Süper Anneler - 2011

takildigimiz yer yok facede yatiyoruz cnm sibellede waptan gorusuyoruz genelde eskiker facede

Canim yaa gittim dra persembe cikacak sonuclar ona gore ilaca karar verilecek sende fark edersin buyudugunu falan amaliyata 3 cm nodul 5 cm olmustu bnm
Seninde mi 3 yavrun cnm bnmde 3 yavrum var bir kiz iki oglan kizima yoldas arayanlardanim bnde alakasi yoktur yaaa valla bnm 3 dudukten sonra arasturldi perde cikti 3. dogumdan sonra 3 sefer kurtaj oldum parca kalmasindan dolyi ya ondan perde oldu yada dogustan diycem 3 cocuk nasil oldu ? Ne bileyim insAllah yeniden nasip olur bilincli sekilde hamis kalir dogururum

Sen niye gelmiyorsunki sınıfta kalıcan ona göre

Gerçekten sinifta kalicam artik umarım yetismisimdir sultana cok uzuldum
Kendi kendime günah mi isliyorum Allah ya bi daha cocuk vermezse diye dusunmeye başladım kimse yanlış anlamasin iyisimi buraya girmiyeyim dedim sonra dayanamadim yine geldim ara ara okudum zaten artik eskisi gibi iddialı degilim yine elimden geleni yapicam ama cokta takmicam Allah büyük

Sanada çok geçmiş olsun taa eskilerden okuyodum seni ne güzel duanin gücüyle oglanlari bulmus diyodum

İstemiyormuydun. Hakkında hayırlısı olsun

İstiyorum cnm ama daha korunuoduk adetim geciktigi icin kaza ilemi oldu diye bakmistim bugun adet oldum bi tane cocugum var biraz daha buyusun istedim yoksa dusunuyoz kuzum kuccuge bi kardesssd sizce kardesler arasinda kac yas olmaliii

Son düzenleme:

canım benım.ınan hafızam bıtmıs durumda.dun ne yedıgımı unutuyorum.bılıyosun erzıncandayım hala alısamadım.panıkatakda benı bayagı zorladı.canım benım senın bu guzel dusuncelerıne hayranım.aferın sana.yuce rabbım hıcbırımıze evlat acısı yasatmasın.yuce rabbım butun evlatlarımızı korusun.tabıkı ınsan ıstıyor degısık olsun.ama canları saolsun yavrularımızın.sultanda güçlü kadındır.ınsallah oda ıyı olacak.allah saglık versın.ben deneme işini tamamne ıptal ettım.apranaksdanda haber yok.bende arada bır gırıyorum artık.kımse gelmıyor zaten.yenı arkadaslar var cok sukur.yoksaa sayfa kapanır.şükürler olsun bugunumuze.benım kzımda yemek yemıyor iştahı yok ne yapacagımı sasırdım.nisanda 3 yasına gırecek inşallah.

Cok bunaldigim zaman Rabbim dualarimi kabul etti cok sukur

canım nasılsın ıyımısın.neler yapıyosun.deneme olacakmı.özledık sohbet etmeyı burada.kımse gelmıyor fazla.saolsun eylul var o hıc bırakmıyor burayı.bende arada bakıp cıkıyorum.sen napıyosun bebek dusuncesı varmı

kizlar merhaba nasilsiniz?ben iyiyim.deneme yapan arkadaslar hayirli olsun.bu hafta pek giremedim siteye.duruma alismaya calistim cok sükür atlattim iyiyim yani bu ay yogun gececek biraz buraya fazla giremeyebilirim sadece size haber vermek istedim.bu ay kizlarin dogum günü var pespese onlara hazirlik planlariyla ugrasiyorum.ben hersene dogumgünü partilerini kendim hazirladim yaklasik iki kizimin d.gününde 30-40 kisilik bir parti yaptim bütün hazirliklarida kendim yaptim.bu senede öyle olacak davetiyeler pastalar vs. plan yapiyorum.birde daha merkezi biryere tasinma fikrimiz var ev ariyoruz bir taraftan ya dogumdan önce ya da sonra tasinmak istiyoruz.benden haberler böyle.birazdan bebegimden foto da göndereyim siz teyzelerine

Cok bunaldigim zaman Rabbim dualarimi kabul etti cok sukur

GURBETABLACIM face de nerdesiniz bana da soyleyin bende geliyim,

KIZLAR! sabah hafif sag yumurtalik agrisiyla uyandim ama cok hafif, cok az akintim var, doktorumu aradim yumurtan catlamamistir henuz asagi inmistir onun agrisi ve yerlesme akintisi dedi,istersen cat ignesi ol yada yarin sabah ve cuma aksam birlikte ol dedi, sizce neyapiyim? Cat ignesi vuriyim mi? Kocami nasil ikna edicem bide denemeyi ne zaman yapiyim

ya latif

Merhaba sultancim, bebisin saglikla gelsin, insallah hayirli gonlunuze gore bir ev bulursunuz en kisa zamanda

ya latif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…