Süper Anneler - 2011

Kizlar ben tv de izlemistim nette tekrarlari oluyorya o yuzden kanal 7 ferudun kunak kolay hamile kalmak vb yazdiginizda yada kanal 7 ferudun kunak program tekrarlari gibi aratirsaniz cikar.programin buyuk bolumunu buna ayirmisti saniyorum

12.gunden sonrs ertesi gunde silik sonra tek cizgi ve biraktim yapmayi bu testlere guvencem kalmadi birde benimki 50 likti onunda son kull zamani gecmis guvenemedim neyse zaten tutan tuttu giden gitti hayirlisi artik birde canim surekli eksi cekiyor iki tabak bamya yedim aksam yine kesmedi sende varmi aserme canin bisey istiyormu

kız sen nerdesın.okadar yazdım görmedın sanırım.hatta dun yemın ederım senın ısmını unuttum sayfaları aradım tek tek.sende kayboldun ortadan.kımse gelmıyor zaten.bebek nasılmıs nekadar kaldı doguma.zaman nasılda gecıyor deılmı canım.

Bnm ki gelecek gibi agrim var suan olucam saniriiiiimmm.

Ismimi mi unuttun? Askolsun canim... napiyim be kusum hayat kosturmacasi... agirlasmaya basladim ozellikle aksam olunca pert oluyorum valla... esim sagolsun elim ayagim yemin ederim... hamile kaldigimdsn beri tek basima ev temizlemedim zaten yapamiyorum artik.... kizimla ilgileniyorum...ev yemek topla ugras gun bitiyo... bebek iyi 6 aylik olduk kilosu boyu masallahi var oyuzden vitamin balikyagi 3 gunde bi kullan dedi drum.yeni ciciler aliyorum az az... kizimdanda var.. ayyy neler var cildirirsin... sen nasilsin bacim.. bebek istiyomusun.. deneme varmi... eylul denemis insallah tutar gijnij de oyle... apranxx ne yapti.. ozelden bari yazin bana... sultaninda kizmis bebegi... sok.oldum nedenmi... nub teorisi falan karbonatli idrar testi hep erkek demisti... rabbim bunu hayirli gormus...cok sukurki esimiz cocuklarimiz saglikli yanimizda hepberaberiz... ya saglikli olmasak birimizden biri Allah korusun ozamsn erkek cocugun onemi olurmu bizim icin... yada cocuk sagliksiz olsa esimiz yanimizda olmasa.... hiccc onemi varmi ozaman erkek bebegin... COK SUKUR SAGLIKLIYIZ... HUZURLUYUZ EVIMIZDE... MUTLUYUZ...

Bacım belki erkektir nubda yanılan çok oldu

slmmm nerdesin canım ya özlettin kendini.iyi olmanıza sevindim...
benim için de dualrını eksik etme hamişssin tutar inş.
sultanı için cok üzüldük hepimiz ama en önemlisi sağlıklı olması çok şükür bebişte kendide iyiler.

ne yaptın bacım ateş ölçmeye devam ediyor musun??
var mı bir belirti sende bende bir değişiklik yok şimdilik

Ateş ölçüyorum valla o yum için değilmiydi? Bendede hiç belirti yok. Ama kremsi akıntım koyu sarı renkte var iltihap diye düşünüyorum ama ağrım filan hiç yok. HAmilelik yada yerleşme olsa daha çok erken. Beklemedeyim

yok canım ya akıntın hem progestandan dır hemde hamişsen ondandır..
bende bklemedyim aslında zman cok hızlı gecıyor ama bugünler zor geçeceğe benziyor

Valla 9 gün kaldı benim öğrenmeye. Seninde7 bak ssenin daha az kalmış :)

canım yazmayı unuttum ateş ölçmeye devam edersen beklenen regl gününden oncekı gun atesın düşerse ümidi kesmen gerktiğini anlıyorsun...ben devam ediyorum bakalım inş güzel neticeler alırız.

canım yazmayı unuttum ateş ölçmeye devam edersen beklenen regl gününden oncekı gun atesın düşerse ümidi kesmen gerktiğini anlıyorsun...ben devam ediyorum bakalım inş güzel neticeler alırız.

Bende devam edeyim bakalım sonuç ne olacak. Sabah daha yataktan kalkmadan ölçücez dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…