- 1 Ağustos 2013
- 696
- 45
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.561
Ama angelcim erkek bebek icin ayakta deniyordu cok yerde var bu konuda da gecmiste cok var kizlarin arastirmalari matematikd elarada hep savunurdu. Neyse dun ku gecti ben cuma gunku denemeyi dizdirsek olarak yapiyim bakalim hayirlisi:sly:
ya latif
Ben de bir ara çok inanmıştım sonra çok kişiye sordum kiminde ekleyince tutuyordu kiminde eklemeyince arkadaşlar yaşı yada kaldıkları ayı yanlış biliyorlar diyorlar ama ben kesin olanlara baktım kader kısmet takılma cin takvimine yumurtana odaklan sen
evet canım bundan sonra denemelere kısmet artık benimde sat 28.02 doktor banada persembe catlar dedi.ben deneyimmi diye düşündüm sonra vazgectim deneme hayırlı olsun bu arada
Defnem tatlim sttres icinde haber bekloyoriz kusum bakabildiniz,mi?
ya latif
Defnem tatlim sttres icinde haber bekloyoriz kusum bakabildiniz,mi?
ya latif
bacım valla bende anlamadım 2 doktora gittim bugün gittigim doktorda özelde kist.miyom yok rahim kalınlıgı iyi dedi bende o zaman neden 4 aydır sol yumurtalıgım baskın dedim bi sorun görünmüyor dedi.bu ay denemeye zaten niyetim yoktu acıkcası cuma günü sabah eşim sehir dısına cıkacak zaten bide sag yumurtalıgım neden böyle diyede kafaya takmıyor degilim.doktorda genelde bi sag bi sol catlar dedi ama illa öyle olacak diye bişey yok 12 ay boyunca 2 kere sag 10 kere solda olabilir dedi.olmazsa bi dahaki ay klomen baslayalım ama iki yumurtanı birden uyarır dedi.dedigin gibi ben düşük yapalı 6 ay oldu zaten bekledim okadar.sagol bacım
baktık canım herkes kız diyor
kuşum kızlar daha büyük fotoğraf var mı diye soruyorlar genelde yorumlar kız
Bacım dur ben bunu senin için araştırayım. Ama sen yine bu ay için acele etme. Testtinde yok bu kadar beklemişken en azından denemeden olmasın. Herşey nasip ama biliyorsun denemedik dememek için yapıyoruz
Inan benim kizim olsun onun olmasih yani o kadar isterim kiyamam simdi nasil dicem bacim, Allah razi olsun senden de kizlardan da 4 hafta sonra belli olur demis doktor, belli olur olmaz soylicem, bacim kocamda saolsun zahmet oldu diyo Allah senden razi olsun
ya latif
Ayyyy angel benimde 28 diil 28i 01 marta baglayan gece yani cumartesi sayilir, ayniymis son adet gunumuz, valla bana doktor ayin 10unda mutlaka yap sonra akinti takibiyle 14 birgun oncesi birgun sonrasi akinti durumuna gor 2 iliski yap ve ondan 4 gun say 5. Gun son bir iliski daha yap yum catlamazsa son bir kez daha gec dollenme icin denemen olsun sonra korun dedi. Insallah hayirli olmustur arkadasim valla namazimiz duamizla oldu bir dahakide oyle olucak ama sizi dinleyip birdahakine o sekilde yapicam. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah
ya latif
kuşum kızlar daha büyük fotoğraf var mı diye soruyorlar genelde yorumlar kız
Cnm cok tsk ederim yanmda oldugun icin her soruma cevabn icin sende ne belirtiler olmustu anlatr misnIdrarda çıkması için 1 hafta geçmesi gerekirmiş kan testide yaptırmadın yaptır bir an önce merak ettim bende
Amin saol canim benim insallah hayirlisi olsun saglikli olsun....ne demek canım benim ben sordum ama hemen üzülmesin bizler doktor değiliz sadece yorum yapıyoruz inşallah yanılmışızdır inşallah arkadaşının oğlu olur allah herkesin gönlüne göre versin.
Saol angelcimvalla canım banada 3 gün üst üste dene dedi bi ara dedim yapsammmı sonra vazgectim bu ay artık senden iyi haberler alırız inş
Amin saol canim benim insallah hayirlisi olsun saglikli olsun....
Saol angelcimseninde insallah en yakin zamanda aliriz guzel haberleri
ya latif
Bi tek bunlar var ama isterseniz tablette yakinlastirip iyice oyle resmibi yukliyim
ya latif
Hanımlar Nasılsıniz keyifler nasıl. ?. Ben iyiyim çok şükür.
Şu bel ağrılarıda olmasa
Bebeğim kızımda iyiler... Bu hafta Dr kontrol var.. geçen sefer yüzünü görmüştük. .bu defa daha büyümüş ve net bi şekilde görürüz inşallah..
Deneme yapanlar inşallah bu sefer olur... apranxx dorti napiyolar merak ettim. Ve sahsultan çok şükür bebeğin sağlıklı. Üzülme Sevin arkadasim. Yarın ne getirir bilmem ama eğer birdaha gebe kalmak istersem sadece aynı duayı yapıcam Allahım bana sağlıklı hayırlı evlat ver diye... yöntem falan yok. Bi yerde okumuştum bu dünyada neyi çok istersen o senin imtihanındir .. Allahım yavrularını uzun hayırlı sağlıkla gecen bir ömür nasip etsin başka bişey istemem. Hz. Mevlana nin sözuymus herkeze bol sans.
Bende baktım canım kıza benzettim. İnşallah yanılırız. Hiç yöntem filan denememişmi?
Cnm cok tsk ederim yanmda oldugun icin her soruma cevabn icin sende ne belirtiler olmustu anlatr misn
Bugun 4 uncu gunum bnde bekliyorum olmazsam gidicem yarin cnmne olacak hayatım hepimiz burda birbirimize çare arıyoruz benim belirtilerim adet olmadan 8.9 gün öncesine kadar rahmimde çekilme batma hissediyordum adet olmaya 3 4 gün önce akıntım geliyordu normalde adete yakın kuru olurdum başka birde lekelerim geldi adete yakın ve öğrendiğim günlerde çok gazım oluyordu karnımda birde hatırladıklarım bunlar hadi senden de haber bekliyorum kaç gün oldu günün geçeli ...:13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?