- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.541
Kizlar acil bir yardim lazum, birbakadasim esi asiret cocugu muthis baski var kzin ustunde kaynana gorumceler neyse ilki kizdi ikincisini cat ignesi ve yum gunu tek iliski ile hamile kaldi hatta 5 ay kalamadi 6. Ay tuttu. Simdi genital nub ile cinsiye bakabilen var mi yada bakan birine yonlendiren esimle ben baktik gecen sefe kiz gibiydi bu ultrason resminde erkek gibi biz tam anlamiyoruz kizcagiz bari bilsemde alistirsam kocamida kendimide diyo ilk andan beri erkek erkek cumle aleme soyeldiler. Yardimci olucak birini taniyormusunuz
ya latif
Defnem tam dayaklıksın bacım. Bence sen bu ay iyice gözlemle kendini ilk günden sayıyorsun unutma
Yolla bana canim bende anliyorum hemde facebook a koyayim kizlar yorum yapar
Kızlar günde bir bardaktan fazla yeşil çay içilirse rahimi gevşettiği için düşük riski artıyormuş? erkek bebek diyetinde uyguladığımız yeşil çay için siz neler diyorsunuz? düşük yapan arkadaşlarımız günde ne kadar yeşil çay tüketteniz?
bende doğumdan sonra leslie ile yürüyüş yapmıştım güze kılo verdıyor...
kk da vıdeoları vardı incele istersen
12.13. Günlerden sonra test yapmaya devam ettinmi canım sen benim bu ay 12.gün akıntı geldi hemde çok yapış yapıştı biliyorsun 15.gün pik yaptı ama ağrım oldu diyorsun ağrı olunca da catliyor galiba benim fe ağrım tahmini yumurtlama günümden 2gün sonra oldu 2 buçuk gün sürdü bende ya geç çatladı yada yumurtlaman sonra ağrı oldu benim ağrım adet olacak gibi bir ağrıdı önceki aydaki ağrılarım yum hangi taraftaysa orada sizlama hissederdim bu ay hissetmedim ama biraz hastaydim ya başka agrilarimda vardı arada kaynadı galibaBende hic sasmaz 27 28 gun adetim ve 4 ay deneme olmadan takip ettim 12. gun agrim oldu ama akinti kimi zaman 12 gun yada ertesi gun oldu bazen hic olmadi o ay.bende agriyi baz aldim zaten ovls testi hep silikti bu gunlerde hic pik yapmadi testede guvenmedim yani.ama her ay ayni gun agri oldu.sizce dogrumu kizlar sizin hesapla benimki tutmuyor
cnm benımde bıldığım adetın ılk gunu saymaya başlıyosun...kız şok şok şok. şok yaşattın bana hep ben adet bittikten sonra 14.gün olarak yum günümü buluyordum hepte o zaman yumurtluyorum şuan çok şaşırdım hata mı yaptım ben şimdi
adresi verırmısın baktım bulamadım...Bence onemli olan sonrasi birazda ferudun kunakta izlemistim cansiz mankenle poxisyonu ve sonrasini gostererek anlatti netten arattir ben aynini yaptim birazda o yuzden ilk denemede tuttudugunu dusunuyorum
Ayyy defnem canim arkadsim, bana ayakta erkek icin dediler ustune basa basa cok eminim oncelikle ayakta cunku spermler yercekiminin tersine cok daha hizli hareket ediyormus, Allah rizasi icin erkek icin hangileri uygun ben bosunami o jadar iskence cektim maymun okdum valla
ya latif
cnm benımde bıldığım adetın ılk gunu saymaya başlıyosun...
adresi verırmısın baktım bulamadım...
bu pozisyonu bende duymuştum deneyıp tutturanda var....buarada denemen hayırlı olsun cnm...
kızlar biri liste yapsa hamile olanlar ne zaman deneme yaptı sat bat falan deneme yapacaklar birde bende o kadar unutkanlık varki çoğunuzu tanıyorum ama kimin kaç kızı var kaç yaşında olduğunu unutuyorum kimler benimle hamile onu bile tutamıyorum klımda bir tek tuğbayı biliyorum benimle hamile ama başka varmı ya unutuyorum ne olur kusura bakmayın lste nasıl yapılıyor bilmiyorum he birde eylül deneme yapmıştı dimi...
evet cnm doğru duymuşun dizdirsekte doğru hayırlısı olsun....Merhaba huzuncicegi, cok tesekkurederim guzel duanicin,
Bende feridun kunaki bulamadim aradim ama,
Dogru degil mi, sende duymusmuydun? benim yaptigim sekil erkek bebek icin ayakta bu sekil diye arastirmistim, cuma gunku denemede dizdirsek deneyecegim
ya latif
Canm dun test yapmistimya test negatif bugun yine yaptim yine negatif ne olcakkk acaba yinemi erken ard arda yaptigim icin cikmadi dahadun negatifti dayanamadim bugun yine yaptim negatiff
evet cnm doğru duymuşun dizdirsekte doğru hayırlısı olsun....
sabırsız oluyo ınsan değilmi nezaman bellı olacak dıye gunun gectıyse doktora git kan tahlılı yaptır rahatla cnm....
Idrarda çıkması için 1 hafta geçmesi gerekirmiş kan testide yaptırmadın yaptır bir an önce merak ettim bendeCanm dun test yapmistimya test negatif bugun yine yaptim yine negatif ne olcakkk acaba yinemi erken ard arda yaptigim icin cikmadi dahadun negatifti dayanamadim bugun yine yaptim negatiff
Bacım bunca zaman beklemişsinde bir aymı bekleyeemiyorsun. Geç olsun güç olmasın. Yinede içine siniyorsa dene. Ha birde bende düşük yaptım o ay sağdan yum olmuştu düşük oldu sonra yine sağda yum gelişti. Doktorun söylediği kendini dinlenmeye almıştır bana mantıklı gelmedi.
tamam hayatım sen hamilesın galiba beyaz sarı akıntı hala devam ediyor testlerde hergün yap negatif bir bakmışsınız ertesi gün pozitif anaaaaaa bebismi geliyor kızOlacam saniyom agrim gelio yok akintim cok sari beyaz varmidir ilk testte negatif olup snra pozitif cikan yarinda beklicem olmazsam persembe gidicem
Merhaba huzuncicegi, cok tesekkurederim guzel duanicin,
Bende feridun kunaki bulamadim aradim ama,
Dogru degil mi, sende duymusmuydun? benim yaptigim sekil erkek bebek icin ayakta bu sekil diye arastirmistim, cuma gunku denemede dizdirsek deneyecegim
ya latif
canım bende alper mumcu nun sitesinde okumustum ayakta hamile kalınması için bile tavsiye edilmiyor ya misyoner yada dizdirsek en uygunuymus
Yolla bana canim bende anliyorum hemde facebook a koyayim kizlar yorum yapar
çin takvimi kızımda tutuyor o yüzden biraz takıntı yaptım acıkcası ne bileyim bugün doktorda diyor bana cin takvimini soranda var diyor biz cinli degiliz diyede lafını attı bakalım.bende takmayım bu kadar bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?