- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.601
Veriyor defnem, recetesiz veriyor 3-4 tl bisi tutuyor istedigin gibi alabilirsinKizlar bu soylediginiz 4 kapsulluk mantar ilacini eczaneler recetesiz veriyor mu?
takildigimiz yer yok facede yatiyoruz cnm sibellede waptan gorusuyoruz genelde eskiker facedeYalelcimmm gonderdim hatta baska seylerde yazdim sana tatlim
Gurbet ablacim hosgeldin, cok cok gecmis olsun kiyamam dehset icibde okudum, Rabbim kimseye yasatmasin neler gecirmissin, ama sen guclu kadinsin Allah birdaha yasatmasin insallah saglikla alirsin kucagina, bende cok kotu seyler yasadim cok kotu gunler gecirdim babamla alakali ama Rabbim her serden sonra mutlaka bir hayir gosteriyo,...
Orkidemin de kismetinde kizina arkadas gelmesi varmis, o da burda mi geliyo mu?
Gurbetablacim siz burdamisiniz yoksa bizim eskiler baska bi yerde mi.? En son senle bende ayni anda ayrilmistik o forumdan, sonra baska bi yere gectiniz mi? Sibelden haberin var mi
ya latif
Canim yaa gittim dra persembe cikacak sonuclar ona gore ilaca karar verilecek sende fark edersin buyudugunu falan amaliyata 3 cm nodul 5 cm olmustu bnmgurbetim çok geçmiş olsun bacımmm.bende perşembeye randevu aldım bakalım doktor bana ne söliyecek :18: inşallah nodüller büyümemiştir.bugünlerde çok sinirli oldum hep bu kahrolası nodüller yzündengurbet senin kaç çocugun var canım
Seninde mi 3 yavrun cnm bnmde 3 yavrum var bir kiz iki oglan kizima yoldas arayanlardanim bnde alakasi yoktur yaaa valla bnm 3 dudukten sonra arasturldi perde cikti 3. dogumdan sonra 3 sefer kurtaj oldum parca kalmasindan dolyi ya ondan perde oldu yada dogustan diycem 3 cocuk nasil oldu ? Ne bileyim insAllah yeniden nasip olur bilincli sekilde hamis kalir dogururumcanımsın çok çekmişsin yıpranmışsın...çok çok gecmiş olsun...kanpıhtılaşma sorunu olabilirmi dedim...dr.a normal 3 çocuğu olan bir insanın öyle bir sorunu olamaz dedi...sana vitamin takviyeleri yapıcam dedi çok ısrarlıysan çocuk yapmakda...bende mayısta düşüneyim...yüreklendirdiniz beni...cevremdende senin erkekler in yaşamıyo diyolar ilk düşüğüm erkektide banada mantıklı geliyo ....senin canım kaç çocuğun var allahım en yakın zamanda meleğine kavuşursun...
Sen niye gelmiyorsunki sınıfta kalıcan ona göre
evet canım yataktan kalkmadan ve hergun aynı satte en gec 7.30 gıbı ölçüm yaparsın..
takildigimiz yer yok facede yatiyoruz cnm sibellede waptan gorusuyoruz genelde eskiker facede
Canim yaa gittim dra persembe cikacak sonuclar ona gore ilaca karar verilecek sende fark edersin buyudugunu falan amaliyata 3 cm nodul 5 cm olmustu bnm
Seninde mi 3 yavrun cnm bnmde 3 yavrum var bir kiz iki oglan kizima yoldas arayanlardanim bnde alakasi yoktur yaaa valla bnm 3 dudukten sonra arasturldi perde cikti 3. dogumdan sonra 3 sefer kurtaj oldum parca kalmasindan dolyi ya ondan perde oldu yada dogustan diycem 3 cocuk nasil oldu ? Ne bileyim insAllah yeniden nasip olur bilincli sekilde hamis kalir dogururum
Sanada çok geçmiş olsun taa eskilerden okuyodum seni ne güzel duanin gücüyle oglanlari bulmus diyodum
Cok bunaldigim zaman Rabbim dualarimi kabul etti cok sukur
Veriyor defnem, recetesiz veriyor 3-4 tl bisi tutuyor istedigin gibi alabilirsin
ya latif
Cnm ne yaptin sen varmi gelisme
İstemiyormuydun. Hakkında hayırlısı olsun
Ismimi mi unuttun? Askolsun canim... napiyim be kusum hayat kosturmacasi... agirlasmaya basladim ozellikle aksam olunca pert oluyorum valla... esim sagolsun elim ayagim yemin ederim... hamile kaldigimdsn beri tek basima ev temizlemedim zaten yapamiyorum artik.... kizimla ilgileniyorum...ev yemek topla ugras gun bitiyo... bebek iyi 6 aylik olduk kilosu boyu masallahi var oyuzden vitamin balikyagi 3 gunde bi kullan dedi drum.yeni ciciler aliyorum az az... kizimdanda var.. ayyy neler var cildirirsin... sen nasilsin bacim.. bebek istiyomusun.. deneme varmi... eylul denemis insallah tutar gijnij de oyle... apranxx ne yapti.. ozelden bari yazin bana... sultaninda kizmis bebegi... sok.oldum nedenmi... nub teorisi falan karbonatli idrar testi hep erkek demisti... rabbim bunu hayirli gormus...cok sukurki esimiz cocuklarimiz saglikli yanimizda hepberaberiz... ya saglikli olmasak birimizden biri Allah korusun ozamsn erkek cocugun onemi olurmu bizim icin... yada cocuk sagliksiz olsa esimiz yanimizda olmasa.... hiccc onemi varmi ozaman erkek bebegin... COK SUKUR SAGLIKLIYIZ... HUZURLUYUZ EVIMIZDE... MUTLUYUZ...
gurbetım ben deneme yaptım bu ay beklemedeyim...
canım ınsallah hayırlı haber alalım sendende bu ay
takildigimiz yer yok facede yatiyoruz cnm sibellede waptan gorusuyoruz genelde eskiker facede
Canim yaa gittim dra persembe cikacak sonuclar ona gore ilaca karar verilecek sende fark edersin buyudugunu falan amaliyata 3 cm nodul 5 cm olmustu bnm
Seninde mi 3 yavrun cnm bnmde 3 yavrum var bir kiz iki oglan kizima yoldas arayanlardanim bnde alakasi yoktur yaaa valla bnm 3 dudukten sonra arasturldi perde cikti 3. dogumdan sonra 3 sefer kurtaj oldum parca kalmasindan dolyi ya ondan perde oldu yada dogustan diycem 3 cocuk nasil oldu ? Ne bileyim insAllah yeniden nasip olur bilincli sekilde hamis kalir dogururum
kizlar merhaba nasilsiniz?ben iyiyim.deneme yapan arkadaslar hayirli olsun.bu hafta pek giremedim siteye.duruma alismaya calistim cok sükür atlattim iyiyim yanibu ay yogun gececek biraz buraya fazla giremeyebilirim sadece size haber vermek istedim.bu ay kizlarin dogum günü var pespese onlara hazirlik planlariyla ugrasiyorum.ben hersene dogumgünü partilerini kendim hazirladim yaklasik iki kizimin d.gününde 30-40 kisilik bir parti yaptim bütün hazirliklarida kendim yaptim.bu senede öyle olacak davetiyeler pastalar vs. plan yapiyorum.birde daha merkezi biryere tasinma fikrimiz var ev ariyoruz bir taraftan ya dogumdan önce ya da sonra tasinmak istiyoruz.benden haberler böyle.birazdan bebegimden foto da göndereyim siz teyzelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?