Süper Anneler - 2011

Doktora gidip ultrasonla baktirmadan emin olmadan yapma bence igne bile olsan catlayip catlamadigini gormeden yapma bence ben iki defa igne oldum 38. Saat ilski ama olmadı belkide erken catladi

Doktora gidip ultrasonla baktirmadan emin olmadan yapma bence igne bile olsan catlayip catlamadigini gormeden yapma bence ben iki defa igne oldum 38. Saat ilski ama olmadı belkide erken catladi
Merhaba reyyanehacim
Peki igne olmiyim tamam ama iliskiyi ne zaman yapiyim, uzayan akintiyi gorunce mi yoksa oncesinde mi

ya latif

bugün biraz midem bulanıyor okadar bide çok açıkıyorum kabızlıkta cabası progesteron hormonu çok bende herhalde çok fena kabızım kanamaya başladı artık bitki çayı kayısı felan yapıyorum yarın devlet hastahanesinde randevum var salı günüde özel doktoruma gidecem daha keseyi görmedik bakalım yarın belli olur..

Valla 9 gün kaldı benim öğrenmeye. Seninde7 bak ssenin daha az kalmış :)
hadi kızlar ha gayret çok sabırsızlanıyorum bakalım hamişmiisiniz inşallah hamişsinizdir de beraber büyütürüz bebişleri
Oldumm adet cnm yyyhaaa hayirlisi

canım biz iyiyiz aynı yani kızlarının doğum günleri kutlu olsun Allah hepsine sağlıklı uzuuuun ömürler versin arada bize iyiyim de bize yeter bebişinin ultrason görüntülerine baktım ama ben anlamıyorum pek göremiyorum yani prenses in keyfi yerinde galiba yerim onu ben

dediğin gibi allah şükür hepımız ıyız evlatlarımız sağlıklı okadar olay görüyoruzkı etrafımızda yarabbım çok şükğr diyoruz...herşeyın hayırlısını nasip etsın yuce rabbım....
Oldumm adet cnm yyyhaaa hayirlisi
hayırlısı düşünmüyodun sanırım zaten....
senı burda görmek guzel ıı olmanada sevındık kucağına alınca prensesını daha mutlu olcaksın ınşallah.....şimdiden kızlarının doğumgunu kutlu olsun...nice yıllara...
maşallah....

Be nde yakinda baslayacam ikinciye calismalara canmmm

Merhaba reyyanehacim
Peki igne olmiyim tamam ama iliskiyi ne zaman yapiyim, uzayan akintiyi gorunce mi yoksa oncesinde mi

ya latif

Canim ben igne olma demiyorum ignede olsan dedigi saatte bir baktir catlamismi diye
Ayrica şu akinti isinede pek guvenmiyorum ben ne desem yalan olur gijnijin doktoru demisti galiba akinti kiminde önce kiminde sonra geliyo diye

Geçmiş olsun canım bende hep kabizim
Kabizlik için saraçoğlu her ogunden once pirinç siz pirasa yemegi öneriyo bi dene istersen birde hergün marul tuketip bol su ic bendede vardi bol su ve marulla iyiyim su an

Canim ben igne olma demiyorum ignede olsan dedigi saatte bir baktir catlamismi diye
Ayrica şu akinti isinede pek guvenmiyorum ben ne desem yalan olur gijnijin doktoru demisti galiba akinti kiminde önce kiminde sonra geliyo diye

Kesinlikle haklisin, ben bu ay olmadiysa gecen ki denemeden, birdahaki ay kocami ikna edip siki takip igne sobrasinda takip ve oyle deneme yapicam, tesekurederim

ya latif

Tele kk uygulamasinı indirdim baya karisikmis. Özledim sizleri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim duezlemye calisiroum bilmiyorum bebek isini ne yaparim cnm folik asid ve Aspirin kullanmaya basladim

Kalbin ne diyosa onu yap guzelim

canim duezlemye calisiroum bilmiyorum bebek isini ne yaparim cnm folik asid ve Aspirin kullanmaya basladim

Kalbin ne diyosa onu yap guzelim

Yarin aksam ve cuma sabah deneme yapmaya karar verdim gurbetablacim hayirlisi kismetimde kiz varsa kiz erkek varsa erkek sadece saglikli olsun. Bu ay kacarsada bidahaki ay takip ve ignre deneriz♥♥♥ gurbetablacim kizlara benden selam soyle birde facete hangi grupsunuz bende ugriyim

ya latif

super anneler 2011

ole guzelimmm

Bulamazsın ancak arkadaşın olan biri seni ekleyebilir

Bekleyelim bakalim belki biri ekler, gijnijcim
Kizlar duydunuz mu hic,
Osman yildiz diye bir adam varmis scs yontemi diye bir yontem bulmus, 3 kizdan sonra takmis kafaya cok ilgince ve saglikli cocuk garantisi veren bir yontem bulmus, bu yontemde acaba babychoice yontemi gibi sacma miidir dutan var mi? Daha obce teravet buna cok yakin bir yontem bulmus

ya latif

Hiç duymadım. Teravet buna yakın bir yöntem bulmuş neden hiç paylaşmamış? Yada bana hiç denk gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…