Süper Anneler - 2011

Yolla bana canim bende anliyorum hemde facebook a koyayim kizlar yorum yapar

canım ben denemeden sonra regl e kadar ıcmıyorum yeşil çay....

bende doğumdan sonra leslie ile yürüyüş yapmıştım güze kılo verdıyor...
kk da vıdeoları vardı incele istersen

Ben bayiliyorum onla egzersiz yapmaya su icibde kaliyosun sikici diil eglenceli keyifli ve gercekten kilo verdiriyo onla kilolari atip pilatesle sabitlemek lazim aslinda

ya latif

12.13. Günlerden sonra test yapmaya devam ettinmi canım sen benim bu ay 12.gün akıntı geldi hemde çok yapış yapıştı biliyorsun 15.gün pik yaptı ama ağrım oldu diyorsun ağrı olunca da catliyor galiba benim fe ağrım tahmini yumurtlama günümden 2gün sonra oldu 2 buçuk gün sürdü bende ya geç çatladı yada yumurtlaman sonra ağrı oldu benim ağrım adet olacak gibi bir ağrıdı önceki aydaki ağrılarım yum hangi taraftaysa orada sizlama hissederdim bu ay hissetmedim ama biraz hastaydim ya başka agrilarimda vardı arada kaynadı galiba

kız şok şok şok. şok yaşattın bana hep ben adet bittikten sonra 14.gün olarak yum günümü buluyordum hepte o zaman yumurtluyorum şuan çok şaşırdım hata mı yaptım ben şimdi
cnm benımde bıldığım adetın ılk gunu saymaya başlıyosun...
Bence onemli olan sonrasi birazda ferudun kunakta izlemistim cansiz mankenle poxisyonu ve sonrasini gostererek anlatti netten arattir ben aynini yaptim birazda o yuzden ilk denemede tuttudugunu dusunuyorum
adresi verırmısın baktım bulamadım...

bu pozisyonu bende duymuştum deneyıp tutturanda var....buarada denemen hayırlı olsun cnm...

cnm benımde bıldığım adetın ılk gunu saymaya başlıyosun...

adresi verırmısın baktım bulamadım...

bu pozisyonu bende duymuştum deneyıp tutturanda var....buarada denemen hayırlı olsun cnm...

Merhaba huzuncicegi, cok tesekkurederim guzel duanicin,

Bende feridun kunaki bulamadim aradim ama,
Dogru degil mi, sende duymusmuydun? benim yaptigim sekil erkek bebek icin ayakta bu sekil diye arastirmistim, cuma gunku denemede dizdirsek deneyecegim

ya latif

Canm dun test yapmistimya test negatif bugun yine yaptim yine negatif ne olcakkk acaba yinemi erken ard arda yaptigim icin cikmadi dahadun negatifti dayanamadim bugun yine yaptim negatiff

evet cnm doğru duymuşun dizdirsekte doğru hayırlısı olsun....
Canm dun test yapmistimya test negatif bugun yine yaptim yine negatif ne olcakkk acaba yinemi erken ard arda yaptigim icin cikmadi dahadun negatifti dayanamadim bugun yine yaptim negatiff

sabırsız oluyo ınsan değilmi nezaman bellı olacak dıye gunun gectıyse doktora git kan tahlılı yaptır rahatla cnm....

evet cnm doğru duymuşun dizdirsekte doğru hayırlısı olsun....

sabırsız oluyo ınsan değilmi nezaman bellı olacak dıye gunun gectıyse doktora git kan tahlılı yaptır rahatla cnm....

Olacam saniyom agrim gelio yok akintim cok sari beyaz varmidir ilk testte negatif olup snra pozitif cikan yarinda beklicem olmazsam persembe gidicem

Idrarda çıkması için 1 hafta geçmesi gerekirmiş kan testide yaptırmadın yaptır bir an önce merak ettim bende

bacım valla bende anlamadım 2 doktora gittim bugün gittigim doktorda özelde kist.miyom yok rahim kalınlıgı iyi dedi bende o zaman neden 4 aydır sol yumurtalıgım baskın dedim bi sorun görünmüyor dedi.bu ay denemeye zaten niyetim yoktu acıkcası cuma günü sabah eşim sehir dısına cıkacak zaten bide sag yumurtalıgım neden böyle diyede kafaya takmıyor degilim.doktorda genelde bi sag bi sol catlar dedi ama illa öyle olacak diye bişey yok 12 ay boyunca 2 kere sag 10 kere solda olabilir dedi.olmazsa bi dahaki ay klomen baslayalım ama iki yumurtanı birden uyarır dedi.dedigin gibi ben düşük yapalı 6 ay oldu zaten bekledim okadar.sagol bacım

Olacam saniyom agrim gelio yok akintim cok sari beyaz varmidir ilk testte negatif olup snra pozitif cikan yarinda beklicem olmazsam persembe gidicem
tamam hayatım sen hamilesın galiba beyaz sarı akıntı hala devam ediyor testlerde hergün yap negatif bir bakmışsınız ertesi gün pozitif anaaaaaa bebismi geliyor kız

canım bende alper mumcu nun sitesinde okumustum ayakta hamile kalınması için bile tavsiye edilmiyor ya misyoner yada dizdirsek en uygunuymus

çin takvimi kızımda tutuyor o yüzden biraz takıntı yaptım acıkcası ne bileyim bugün doktorda diyor bana cin takvimini soranda var diyor biz cinli degiliz diyede lafını attı bakalım.bende takmayım bu kadar bari

canım bende alper mumcu nun sitesinde okumustum ayakta hamile kalınması için bile tavsiye edilmiyor ya misyoner yada dizdirsek en uygunuymus

Ama angelcim erkek bebek icin ayakta deniyordu cok yerde var bu konuda da gecmiste cok var kizlarin arastirmalari matematikd elarada hep savunurdu. Neyse dun ku gecti ben cuma gunku denemeyi dizdirsek olarak yapiyim bakalim hayirlisi :sly:

ya latif

Ben de bir ara çok inanmıştım sonra çok kişiye sordum kiminde ekleyince tutuyordu kiminde eklemeyince arkadaşlar yaşı yada kaldıkları ayı yanlış biliyorlar diyorlar ama ben kesin olanlara baktım kader kısmet takılma cin takvimine yumurtana odaklan sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…