- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #50.621
Merhaba sultancim, bebisin saglikla gelsin, insallah hayirli gonlunuze gore bir ev bulursunuz en kisa zamanda
ya latif
GURBETABLACIM face de nerdesiniz bana da soyleyin bende geliyim,
KIZLAR! sabah hafif sag yumurtalik agrisiyla uyandim ama cok hafif, cok az akintim var, doktorumu aradim yumurtan catlamamistir henuz asagi inmistir onun agrisi ve yerlesme akintisi dedi,istersen cat ignesi ol yada yarin sabah ve cuma aksam birlikte ol dedi, sizce neyapiyim? Cat ignesi vuriyim mi? Kocami nasil ikna edicem bide denemeyi ne zaman yapiyim
ya latif
Merhaba reyyanehacimDoktora gidip ultrasonla baktirmadan emin olmadan yapma bence igne bile olsan catlayip catlamadigini gormeden yapma bence ben iki defa igne oldum 38. Saat ilski ama olmadı belkide erken catladi
bugün biraz midem bulanıyor okadar bide çok açıkıyorum kabızlıkta cabası progesteron hormonu çok bende herhalde çok fena kabızım kanamaya başladı artık bitki çayı kayısı felan yapıyorum yarın devlet hastahanesinde randevum var salı günüde özel doktoruma gidecem daha keseyi görmedik bakalım yarın belli olur..12.gunden sonrs ertesi gunde silik sonra tek cizgi ve biraktim yapmayi bu testlere guvencem kalmadi birde benimki 50 likti onunda son kull zamani gecmis guvenemedim neyse zaten tutan tuttu giden gitti hayirlisi artik birde canim surekli eksi cekiyor iki tabak bamya yedim aksam yine kesmedisende varmi aserme canin bisey istiyormu
hadi kızlar ha gayret çok sabırsızlanıyorum bakalım hamişmiisiniz inşallah hamişsinizdir de beraber büyütürüz bebişleriValla 9 gün kaldı benim öğrenmeye. Seninde7 bak ssenin daha az kalmış :)
Oldumm adet cnm yyyhaaa hayirlisi
canım biz iyiyiz aynı yani kızlarının doğum günleri kutlu olsun Allah hepsine sağlıklı uzuuuun ömürler versinkizlar merhaba nasilsiniz?ben iyiyim.deneme yapan arkadaslar hayirli olsun.bu hafta pek giremedim siteye.duruma alismaya calistim cok sükür atlattim iyiyim yanibu ay yogun gececek biraz buraya fazla giremeyebilirim sadece size haber vermek istedim.bu ay kizlarin dogum günü var pespese onlara hazirlik planlariyla ugrasiyorum.ben hersene dogumgünü partilerini kendim hazirladim yaklasik iki kizimin d.gününde 30-40 kisilik bir parti yaptim bütün hazirliklarida kendim yaptim.bu senede öyle olacak davetiyeler pastalar vs. plan yapiyorum.birde daha merkezi biryere tasinma fikrimiz var ev ariyoruz bir taraftan ya dogumdan önce ya da sonra tasinmak istiyoruz.benden haberler böyle.birazdan bebegimden foto da göndereyim siz teyzelerine
dediğin gibi allah şükür hepımız ıyız evlatlarımız sağlıklı okadar olay görüyoruzkı etrafımızda yarabbım çok şükğr diyoruz...herşeyın hayırlısını nasip etsın yuce rabbım....Ismimi mi unuttun? Askolsun canim... napiyim be kusum hayat kosturmacasi... agirlasmaya basladim ozellikle aksam olunca pert oluyorum valla... esim sagolsun elim ayagim yemin ederim... hamile kaldigimdsn beri tek basima ev temizlemedim zaten yapamiyorum artik.... kizimla ilgileniyorum...ev yemek topla ugras gun bitiyo... bebek iyi 6 aylik olduk kilosu boyu masallahi var oyuzden vitamin balikyagi 3 gunde bi kullan dedi drum.yeni ciciler aliyorum az az... kizimdanda var.. ayyy neler var cildirirsin... sen nasilsin bacim.. bebek istiyomusun.. deneme varmi... eylul denemis insallah tutar gijnij de oyle... apranxx ne yapti.. ozelden bari yazin bana... sultaninda kizmis bebegi... sok.oldum nedenmi... nub teorisi falan karbonatli idrar testi hep erkek demisti... rabbim bunu hayirli gormus...cok sukurki esimiz cocuklarimiz saglikli yanimizda hepberaberiz... ya saglikli olmasak birimizden biri Allah korusun ozamsn erkek cocugun onemi olurmu bizim icin... yada cocuk sagliksiz olsa esimiz yanimizda olmasa.... hiccc onemi varmi ozaman erkek bebegin... COK SUKUR SAGLIKLIYIZ... HUZURLUYUZ EVIMIZDE... MUTLUYUZ...
hayırlısı düşünmüyodun sanırım zaten....Oldumm adet cnm yyyhaaa hayirlisi
senı burda görmek guzel ıı olmanada sevındık kucağına alınca prensesını daha mutlu olcaksın ınşallah.....şimdiden kızlarının doğumgunu kutlu olsun...nice yıllara...kizlar merhaba nasilsiniz?ben iyiyim.deneme yapan arkadaslar hayirli olsun.bu hafta pek giremedim siteye.duruma alismaya calistim cok sükür atlattim iyiyim yanibu ay yogun gececek biraz buraya fazla giremeyebilirim sadece size haber vermek istedim.bu ay kizlarin dogum günü var pespese onlara hazirlik planlariyla ugrasiyorum.ben hersene dogumgünü partilerini kendim hazirladim yaklasik iki kizimin d.gününde 30-40 kisilik bir parti yaptim bütün hazirliklarida kendim yaptim.bu senede öyle olacak davetiyeler pastalar vs. plan yapiyorum.birde daha merkezi biryere tasinma fikrimiz var ev ariyoruz bir taraftan ya dogumdan önce ya da sonra tasinmak istiyoruz.benden haberler böyle.birazdan bebegimden foto da göndereyim siz teyzelerine
maşallah....
dediğin gibi allah şükür hepımız ıyız evlatlarımız sağlıklı okadar olay görüyoruzkı etrafımızda yarabbım çok şükğr diyoruz...herşeyın hayırlısını nasip etsın yuce rabbım....
hayırlısı düşünmüyodun sanırım zaten....
senı burda görmek guzel ıı olmanada sevındık kucağına alınca prensesını daha mutlu olcaksın ınşallah.....şimdiden kızlarının doğumgunu kutlu olsun...nice yıllara...
maşallah....
Merhaba reyyanehacim
Peki igne olmiyim tamam ama iliskiyi ne zaman yapiyim, uzayan akintiyi gorunce mi yoksa oncesinde mi
ya latif
Geçmiş olsun canım bende hep kabizimbugün biraz midem bulanıyor okadar bide çok açıkıyorum kabızlıkta cabası progesteron hormonu çok bende herhalde çok fena kabızım kanamaya başladı artık bitki çayı kayısı felan yapıyorum yarın devlet hastahanesinde randevum var salı günüde özel doktoruma gidecem daha keseyi görmedik bakalım yarın belli olur..
hadi kızlar ha gayret çok sabırsızlanıyorum bakalım hamişmiisiniz inşallah hamişsinizdir de beraber büyütürüz bebişleri
canım biz iyiyiz aynı yani kızlarının doğum günleri kutlu olsun Allah hepsine sağlıklı uzuuuun ömürler versinarada bize iyiyim de bize yeter bebişinin ultrason görüntülerine baktım ama ben anlamıyorum pek göremiyorum yani prenses in keyfi yerinde galiba yerim onu ben
Canim ben igne olma demiyorum ignede olsan dedigi saatte bir baktir catlamismi diye
Ayrica şu akinti isinede pek guvenmiyorum ben ne desem yalan olur gijnijin doktoru demisti galiba akinti kiminde önce kiminde sonra geliyo diye
canim duezlemye calisiroum bilmiyorum bebek isini ne yaparim cnm folik asid ve Aspirin kullanmaya basladimcanım nasılsın ıyımısın.neler yapıyosun.deneme olacakmı.özledık sohbet etmeyı burada.kımse gelmıyor fazla.saolsun eylul var o hıc bırakmıyor burayı.bende arada bakıp cıkıyorum.sen napıyosun bebek dusuncesı varmı
GURBETABLACIM face de nerdesiniz bana da soyleyin bende geliyim,
KIZLAR! sabah hafif sag yumurtalik agrisiyla uyandim ama cok hafif, cok az akintim var, doktorumu aradim yumurtan catlamamistir henuz asagi inmistir onun agrisi ve yerlesme akintisi dedi,istersen cat ignesi ol yada yarin sabah ve cuma aksam birlikte ol dedi, sizce neyapiyim? Cat ignesi vuriyim mi? Kocami nasil ikna edicem bide denemeyi ne zaman yapiyim
ya latif
canim duezlemye calisiroum bilmiyorum bebek isini ne yaparim cnm folik asid ve Aspirin kullanmaya basladim
Kalbin ne diyosa onu yap guzelim
super anneler 2011Yarin aksam ve cuma sabah deneme yapmaya karar verdim gurbetablacim hayirlisi kismetimde kiz varsa kiz erkek varsa erkek sadece saglikli olsun. Bu ay kacarsada bidahaki ay takip ve ignre deneriz♥♥♥ gurbetablacim kizlara benden selam soyle birde facete hangi grupsunuz bende ugriyim
ya latif
super anneler 2011
ole guzelimmm
Ayyy yaziyirum yaziyorum cikmiyo Super Anneler 2011,
ya latif
Bulamazsın ancak arkadaşın olan biri seni ekleyebilir
Bekleyelim bakalim belki biri ekler, gijnijcim
Kizlar duydunuz mu hic,
Osman yildiz diye bir adam varmis scs yontemi diye bir yontem bulmus, 3 kizdan sonra takmis kafaya cok ilgince ve saglikli cocuk garantisi veren bir yontem bulmus, bu yontemde acaba babychoice yontemi gibi sacma miidir dutan var mi? Daha obce teravet buna cok yakin bir yontem bulmus
ya latif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?