bardaktan fazla yeşil çay içilirse rahimi gevşettiği için düşük riski artıyormuş? erkek bebek diyetinde uyguladığımız yeşil çay için siz neler diyorsunuz? düşük yapan arkadaşlarımız günde ne kadar yeşil çay tüketteniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?